hits

august 2015

"mom of the year"

Det er ikke alltid like lett å være mamma. Det er ikke alltid lett og være streng og sette grenser. Andre ganger kan det derimot være skremmende lett. Noen ganger føler jeg meg som verdens beste mamma! Vi har det gøy sammen, ler og leker, lager mat og baker sammen, tegner og maler, går turer og bader og alt er bare fryd. Jeg løser konfliktene med Ingelin på en riktig og pedagogisk måte og jeg humrer for meg selv når jeg hører folk klage over treårs-trassen.

Andre ganger føler jeg meg lusen. Jeg sitter kanskje for mye med pcen ( skriver innlegg til dere fine leserne mine ), når jeg heller burde levd meg inn i kjekke og stramme Brannmann Sam med henne. Jeg orker kanskje ikke lage mat fra bånn av og kliner til med ferdigmiddag. Jeg er trøtt og sliten og leggetiden kan bare ikke komme fort nok. Jeg løser konflikter på en særs dårlig måte og tålmodigheten -og lunta er svært kort.

Noen ganger er jeg sterk og rasjonell, andre ganger er jeg "svak" og følsom. Som feks under denne tilvenningen i barnehagen. Nå går det faktisk veldig bra, men det var en periode det var tøft for oss begge, Ingelin og meg.

På dager vi skal ha med frukt og mat selv, tenkte jeg derfor å gjøre litt ekstra. Slik at hun gledet seg til barnehagen, gledet seg til lunsj, gledet seg til å være med de andre barna.

På denne dagen laget vi matpakka SAMMEN. Det var kjempekoselig og Ingelin elsket det. Vi kuttet opp frukt og lagde brødskiver med det pålegget hun selv hadde plukket ut. Vi pyntet frukten og lagde små "kaker".

Epler med pigger

Tomater med flagg

Frukt og bær-kake toppet med fargerike flagg og paraplyer :D

Toppet det hele med en grønn og blå påfugl og en liten lapp til barnehagejenta mi <3

Med godt mot leverte jeg henne i barnehagen og hun kunne stolt vise frem matpakka da hun skulle legge den i kjøleskapet. Avleveringen gikk fint og vi klemte og kysset hverandre hadet.

Når det går så fint, så blir dagen så utrolig mye lettere. Man får mer energi og jeg følte meg virkelig som en lur og god mamma.

Det var Tom som hentet Ingelin denne dagen, da jeg jobbet sent. Når jeg kom hjem snakket vi om dagene våre og hvordan Ingelin hadde hatt det i barnehagen. Jeg fortalte han fornøyd om den fine morgenstunden vi hadde hatt sammen og hvor fint det gikk når jeg leverte henne. "Gjelder å være litt kreativ, vettu" lirte jeg av meg stolt.

"Ja du mener den fine matpakka og den kreative påfuglen din?" spurte Tom indirekte.

"Ja, den ja!" svarte jeg med et fornøyd blikk.

"Ja, den som Ingelin klarte å stikke seg i øyet med under lunsjen i dag" fortsatte han

Jeg dæva i to sekunder...

Det hadde selvfølgelig gått bra, ingen skade skjedd og det gikk fort over, men barnehagen informerte likevel om det når Tom hadde hentet henne.

"Ja, den ja" - mumlet jeg litt trist

Jeg gikk fra å være en stolt og fornøyd super-mamma til en betutta lorte-mamma på bare to sekunder!

Men hun hadde ihvertfall hatt en super dag i barnehagen om ikke annet. <3

Foto: Alessandra Langum

Mom of the year - her har du meg <3

Hun drikker selvfølgelig kun drue/blåbærsaft! Bare sånn for ordens skyld!

Ha en super dag - spesielt til alle dere flotte og supre lortemammaer <3 :D

Shit and run.

Hva gjør man når en venninne ringer og sier hun sårt trenger en jentekveld? En kveld med latter, masse snop og frisk hvitvin. Jo da skaffer man barnevakt, ringer søstrene sine i Oslo og fiser ut til dem etter jobb.

Jeg er jo ikke et såkalt bytryne, men siden det ikke er lenge siden jeg var på jubileumsfest og jeg igjen nå skulle besudle Rieslingen, følte jeg virkelig at nå "slår a mor ut håret!" Men hva gjør man ikke for sine venninner. De er gull verd  og selvom man ikke alltid ser de så ofte, synes jeg det er viktig å stille opp.

Ikke visste jeg at hun noen timer senere skulle bli kronet med tittelen "tidenes mest joviale venn"!

Tidenes mest joviale venn!

Vi møttes i mine søstres leilighet og vi koste oss gløgg. Vi skravlet, spiste masse dritmat, drakk vin,diskuterte musikk og sminket oss. Slik en jentekveld skal være.

Utover kvelden ente vi på en bar som het Monkey. Er det ikke det den heter? Eller er det kanskje monkey bar? Ikke vet jeg, jeg har aldri vært der før og jeg kommer mest sannsynlig ikke til å dra dit igjen heller.

Mens vi stod der i kø helt fremst og ventet på å komme inn, kunne vi pent se ryggen på dørvakten i alle de 20 minuttene vi stod der. Han var svært opptatt med å slippe inn VIP'en og enset ikke oss en eneste gang. Det skal sies at den ene dørvakten var utrolig hyggelig, det var de sikkert begge, men å stå slik i forskjellige køer skaper et klasseskille jeg ikke er særlig fan av.

Jeg forstår de som har satt seg opp på gjesteliste osv, de er prioritert, kjendiser er prioritert, deilige folk er prioritert, rike folk er prioritert.  Men sjelden har jeg følt meg så annenrangs som det jeg gjorde i denne køen.

Vi var liksom usynlige, vi var ikke viktige nok. Og selv når VIPkøen var tom, snudde de seg ikke mot oss engang. Folkemengden bak oss økte og jeg ville mye heller satt pris på om de var ærlige og sa det var fult, så kunne vi gått et annet sted.

Det finnes garantert en hel masse kjøreregler rundt disse VIPkøene, og utelivsbransjen er garantert noe jeg aldri vil skjønne meg på. Men dette klasseskille som blir skapt allerede utenfor et utested er til å bli kvalm av!

Men vi slapp omsider inn, betalte inngang, hang fra oss jakkene og trådde inn i en jungel av et utested. Virkelig apekatt! Kanskje begynner jeg å bli en gammel snerpete kjærring. Men stedet var så stapp fult at du måtte stå med hendene over hodet for å få plass til alle sammen. Med drinker i hver hånd og en overflod av store champagnekjølere kan du jo bare forestille deg hvor mye søl og gris det var.

Det var da det skjedde, eller jeg hadde allerede kjent det i taxien. Magen min skrek! Den skrek og vrei seg i kramper og jeg er sikker på at den gikk i et apatisk sjokk etter all drittmaten jeg hadde stappet i meg tidligere på kvelden. Kombinert med en flaske vin eller to ble dette ren gift for kroppen. Jeg begynte å svette. Jeg ville hjem. Hjem på do!

Men fader, skal jeg la en kveld bli ødelagt kun pga en dritt? Det var under dette øyeblikket jeg virkelig forstod verdien i en venninne, en god venninne som gir like mye "F" som meg selv. Hun tok meg i hånden, og gjennom havet av smellvakre damer på høye hæler, ferskenfarget lipgloss og gylne krøller i håret, ålte vi oss klumsete forbi og frem til dokøen.

Ingenting er verre enn å ha vondt i magen og måtte gå på et offentlig toalett! Men jeg nektet å dra hjem! Da hadde kvelden vært over! og det kl 0030!

Rednigen her ble den ekstremt høye musikken og bassen som ristet i dolokket samt store romslige toaletter. Min kjære venninne ble med meg inn på selveste avlukket og jeg følte virkelig jeg hadde med meg en personlig trener eller en sånn sykt ivrig jordmor under fødsel.

Hele hendelsesforløpet gikk utrolig bra og vi (les: jeg) trippet uskyldig ut blant folkemengden igjen. VI ble da enige om å dra fra åstedet. Det var for mye mennesker, for trangt, stivt miljø og en atmosfære vi ikke følte oss komfortable i.

Vi ( igjen les: jeg) tok en real "shit and run!"

Vi endte opp på en homsbar som heter "Elsker"? Er det den heter? Uansett, et helt fantastisk utested, med dansglade og hyggelige mennesker. Et hav av personligheter og god atmosfære. Her ble vi og her danset vi natten gjennom!

Så ble det slik vi ville - en jentekveld på et utested fult av "damer" , akkurat slik vi liker det - uten fordommer, uten rangstige, bare masse kjærlighet!

Over og ut! Iselin <3

Sko som ikke fikk ben å gå på. Lisbeth satte de like gjerne her så hun kunne danse i sine medbrakte turnsokker :D

Når man faller totalt ut av treningsmønsteret!

Uff, det er så kjedelig! Jeg har falt helt ut av treningsmoduset! Ikke fordi det er det jeg vil, men rett og slett fordi det har vært så vanvittig mye å gjøre i det siste.

Dette kombinert med at jeg jo egentlig er ganske fornøyd med hva jeg har utrettet gjør at jeg føler at det ikke er SÅÅÅÅ krise. Jeg spiser sunt, eller helt vanlig. Samme som før,bortsett fra at jeg kan unne meg noe ekstra innimellom. Får ikke panikken dersom jeg tar meg en is på kvelden liksom. Men ikke hver dag! Bare sånn innimellom!!!

Jeg er så evig glad for at jeg har tatt bilder under veien. Det er fort å glemme hvilke innsats man egentlig har lagt i det. Jeg presenterer derfor den klassiske throwback thursday!

Her veide jeg mellom 78 og 80 kg. Datoen er 14 november 2014.

14 november 2014

Folk sier de aldri har sett på meg som en tjukk eller overvektig jente. Men årene etter graviditet og fødsel så var jeg det! Jeg skjulte det kanskje godt med riktige klær. Det var derfor også veldig vanskelig når jeg sa til folk at jeg ikke var fornøyd med meg selv, hvorpå de bare lo det bort og sa jeg måtte skjerpe meg. Herregud jeg var jo så flott.

Man føler seg sjeldent fin når man er på do, men ærlig talt.

Vel, flott og flott! Dem om det. Når man ikke trenger shave tissekona si fordi magen uansett henger over, da er det på tide å gjøre noe! Etter utallige kvelder med klaging, tårer og følelsen av å være i totalt feil kropp, tok jeg grep. Jeg begynte hos min personlig trener Bjørn Myhre Nilsen ved Olympus Performance. Han forandret livet mitt totalt!

Min fantastiske venninne Marte Berg ga meg klær fra Mitchi, så jeg skulle føle meg vel når jeg begynte mitt "Prosjekt ned i vekt". ( hennes blogg kan dere forøvrig sjekke ut her!)

I løpet av magisk kort tid ga kroppen min de resultatene jeg håpet på. ( Dere kan lese mer detaljert om min ned i vekt reise ved å klikke inn på kategorien Min Trening  )

Ja jeg har rot på alle bildene mine :D Unnskyldningen er at vi drev å flyttet <3 Ikke at det ser så mye bedre ut til vanlig altså, men...

I sommer har jeg gått i shorts for første gang på ca 4 år!

På jobb - før tirsdagens jubileumsfest <3

PT Bjørn Myhre Nilsen - Og ja, de vektene der er det jeg som løfter ;)

Vekta mi i dag er mellom 64 og 65 kg, men med tanke på at jeg ikke har trent styrke på en stund, så er det på tide å få litt fart på sakene igjen! Bjørn - jeg ringer deg på mandag!

Ha en koselig og nydelig regnværsdag! Og er du slik jeg var; nedstemt, misfornøyd og ulykkelig i din egen kropp, så gjør noe med det! Gjør noe med det nå!  Mirakler finnes faktisk - og det er deg!!

- Iselin <3

Jubileumsfest - en helt vanlig tirsdag bare <3

For noen uker siden fikk jeg en invitasjon på mail. En invitasjon til Daworks 15 års jubileum. Jeg tenkte lenge på om jeg skulle dra. Tør jeg det? Jeg kjenner jo ingen der. Jeg anser jo ikke meg selv som en artist engang! Ikke enda ihvertfall. Jeg undret i flere dager. Men plutselig stod jeg der. Hjemme hos Jørn Dalcow, eieren av Daworks, og hans vakre - og ikke minst utrolige hyggelige kone.

"Ylva" var kun en sang ment for private ører og der stod JEG! Midt blant en herlig symfoni av musikere, artister, låtskrivere og produsenter, you name it! Mennesker som lever av musikk, som ER musikk! Mennesker som praktisk talt puster toner, og der stod jeg!

Jeg kunne ikke følt meg mer malplassert. Hvem er jeg oppi alt dette?

Men nervøsiteten slapp heldigvis fort taket, for etter min intense hilserunde ble jeg godt mottatt med deilig mat og god drikke og en flott bukett av jenter fra Idol, X-faktor og Norske talenter inviterte meg til sitt runde bord :D

Det var en fantastisk kveld men mange herlige -og spennende mennesker, lattermuskelen satt løst og jeg er evig takknemlig for at jeg får muligheten til å være med på en slik reise.

Tusen takk Daworks og gratulerer med dagen!

Dr. Dreamy, Tooji og Pernille...og en starstrucked malplassert fis i midten <3

Maria Mohn - Fine samtaler med denne flotte dama her :)

Pernille Svensen Øiestad - Ei sprudlende glad dame :)

Erlend Bratland og musikalstjerna Jenny Langlo ;)

Jenny Langlo og Stine Hole Ulla - søtere jenter skal man jo lete lenge etter :)

Sangene til karen i midten har jeg dansa mang en dans til på jenterommet :D

Disse gutta her er verdt å merke seg! De kommer til å gjøre suksess! Brother Savannah! Følg de på facebook og få med deg den gode musikken de lager <3

Me and the brothers of hannah - Brother Savannah!

Tommy Fredfang - stem på denne karen her under årets stjernekamp!

Igjen tusen takk til alle dere fine mennesker som inspirerer og gir mot!

Og takk til mine kjære søstre som ga meg husly for natten - jeg lover å orke å ta av meg sminka neste gang Annina <3

Bryllupsangen som åkte rett åt helvete!

Herregud! Eller jeg burde kanskje ikke misbruke hans navn, for i helgen tror jeg faktisk at HAM våket over meg, hehe.

Jeg skulle jo synge i dette bryllupet og jeg både gledet og gruet meg stort.

Tirsdagen i forkant møtte jeg organisten for øvelse. Vi hadde snakket over telefon og han var klar over hvilke sang og hvilke versjon han skulle lære seg å spille for å matche min stemme.  Jeg trappet oppover kirkegulvet, men skjønte fort at han ikke kunne sangen i det hele tatt. Jeg sang sangen for han, og sendte han en link til nøyaktig den versjonen jeg ville at han skulle spille. Vi skulle møtes igjen til uka for neste øvelse.

Han satte tidspunktet til lørdag kl 10.10.

La meg minne dere på at dette er samme dag som vielsen skal finne sted - Faktisk 3 timer før vielse og jeg fikk akutt diaré av tanken på å "sjanse" på at det skulle sitte da, men javel tenkte jeg.

Lørdagen var plutselig her, solen strålte og jeg kunne sangen utenatt, opp/ned, bakfrem, jeg var egentlig ganske klar.

Klokken viser 10.10 og jeg er på ny på vei opp kirkegulvet. Jeg trekker pusten dypt, han spiller introen - det låter bra, jeg begynner å synge - det låter bra, deretter kræsjer det totalt. Han spiller ikke slik jeg har øvd på og når jeg ber han om å høre på klippet, blir han stresset og sint og sier at dette har han ikke tid til. Vi får møtes kl 1200 i kirken vielsen skal finne sted.

Jeg nikker vemodig - skal vi ikke øve mer? og hva med mikrofon? Den, hadde han glemt, men han skulle ta den med til kl 1200. I småpanikk ringer jeg min gode venninne Marte. Hva skal jeg gjøre? Han kan ikke sangen ordentlig, han spiller den helt feil, jeg klarer ikke følge med på notene hans, dette er ikke det jeg har øvd på!

Jeg fiser i full fart ut mot Tofte - til nærmeste elektrosjappe - kjøper forskjellige AUX kabler - kanskje kan jeg spille av melodien fra mobilen hvis alt skjærer seg?

Står her da, 20 minutter før klokken er slagen 1200, med selvutløser og klamt hakk, uvitende om hva som faktisk venter meg :D

Klokken er 1200, jeg har sittet på kirketrappa i tyve minutter allerede. Organisten kommer, han smiler stressende, jeg er nervøs.  Vi rigger opp utstyret og jeg forteller at jeg har med AUX kabler i tilfelle det skulle skjære seg. Organisten ser sint på meg og utbryter at dette ikke kommer på tale! Det er det frekkeste han har hørt og det er ikke snakk om, etter all innsatsen har lagt i å øve på denne låten. Jeg blir helt lamslått. En voksen mann, står og kjefter på meg i kirken 40 minutter før vielsen skal finne sted. Noen gjester er kommet og vi har fortsatt ikke fått øvd.  Jeg forklarer ham at dette er første gangen min og at jeg blir veldig usikker når han spiller sangen helt annerledes enn hva jeg ba han om å gjøre.

Han fortsetter å kjefte på meg, forklarer at dette kan jeg ikke komme med i siste liten. Jeg svarer at vi strengt tatt ikke skulle øvd i siste liten i det hele tatt, men at alt burde vært klart på tirsdag. Han fortsetter å skjelle meg ut, det ville være svært uheldig for han sitt rykte hvis noen skulle tro at han ikke hadde klart å lære seg sangen. Han skulle spille og jeg skulle synge, ferdig snakka! Jeg blir helt satt ut av dette angrepet på meg og småløper ut -og bak kirken. Her blir jeg sittende og grine, ja faktisk! Sittende og grine. ( Dere måtte ha vært der for å forstå hvor ekkel han var)

En kvinnelig kirkeansatt kommer og trøster meg og sier at jeg ikke skal bry meg, at han bare er stresset. Det hjelper ikke særlig. Jeg vil egentlig sette meg i bilen og kjøre hjem. Men jeg kan jo selvfølgelig ikke det.

Det ender med at vi går for AUX-kabelen. Det bla faktisk fin lyd - men mikrofonen han hadde med seg fungerte jo ikke, det resulterte i at jeg måtte låne presten sin mic!! En sånn som Britney spears har på kinnet mens hun danser og spreller på scenen liksom. Den gir ingen fin lyd, ingen klang og jeg har aldri brukt en slik mic før.

Så der stod jeg mutters alene med Britney/prestemic, foran spente gjester, et nygift ektepar, alteret og Gud i himmelen. Med vondt i magen, tårer i øyekroken og sår hals. Nervene tok overhånd, men jeg fullførte så godt jeg kunne og gjorde så godt jeg kunne.

Snakk om å sprekke jomfruhinna på verst tenkelige måte da! Min jomfrutur som soloartist i et bryllup - jeg kommer til å havne i helvete!

Men noen må ha hjulpet meg - for jommen meg klarte jeg ikke å snuble meg gjennom sangen og jommen ble ikke brudeparet godt gift. <3

Fine brudeparet <3

Jeg ser dog tilbake på det hele som en fin erfaring til tross, neste gang kan det jo bare gå bedre, eller?

<3 Iselin

P.s Takk til Therese og Christoffer som turte å la meg synge på deres store dag! Dere var fantastisk flotte! <3

Dildorama

Ja jeg sa jo at jeg skulle ytre mine meninger om dildoer i dag.
Når det er sagt, og før jeg fortsetter så må jeg bare si at dere er de feteste leserne jeg vet om.
For dere LESER faktisk hva jeg skriver.
Jeg har jo liksom ikke de mest fasjonable bildene på bloggen.
Ingen superfotograf her i gården. Jeg leker ikke med fargespill og lyssetting, jeg danderer ikke puter og pledd i en krans av eleganse ( eller jo, noen ganger prøver jeg det ).
Men stort sett så bare knipser jeg og skriver.
Jeg bruker faktisk veldig mange timer iløpet av en dag på å skrive, og da varmer det godt at dere faktisk leser det jeg har på hjertet. Takk for det! <3 <3
Så! Så var det disse berømte dildoene.
Jeg er absolutt ingen ekspert på området, jeg skal heller ei belære folk i hvordan bruke de og hvorfor.
Jeg vil simpelthen bare dele med dere hva jeg føler om disse stakane.
Jeg er ingen dildofan, det er ikke sånn at jeg bare mååå ha det i nattbordskuffen, sokkeskuffen, eller hvor man nå enn pleier å ha det.
Jeg kan skjønne at det piffer opp sexlivet, det kan være pirrende og spennende, men helt ærlig så synes jeg dildoene har et ufortjent godt rykte.
Når jeg prater med andre jenter sitter jeg igjen med en oppfatning av at gutter synes det er sexy å for eksempel se på kjæresten sin med en slik en påle i hånda eller mellom beina - sutt og sug gjerne på den, det er ekstra sexy!
Altså hallo? Å sutte på en dildo ? Det gir meg jo absolutt ingenting!!
Man kan jo ikke føle seg mer dum enn når man sitter/ligger,står eller skræver mens man sutter på en sliten plastpenis!
Jeg dømmer ingen, hverken gutter eller jenter som gjør dette og liker dette, vi er igjen kun "ofre" for pornografiens "regler" om hva som er sexy.
Men akkurat den sexye trenden der, den står jeg fint over.
Jeg har også veldig mange jenter på min side når jeg sier at det også gir svært lite å ligge skrevs og jokke en stake inn og ut mens mannen med ivrige øyne sitter og nistirrer på det som skjer.
Mannfolk tror tydeligvis de er gode på å lese lepper...der nede!
Ta heller en titt opp på hva som skjer i ansiktet til fruen din, så ser du kanskje at hun har vært noe nærmere himmelen før.
Igjen ingen diskriminering mot de som faktisk liker det og som også bare gjør det for å glede mannen sin. Tommel opp til dere!
Jeg på min side hyller heller vibratoren!
Ikke vibrerende dildoer, men den frekke lille saken som ikke trenger ta større plass enn en liten leppestift.
Den kiler der den skal kile, er handy og skaper hverken komplekser for HAM eller henne.
Gutta føler seg ikke for liten og damene føler seg ikke for stor * kremt !

Dette snasne egget fra Kondomeriet er ikke bare pent å se på, men en fantastisk tissekiler.

Så om du som mann skal være litt småfrekk i overreskalsen, kjøp en snerten liten vibrator til fruen din, da blir hun garantert glad ! DU blir garantert glad!
Eller så kan vi damer kjøpe det selv da, i disse #HunSpanderer tider ;)
klikk deg inn her på Kondomeriets hjemmeside og dans deg gjennom den vibrerende blomsterengen :D
Lykke til - kos dere <3 Iselin

Når svigermor vasker dildoen i oppvaskmaskinen

Det er få ganger jeg faktisk blir sjokkert!
Men i dag var en av dem.
Ingelin var levert i barnehagen, solen skinte og jeg gruet meg egentlig litt til å krype inn vår "lilla stuga" og skrive.
Man vil jo helst sitte ute og nyte denne fantastiske sommeren som endelig er her.
Jeg skulle bare rydde litt i rotet Ingelin og jeg hadde stelt i stand på kjøkkenet i dag morges.
Min kjære svigermor, Hilde, står på kjøkkenet og rydder ut av oppvaskmaskinen, og det er da jeg ser den.
En rosa herlighet, skinnende ren!
På nederste skuff i oppvaskmaskinen, der hvor tallerknene i prinsippet skal stå.
Skjønte jo fort hvorfor det ikke var plass til så mange fat i den vaskerunden der for å si det sånn!
Hilde latet som ingenting, tørket av kopper og kar og satte det inn i skapene.
Jeg nistirret på den glatte rosa leketissen. For et hode!
Det er greit at ho Hilde kan være brei i kjeften, men det finnes da måte på.
Hilde hadde jo ikke fått med seg de tusen tankene som spant rundt i hodet mitt iløpet av få sekunder og kikket selvfølgelig forundret på meg da jeg brast ut i latter.
Det var selvfølgelig ingen dildo, det var en drikkeflaske som hadde smeltet under oppvasken.
Hun var dog mer sjokkert over at dette i det helle tatt kunne skje når hun kun hadde vasket på svak varme, enn det faktum at jeg, for en liten periode, faktisk trodde hun hadde vasket dildoen i familiens oppvaskamskin.
Vi lo godt begge to - at jeg kunne tro noe slikt sa hun, tittet seg rundt og la flaska i nattbordskuffen!
Hahaha - Neida! Det gjorde hun jo selvfølgelig ikke! Men det hadde vært en sykt bra avslutning på innlegget!

Tuten er riktig nok ikke smeltet og krympet, så det er jo ikke rart man ble lurt for et lite øyeblikk

Men på tala om dildoer, i morgen ytrer jeg mine meninger om disse frekkasene og hva jeg egentlig synes om dem ;) Stay tuned.
Lots of love - Iselin <3

Forbanna blondine.

Altså, dra meg i skløtta!
Jeg føler offisielt så vanvittig med dere blondiner!
Jeg regner jo med at det er en vesentlig forskjell på det å være naturlig lys kontra det å være en vaskekte fake blondine med tilgjort ettervekst, slik som meg.
Ja, for om noen skulle lure på det, så har jeg med vilje latt mitt mørke hår være synlig i hårbunnen.
Jeg skjønner selvfølgelig at dere som er naturlig blonde ikke har et så slitt og herja hår som vi som later som vi er blondiner har.
Men jeg kan ikke legge skjul på at jeg tror at det er mer stell med lyst hår, for å bevare glansen, fylden og unngå slitasje.
Kanskje synes ikke slitasjen og det tørre håret så godt når man er brunette, eller kanskje jeg bestandig burde bruke disse produktene?
En ting er ihvertfall sikkert. Produktene jeg har fått hos Zen Hairlounge har virkelig reddet meg!
Jeg slipper nå og drukne håret i balsam og børste det mens jeg dusjer, eller tette sluket.
Og apropos sluk, jeg oppfordrer alle som leser dette innelgget om å rense sluket deres skikkelig i dag.
For er dere som meg, så er det ikke det som står på prioriteringslista når man skal vaske bad.
Jeg tenker jo aldri : "Oi i dag får jeg gjester, la meg vaske sluket".
Sluket kommer liksom alltid til sist, så derfor bør vi i dag alle sammen brette opp ermene og vaske det bedritne sluket med alt det forbanna klissete håret i.
Jeg elsker å være blondine, selvom jeg faktisk blir enda mer oransje i ansiktet nå enn når jeg er brunette.
Kontrasten mellom pudderet mitt og min nye hårfarge samarbeider liksom ikke så godt kan du si.
Jeg gleder meg til å bli brunette igjen, få mystikken tilbake. Eller..mystisk er vel akkurat det jeg ikke er, jag bjudar jo fint på meg selv, men dere skjønner hva jeg mener.
Men først : Let's take a selfie! Min blonde tilværelse skal enda nytes litt til <3
XoXo Iselin :D

Når nervene sniker seg på!

Shit pom fritt!
Skrivehånden har ligget pent på silkepute i to dager nå!
Jeg svetter oppover og i sprekker både foran og bak!
Jeg er nervøs, jeg er spent!
Jeg er blitt spurt om å synge i en vielse!
For meg er dette veldig stort og nervepirrende, dette har jeg aldri gjort før. Ikke i en kirke.
En ting er å stå bak mikrofon i studio og kunne spille inn på nytt og på nytt.
Nå gjelder det liksom!
Under slike stunder som dette, kunne jeg ønske jeg heller var en ravedronning!
Ei som sprada på scenen i høyhælte plastsko og lagde liv og røre.
Bryllup er intimt, romantisk og stille. veldig stille.
Saken gjør det heller ikke lettere når jeg spør hva slags sang bruden kunne tenke seg og hun svarer at alt egentlig er fint bortsett fra "who let the dogs out".
Jaja, Therese, takk for den - nå vet jeg AKKURAT hvilke sang jeg skal ta.
Jeg trenger så absolutt kjøtt på beina, når det gjelder å opptre foran publikum, så jeg tok selvfølgelig utfordringen på strak arm, etter god overtalelse fra både samboer og brud :D
Etter helgens fest ble det dog gitt gode råd og tips om sanger som er fine å synge i kirken av ei som har gjort dette et par ganger før kan du si.
Tusen takk, fineste Martine <3
Jeg føler meg derfor klar for dette store og æresfulle oppdraget.
Skulle jeg famle, fomle og ramle kan jeg jo alltids sprette opp og synge "who let the dogs out", bare sånn for å ikke virke totalt dum mener jeg.
Klipp fra min lille øvestund i dag iført treningstøy og en frekk hårsveis jeg vet min frisør forbanner meg mot, kan dere se på min instragramkonto ISELINGUTTORMSEN
Auf wiedersehen <3 IselinTidenes kveld!

Altså, gårsdagen kunne ikke vært bedre.
Fire damer som alle har en connection med en annen, men som aldri før har møttes sammen - før i går.
Fire fine damer, runde i kantene rundt et rundt bord.
Piker , vin og sang rett og slett, i en ( endelig ) varm sommernatt.
Stemningen var så magisk at jeg nesten lettet - mine Libresse med vinger sendte meg nesten rett til himmels i ren lykkerus.
Jeg er støl i magen etter all latteren, sliten i bena etter all dansingen og hes i stemmen etter all skravlingen.
Herregud for en gjeng!

I dag lar jeg derfor bildene tale for selv :D Enjoy <3

Oppussingen har begynt!

Oppusingen har en pause mens lakken tørker: Ja jeg har tydelige blodårer på bena, vi har et love/hate relationship.

Trimma til og med nesehåra! <3

Line driver svært. Ankommer alene i maxi taxi!

Fine Martine sin lille oase <3

Marte tar seg en velfortjent pause <3 

 over og ut!

Huset med sjel <3

I kveld er det stille før stormen.
Morgendagen skal by på et fruktfat av jenter samlet rundt et bord med godt i glasset.
Et knippe flotte damer skal samles og lufte nye og gamle ammepupper.
Det er lenge siden jeg har vært ute nå, skitt, det er lenge siden jeg i det hele tatt har konsumert alkohol!
Men slik er jeg da, jeg drikker aldri alkhol med mindre det er fest eller en eller annen form for arrangement.
Jeg er ikke den som drikker vin til middag eller tar et glass rødt eller hvitt på kvelden.
Jeg har rett og slett ikke behov for det, min kos finner jeg enten i lørdagsgodt eller en deilig fruktkompott.
Så mens jeg ligger her på sofaen og gleder meg til morgensdagens aften i Drammen by, vil jeg dele noen bilder fra husprosjektet vårt.
Det går sakte men sikkert fremover - men det er nettopp det som har gjort at vi så langt, er langt fra lei.
Flere av dere lesere har sendt meg meldinger på facebook og mail om at dere kjenner til huset, dere har enten hatt bekjente som har bodd der eller gått på SFO der i sin tid.
Folk jeg møter her i Åros vet alle om den koselige gamle rektorboligen - alle vet at vi har en helvetes jobb foran oss og alle vet at det kommer til å bli fint når vi endelig er ferdig.
Og det gjør vi også, det vil ikke bare bli fint, det vil bli vår drøm som går i oppfyllelse!  Å få muligheten til å restaurere denne boligen og tilbakestille den slik den en gang var i sin tid, er ihvertfall for meg en stor ære.
Vi skal så godt det er mulig ta vare på husets sjel, men med mye råte og ødelagt treverk, får man ta det som det kommer.
Vi koser oss ihvertfall gløgg i frydenlundhaven vår og på solfylte dager er det deilig å dra opp hele familien, Tom, Ingelin og meg og bare utforske tomta og huset <3

Et lite epletre i full bromst

Den gamle trappa er gravd frem. Den lå godt gjemt under jord, sand og ugress.

Ingelin hjelper til <3

Mamma og pappas lille hjelper <3

Min kommende kosekrok <3

Besøk i andre etasje :)

Min kommende kosekrok 2 <3

Ingelin og mor - morellpikene:)

<3 Iselin

Du kan ikke løpe når du har MENS!

Bildet er hentet fra www.news.at

Dere har kanskje ikke fått det med dere, men på mandag ble det i diverse medier skrevet en sak om 26 år gamle Kiran Gandhi som løp London Marathon uten noen form for beskyttelse da hun tydelig hadde menstruasjon. Bildene går ifølge TV2.no  verden over og selv sier Kiran at valget var bevisst. Hun ønsket blant annet å sette fokus på alle kvinner i verden som ikke er så heldige å ha tamponger og bind tilgjengelig.
Du kan lese hele artikkelen her
Jeg har ikke sett de store kommentarene rundt denne saken, men plukket opp noen her og der.
Mitt inntrykk er at folk synes dette er ekkelt. Hvorfor det? Folk som løper maraton driter og tisser mens de løper, hvorfor ikke mense?
Folk kan si at det ikke hadde vært verre enn å stikke inn en tampong.
Men vet dere hvor ubehagelig dette kan være?
Mensen er noe skikkelig herk, og som kvinne nytter det ikke å ha én størrelse tilgjengeling på badet.
Du må ha minst to! Du må ha én størrelse til dag 1 og 2 og de siste dagene av perioden, og én litt større størrelse til dagene imellom.
Du kan selvfølgelig stappe inn en rosa eller grønn de første dagene, men da er jeg sikker på at det lugger invending når du skal ta den ut igjen - det er fader meg på kanten til en vaginal prolaps!
Du kan jo også ta en av de små nusselige hele perioden. Blør du mye, må du derimot ha to stk om gangen! Eller diske opp med et aldri så lite bind i trusa samtidig.
Det er også et kjipt dilemma - BIND! Går du i g-streng holder jo ikke tanntråden du liksom skal ha i.
Man vil ha større bind, det ender opp med hotpants og større bind, men du vil ikke at trusekanten skal synes så du drar det litt opp i rumpa.
Plutselig går du rundt med en hotpants og et bretta bind mellom rumpeballene.
Denne løsningen er selvfølgelig ekstremt ubehagelig dersom man skal trene, og å ha i tampong når man kun er i starten av menstruasjon er heller ikke gøy. Det er ei morsomt å trene/løpe/løfte når du blør mye - det er ikke mye som skal til før rakkern sakte men sikkert kryper ut igjen - mett på mens.
Dette vet jeg alt om. Jeg har selv spilt fotball og det er noe dritt å spille kamper når man har mensen. Jeg har løpt på meg gnagesår av en nysgjerrig rakker og jeg har fått en ball så hardt i magen at tampongen nærmest spratt ut. Det er ikke noe bedre med styrketreningen. Å løfte tungt og drive markløft med en nysgjerrig pakke rosa er IKKE gøy!
Aller helst skulle jeg ikke hatt mensen i det hele tatt på slike dager, og hadde jeg vært tøff nok hadde også jeg driti i bind og tamponger og heller tenkte komfort - dog jeg heller ikke synes det hadde vært behagelig. Jeg får jo panikk når jeg nyser på meg mitt første tegn til mensen ( jenter - dere forstår hva jeg mener ).
Så om jeg må løpe rundt med for liten tampong og et bretta bind i ræva - så gjør jeg heller det, men jeg respekterer slike som Kiran Gandhi og jeg synes ikke det er ekkelt i det hele tatt.
Mensen er som alt annet ved kroppen, noe av det mest naturlige ved en kvinne.
Så løp kjære søstre - løp til blodet spruter!
<3 Iselin

Herregud hva har jeg gjort?

Frisøren fikk frie tøyler og jeg sa hun kunne gjøre hva hun ville med meg, jeg hadde jo fortsatt ikke bestemt meg for hva jeg ønsket. Det endte i platinablondt oppklippet hår med pannelugg!!

Neida, jeg har selvfølgelig ikke klippet pannelugg, men jeg gikk for lyst hår en periode til.
Jeg føler jeg skylder å vise dere hva jeg faktisk gikk for hva gjelder hårfarge i går.
Takk for alle tips og innspill, dere gjorde det IKKE lettere for meg å velge! hehe.
Min fantastiske venninne Marte ( marteberg.no ) og jeg bestemte oss for en dobbeldate hos Romina på Zen Hairlounge.
Jeg har vært tro mot min kjære frisør siden jeg traff henne for over to år siden, og det kommer jeg til å fortsette å være <3
Romina spant mellom oss to skravlehøner og utførte mirakler på kort tid.
Med to mødre som samtidig skal ordne håret, skralve, le og rekke tilbake til barn er det ikke bare bare.
Vi fikk både skravlet, slappet av, kost oss og fått ny sveis.
Romina/Romania :D - we love you - superwoman!!

DSC01848 DSC01875

DSC01850 17f377_21b6a0213e9248aea8e8d3431bc7d418 17f377_fcc879825ff84a70adbbf7d738d140b4 17f377_61cc4e4435d8461094901e31fd67da42 (1)

xoxo - blondie <3

Feige medsøstre!

Dette bildet er IKKE av feige medsøstre, bare sånn at det er sagt. Gode venninner under en fantastisk morsom kveld.

Altså jeg kan jo ikke bare skrive om mine egne verdensproblemer, som hvilke hårfarge jeg skal ha for eksempel.
Helt klart et supervanskelig dilemma, men det interresserer jo sikkert mange rett oppi der hvor sola aldri skinner.
Jeg føler allikevel det er bittelitt mikroskopisk nyttig, slik at dere faktisk blir litt bedre kjent med meg.
Nå skal dere nemlig forholde dere til en platinablond russer ( ikke noe vondt ment mot russere ) med ødelagt tånegl og utrimma rævhår. Bare sånn for ordens skyld.
I dag vil jeg vie litt oppmerksomhet til søsterskapet! Jeg snakker ikke om mine egne søstre av blod, selvom de desidert burde fått et eget innlegg, for det fortjener de, verdens beste søstre og tanter.
Jeg snakker om søsterskapet alle oss jenter imellom.
Hvorfor skal vi være så rivaliserende? Hvorfor kan vi ikke heller holde sammen? Støtte hverandre!
Jeg tenker tilbake på en episode for noen år siden.
Mine venninner og jeg stod i kø for å komme inn på et utested i Drammen.
En kraftkar av en gutt sniker seg forbi, med noen jenter på slep. Tydelig fornøyd.
Jeg prikker han på ryggen og roper : "HEI! Kom deg tilbake i køen!"
Han ser dumt på meg og jeg fortsetter :" Stå i kø som alle oss andre, snik så mye dere vil, men dere går ihvertfall ikke foran oss"!
Jeg må bare tillegge at folk som sniker i køen er noe av det verste jeg vet!! Det spiller ingen rolle hva slags kø det er, sniker du i køen, lar jeg testosteronet i kroppen min overta. Jeg virkelig hater det!!!
Og jeg er ikke stolt av det, men når jeg står i en kø som bærer inn til et utested, hvor vinen har fått lov til å danse fritt i blodet i forkant, ja da blir jeg litt hissig.
Jeg ser egentlig på meg selv som en voksen og relativt rolig dame, sett bortifra energien som kan minne om et ADHD anfall til tider ( igjen: full respekt til de som har ADHD ) , men under slike omstendigheter, ja da blir jeg svak! Hva kalte vi det før i tiden? Valla-kjærring? Sånn typisk Vallabilla kjærring?
Noen som er med meg på den ? Haha- jeg tror jeg dåner, men slik er det. Jeg orker ikke urettferdighet og folk som tror de bare kan valse forbi hele køen gjør meg irritert.
Uansett: Gutten ser på meg med hevede bryn og jentene smiler sleskt i bakgrunnen.
"Hvem faen er det som har lært deg å sminke seg a!?" bryter han ut.
Jentene ser på hverandre og fniser - jeg ser på dem og ser på den feite dobbelthaka til gutten som rett foran meg har tråkka så jævlig i salaten.
Her må jeg også få tilføye at det ikke er meningen å diskrimenere folk med dobbelthake, jeg kunne ikke brydd meg mindre om folk har dobbelthake eller ei. Vi er alle forsjellige, dobbelthaka til denne gutten så faktisk riktig så koselig og god ut før han åpnet kjeften, da ble den plutselig stygg. Han ble stygg.
Han ble en stygg gutt med en feit dobbelthake!
Jeg titter på ham : "Tydeligvis han som har lært deg å trene" sier jeg "Ingen bra jobb der heller for å si det mildt".
Jentene ble stille, de gikk tilbake i køen.
Jeg måtte allikevel forhøre meg med mine venninner mens vi stod der. så jeg virkelig så jævlig ut? Ser sminka helt på trynet ut? Har jeg formet øyenbrynene forskjellig? Har jeg en buse i nesa? Ser jeg helt håpløs ut i kveld?
Dette skjedde også en kveld vi stod i kø til et annet utested, det var min første kveld på byen etter fødsel. En kar ser på meg og sier at jeg så litt stor ut, jentene rundt småler og analyserer meg fra topp til tå. Orker ikke gå inn på hva utfallet ble her, men jeg er sikker på at dere kan se for dere hva som skjedde.

Første bytur etter fødsel hvor jeg var litt stor. Kan forøvrig meddele at disse skoene aldri mer blir brukt! Sjanseløst.

Altså, hvis min mann, Tom, hadde sagt noe slikt ( som jeg må få påpeke at han aldri har gjort), helt uprovosert til en annen jente, så hadde jeg backet HENNE opp. Om noen slenger med leppa til mine venninner eller mine "medsøstre", så stormer det tusen mann brutalt ut av munnen min for å forsvare.
Hvem er det han tror han er som kan si noe slikt? Tror dere gutter der ute på byen at vi pynter oss for å se fine ut for DERE??
For min del, så pynter jeg meg kun for meg selv! Slik at jeg føler meg bra! Da er det jævlig surt at et eller annet troll med huet i ræva skal kommentere det han IKKE liker.
Jeg driter vel en lang pil i hva han ikke liker, jeg har ikke pyntet meg for han i det hele tatt!
Men bry seg, det er jo egentlig det man nettopp gjør. For jeg blir sint, jeg blir usikker og jeg blir forbanna.
Det virker på meg som om jentene rundt situasjonen koser seg. At en annen jente blir kritisert for utseende sitt gjør tydeligvis at de føler seg bedre. Skadefryd!
Jeg har ett ord å si til de jentene. Feiginger!
Forbanna feiginger. Det er synd at det er slik. Vi burde holde sammen.
Vi jenter har nok av meninger og fordommer vi daglig må kjempe mot - og så må man i tillegg kjempe mot sine egne "medsøstre"?
Stusselig. Mobbing kaller jeg det! Og de som mobber hater jeg ti ganger mer enn de som sniker i køen!

Hold sammen. Fine venninner som backer hverandre opp uansett hva - selv når man "faker" alkoholinntaket ;) <3

Fred og kjærlighet <3 Iselin

Jeg trenger deres mening - NÅ!

