hits

Snakk om panserpung!

04.11.2015 - 21:11 Ingen kommentarer
Ingelin lurer på når hun skal få en lillebror eller lillesøster. Jeg gruer meg på ingen måte til å fortelle henne om blomster og bier eller tiss mot tiss - kall det hva dere vil. Men faktum er at hun foreløpig ikke har spurt om dette, hun lurer kun på hvor lillebror/søster ER . For hvor er denne lille skapningen akkurat nå?

Jeg kan jo ikke si at han eller hun ligger i magen eller i eggstokkene, det har nemlig ført til at Ingelin har fortalt hele barnehagen at mamma har en lillesøster i magen - hvilket har ført til en del morsomme situasjoner - for det har jeg jo da altså ikke. Det eneste i magen min, er masse deilig mat og flesk og duppe <3

Vi har prøvd å fortelle Ingelin at vi må LAGE en lillebror eller lillesøster til henne, men det er liksom ikke godt nok, hun lurer nemlig fortsatt på hvor han eller henne er NÅ!

I ren kreativ utfoldelse har jeg nå klart å formidle at lillebroren/lillesøsteren hennes ligger i balla på pappa - det er ihvertfall slik hun har tolket det og jeg skal ikke rette på henne. Jeg synes det er helt fantastisk hvis hun er fornøyd med dette svaret - dette påfunnet - denne halveis sanne faktaopplysningen.

Så hvem som er den store favoritten om dagen er jo ikke noe mysterium.

Mamma er kjedelig, hun har bare egg i magen - det er jo ikke noe særlig kult - egg lukter promp. Men fattern derimot - han er kul han! Han har tross alt en lillebror i pungen. Snakk om panserpung!

Jeg lar både Tom og Ingelin leve på denne statusen.

Har også i den anledning funnet den perfekte farsdagsgave til Tom:

pung_sekk

Xoxo iselin :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar