hits

september 2015

Hvordan bli den beste utgaven av seg selv?

Ja , hvordan blir man det egentlig? For ingen er perfekte det vet vi. Vi har alle våre feil og mangler. Men vi kan alltids bli bedre på ting - vi kan bli en bedre utgave av oss selv!!
"Man elsker ikke det andre mennesket på tross av dets feil og mangler, men elsker det med dets feil og mangler"
Dette ordtaket liker jeg svært godt og det forteller en hel masse. For jeg elsker virkelig ikke Tom på tross av - men med hans feil og mangler -og jeg håper, tror og egentlig vet, at han elsker meg med mine feil og mangler.
Men hvis jeg kan bidra til at mine feil og mangler blir færre - ja da må jeg jo prøve det - ikke bare for han sin skyld, men for min egen.
For når jeg føler meg bra ( både på utsiden og innsiden ) så ER jeg bra!

Jeg skal ikke komme med belærende ord og tips til dere - jeg er ingen professor i faget, men jeg kan fortelle dere om hvordan jeg fikk åpnet mine egne øyne og sett på meg selv utenfra. Det høres kanskje rart ut, men det er sant - å se på seg selv uten-ifra kan være en fin tankevekker.

_ALE3478 copybw

Jeg elsker å prate om meg selv - de fleste mennesker gjør det. Derfor er det for meg superfint med en blogg - da får jeg klappet egoet mitt ekstra godt på hodet :D

Jeg har gjennom mitt liv som voksen hatt mange oppturer og nedturer og ofte har jeg tenkt tanken på at jeg burde prate med noen. Jeg burde prate med noen som kun lytter. Jeg burde egentlig pratet med en psykolog - ikke fordi jeg er syk i hodet, slik mange forbinder dette med å gå til psykolog med, men fordi jeg trenger en objektiv samtalepartner som jeg kan miste huet helt til.

Det har selvfølgelig aldri blitt noen samtaler med psykolog, jeg har aldri helt turt det, men da jeg for noen uker siden kom i kontakt med en gammel barndomsvenninne, følte jeg at tiden var inne - ikke for psykologtime, men for personlig coaching!

Nicole Jaqueline Schmitz er en varm og trygg person som i tillegg til sin coaching-virksomhet er Roede-Kursleder! Her får man altså i pose og sekk ! ;)

Da nettopp denne dama foreslo en prøvetime, nølte jeg ikke et sekund!

Bildet er hentet fra nett.

Dagen var kommet og  jeg var både spent men samtidig veldig avslappet, jeg visste jo ikke helt hva jeg gikk til. Jeg hadde laget en idé i hodet mitt. En idé om at man hos en psykolog graver mye i fortiden for å finne ut hvorfor man har det som man har det i dag, mens en personlig coach ser fremover. Litt sånn: ok , dette er deg i dag - hva skal vi gjøre fremover?!

Og akkurat slik var det! Nicole lagde et "hjul" med punkter vi sammen kom frem til. Punktene var kategorier jeg per dags dato følte jeg kunne bli bedre på. Som feks: bloggingen, musikken, samboerskap, selvtillit osv osv. Jeg skulle så på en skala fra 1 til 10 fortelle hvor hen i landet jeg lå pr dags dato, og på samme skala fortelle hvor jeg egentlig ville ligge hen.

Det er viktig å presisere at man absolutt ikke behøver å ønske å ligge på en 10'er. I mange av kategoriene var jeg mer enn fornøyd med å bare ligge på 5. Det er viktig å sette seg realistiske mål man selv tror man vil klare - og leve med!

Jeg inviterer dere herved inn i min private time med Nicole. Den rosa linja er der jeg er i dag, den grønne er dit jeg vil.

Det ble selvfølgelig mye prat, spørsmål, konklusjoner og løsninger gjennom hele timen og jeg ble virkelig overrasket over å se meg selv, svart på hvitt, på et papir fremfor meg!

Det gikk opp et lys! Jeg ble ikke bare enda mer klar over hva jeg ville endre på og hva som måtte til for å klare å gjennomføre det - jeg ble motivert! Motivert til å bli en bedre utgave av meg selv - for partneren min, men aller mest for meg selv!

Takk Nicole , for en inspirerende og motiverende time hos deg! Du har virkelig fått meg til å tenke annerledes <3

Klikk deg inn her for å bli bedre kjent med Nicole.

Du kan også sende en melding eller ringe henne på  TLF 918 01 888 og be om en uforpliktende prat for å se hva dette dreier seg om.

Da får du som meg, en rask gjennomgang og noen fokusområder dere går igjennom. Jeg kan love dere at det er verdt det. Første gangen er gratis, så det helt ufarlig og man sitter igjen med en god følelse etterpå. Vinn-vinn kaller jeg det! ;)

Som min gode venninne Marte sier : Opp og frem!

xoxo Iselin <3

Pikk eller pung?

Jeg la ut et bilde i dag av dagens outfit på facebook og instagram i mangel på et innlegg.

Jeg hadde ikke skrevet noe i dag og fikk ei heller tid til det. Ja, sjukt dumt når du liksom skal være en blogger som burde levere hver bidige dag, men sånn er det nå en gang.

Vertikale striper skal visstnok få deg til å se slankere ut, det skal tilsynelatende "fargen" sort også gjøre, så i dag helgarderte jeg meg. Tørre vafler i henslengt positur med strekkmerker som matchet den sorte og "stripete" trøya mi.

Men det er sannheten. Puppene mine har ikke tålt amming og minus 15 kg på vekta iløpet av det siste året. Det har blitt for mye for de stakkars tantene mine, men jeg pokkern så stolt av dem!! - for herrejesus hva de ha måttet tåle!

Fra å være vonde kjertler til store meloner, fra å strutte som frodige jordbær i sommersola ( ikke at jordbær pleier å strutte i sommersola, men det hørtes bare så fint og poetisk ut ) til å la tyngdekraften få fritt spillerom, fra å bli operert til mindre til å bli store og fulle av melk, fra og strutte med melkesprut, til å henge som livløse vafler.

I gamle dægger!

Bursdag og avskjedsfest for puppene.

Ja det skal sies - disse har levd et brutalt liv!

Men puppene mine er fine de altså - De er ikke det første man ser på meg lenger, jeg får faktisk øyekontakt med folk igjen. Og i riktig BH er de fortsatt en god og myk håndfull. Riktig så fine faktisk!

MEN det er ikke til å legge under en stol at når jeg ligger på siden i senga uten BH, uten den fysiske og psykiske støtten dette plagget gir - da blir det farlig lilvløst! Da kan jeg fint ta tak i en del av puppen og leke leken "pikk eller pung".

Jeg mistenker at det ikke er så altfor mange jenter som kjenner til denne gjetteleken, kall meg gjerne yrkesskada etter 4-årig fotballinje med størst andel gutter i klassen.

Herregud er det rart jeg er blitt den jeg er blitt undrer jeg, når jeg tenker tilbake på den tiden. Uansett : denne "leken" gikk ut på at gutta tok et tak rundt sine edle deler også skulle man gjette om det var pikk eller pung de holdt rundt. Ikke den mest givende eller mest spennende leken, men gutta synes det var hysterisk morsomt.

Så gjenstår det å se da, om dere er like ramme som gutta i 06 kullet på Drammen idrettslinje var? Pupp eller pung?

Xoxo Iselin - vaffelpressaren <3

Hva synes dere om min superfantastiske idé?

Herregud dere! Jeg kom på en kjempefin idé! Altså, jeg er jo sånn at jeg tenner alle plugger når jeg føler meg kjempelur og har en god idé, helt til noen slår meg hardt i hodet med setninger og påstander om at det ikke lar seg gjøre eller at det ikke er så sykt kult som jeg tydeligvis mener det er.

Men i går, da jeg ryddet litt opp i mappene på PCen min, dukket en haug av gamle videoer fra mobiltelefonen/whatsapp opp.

Fine, sjarmerende og usjarmerende videoer som jeg i utgangspunktet har sendt til andre, men som viser en naken ærlighet av hvordan hverdagen i familien G. Sørensen er. Jeg er så vanvittig glad jeg har lagret disse videoene og lurer på om kanskje mandagen skal bli en fast dag hvor jeg deler nettopp en sånt klipp med dere.

Noen er lange, noen er korte, noen er morsomme, andre er meningsløse - men de er sannheten. Sannheten bak fasaden, samt kleine innrømmelser.

Jeg tenkte at mandager er en perfekt dag med slike klipp. Ny uke, ny start liksom. <3

Jeg håper selvsagt noen av dere tar dere tid til å ytre deres meninger om hva dere synes om min superfantastiske og dødsgode idé.

....Og imens dere tenker ut et svar - tenkte jeg å gi dere en liten smakebit på hva som kan vente dere hver mandag fremover hvis det er stemning for det :)

En vanlig scene når vi er på biltur :

[embed]http://https://www.youtube.com/watch?v=R3gQ47H3EV0&feature=youtu.be[/embed]

xoxo Iselin <3

Se hvem jeg blir sponset av nå da dere!

Lillemor har vært syk siden fredag. Feber, forkjølelse og sår hals har stått på agendaen. Altså når Ingelin ikke vil spise lørdagsgodtet sitt - ja da er det noe alvorlig galt. Eller alvorlig er det jo ikke, det er en vanlig forkjølelse, med det kommer virus, og da blir ofte halsen sår og vond. Det blir derfor et kort innlegg i dag. Jeg kunne latt være å skrive noe som helst - men jeg må simpelthen dele dette med dere.

I forrige innlegg skrev jeg at jeg skulle møte ei rå dame på fredag. Det gjorde jeg.

Denne råe lille spiren som stadig imponerer heter Oda Wam Hansen.

Bildet er hentet fra facebook

Oda er Kosmetisk dermatologisk sykepleier med sertifikasjon på botox og fillerbehandling (Allergan,Teosyal og Hyaluronica ) og er blitt fantastisk dyktig innen faget! Om ikke lenge åpner hun en ny klinikk i freshe og delikate lokaler og flere tilbud i velværekategorien vil dukke opp - Dere er så heldige å få med dere alt dette via moi! :D

Jeg holder meg som sagt langt unna alt av sprøyter, men gode hudprodukter er noe min hud sårt behøver. Da jeg sluttet på P-piller etter en blodpropp på øyet har jeg nå ingen preparater som balanserer hormonivået mitt. Huden min kan derfor til tider være veldig kranglete og nå som høsten er her sliter jeg fælt med fet MEN tørr hud i T-sonen og på nesa.

Jeg blir nå sponset av Oda Wam Hansen - kosmetisk sykepleier og hudprodukter fra Elixir!

Ja, dere får lov til å bli imponert! Dette har jeg helt selv dandert! Legg merke til det tente lyset. Koselig?