Jeg trenger deres hjelp!
Jeg er sånn at jeg kan se meg i speilet og være dødsfornøyd med hårfrisyren min, fargen på det, fasongen på det, ja rett og slett hele sveisen.
Dagen etter, eller samme dag til og med, kan jeg se meg i speilet og tenke at alt ser helt jææææævlig ut!
Håret ser fett ut, livløst, grått og etterveksten ser uryddig og tørr ut.
På slike dager må jeg til frisøren min ASAP!  Jeg skulle helst vært der i går!
I dag skal jeg derfor til min kjære Romina på Zen Hairlounge i Drammen!
Jeg skal faktisk på "date" med henne og min gode venninne Marte.
Marte og jeg skal sammen blir tryllet hollywood-vakre av byens beste frisør!
Jeg er nå derfor ved et veiskille.
Skal jeg dra disse blonde lokkene helt ut og krampeaktig skape en sommerfeeling av det som er igjen av sommeren, eller skal jeg gå all dark med varme nyanser i "karamellfarge"/lysebrun?
f521d01b802887b3feae17bdae7af48e
Dark-brown-chocolate-color-w-caramel-highlights
Og ja, jeg tror jeg automatisk vil få like fin hud, like fin farge, like sexy lokker, vipper og bryn hvis jeg velger en av disse to stilene.
Hver eneste dag vil jeg faktisk se like deilig ut som disse lekkerbiskene.
Er jeg heldig får jeg rumpa til kardashian óg, eller kanskje de velstelte neglene hennes.
Kunne jeg velge ville jeg valgt neglene hennes. Fine tånegler faktisk, ja det kunne jeg ønske!
Mine ser skambanket ut og kommer liksom ikke over tråkket jeg fikk på fotballbanen i fjor høst!.
Jeg velger å leve i troen. <3 <3 <3
Jeg har uansett ikke peiling på hva jeg skal gjøre og strekker desperat ut en bleik hånd med selvbruningssøl. Hva synes dere?
Danke - Iselin <3

Sunn mat som kn*@#€&!!er i munn!

God søndag da dere! <3
Nitrist og tørt innlegg fra meg i dag, men jeg lovte jo at jeg skulle dele den supergode oppskriften på den eneste lasagnen jeg spiser om dagen.
Jeg fant oppskriften på en eller annen sånn fitness-side for ca to år siden, jeg blir aldri lei!!
Protein-Lasagne
Du trenger:
- 2 Squash
- 2 pakker karbonadedeig
- 1 pakke sorte/brun/røde økologiske bønner.
- så mye sopp du vil
- en neve brokkoli
- 2 små bokser med tomatpurré
- 2 store bokser med cottagecheese
- hvilken type ost du vil
( Alt finnes garantert på din lokale sjappe )
Hvis du har tenkt å lage denne middagen, lønner det seg å høvle squashen tidligst mulig. Den må nemlig ligge til tørk og bli kvitt mest mulig vann, hvis ikke blir lasagnen veldig våt. Når Squashen har ligget en times tid, eller mer, til tørk kan du begynne å steke karbonadedeigen med opphakket sopp og brokkoli - krydre det slik du vil.
Ha i bønnene ( disse kan også droppes altså )
Ha så i tomatpurré . skyll boksene med vann og ha oppi resten.
Legg halve karbonadeblandingen i en stor ildfast form, smør den ene cottagecheese-pakken oppå, legg squash lagvvis på toppen. Gjenta prosessen én gang til med resten av produktene og topp med masse deilig ost på toppen. Settes midt i ovnen på 200 grader til osten er smeltet. Jeg liker når osten blir crispy :)
lag det tilbehøret du selv vil. Her kan du spise hvitløksbaguetter med god samvittighet!
Jeg hadde bare ruccolasalat med appelsin i og stekte søtpoteter :)

To lag med squash til tørk.

Jeg kunne lagt ut en nydelig bilde av maten, med tente lys og ferske roser som flørtet med kamera i bakgrunnen, men jeg var så sykt sulten, så det ble med dette!

Bon appetit! Og det beste av alt, er at den smaker enda bedre dagen etter! Da er den mer fast <3
Avsluttet en sunn lørdag velfortjent med dette!

Fruktkompott med krem, opphakket kokesjokolade og kokos <3 10 ganger bedre enn smågodtposen!!


Ha en nydelig søndag! I morgen skal a mor freshe seg opp - stay tuned :)
Jeg digger dere!
<3 Iselin <3

Når man ikke kan se puppene sine!

For litt siden skrev jeg et innlegg : " Når man ikke kan se tissen sin ".
Det er et ærlig faktum det, det at jeg fortsatt ikke kan se tissen min når jeg dusjer, med mindre jeg trekker inn magen til jeg blir blå i ansiktet eller om jeg fortsatt hadde den ultimate bolletissen, da hadde jeg nok sett den uansett hva!
Men i dag, i dag oppdaget jeg noe helt annet.
Nedenfra og opp kan jeg fader ikke se puppene mine heller!
Jeg veier nå 65 kg, 65 kg med bare mage! Det er slik jeg føler det nå :D

Det dere nå er vitne til er et fotografi tatt i et såkalt - FROSKEPERSPEKTIV! Min freshe bikinitruse fra LINDEX, mage i fjellstø positur og bikinitoppen fra.. vent litt....

På dager som denne, er jeg veldig glad for at jeg har klart å holde meg sunn. Ikke noe brød eller kornprodukter, ingen kaloriholdige drikke, ingen kaker ( som faktisk er blitt servert her ).
Dette gjør at jeg føler meg sunn og frisk.
Jeg lagde en fantastisk proteinlasagne til middag med ruccola og appelsin salat. Denne oppskriften skal jeg faktiks dele med dere i morgen. Den er så vanvittig verdt det!! <3

Vannmelon-kuler! Gjør at jeg spiser mye mer vannmelon enn vanlig - Elsk!!

Det er da også godt etter endt dag i hagen med lillemor og kle på seg, sminke seg litt og føle seg litt fresh før man drar ned på Bunnprisbutikken i verdens navle - Åros <3

Legg merke til ballongene som er "ryddet" under sofaen!

Adios amigos, ha en nydelig sommeraften !
<3 Iselin

Til dere faste og nye lesere <3

Jeg kan ikke forvente at det vil være så mange som leser dette innlegget her i kveld.
I skrivende stund er kl 21.21.
De fleste av dere nyter kanskje den overraskende varme sommerkvelden med gode venner og noget attåt i glasset, også har vi dere ( som jeg ) som slapper av og lader batteriene før to dager uten barnhage.
De fleste av oss tenker sikkert på å ta tidlig kvelden, men er dere som meg, så blir det sent uansett.
Vi finner noe godt å spise og blir sittende og se på serier etter serier på TV'en, en god film, bok eller en blogg :D Eller landskytterstevne på NRK1, som jeg gjør med svigerfattern!!!! Haha, altså, man skal oppleve mye rart!...
Uansett, jeg vil benytte anledningen til å stjele tiden deres og takke dere fra langt inni hjerterota!!
Dere som titter innom bloggen min fast, i ny og ne og dere helt nye, dere gjør virkelig dagen min!
Ja det er kanskje stusselig å innrømme det, men gleden min lever virkelig på deres "likes", delinger, kommentarer og meldinger.
Hvor stusselig hadde jeg ikke følt meg hvis ingen utrykte at de likte hva jeg skrev?
Så fra dypet av mitt hjerte så ønsker jeg å takke dere!
Takke dere for at dere tar dere tid, -ikke bare til å lese innleggene mine, men til å faktisk klikke "liker", til å dele,kommentere og skrive personlige meldinger til meg og for at dere dele deres historier.
Jeg sier bare wow! Dere er rimelige fantastiske!! <3 Dere gjør at jeg virkelig vil fortsette!
Etter gårsdagens innlegg fikk jeg en svevende energi - fra dere!!
Og etter flere timer hos Norsk Lydstudio i dag, kan dere jo bare tenke dere!
Jeg følte meg som en vibrerende vibrator! Jeg dirrer av energi, pågangsmot og glede.
Vi jobber pr dags dato med en ny sang jeg har skrevet og teksten i denne sangen tror jeg mange vil kjenne seg igjen i. Vi er dog helt i startfasen, men jeg gleder meg som et barn til å få den ferdig!
Dette er nok fordi alt dette er så nytt for meg.
Jeg er ingen rutinert artist, Jeg har ingen praktfull og sterk stemme som bærer rommet og jeg definitivt ingen mester på gitar. Jeg er bare en liten fjert i vinden, derfor er dette så stort for meg.
Om sangene mine ikke havner på noen spillerliste eller om jeg forblir en fjern fjært i den store stormen så gjør det ingenting, jeg skal øve og jeg skal lære - jeg skal følge drømmen min - og det, det kan ingen ta fra meg <3

Ikke kødd med familien min!

