hits

Har du hår på fittan?

06.10.2015 - 11:18 2 kommentarer
Den svenske toppbloggeren Alexandra Nilsson (24) har fått ekstra mye oppmerksomhet i det siste etter at hun la ut et instagrambilde av seg selv med en ubarbert armhule.

Du kan se - og lese om dette bildet her

Hun har fått mange reaksjoner på dette bildet og mange har blant annet uttrykt hvor ekkelt det er og hvor dobbeltmoralsk det er da hun også har tatt plastiske operasjoner.

Hva er det med enkelte menn? Hva er det de tror? At vi damer mister håret på kroppen før vi har fått det?

Jeg skylder igjen på motebildet, pornografien og medienes bilde av kvinnen. Når unge gutter vokser opp med feilaktig bilde av hvordan en "normal" og ekte kvinnekropp ser ut, så er det jo ikke så rart de blir forvirra når ei med skjegg på tissen plutselig danser foran dem .

Disse ungguttene kan man jo forstå er blitt feilinformert, jeg kan tilgi dem liksom, men voksne mannfolk!!!

Nei fy farao! At voksne mannfolk med hår tredd nedover på ryggen kan si det er ekkelt med en kvinnelig hårete armhule,  eller en hårete tissekone skjønner jeg ikke! De vil tydeligvis at kvinnen skal være en hårløs nytelse!

Jeg skjønner at smaken er som baken, misforstå meg rett. Jeg liker også helst at det litt orden i rosebusken og at ting ser stelt ut. Noen liker det, andre ikke - og noen bryr seg ikke i det hele tatt, men kom ikke her og si det er ekkelt. De burde kanskje ta en titt i mannefitta si før de uttaler seg.

Hårete ekkel dame! Pass deg! Hvis ikke kommer jeg og smitter deg med kroppshår!!!

Tom er stødig her, han kunne ikke brydd seg mindre. <3 Sier han ihvertfall. Heldige meg! Tom er fin. Men når jeg tenker meg om, så kan han jo egentlig ikke si så mye annet :D <3

Her fra våre glansdager i 2010 <3

Hvis en mann noen gang kommenterer hvor ekkelt håret på leggene, under armene, på tissen, på tærne, eller i rumpa mi er så, skal jeg klippe kjønnshårene mine og lime de med superlim på overleppa hans! Bare sånn til info.

Ha en hårreisende dag! <3

Xoxo Iselin

2 kommentarer

Thea

06.10.2015 kl.18:15

???????????? Dette ELSKER jeg!!!!

Tonje

10.10.2015 kl.13:02

Word!

Skriv en ny kommentar