Jeg har allerede startet og vil holde dere oppdatert på hvordan jeg føler det virker. Er de dyre merkevarene bedre enn billigproduktene du får i matvarehandelen? Fungerer de slik de lover og hva er resultatet. Etter bare to dager med rens og kremer fra Elixir holder jeg foreløpig en solid knapp på JA :)

Jeg er som mange andre, ingen naturlig skjønnhet. :D

Jeg eier ikke pigmenter i ansiktet er konstant bleik!

har forøvrig også oppdaget at vippene på sine gamle dager begynner å bli slitne. Herregud nå er alt feil nå :D

Mer info om Oda, klinikken og nyåpningen kommer senere. I mellomtiden kan dere sjekke henne ut her!

Så følg meg videre kjære dere! Innimellom hengepupper og fittepreik kommer nå også fantastiske tilbud på treningstøy, behandlinger, og fantastiske hudprodukter <3

Ha en nydelig søndag i høstværet !

Vinneren er kåret!

Innlegget er sponset av 123.friluft.no - sport og fritid.

Da, mine damer og herrer!

Vinneren av en valgfri treningstights fra 123friluft.no er Linn Siri Sivertsvik Berg!!!

Hipp hurra og gratulerer så mye! :D

Jeg ønsker at nettopp du skal sende meg en mail til iselinguttormsen87@gmail.com hvor du skriver ditt fulle navn, adresse og postnummer, samt hvilke tights og størrelse du ønsker :)

Pakken vil bli sendt til deg fortløpende :)

Til dere andre som prøvde lykken, fortvil ikke. Det er nytt treningstøy rundt hjørnet ( oktober) og da kommer en ny mulighet! JIPPI! Fordi jeg er så fet og fikser til dere fine mennesker ! ;D

I tillegg får alle dere fantastiske leserne mine 20% på all kjøp hos 123friluft.no ut septembermåned!

Fyll inn rabattkode :iselin20 ved endt shopping og få 20% avslag på hele kjøpet - DET blir greit billig!

Takk for all deltagelse og fine ord <3

Nå skal denne silverfoxen i et morsomt møte med ei rå lita frøken for enda mer morsomme saker som kommer til å gagne dere leserne <3 Gled dere!

God fredag!

Iselin <3

Hva er egentlig en fin kropp?!

"Du er overvektig."

Ordene traff som en knyttneve i trynet på meg, himmelen falt ned  - jeg visste det jo egentlig - jeg var jo for stor, men overvektig?!

Jeg smilte med en kjempeklump i halsen og latet som ingenting.

"jaja, hehe - var vel ikke annet å forvente det!"

Det ble stille i rommet. Der stod det, svart på hvitt - på papiret foran meg.

Bjørn, løftet blikket

"Du er en flott jente Iselin, du ser fantastisk bra ut, men jeg føler kanskje at du ikke føler det selv?"

Jeg så bare rett frem, turte ikke treffe blikket hans, vise at jeg var "svak", vise at jeg var lei meg.

Jeg liksom!- sprudlende Iselin med bein i nesa, som ikke bryr seg noe om hva andre måtte mene. Vel - han hadde rett - jeg følte meg ikke bra, ihvertfall ikke fantastisk. Jeg følte meg lusen - jeg følte meg flau - jeg følte meg feit og jeg ville egentlig bare gråte.

Dette var starten på en reise jeg aldri vil glemme og som jeg aldri trodde skulle skje. Jeg trodde vel egentlig heller aldri at jeg skulle bli overvektig, men slik ble det og jeg er nesten litt glad for det, hvis ikke hadde jeg nok ikke fått øynene opp for verdien av et sunt kosthold og god trening.

Jeg føler at jeg i dag har et sunt forhold til både treningen og maten. jeg er ikke hysterisk og jeg kan fint ta meg et kakestykke i en bursdag selvom det ikke er lørdag - jeg kan stå over en trening hvis kroppen hangler - uten å bli stressa over at jeg ikke får trent og jeg er blitt flink til å lytte til kroppen min.

Men det er ikke slik for alle, og det mener jeg er media sin skyld.!

Jeg skylder på de sosiale mediene og de som ikke er ærlige.

"Strong is the new skinny" ble jublende tatt imot av mange - særs media. Kødder du meg?! skal DET liksom lette på trøkket rundt kroppsidealer og kroppspress?

Jeg jeg vil være slank og ja, jeg vil være sterk, men hvis jeg skulle fått de samme resultatene som disse nye kroppsidealene setter - da kunne jeg ikke levd det normale livet jeg mener jeg lever i dag. "Strong is the new skinny" er dritt i mine ører - det setter et annet fokus på idealet. men er fult og helt et vanvittig kroppspress!

Bloggeren supermarie skrev for noen år tilbake: Hva med "god helse is the new happy"? Og jeg er så til de grader enig!

Ja hva med det? Er ikke det like bra, om ikke bedre?! Å være lykkelig liksom!!

Det kan jeg faktisk skrive under på at det er!

Jeg har gått ned 15 kg og blitt mye sterke og slankere! Til tross for dette har jeg fortsatt mage, cellulitter, strekkmerker og gnisselår.Jeg har en mye lavere  fettprosent og mye mer muskler - jeg er slank og jeg er sterk - men jeg ser langt ifra ut som en "strong is the new skinny" , men vet dere hva. DET DRITER JEG I! Jeg er sunn, jeg er sterk, kroppen min tåler mer, JEG tåler mer - orker mer! Jeg føler meg flott og viktigst av alt - jeg har en god helse!