I dag sitter jeg og grubler på et spørsmål.
Et spørsmål jeg vet det det finnes delte meninger og svar på.
Jeg pleier egentlig ikke å ta meg nær av så mye, jeg viser det ihvertfall ikke utad.
Men i dag når jeg skulle levere Ingelin i barnehagen skjedde det ( jeg har jo egentlig ventet på det ).
Ting har liksom gått FOR bra, for bra til å være sant.
Hun nusset og susset og klemte og koste meg før jeg skulle dra. Slik hun alltid pleier, men i dag merket jeg at hun dro ut tiden litt ekstra, hun skulle bare ha én til, og én til og en siste liten en til før jeg dro.
Vi vinket hadet og alt var i skjønneste orden.
Jeg tusler nedover bakken fra barnehagen, snur meg alltid rundt for å se om hun står i vinduet og vinker. Hadde jo vært veldig trist om jeg ikke gjorde det, at hun stod der og vinket ivrig til mamma sin rygg.
Hun har ikke stått i vinduet de andre dagene, men i dag gjorde hun det.
Jeg vinket og smilte og lagde tullefjes.
Ingelin bare så på meg. Trykte nesa inn mot vinduet og i det jeg sendte henne et slengkyss kom hylene.
Jeg hørte henne helt ut, der jeg stod med lua i hånda. Hun skrek og gråt og ropte etter mammaen sin.
Jeg stod der bare og så på, hjelpesløs, skal jeg løpe opp, skal jeg bare fortsette å gå? Jeg ventet på at en av de ansatte skulle plukke henne opp og trøste henne.
De gjorde det, heldigvis. En god og trygg favn og myke stryk på kinnet.
Jeg tuslet betuttet bort til bilen, de dagene her suger mer enn man tør innrømme.
Min tøffe lille Ingelin, stabukken, prinsessa, pippi, klatremus, bakemestern, teaterdronninga, gledesprederen, men først og fremst min datter.
Hun gråt så sårt og hjertet mitt gråt med henne.
Det var da det falt meg inn at selvom vi alltid snakker om hvor stor hun er, hvor flink hun er, hvor morsom og hvor egen hun er, så er hun fortsatt bare tre år. En nybakt treåring i helt nye omgivelser.
Dette gjør at jeg som mamma lar følelsene og tankene spinne litt vilt. Jeg vil beskytte henne, gi henne all trygghet og varme og vise at jeg aldri lar henne være alene med folk hun ikke er trygge på.
Ingelin har mange hun er trygge på i livet sitt. Hun har allerede knyttet ekstra kontakt med noen av de voksne i barnehagen. Hun er trygg på familien sin og vennene sine/våre.
Hva gjør jeg da når jeg vet at noen av vennene våre egentlig ikke vil la sitt barn være med vårt fordi hun snakker om bæsj, tiss og promp?
Vår lille sprudlende morroklump, men også sårbare og følsomme datter.
Hun - som de fleste 3 åringer, befinner seg i en oral fase.
Bæsj, tiss og promp er til tider hysterisk morsomt.
Jeg kan si : "hei jenta mi" og hun kan svare: "hei bæsj" med en stolt grimase fordi hun føler seg sykt morsom!
Jeg blir ikke sint, jeg bare tuller med, lager kanskje en bløt prompelyd som gjør at hun ler høyt i ekstase.
Blir det for mye kan jeg selvfølgelig roe situasjonen ned, og få henne inn på andre tanker, men jeg har aldri vært av den oppfatning at en 2-3 åring som snakker om bæsj ikke er verdt min datters tid.
Er jeg alene om å tenke slik?
Er jeg en barnslig mamma uten grenser?
Burde jeg sette foten hardt ned når mitt lille barn føler seg som en stand-up komiker?
Er jeg en hysterisk mamma, som bare fordi datteren gråt når jeg leverte henne i barnehagen, går i frontalangrep for å forsvare henne over en egentlig ubetydelig ting?
Er jeg barnslig som tenker: Ikke kødd med datteren min, ikke kødd med familien min!!??
Er bæsj så jævla farlig?
Nei for faen! Eller jo, jeg er litt ekstra følsom og hysterisk i dag, akkurat i dag føler jeg meg litt vondbråten på grunn av dette...Men NEI FOR FAEN!
Barn er barn og jeg skal ikke stå med nesa i sky og fortelle en treåring at hun eller han ikke får lov til å oppføre seg som en treåring.
Er min datter i prompetissebæsje-komediens paradis i ny og ne, eller for en periode, så lar jeg henne være akkurat der - jeg kan til og med bli med!
Håper dere alle har et fint tarmsystem i dag <3 Iselin

snikende bollemus og dunbart.

Det er ingen hemmelighet at ferien har satt sitt preg på kroppen.
4 uker hjemme med barn har vært både herlig, deilig, tøft og slitsomt.
Det har vært mye jobb på Tom og jeg har derfor vært alene med ingelin 24/7.
Jeg har ikke ofte hatt muligheten til å ta meg en time vekk fra barn og mas og bare trene.
Ikke er det mange mulighetene i Åros heller. Det nærmeste treningssenteret er i røyken sentrum. Så hvis noen mot formodning skulle vite om noe annet, er det bare å skrike ut.
Jeg kjenner bollemusa snike seg innpå igjen og av ren frustrasjon kan jeg lett finne veien frem til M&M-skålen min kjære svoger har plassert i stua.
Gleden var derfor stor da min PT ringte meg og spurte når jeg var klar.
Vi avtalte at vi om 2 uker setter igang for fult igjen!
Yes endelig! Nå har jeg et mål! Et mål om å komme i riktig fokus, spise sunt og få til to økter i uka samme hva- og det FØR jeg begynner med PT-timene på Olympus Performance igjen.
Jeg trenger et mål, jeg trenger noe å strekke meg etter.
Jeg er et enormt konkurransemenneske, så å trene bare for å trene er ikke nok for meg. Jeg må ha et konkret mål. Jeg må enten løpe de kilomterne på en kortere tid, løfte 5 kg mer eller klare flere repitisjoner.
Jeg elsker den deilige mestringsfølelsen, jeg elsker å bruke råskapen i kroppen, vise at jeg er pokkern meg så sterk!
I dag tok jeg meg derfor en real økt i stua, før jeg nå snart skal fise avgårde opp til huset og løfte mer murstein.
Jeg tar det som en styrkeøkt, spar opp faenskapet og hiver det ut av vinduet.
Støvet som kaster seg i lufta, svetten som drypper ned fra nesetippen og ned på den lyse dunbarten min, de røde øynene og de mørke stønnende jeg plutselig henter fra magen - og som ironisk nok gir meg en underlig styrke - Jeg elsker det!
Jeg føler meg som en pulserende testosteronbombe med korallfarget lipgloss!
Jeg merker at når jeg er i dette siget, så går også kostholdet veldig bra.
Når jeg først faller av treningslasset, er det fort gjort å la maten stå til. Slik har det vært i ferien.
Det er derfor vitkig for meg å holde denne energien som nå har kommet over meg ved like.
Jeg skal trimme både bollemus og dunbart!

Hva er forøvrig greia med å ikke klare å produsere tightser som IKKE er gjennomsiktige! Jeg er fader ikke såååå stor over ræva, men allikvel skal alle få se bæsjeapparatet mitt når jeg trener. Alle skal få liksom!

Nå kör vi dere!
Tilbake til treningsmodus!
Iselin <3

Prosjekt hus - Frydenlundhaven <3

Det har jo vært litt stille hva gjelder oppdatering på husprosjektet vårt i det siste.
I sommerferien har det jo stått litt stille og det har vært deilig å ta litt fri fra det hele.
Men nå er vi i gang igjen!

Etter gjennomgang av gamle plantegninger av bygget ser jeg at tomta vår heter Frydenlundhaven! Herregud, vi har ikke bare en koselig adresse men et koselig navn på selve stedet vårt! Jeg er enda mer forelsket!!

Det skal dog nevnes at selvom vi ikke er på huset hver dag så er det jo andre ting som må ordnes.
Det er nemlig ikke bare bare å restaurere et verneverdig hus.
De rette matrialene skal bestilles i forhold til husets opprinnelige utseende, takstein, vinduer og panel, priser skal sammelignes og design skal godkjennes.
Foreløpig har vi kun holdt på inne i huset, men vi må snart begynnne utvendig.
Det er derfor tid for søknadshælvete!!
Nabovarsler skal skrives, sendes og godkjennes.
Plantegninger skal tegnes ( det er forøvrig gjort ), papirer på papirer skal skrives og fylles ut, det skal godkjennes og så må vi tålmodig vente på svar.
Det blir nok å gjøre i mellomtiden altså, så ikke bekymre dere for det!
I dag har jeg vært i huset og pælma ut murstein.
En jobb jeg har gjort ganske mange ganger før føler jeg, og den følelsen er helt rett, for jeg har gjort det før! Sykt mange ganger før faktisk!
Og slik er det når man holder på med et slikt vilt prosjekt.
Det blir liksom deja vu hver j#%@!a gang man går inn den døra.
For all rotet som man så fint røska ut og ble kvitt i går, ligger der på ny dagen etter.
Slik går det, man river, rydder og koster. Blir kvitt søppelet og så river man mer. Slik går nu dagan! Rundt og rundt!
Det skal dog nevnes at selvom vi ikke er på huset hver dag så er det jo andre ting som må ordnes.
Det er nemlig ikke bare bare å restaurere et verneverdig hus.
De rette matrialene skal bestilles i forhold til husets opprinnelige utseende, takstein, vinduer og panel, priser skal sammelignes og design skal godkjennes.
Foreløpig har vi kun holdt på inne i huset, men vi må snart begynnne utvendig.
Det er derfor tid for søknadshælvete!!
Nabovarsler skal skrives, sendes og godkjennes.
Plantegninger skal tegnes ( det er forøvrig gjort ), papirer på papirer skal skrives og fylles ut, det skal godkjennes og så må vi tålmodig vente på svar.
Det blir nok å gjøre i mellomtiden altså, så ikke bekymre dere for det!
I dag har jeg vært i huset og pælma ut murstein.
En jobb jeg har gjort ganske mange ganger før føler jeg, og den følelsen er helt rett, for jeg har gjort det før! Sykt mange ganger før faktisk!
Og slik er det når man holder på med et slikt vilt prosjekt.
Det blir liksom deja vu hver j#%@!a gang man går inn den døra.
For all rotet som man så fint røska ut og ble kvitt i går, ligger der på ny dagen etter.
Slik går det, man river, rydder og koster. Blir kvitt søppelet og så river man mer. Slik går nu dagan! Rundt og rundt!

