6 kommentarer

Katrines skjønnhetsguide

19.04.2016 kl.13:30

Haha, dagens sensurering! :P

Iselin Guttormsen

19.04.2016 kl.13:32

Katrines skjønnhetsguide: hehe, ja jeg kan jo ikke dele ALT :D

elin

19.04.2016 kl.14:18

Dagens kliniske kroppsidealer er skumle. Slike behandlinger bør ikke reklameres for. Om man ikke kan vise seg fram pga. celulitter bør man få samtaleterapi og hjelp til å akseptere kroppen sin som den er. Trening ute i naturen er også god medisin for selvtilliten. Og utvikling/trening av hjernen er det mest spennende og givende man kan gjøre. Med dette sagt, må jeg si at jeg har sansen for bloggen din. Du er ekte, real og filmstjernevakker. Håper innholdet heretter handler litt mindre om kropp og mer om hvor gøyalt, spennende og rart det kan være å være et tenkende menneske. Utifra hva jeg har lest er du en begavet skribent som kan nå ut til mange med viktigere budskap enn info om skjønnhetsbehandlinger.

Iselin Guttormsen

19.04.2016 kl.14:23

elin: Takk for fantastisk tilbakemelding! Jeg er så enig, så enig i alt du skriver. Denne kroppen! Fokuset på denne kroppen - både på godt og ondt! Det viktigste er selvfølgelig at man blir tilfreds med egen kropp - og som du sier: det sitter i hodet!!! Jeg vet bare at for meg selv så har hodet blitt lykkeligere med kroppen etter trening og en sunnere livsstil. Veien til lykke er mange - jeg viser bare noen stier på veien. Men takk for ærlige ord. Jeg gjemmer de godt i bakhodet :)

elin

19.04.2016 kl.17:07

Den virka sikkert litt krass den meldinga. Leste ikke hele teksten før jeg kommenterte. Du er jo reflektert og ikke helt ukritisk til sånt i det hele tatt. Men uansett, digger deg og bloggen din, den er viktig, morsom, herlig lite selvhøytidelig og du skriver knallbra! :)

Iselin Guttormsen

20.04.2016 kl.21:01

elin: Neida, det går så fint! :) Jeg setter pris på alle typer tilbakemeldinger :) Veldig hyggelig at du liker bloggen! Takk for at du leser <3

Skriv en ny kommentar

hits