Ja, jeg strammer lårene :D

Typisk bilde som finnes på sosiale medier!

Vi må slutte å sammenligne oss med andre - vært stolt av hva DU klarer å utrette med DIN kropp!

Ha fokus på en sunn helse, en frisk kropp - da vil du automatisk lære å elske den og deg selv!

I tillegg får man plutselig lyst på litt mer sex igjen, vinn-vinn :D Bare nevner det!

For de av dere som trenger inspirasjon og vil se min reise fra overvektig til normal kan klikke inn på linkene under:

Hvordan gå ned 10 kg på 3 måneder

Ned i vekt prosjekt - oppskrift!

Bikinihelvete! 

Eller gå inn på kategorien "min trening" og finn flere innlegg.

Hei og hå - kameltå!

Iselin <3

Grey hair - don't care!! Ny giweaway coming up! <3

Shitt pomfritt! I går kom jeg på at jeg ville freshe opp sveisen litt. Dere vet hvordan det er: når man plutselig fra en dag til en annen ser at man må gjøre noe med håret . og det NÅ - helst i går :D hehe, Så jeg ringte min fantastiske frisør Romina ved Zen Hairlounge og hun hadde heldigvis tid til meg i dag. Jeg kom på at jeg skulle gjøre noe heeelt annerledes. Hva med grått hår for eksempel?

Romina tente på idéen og noen timer senere sitter jeg her nå som en og annen silverback :D

Jeg rett og slett elsker det! Det er jo ingen hemmelighet at jeg elsker fargen grå, men at jeg skulle farge håret slik, det hadde jeg aldri trodd!!

På fredag skal jeg tilbake for å freshe opp litt der hvor ikke alt satt like bra - for jeg kan love dere at det er litt av en jobb bak denne fargen - Takk Romina , du er verdens beste!! <3

Jeg elsker jo å kunne gi dere leserne mine noe - på fredag blir vinneren av treningstights fra 123friluft trukket ut og på lørdag kommer en ny giweaway - hvem vet: Kanskje har det noe med min fantastiske frisør å gjøre? ;) <3

DSC03188

nye sko som jeg har bestilt på asos.com og selvfølgelig en grå genser fra SELECTED kjøpt på MATHEA på rortunet <3

Hva synes dere? Jeg digger det! Grey hair - don't care <3 :D

Iselin <3

Hvorfor startet jeg egentlig å blogge?

Ja, så ble det ENDA en sånn døll "takketale" til dere leserne mine, men jeg må jo bare innrømme at jeg synes det er veldig viktig for meg å få sagt til dere at dere betyr utrolig mye for meg. Uten dere hadde jeg jo ikke brydd meg med å bruke fritiden min på å skrive om alt fra den gode og ekte kjærlighet til sexpreik og klamme lepper.

Jeg begynner også å få en del kommentarer og meldinger, noen har til og med ringt meg og spurt om råd, og det varmer så inni rumpehåra godt!! Det er jo nettopp det jeg ønsker -og håper å oppnå med bloggen min; å kunne være en støttespiller for andre ( spesielt jenter ), få fokuset på riktige ting, motivere, øke selvtilliten og ikke minst bevisstheten rundt spesielle temaer.

Det er dere som gjør at bloggen min pr dags dato går rundt, og det får jeg faktisk ikke takket dere godt nok for!

Mamma og min lille engel Ingelin på jentetur i Drammen by <3

Hvorfor man begynner å blogge kan mange undre seg over - for min del, var det noe jeg leeeeenge hadde tenkt til å starte med men aldri orket å sette meg helt inn i. Det finnes jo så ufattelig mange som blogger! Hva skulle JEG gjøre for å skille meg ut? Hvorfor skulle folk/dere gidde å lese mine ord? Jeg tenkte på alt jeg kunne skrive om, familieliv, husprosjekt, ned i vekt prosjekt , musikken -. ja det vanlige, og sex selvfølgelig og likestilling!

Det viktigste jeg kom frem til var dog idéen om å bare være meg selv. Være meg selv og skrive AKKURAT det jeg føler og mener! Mange av dere kjenner meg fra før og noen begynner kanskje å bli litt kjent med meg - via innleggene mine.

Dere jenter synes det er morsomt - at en forfengelig sminkedokke avslører sine innerste hemmeligheter og viser baksiden av medaljen. Gutta tror jeg ikke synes det er like festlig. Ingen gutter vil vel tenke på at hun baben der borte i baren ( Jeg referer nå ikke til meg selv, bare så det er sagt! :D ) også sitter å driter som en og annen bonde innimellom - ikke det at bønder driter værre enn oss andre, men det passet liksom så fint å skrive det ;D

Jeg takker dere fra dypet av mitt hjerte og ja, det kiler greit når jeg får fanvideoer som denne <3 :D

[embed]http://https://www.youtube.com/watch?v=MCFg-F7JiNM[/embed]

Takk Kenneth :D <3

I morgen skal jeg til frisøren IGJEN! Røper ikke hva jeg skal gjøre;) Og på fredag blir vinneren av treningstightsen kåret ! :D stay tuned !

xoxo Iselin <3

Musikk i mine ører! <3

I dag fikk jeg endelig matet musikkegoet mitt igjen!

Jeg er ingen musikalsk geni. Jeg er ingen kløpper på gitaren og ikke er jeg spesielt flink til å synge heller, hehe. Men jeg er veldig glad i å skrive -og det å kombinere musikk og tekster er noe jeg virkelig elsker å gjøre!

