hits

Navnet på lillesøster er bestemt !

08.09.2016 - 08:22 6 kommentarer
bildet er hentet fra forskning.noVi har bestemt navn! - det er ihvertfall det mest politisk korrekte å si, Men vi vet jo sannheten - den kommende mamma har som regel alltid en ekstra finger eller to med i spillet når det gjelder navnvalg. 

Det er ingen hemmelighet at både Tom og jeg syntes det hadde vært stas med en gutt - selvom DET er politisk ukorrekt å si. Sånt sier man bare ikke. Men jo - slik er det og det tror jeg det er flere som er eing i. Nå er vi selvfølgelig utrolig glade for at det er ei lillesøster i magen - og kunne ikke tenke oss noe annet <3

Jeg hadde ikke et eneste guttenavn i hodet i tiden før ultralyd - man blir vel kanskje litt lite kreativ på guttefronten når man har vært jente-mamma i over 4 år. Men jentenavn - der har jeg hatt en klar favoritt lenge! Dette navnet blir brukt som guttenavn i noen land og jentenavn i andre - men hvor mange navn blir vel ikke det ? Andrea, Louis og Michelle er noen eksempler.

Uansett; navnet til lillesøster er nøye gjennomtenkt og jeg elsker det. Tom på sin side var ikke like begeistret. Han er kanskje som mannfolk flest - har en mening - men det er egentlig ikke så nøye. For min del er det viktig at han også synes navnet er fint - det er tross alt barnet hans. Jeg hadde jo satt meg totalt på bakbeina om han hadde kommet med et navn jeg rett og slett ikke kunne fordra - eller bare ikke syntes var fint. 

Men jeg har ikke mast noe på ham rundt dette navnet - Ikke noe voldsomt ihvertfall - jeg har bare latt han sakte men sikkert venne seg til det -latt han få sutta litt på karamellen liksom. Ingelin er fornøyd valget hun også - selvom hun helst ville ha navn som Malene, India eller Tindre <3 :D

Men nok prat RUNDT navnet...Vår kjære og allerede høyt elskede lillesøster skal hete:

 

  

Vi gleder oss til å møte deg i januar lille Iben-skatten vår. 

Klem fra storesøster Ingelin, mamma og pappa <3

 

6 kommentarer

Janne

09.09.2016 kl.07:59

For et nydligt navn! Det står øverst på min navneliste og :)

Iselin Guttormsen

11.09.2016 kl.18:09

Janne: så koselig! :) Jeg er virkelig forelsket i navnet :D

detkanfortgaagreit

09.09.2016 kl.14:10

det navnet liker jeg veldig godt personlig selv :)

fin blogg du har..

og lykke til videre i graviditeten =)

- linda narie

Iselin Guttormsen

11.09.2016 kl.18:06

detkanfortgaagreit: takk , søte du :)

Susanna

12.09.2016 kl.12:29

Så fint namn :) <3

Iselin Guttormsen

12.09.2016 kl.22:23

Susanna: så hyggelig at du synes det :) Takk <3

Skriv en ny kommentar