Gleder meg til å kunne legge ut før og etterbilder etthvert! :)

Frydenlundhaven i mitt hjerte <3

Ha en nydelig dag dere!!
<3 Iselin

Ny jobb!!

Først må jeg bare meddele at Ingelin sin første dag i barnehagen gikk over all forventning.
Stedet er flott og har et fantastisk uteområde.
Ingelin gikk raskt inn i sin egen hakkebakkeskog-verden, sang danset og følte seg trygg fra første sekund.
Hun lekte fint med de andre og alene, lo og skravlet.
Det varmet mammahjertet herfra til månen og se sin egen lille tøysetulle så trygg og lykkelig i nye omgivelser.
Nå som vi er på flyttefot og skal bosette oss i vakre Åros, var det på tide bytte beite i forhold til jobb.
Som mamma, blogger og musiker i full sving med oppussing måtte jeg rett og slett tenke rasjonelt i forhol til den berømte tidsklemma.
Jeg har ikke mulighet til å pendler i hele evigheten med alt som skjer i livet mitt nå.
Jeg har lenge tenkt på hva jeg kunne tenke meg å jobbe med og når jeg nå har fått muligheten, så gleder jeg meg stort.
Jeg skal begynne å jobbe i klesbutikk!!!
På rortunet i slemmestad!
Å få jobbe med mote, markedsføre og formidle dette er noe jeg har drømt om lenge!
Butikkene det gjelder er Mathea, Mezzo, Mamsen&mei.
Forhåndsvis dame, herre og mor og barn butikk.
Jeg gleder meg så utrolig til å lære denne verden å kjenne og jeg kan informere om at butikkene har så sykt mye fint at jeg dååååååååner!!!!!!!!
Bloggen vil også derfor bli prydet med det nyeste som kommer inn i butikkene, salg og mye mye mer!
Jeg gleder meg vanvittig til å invitere dere inn i denne magiske verden og dele nydelige snitt, behagelige farger og gode kupp, ! Så håper jeg selvfølgelig at dere kommer innom og handler når jeg står på plass bak kassa :D
11041879_1067005273329564_3487118574426915022_o 10440215_1024117377618354_9103829116235528236_n 11731884_1093504230679668_6688042132701655351_o
11077373_885227648208665_6217725352607516908_n 11246475_885228981541865_1744111972937845805_n
10984498_783391931730274_2457349371510006815_n 11025151_772557299480404_3729293127258368867_n
1412244_704863939583074_6595070683356372804_o
For ordens skyld:
Herrebutikken Mezzo kan by på merker som: Scotch & Soda, Jonny Love, G-star, Lindbergh, Jack & Jones, Lilleba & Herremann, Oozoo, Nick Cabana, Vannucci, Selected og enda mer! Det finnes også sko, belter og klokker, i tillegg til en rekke andre flotte gaveartikler.
Damebutikken Mathea har merker som Selected Femme, Masai, Floyd, Monrow, Moxy, Culture, Educe, Pulz, Vila, Vero Moda, Object, Only, Lilleba, I dig denim, Søs Jensen, Ullkilden, Kyboe, Pieces, Intex, Bon Dep mfl.Foruten klær, har de også litt interiør i butikken hvor du blant annet finner produkter fra Anouska og Blomingville. De fører også det fantastiske gourmet merket: Nicolas Vahe. Dette er fantastiske detaljer til interiøret hjemme!
Mor og barn butikken Mamsen&mei kjører naturlige, økologiske klær, frie for alt av kjemikalier. De har merket Lilleba & Herremann og fører en rekke andre nordiske merker. Blant disse kan man nevne: Joha, Wheat, Den lille prikken over i`en, Molo, Barnevaderen, Lykkelig som liten mm. Her finner du litt utenom det vanlige enkelt og greit!
Dere vil bli oppdatert når jeg har startet, tro meg! Og da håper jeg så inderlig at jeg ser nettopp deg i butikken! <3
<3 Iselin

"Vi gjør det enkelt"

Altså, helgen har gått i ett!
Jeg tenkte at i år skal vi gjøre det enkelt, i år lager vi en enkel sommerbursdag.
Vi dekker på ute, har noen ballonger og lager to kaker. Vi serverer pølser og drikke, og selvfølgelig is.
Vel...Bursdagen ble holdt i går, altså lørdag. Det vil si at fredagen gikk til baking.
To kaker skulle jo gå fint, i og med at min kjære svigermor skulle bake den dene.
Min lille engel Ingelin har underlig nok satt sin elsk på Anna i Frost.
Eller det er ikke så underlig, for hun er en snill og søt prinsesse. Men alle andre barn digger jo Elsa!
Elsa er liksom the queen! Anna er jo bare lillesøsteren. Vel Ingelin digger Anna, the underdog og jeg synes det er helt fantastisk.
Hun har mast om en Anna kake, helt siden jeg lagde en Elsakake til min lille kusines 6 års dag, så Annakake skulle det bli.
Kakedagen ente i at jeg svidde pavlovaen til svigermor, så hun måtte lage en ny. For de av dere som kjenner Hilde, så kan dere bare tenke dere hvordan det var, både for meg og for henne. :D
Min ene sjokoladekake ente i hele TRE kaker for å lage kjolen til anna høy nok, jeg lagde gelé i flere farger, ordnet begerne til popornet og kjørte Røyken rundt for å få tak i den perfekte konditorfargen til kaka.
Fant fort ut det ikke selges lenger....noen sted!!
Tom måtte derfor kjøpe farge på gulskogensenteret i Drammen før han kom hjem.
Han kom hjem kl 2300.
I mellomtiden skulle jeg handle karbonadedeig til Hildes middag, jeg hørte ikke "deig" og kjøpte ferdig karbonader. Igjen: de av dere som kjenner Hilde.
Så etter middag med juksekarbonader, nattasang for Ingelin, eventyr for Ingelin, nattasang, eventyr og et eventyr til, stod jeg der på kjøkkenet med blåfarge over hele meg, knadde hjemmelaget sukkerpasta, og hadde et prosjekt uten like for å få til kaken min lille datter så sårt har ønsket seg.
Jeg var i seng kl to på natten.
Pyntingen som lett og ledig skulle skje ute dagen etter endte i banneord og frustrasjon da alle papp-tallerkner og krus fløy avgårde i vinden.
Jeg måtte tape duken fast og kjøre på med ordentlige glass jeg kunne holde papptallerknene på plass med. Jeg måtte ha steiner oppå bordpynten og før jeg var ferdig så det egentlig ut som om bursdagsfesten allerede var i gang.
Den nyklipte plenen som jeg tenkte barna kunne leke fint på, ble fort fylt opp med trampoline full av ballonger, plaskebasseng, blekksprut- vannspreder ( som forøvrig slo skikkelig an, takk oldemor! ) og hoppeslott.
Det var den "i år gjør vi det enkelt og uten stress" bursdagen!
Kl 12.55 slang vi på oss kjoler og finstas og latet som om vi hadde vært klare hele dagen.:)
Men dagen ble selvfølgelig fantastisk og dagens timer fløy unna, slik den skal gjøre på en barnebursdag <3
Jeg ønsker å takke alle som tok turen ut hit til Åros for å feire Ingelin, som fikk se hvor vi nå bor i koffert og vårt kommende drømmehjem, jeg vet at det ikke er bare bare og fise en kort tur ut hit.

Når a mor ikke rekker å ta bilder blir det screenshot av gjestenes snapchat.

En lykkelig treåring med pappa i bassenget <3

17f377_7af18d1b2f10499fa077c79dbc6f924d 17f377_f7b1a23d8aad46c2a077a930f862e31f 17f377_81ce19bfd851420c9980d2b6853a4c04

17f377_4b0489985f3142988c5627d6216ce4ae 17f377_5c779a7650164287b792dd3c7e96b290 17f377_0c0b161b17b945929f26d7140fabcf13 17f377_b193cb24441343ee8e501a24498a8be6

I morgen skal jeg røpe min nye jobb. Jeg gleder meg så vanvittig! Og det beste av alt er at den kommer til å gagne dere ! <3
Over og ut fra sliten mamma.no :D I morgen er det ny barnehage og hverdag som venter <3
 <3 Iselin