Jeg elsker når jeg er i mitt kreative hjørne og skriver fine tekster og melodier.

Men å skrive musikk er noe helt annet enn å skrive en artikkel, et innlegg eller en novelle. Det er faktisk mye vanskeligere, ihvertfall for meg som er helt ny i dette her. Det er en helt ny verden og jeg må lære meg å tenke låt fremfor bare tekst, samtidig er det viktig at jeg ikke mister meg selv oppi det hele. Hvem er jeg og hva vil jeg formidle? Heldigvis har jeg fantastisk dyktige mennesker rundt meg, som vil meg vel, som hjelper meg og gir meg gode råd, som lytter og er ærlige. Jeg lener meg totalt på disse menneskene, jeg stoler fult og helt på de - samtidig som jeg takker for at de lytter til mine idéer og meninger - fra meg liksom, som ikke kan dette i det hele tatt :)

Jeg har en liten periode stått litt fast med låten jeg nå er igang med å lage - og det var da så vanvittig godt å få nye øyne og øre på materialet.

Peter Michelsen og Christoffer Simpson ved Norsk Lydstudio - jeg er så utrolig takknemlig og glad for all tid dere gir meg - dere er unike!

Dagen og energinivået mitt når nye høyder etter en så fin dag i studio - spesielt med så fine mennesker!

Takk for at dere holder ut med en til tider tonedøv og vimsete Iselin :D

Dyktige Peter Michelsen med verdens nydeligste og mest joviale medhjelper, Linus <3

Fine familien! <3

Vakreste mamma-Martine og Linus <3 Er det rart man blir i godt humør!?

Ha en nydelig arbeidsuke!

Iselin <3

DSC03169

20-Sep-15

Ja så hoppet jeg fra det ene til det andre - fra sterk kropp og deigete mage til sjalusi og selvdestruktive forhold. Men jeg må skrive om det - eller jeg føler jeg burde skrive om det. for det finnes så altfor mange jenter der ute som akkurat nå sitter med gråten i halsen og hodet fortvilende i sine hender.

Dette blir en liten oppfølger til innlegget jeg skrev om nettopp dette, om forholdet jeg satt fast i - i nesten tre hele år. (Det  kan du forøvrig lese her )

tilISELIN-210

I tiden etter dette forholdet var jeg ikke helt meg selv, jeg var mye redd og sov dårlig. Heldigvis flyttet min kjære lillesøster Silje inn til meg i denne perioden, noe som gjorde at hjemmet jeg hadde ble varmere og tryggere, samtidig som jeg som storesøster følte på oppgaven med å passe på lillesøsteren min. Jeg hadde liksom ikke tid til å være redd.

Jeg pratet ikke så mye med hverken familie eller venner om denne tiden, vi var bare enige alle sammen om at det var godt det endelig var over. Alle var lettet. Jeg bagatelliserte også kanskje hele greia, for det var så flaut å prate om. Jeg følte meg så vanvittig dum!

Jeg følte meg dum som hadde blitt i et slik forhold så lenge og jeg følte meg dum og svak som hadde tillatt meg selv å bli behandlet slik. Jeg liksom, jeg som har allverden med ben i nesa! Jeg forsøkte å rettferdiggjøre det hele - rettferdiggjøre oppførselen hans.

Men jeg hadde det ikke bra i ettertid, selvom det tilsynelatende kunne kunne se slik ut. Jeg burde kanskje ha pratet med noen på dette tidspunktet i livet mitt. Selvom jeg sakte men sikkert begynte å bli meg selv igjen var jeg fortsatt skjør som et aspeløv. Jeg var enormt husredd og hver gang jeg kom hjem måtte jeg sjekke alle fire etasjene i huset før jeg kunne sette meg ned i sofaen og slappe av. Jeg sjekket bak dører, inni  skap, under senga samt loft og kjeller. Jeg var livredd for å tro at jeg var alene hjemme hvis jeg egentlig ikke var det. Jeg var redd for at noen gjemte seg under en seng eller bak en dør, inne i et skap eller oppe på loftet. Jeg lukket alltid gardinene når jeg så på TV så ingen kunne stå og se inn mens jeg ikke så de. Jeg tålte ikke ha huset mørkt. Det måtte alltid være et lys i rommet og jeg sov alltid med nattbordslampa på.

Sover jeg på et rom med klesskap får jeg den dag i dag ikke ro hvis en av dørene står litt på gløtt eller ikke er skjøvet helt til side. Tenk hvis det står en der og titter gjennom sprekken. En som ser meg, uten at jeg ser ham. Jeg sover aldri med ryggen ut i rommet og i lang tid turte jeg ikke lukke øynene når jeg dusjet. Når jeg vasket vekk sminke, måtte jeg alltid ta et og et øye. Ikke fordi jeg hadde sett på skumle filmer, men fordi jeg hadde levd med en skummel mann.

Jeg var sammen med en person som kunne si han skulle avgårde og bli borte noen dager men som senere tekstet meg på kvelden og beskrev det han så jeg gjorde. Han kunne si han så meg på dansegulvet, på utestedet, på mcdonalds hvor jeg spiste nattmat eller hjemme - han ble selvfølgelig ofte gjennomskuet da mye av det han sa var ren sprøyt, men andre ganger stod han faktisk der,i enden av lokalet på et utested og lusket, eller gjemt i kottet hjemme mens jeg hadde jentekveld og trodde han var ute med gutta.

