hits

God jul og godt nyttår! <3

29.12.2016 - 12:36 6 kommentarer

God jul alle sammen!

Håper dere nyter late dager og gode stunder enten dere har ferie eller eller ei :)

Her i heimen har det vært svært rolige dager. Tom jobber, Ingelin har ferie og jeg ruger.

Jeg hadde helt glemt hvor tungt det er å være høygravid! Med Ingelin veide jeg 17 kg mer enn det jeg gjør nå, men kan ikke huske at jeg var sååå sliten den gang ;D

Det er jo selvfølgelig annerledes når man har et barn fra før av. Men så har jo innflyttingen tatt en del krefter - i tillegg til pynting av jul og julestria som hører til. Jeg har derfor den siste tiden hatt helt vanvittig med maserier. På selveste julaften og 1 juledag tok det helt av. Da var det nesten så jeg trodde fødselen var i gang. 

Med Ingelin kjente jeg ingenting på kroppen før fødsel - vannet bare gikk - 16 dager før termin. Hvis vannet går først denne gangen også blir jeg overhodet ikke "tatt på senga" - for kroppen har TYDELIG sagt ifra at den begynner å gjøre seg klar. 

Vannet har alvor est ut i kroppen. Føtter, tær, fingre, hender og legger er sprengte - til og med ansiktet. Jeg har anlagt en aldri så liten dobbelthake! Mye på grunn av væsken og mye på grunn av usunn mat og late dager. 

Romjulen skal derfor nytes med enda flere late dager og enda mer mat. Logisk nok, hehe. Og når dagene er som i dag - nyter jeg det ekstra. Tåke og kaldere vær. Da får jeg liksom litt mer julefølelse - heller dette været enn sol og våte gress-sletter i julen :)

Jeg øsnker dere alle en videre nydelig romjul og et fantastisk godt nytt år <3

Klem fra oss og alvene som har flyttet inn under trappa vår nå i julen <3 :D

Foto : Alessandra Langum


 

Foto: Alessandra Langum


 

Foto: Alessandra Langum


 

Foto: Alessandra Langum


 

Julaften <3


 

Julaften <3 Og nei: det er ikke jeg som har bedt henne om å posere - dette gjør denne divaen av seg selv :D


 

I adventstiden skrev Ingelin brev til julenissen - tror du ikke han hadde fått det? Han hadde til og med meg seg - i tillegg til gaven hun hadde ønsket seg !!! <3


 

Vår nye trapp rakk også å komme på plass før jul!! Hallelujah!! :D


 

Pynting av juletre <3


 

Hvis det skal flytte nissealver inn hos oss - er man nødt til å legge sjela i det


 

Her har de flyttet inn - Alvi og Even. Og hver dag våknet vi til nye ting de enten hadde gjort eller pyntet med utenfor døra si :)


 

Kan du tro det var store øyne da vi våknet til bakesøl under trappa <3 

Ingelin tegnet til alvene <3 og hun fikk til og med svar!
 

julekula <3 og nei - jeg ligger ikke naken :D men man ser liksom ikke så mye annet om dagen ..


 

I dag er jeg akkurat 37 uker på vei. Jeg er altså inne i uke 38 og har kun 23 dager igjen til termin. Skulle Iben komme like tidlig som det Ingelin gjorde - kommer hun neste lørdag. Men jeg belager meg på overtid og enda flere tunge dager..
Rommet til Iben er kjlart og i disse dager pakkes siste rest til fødebagen <3

 

6 kommentarer

Viviann

29.12.2016 kl.22:07

kjempe mange pene bilder :)

Iselin Guttormsen

30.12.2016 kl.22:25

Viviann: Så hyggelig :) takk <3

Bjørg

30.12.2016 kl.21:10

Åå så fantastisk påfunn med alvene under trappa deres! Så fint for ingelin, må jo være en magisk opplevelse for henne at alvene bor der og stadig legger ut ting og tang de driver med! Dette kan det hende jeg må herme etter til datra mi altså :p All lykke til i siste del av svangerskapet, snart er dere fire :D

Iselin Guttormsen

30.12.2016 kl.22:28

Bjørg: Alvene dukket først opp hos besteforeldrene - Ingelin ble så lei seg da vi ikke hadde alver - så vi måtte sende brev til julenissen og be han gi alvene sine beskjed om at det var ledig kapasitet hos oss. To dager etter flyttet de inn - jeg var rett og slett tvungen , hehe :D Men absolutt verdt det! Gleden i øynene altså <3 Blir tungt å skrive avskjedsbrev til dem ;D Herm i vei ! Jeg gleder meg allerede til neste jul :D <3

Iselin Renée

01.01.2017 kl.12:03

Så mange fine bilder :)

Iselin Guttormsen

03.01.2017 kl.13:36

Iselin Renée: takk for det :) <3

Skriv en ny kommentar