hits

Derfor bør du suge mannen din hver eneste dag!

08.09.2015 - 21:35 8 kommentarer
Dette er overskriften på en artikkel Buzzit.no har om den danske sexologen Paprika Noel.

Hun mener nemlig at vi kvinner burde suge mannen vår hver eneste dag for å holde gnisten i forholdet ved like.

Du kan lese hele artikkelen her!

Om dette er en fiktiv artikkel eller ei vet jeg ikke, det gjør forsåvidt ikke så mye. For vi vet at slike "holdninger" fortsatt lever i beste velgående. Jeg husker selv da Anna Anka kom med lignende utspill for noen år tilbake. Hun høstet mye ris og ros for sine kontroversielle meninger om kvinnens oppgave i et forhold. Ironisk nok viste det seg at hun synes Anka var en patetisk mann som hun ikke likte suge i det hele tatt, han fikk den ikke opp en gang!!! ( ca sitat fra svenske Hollywoodfruer).

Jeg har flere grunner til å le av slike artikler, slike utsagn og slike kvinner ( og menn for den saks skyld ). Hvorfor i alle dager må noen damer på død og liv fremstå som levende sexleketøy for gutta?  Er det for å virke kul, sexy? Er det for å score poeng hos gutta? For alle vet at hvis du som kvinne skriver en artikkel, en status, et innlegg eller ytrer meninger om at de gjerne suger mannen sin hver eneste dag hanker poeng hos gutta. Hvilken mann kunne vel ikke tenke seg ei rå, dirty dame, som gir ham mus bare han sier pus og som suger han til hun kaster opp.

Ærlig talt damer, skjerp dere!!

Og de mannfolka ( les: guttungene ) som kommenterer artikkelen med fraser som : " Endelig ei som har skjønt det " kan ta seg en kanelbolle og dytte langt oppi kaviarstjerna si! Skulle likt å se akkurat han tungep*le dama si hver eneste dag året rundt, med og uten mens! La de små geléklumpene som kommer i starten av menstruasjonen få danse fritt på tunga hans mens han kjører på..mmmmm!

Nei det høres ikke så jævlig digg ut eller hva? Vel -  det er ikke penisen deres heller,for å ikke snakke om sæden deres.

Bildet er hentet fra nett og er fra serien True Blood.

Javisst er det viktig å vise lidenskap i et forhold og kjærlighet for en mann er ofte annerledes enn for en kvinne, mens kvinnen føler seg elsket ved å bli behandlet som en prinsesse kan mannen føle seg elsket ved sexuelle handlinger. Vi er forskjellige slik og godt er det, men kom ikke her å vinkle det til at det er helt normalt å suge eller ha sex med mannen sin hver eneste dag.  For det er det IKKE. Og for de av dere som har det, vel good for you!!

Jeg synes også vi har et ansvar for vår neste generasjon og opplyse om at slike holdninger ikke er etter normal standard. Og jeg er sjokkert over at en sexolog ( hvis det er ekte ) kommer med slike påstander. Hvilke forventninger skaper dette blant unge mennesker?

Og til dere som synes at vi som ikke gir gubben sex hver eneste dag er noen jævla grå mus - Hvordan reagerer du den dagen din 17 år gamle datter kommer hjem lutrygget og nedfor fordi kjæresten hennes synes hun er en dårlig kjæreste fordi hun ikke ville suge han?

Den dagen Ingelin kommer trist hjem fordi en kjæreste blir sur eller mener hun er kjedelig fordi hun ikke vil gjøre det han vil sexuelt, kan jeg banne på at det er en pappa her i huset som vil strekke en stakkar unggutt oppetter veggen. Til denne unge guttens forsvar kan jeg jo bare si at han trolig ikke vet bedre - han er jo bare et offer for en trend og et sexpress samfunnet har skapt. Er det virkelig slike holdninger vi vil at barna våre en dag skal forholde seg til?

Har vi damer lyst til å gi dere gutter en blowjob, så gjør vi det ( hvis dere har lyst da)! Og hvis dere menn mot formodning har lyst til å dykke ned i mensenhelvete, så gjør dere det ( hvis det er greit for den andre parten ).

Slutt å skap tåpelige normer rundt et sexliv, spesielt medsøstre! Hva skjer med det? Skal ikke vi liksom støtte hverandre? - La oss kvinner få bestemme over vår egen kropp - la oss selv bestemme hva som skal inn i munnen og når!

Med vennlig hilsen hu tørre kjedelige grå musa

Foto: Alessandra Langum

8 kommentarer

Tina

09.09.2015 kl.00:22

AMEN!