Han slet meg ut psykisk. Han brøyt meg ned. Beskyldte meg alltid for å være utro og annenhver dag var rene avhøret. Jeg holdt ut lenge, til og med etter det første slaget traff ansiktet mitt, etter det tredje dyttet og endte gang han slang meg i bakken med arrestasjons teknikk - brystet ned i gulvet og armene bak på ryggen.

Det som reddet meg, var at den dagen jeg fikk nok, fortalte al jeg alle sannheten. Hadde jeg ikke gjort det, hadde jeg tatt han tilbake når han på sine knær ba meg om å gi han sjanse. Han lovte at han skulle skjerpe seg, gå i terapi, han skulle ikke kjefte på meg når jeg nynnet julesanger i desember og han hadde til og med kjøpt nisselys for å vise at han fra nå av skulle glede seg over julen med meg og ikke bare bli forbanna fordi jeg var så sykt barnslig glad rundt den tiden.

I dag tenker jeg selvfølgelig at jeg aldri hadde gått tilbake, men den gang kunne jeg lett gjort det. Fordi man er svak, man er nedbrutt og når tilgivelsene spørrende triller som perler på en snor og lovordene atter en gang bygger deg opp - ja da er det lett å gå i fella. Ikke i dag, men den gang.

Jeg angrer ikke på dette forholdet, rart tenker kanskje noen. Men det har faktisk lært meg vanvittig mye og bidratt til å gjøre meg til den personen jeg er i dag.

Jeg ble til slutt sterk nok , men det er mange som aldri blir det - til de vil jeg bare si: Det blir bedre! så fort du kommer deg ut av det. Det vil være tøft - for kjærlighetssorgen vil være der, selvom du hater ham. Det vil være sorg, sinne og hat, men aller viktigst lettelse. Lettelse for at det endelig er over - for at du kan gå videre i livet ditt med hevet hode - for at DU endelig kan være deg!

Jubel og glede! Slank og deigete! :D

Små gleder i hverdagen altså!

I dag når jeg våknet hadde min kjære lille instagramkonto fått hele 600 følgere! Det synes jeg faktisk er stor stas!

I dag kan man kjøpe følgere har jeg skjønt? Seriøst kjøpe følgere?!!! Jeg har også folk som har vunnet følgere?

Dette konseptet skjønner jeg virkelig ikke? Er dette fiktive kontoer som følger deg? Vil de virkelig følge deg? Liker de virkelig det du legger ut?  Jeg skjønner det er viktig for folk å få flest mulig likes og hjerter altså, men ærlig talt. :D

Jeg er derfor fint fornøyd med 600 følgere som av egen fri vilje har bestemt seg for å følge meg - det setter jeg umåtelig stor pris på! <3 Takk til dere!<3

Jublende glad! Takk til dere 600 <3 Utgnidd sminke og tredagers armhuler, bare sånn til info .

Da jeg tok dette bildet ble jeg overrasket over hvor slank jeg så ut! Så jeg tenkte jeg skulle oppdatere litt på treningsfronten.

Jeg har enda ikke kommet helt tilbake i full trening. Jeg trener mellom 1-2 ganger i uka, men langt fra så hardt som jeg gjorde før sommeren. Vekta viser 64 kg noe som tilsier at jeg har gått ned hele 15 kg!!! Fint det, men nå har jeg også mistet 1 kg i muskelmasse, så det er egentlig ikke noe å juble over, hehe.

Målet mitt er ikke å bli ribba for fett - det har det aldri vært. Målet mitt er å leve et normalt liv - med et normalt sunt kosthold og med sunne verdier. Kose meg uten å få dårlig samvittighet og spise når jeg er sulten.

I starten var det sykt tøft, men nå er det blitt en del av hverdagen min, det er blitt livsstilen min!

Ingen av mine gamle klær passer meg lengre, skjørt er for store i livet, bukser for slappe. Kroppen min er blitt mindre og sterkere men også mykere og bløtere i huden. Dette er sikkert fordi mye vann og fett har forlatt åstedet :D

Så selvom jeg på bildet over kan se relativt slank og fin ut, så er det dette som er virkeligheten:

.

AMAGAAAAD! jeg har endelig skjønt at det ikke bare er bare bare å få helt stram og flat mage. Jeg har slått meg til ro med å være slank og sterk men god og myk :D

I morgen skal jeg i studio og jobbe videre med den nye låta mi - jeg står litt fast og trenger litt kreative sjeler rundt meg! Herregud så gøy og deilig det skal bli - å være i studio gir meg et lykkekick uten sidestykke <3

Ha en strålende høstdag alle fine dere og ALLE dere 600 på instagram :D Vi skal nå opp i huset og holde på, både Tom, Ingelin og jeg - DET er et stykke deilig lykke i høstsola :)

xoxo Iselin <3

La aldri ditt indre barn forsvinne!

Ingenting gleder meg mer enn å se foreldre som tør å leke med barna sine. De som gir total blaffen i hva andre måtte mene om dem og som lever seg inn i leken og fantasien.

Jeg føler mange foreldre i dag ofte blir flaue over barna sine i det offentlige rom - jeg har også blitt det, så jeg skjønner det. Jeg forstår også at prinsippet tid og sted står sentralt. Men likevel: La oss hylle leken! Våg å gi blaffen, våg å la barnet ditt skrike høyt av glede og rope i begeistring, våg å lage prompelyder og våg å le av det, våg å vær deg selv - våg å være barnslig!

På Dinoshow i Drammen

Pappa-Tom kan :D

<3 God natt fra apekatten, mammaprompen og lille dinofis <3

Syk sa du?

I natt har vi vært våkne med ei lita frøken som har klagd -og grått over vondt i øret og hals. Det er så vanskelig når man da ikke helt vet hva man skal gjøre. Skal vi dra på legevakta, eller er det ikke så alvorlig som hun skal ha det til?

Jeg valgte å ringe legevakta, de kunne fortelle at siden hun ikke hadde feber, så kunne jeg ta det helt med ro. Er ikke uvanlig at de små blir tett i øra når de er forkjøla. Øre, nese hals liksom.

Så vi la en pute under madrassen for at hun skulle ligge litt høyere med hodet for å lette litt på trøkket. Hun fikk nesedråper og en halv paracet. Så satt vi der alle sammen, litt slitne og tittet på en liten familiefilm før vi la henne i seng igjen. Må jo også nevne at svigermor Hilde har en vidunderkur med salver og oljer som ble smurt bak ører, under føtter og på brystet. Ingelin liker det og hun sovnet endelig trygt og godt uten smerter.

Iløpet av natten kjente jeg selv at jeg var skrall i formen. Og når jeg våknet dundret hodepine og påbegynnende sår hals. Hvis det er slik Ingelin har hatt det noen dager, så er det ikke rart hun er dårlig tenkte jeg.

Hun krøyp opp i senga vår i dag tidlig. Klagde litt på øret sitt og la seg mellom oss ( les: oppå ) Jeg fikk igjen denne berømte "store" stripa mi langs veggen.

Nei, i dag blir hun hjemme fra barnehagen! Jeg sendte melding til barnehagen og registrerte henne som syk i skjemaet.

I dag skal vi kose oss inne og bare slappe av tenkte jeg:

Ingelin er i dårlig form

20150918_092655

Full pupp med andre ord! Jeg føler meg lurt! Men trøster meg med at den lille kroppen har ti ganger mer energi enn meg uansett form.  I skrivende stund har hun dog roet seg ned med "kong fu tre Tom" eller hva han nå heter , litt frukt og saltstenger.

Jeg har helt seriøst dandert dette så lekkert jeg kan, kun for deres øyne. Opphakket frukt i Hello KItty matboks , saltstenger frekt henslengt i et lyselilla plastkrus og et tent telys - kun for atmosfæren sin skyld. smokk i bakgrunn.

Flere som kjenner seg igjen i denne , eller er jeg bare überdårlig på å lese barnet mitt?

God fredag og god helg! Jeg elsker dere! <3

Iselin

Jeg er enig med Petter Pilgaard!!!

I dag mens jeg humpet avgårde i min noe oppskrapa Toyota Avensis med sølete skomerker fra barnesko og sand i hele baksetet, kom jeg over over en klysete stemme på NRJ. Ikke det at stemmen hans er stygg, men han prater så innmari pen Oslo-dialekt med en klysete bakoversveis. Man hører liksom at stemmen tilhører en som har sleik, eller som hadde ihvertfall.

Petter Pilgaard er til for å provosere. NRJ's morgenshow er typ good cop vs bad cop. Pilgaard er han ene som går imot strømmen og de andre er bestandig like oppgitt over ham.

Jeg rister ofte oppgitt på hodet, for meg selv, når jeg ramler innom morgenshowet til NRJ på radioen i bilen. Men i dag var det annerledes, i dag var jeg faktisk enig med Petter Pilgaard!

Temaet var utroskap/åpent forhold. Petter var for åpent forhold - det må jeg bare presisere at jeg så absolutt ikke er!! For de som,velger det og er fornøyd med det - bra for dem! Jeg personlig ville da mye heller foretrukket å være singel. Kan man ikke holde seg til en, så bør du ikke være i et forhold i det hele tatt!

Men Petter Pilgaard sa også at han ikke tror vi mennesker ene og alene er skapt for kun én annen. Han tror rett og slett ikke på det one and only - sjelevennen - og akkurat DÈT holder jeg med han i!

Jeg tror faktisk ikke den eneste rette finnes. Det finnes garantert flere rette, men vi møter kanskje kun et fåtall av de gjennom livet, for noen bare én. Men selv når man har funnet denne ene rette, så er sjansen for at det ikke varer evig tilstede.

Petter + Iselin = sant! Jeg behøver vel ikke forklare at dette bildet er hentet fra nett og er 100% ekte ?

Det er som Petter sier ; " Det er ikke som før i tiden at man kom hjem til middag også ble man der og det var det, nå finnes det så mange andre plattformer å nå ut til mennesker på - sosiale medier!)  Dette er jeg enig! Fristelsene blir så mange flere enn hva de var før. Man kan liksom sitte å se bort på kjæresten sin og tenke at h*n er den deiligste som finnes. I neste øyeblikk dukker det opp bilder av deilige folk på mobilen, pc eller tv. Enten via sosiale medier eller reklame. Fristelsene er MANGE og for noen ( som Petter ) så blir fristelsen for stor.

I mine øyne vitner dette om en person som egentlig er veldig usikker og søker verifisering fra andre hele tiden - et konstant jag på bekreftelse.

Forskjellen på feks Petter og meg, selvom vi er enige om at vi ikke tror det kun finnes én perfekt make for oss, er at jeg velger å jobbe og sette pris på den jeg har.