Erik Sjon

09.09.2015 kl.11:50

Dette var trist lesning. "Nei det høres ikke så jævlig digg ut eller hva? Vel – det er ikke penisen deres heller,for å ikke snakke om sæden deres." Neivel? Men nå er det engang slik at vi menn "dessverre" har penis. Og når vi får orgasme, kommer det "dessverre" sæd ut. Damer som har problemer med dette, må enten endre innstilling, eller skifte fil. Så enkelt er det. Ingenting er mer turn off enn damer med sædskrekk og penisangst. Det er mye mer turn off enn all verdens menstruasjonsblod. Det må være utrolig trist for deg, Guttormsen, at du ikke syns at helt sentrale deler av mannens seksualitet er digg. Og det må være utrolig trist å ha sex med deg. Det er enda mer trist at slike holdninger får spre seg blant kvinner, slik at kvinner som faktisk ikke har noe problemer med verken peniser eller sæd, men som elsker å suge (for de finnes faktisk!), føler press fra venninnegjengen om at de også skal synes at dette er motbydelig. Jeg leste et innlegg i en avis forleden av ei dame som klagde sin nød. Hun syntes det var så ekkelt når mannen hennes kom og hun fikk sæd på seg. Svaret hun burde fått, er "Ok, men da kan du ikke ha sex med en mann, da. Så enkelt er det." Dessverre fikk hun til svar at hun måtte sette grenser og bare gjøre det hun følte var riktig, så måtte mannen finne seg i det. Nei! Feil! Hun må skjerpe seg og jobbe med sin sykelige angst for mannens kropp. Eller kun ha sex med andre damer eller leve i sølibat. Mens dere damer sitter og drikker rødvin og gulper oliven og skravler om hvor ekkelt det er å gi blow jobs, har vi menn helt fra vår spede pubertet fantasert om å slikke damer. De fleste av oss bryr oss ikke om mensen heller, bare dere har dusja først. For oss er ingenting mer opphissende enn et kvinnelig kjønnsorgan. Og jo våtere jo bedre. Er ikke det digg for dere å vite/merke det? Synd det har oppstått en ukultur hos dere hvor dere dyrker og fremelsker motsatte holdninger om oss menn. Slike damer styrer jeg langt unna.

Iselin Guttormsen

09.09.2015 kl.14:00

Hei Erik Sjon. Først og fremst vil jeg bare si at jeg må godkjenne alle kommentarer før de legges ut her og jeg godkjente din, nettopp fordi jeg synes det er interessant å høre andres meninger om dette. Setter utrolig stor pris på ditt innspill, og om jeg er kjedelig i senga eller ei får min samboer bedømme. At jeg heller er ei dame etter din smak er også helt greit. Jeg tror nok ikke du er en mann etter min smak heller ;) Godt vi er forskjellige ;) Det er ikke det at man ikke tåler peniser og sæd, men man må ikke tro man er guds gave til kvinnen nettopp fordi man har det ;) Og man er som kvinne slettes ikke unormal dersom man ikke ønsker å ha dette hver dag. Det er dog helt rett som du sier, de fleste menn bryr seg virkelig ikke om mensen, for det - så hyller jeg mannen! Noe jeg også har skrevet om tidligere. Og de kvinner som liker å gi mannen en blowjob og sex hver dag er kvinner jeg virkelig beundrer - at de orker, og for en drift! Det JEG skal frem til er at man ikke er unormal, kjedelig eller en grå mus dersom man ikke orker, ønsker eller vil dette så ofte som andre kanskje vil. Men så lenge du styrer unna damer som meg, og damer som meg styrer unna menn som deg, så er det nok å ta av for enhver smak ;) Takk for innspill :)

Erik Sjon

09.09.2015 kl.16:40

Og hvordan reagerer samboeren din når du sier til ham at penisen hans ikke er noe digg? Klarer han å slappe av i senga og nyte å ha sex med deg når han vet at du vemmes av kroppen hans, og i beste fall ser på penisen hans som et nødvendig onde? Jeg unner samboeren din å ha sex med en kvinne som ikke bare "tåler" og til nød klarer å utstå kroppen hans, men som faktisk syns den er dritdigg, slik han helt sikkert syns din kropp er dritdigg. Han har helt sikkert opplevd det før deg. Jeg håper for hans del han får oppleve det igjen. Hvordan hadde du følt det dersom han ikke syntes det du har mellom beina, er sexy? Om han syntes det var ekkelt at du ble våt? Om han løp på do og vaska fingrene sine så fort han fikk sjansen?

Hvorfor bruker du uttrykket "gi sex"? Sex er noe man har med hverandre, ikke noe dama "forærer" mannen når hun føler det for godt. Du bør endre innstilling til sex. Det er kanskje derfor du har fått sex i vrangstrupen (i dobbelt forstand?). Mitt inntrykk er at et fåtall menn ser på seg selv som Guds gave til kvinnen bare fordi de har en penis. Jeg tror det er et mye mindre problem enn oppfatningen blant en del kvinner, som du også forfekter i ditt innlegg, om at mannekroppen er penest med klær, at sex er noe menn alltid vil ha, som kvinner nedlater seg til å bli med på når hun finner det for godt.

Det skrives mye om kvinnehatere som forpester kommentarfelt på nettet. Mannehatet, derimot, får vokse og gro fritt, både på nettet og på jentevors i de tusen hjem.

Erik Sjon

09.09.2015 kl.16:48

Komisk at du har lagt ut et innlegg om fitter, at alle fitter er sexy og flotte, vakre, blomster. Mens du her skriver at peniser ikke er noe digg. Som du selv skriver, elsker de fleste menn å begrave ansiktet sitt ned i en fitte. Så problemet er absolutt ikke at menn ikke liker fitter. Vi elsker dem! Problemet er kvinner som deg, som nettopp skaper den usikkerheten og self-consciousness hos menn som du med fitteinnlegget ditt prøver å bekjempe hos kvinner.

Iselin Guttormsen

09.09.2015 kl.18:49

komisk at du også tar noen få setninger ut fra et helt innlegg og deretter helt ut av kontekst. Jeg skriver at det kvinnelige kjønnsorgan blir sett på som noen vakkert men også som noe skammelig. Så kom ikke med den ;) Jeg skriver heller ikke at jeg synes penis ikke er noe digg. Jeg skriver en kommentar til de mannfolka som mener det er på sin plass å bli sugd hver dag at de bare kan slappe helt av, for såååå digg er ikke penisen at vi kvinner bare MÅÅÅ ha den hver dag. Jeg retter forøvrig dette også mot damene, men det har du vel ikke fått med deg. Det er heller ikke penisen til gutta det er noe galt med, heller personen den henger på!!

Hvis du leser innleggene mine med omhu og humoristisk sans, så ser du at poengene jeg vil få frem er ganske annerledes enn hva du presenterer her.

Og by the way: hyggelig at du unner mannen min en kvinne som elsker ham , kroppen og penisen hans. Hvem i alle dager har sagt at jeg ikke gjør det? ;D

God kveld og god natt, nok tullesnakk :)

Erik Sjon

09.09.2015 kl.22:19

Du kan ikke skrive noe og så skrive at du ikke har skrevet det. Jeg siterer: "Nei det høres ikke så jævlig digg ut eller hva? Vel – det er ikke penisen deres heller". Du avslører deg også når du skriver "man tåler peniser og sæd". Tenk om en mann hadde skrevet et blogginnlegg om at "nå er vi menn lei av å slikke dere damer! Fitta og fittesaftene deres er faktisk ikke SÅ digg! Men vi tåler det, for vi må jo ha et høl". For et leven det hadde blitt! Jeg kjenner ingen menn som krever, forventer eller engang ønsker å bli sugd hver dag. Alt vi ønsker, er at dere ikke skal synes det er ekkelt. For det er det faktisk ikke. Rent objektivt sett er det mye mer "grisete" å slikke ei dame enn å suge en mann. Jeg hadde sex med ei jente en gang som aldri hadde sugd noen før. Helt på eget initiativ (må jeg få understreke) sugde hun meg og ble overrasket over at det ikke var så skummelt, ekkelt eller farlig som hun hadde trodd. Hun fortalte det til en venninne som heller aldri hadde sugd noen, og som sa "Å, var det ikke ekkelt?". Disse jentene hadde da altså sittet og foret hverandre med tanker om at suging var veldig ekkelt og farlig. Det må jenter slutte med! Mange jenter har et så forknytt og anstrengt forhold til sex og mannekroppen at det ødelegger sexlivet deres og partnerens. Ditt blogginnlegg er med på å forsterke dette. Derfor er det faktisk greit at sånne som Paprika Noel og Anna Anka balanserer det hele litt, så kanskje munnsex kan bli mindre skummelt for noen. For dette handler KUN om innstilling. Dette har ikke noe med pornokulturen å gjøre. Munnsex ble oppfunnet lenge før pornoen. Og i min pubertet begrenset tilgangen til porno seg til et regnvått Cupido-blad i skogen. Men likevel fantaserte vi om å slikke jenter og bli sugd og kunne knapt vente til vi fikk sjansen. Sånn sett kan kanskje den eneste positive siden ved at porno nå er blitt veldig lett tilgjengelig, være at munnsex og mannekroppen ufarliggjøres for jenter, for jeg sier som Chris Rock: Jenter som ikke suger, ha det bra!

https://www.youtube.com/watch?v=Z83mDocLRUo

Iselin Guttormsen

09.09.2015 kl.22:45

Jeg sier ikke at jeg ikke har skrevet det, jeg sier at du tar det ut av kontekst. Du henger deg opp i en enkel setning, uten å se sammenhengen, men deg om det. Med tanke på tilbakemeldingene jeg har fått på dette innlegget, så er det flere som er enig med meg uenig. Dog det heller ikke er så viktig. Jeg skriver kun det jeg mener. Jeg skriver vel forøvrig heller aldri at vi jenter ALDRI skal suge mannen vår, jeg sier det er urealistisk og gjøre det HVER DAG!!! Og jeg kunne sikkert diskutert dette frem og tilbake med deg siden du tydeligvis ikke leser det jeg skriver nøye nok, men med tanke på ditt personlige angrep på meg, hvor du antyder hvordan JEG er, så dropper jeg det ;) Slike nett-trolske figurer bruker jeg ikke mer tid på. Basta bom - adios Amigo ! P.s

Skriv en ny kommentar