For forhold er jobb!! Man kan ikke tro at den eneste ene alltid vil være der bare fordi du føler at det er den eneste! Man må ikke ta hverandre for gitt. Man må pleie hverandre, gi og få - och på tala om och få...( ja jeg har en indre svenske i meg,kunne ønske jeg var svensk faktisk :D )

Denne meldingen fikk jeg av min kjære samboer Tom når han hadde lagt seg i senga og jeg fortsatt satt og skrev i stua:

Han ga og han fikk ;) hehe.. slike meldinger i ny og ne holder et forhold sterkt og ved like. Fungerer ihvertfall for meg ;) <3

Jeg er så heldig som har verdens stødigste mann. En fantastisk pappa, samboer, kjæreste og et vanvittig arbeidsjern!  Jeg føler virkelig vi er skapt for hverandre - han er "the one!" - Men man må ikke glemme å se hverandre i hverdagens stress og kaos - for det takker jeg deg kjæresten min - for du, du ser meg! <3 <3 <3

Kyss og klem <3

Iselin

Jeg tester treningsthigts! Bli med og vinn en!

Da kan jeg stolt annonsere at jeg har inngått et lite "samarbeid" med 123SPORT&FRILUFT.

De fleste av dere har kanskje ikke hørt om disse, men her får du altså treningstøy og diverse artikler til sport og frilfuft for en meget gunstig pris!

Jeg har jo iløpet av de siste 10 månedene endret livsstil totalt. Jeg er ikke en fitnessguru eller en supersunn mamma som kun lager mat fra bånn av. Jeg har nå gått ned 15 kg og jeg lever nå et liv som jeg vil kalle normalt i forhold til mat. Jeg teller ikke kalori-inntak, proteiner og karbohydrater. Jeg holder meg unna dritten - thats it! Dog det er lettere sagt enn gjort.

Iløpet av denne perioden har jeg naturlig nok handlet inn mye nytt treningstøy. Det er viktig å føle seg vel når man trener, og tøyet skal ikke minst føles behagelig!

Pengene har derfor gått til kompresjonstightser , sportsBH'er, topper, jakker og sko etc.

Som dere vet, så koster dette. En god kompressjonstights kan jo koste 1500 kroner!!!

1500 kroner for tøy som skal lukte svett tissekone etter hver eneste gang man bruker det! Det er drøyt!

Dette er spesielt drøyt når man feks har født og skal tilbake i form igjen, eller bare skal gå ned i vekt. Man vet jo at slik kroppen er nå, vil den ikke være for alltid. Det er da kjedelig å bruke penger på klær som etter 10 måneder ikke passer lenger.

På 123friluft.no kan du derfor få flotte kompresjonstightser og annet treningstøy til under 200 kroner!! Den dyreste koster 224 kroner! Det er helt sant!! Drit tenker kanskje du. Du får det du betaler for - og det er delvis sant. Men i dette tilfellet får du flotte fungerende tights til en helt fantastisk billig penge.

Jeg har nå testet ut 4 forskjellige tightser og vil selvfølgelig dele dette med dere. NB!: Jeg må på forhånd beklage noe av bildekvaliteten. Det så mye skarpere ut når selvutløseren (haha)  knipsa, og jeg gadd rett og slett ikke kle på meg alt på nytt og starte forfra. Tilgi meg! <3

NR 1: Min foreløpige favoritt!

Denne tightsen er kompresjon for alle penga! Den sitter stramt og godt, lår og rumpe ser faste og fine ut, samtidig som den tykke strikken i livet ikke lager for store valker.

DSC02852 DSC02869 DSC02863 DSC02860 DSC02846

Gjennomsiktig blir den dog som de fleste tightser når man bøyer seg og denne gikk på en smell under markløft-økta. Ikke rart med de rumpemusklene jeg har :D Denne skal uansett på nytt i skapet - da 123friluft har forbedret sømmene ;)

NR 2: Den gule

Denne liker jeg godt fordi den er fin i livet, som NR 1, den er ikke for høy og ikke for lav .Ikke like stram kompersjon, noe som gjør at den egner seg fint styrkeløft uten å rakne :D

DSC02881 DSC02883 DSC02887 DSC02889 DSC02892

NR 3! Den høye!

En fantastisk tights som sitter høøøyt i livet! Jeg elsker den og eneste grunnen til at den ikke ligger på førsteplass er at den ikke satt like stramt som nr 1, men det er kanskje bare jeg som burde gå ned en størrelse. Bevegelig og fin tights med et liv som ikke ruller ned :) ELSK!

DSC02818 DSC02810 DSC02813 DSC02819 20150916_112624

NR 4. Taperen - i denne omgang :D

En fin, god og bevegelig tights, men livet er på meg akkurat slik at den treffer rett over navelen. Det gir meg en rar kroppsfigur og flytter bare valken opp et hakk, men svigermor elsker den, så det blir en smaks-sak :)

DSC02874

DSC02877

123Sport&Friluft er en lillebror i dette kaoset av en bransje som leverer treningstøy og de har ihvertfall overbevist meg om at god kvalitet ikke behøver koste skjorta! De er i stadig utvikling og forbedrer både sømmer og stoff etter tilbakemeldinger de får fra forbrukerne. Jeg er heier stolt på sidelinjen og kommer til å bruke tøyet deres når jeg trener <3

Dere som mine lesere får nå en ekstra overraskelse fra meg og 123sportogfriluft! Klikk på "følg meg" på bloggen og få med deg neste innlegg jeg skal skrive om treningstøy fra dette fantastiske merke - da får du en egen rabattkode på ditt første kjøp!! Det er sjukt smart faktisk!

I tillegg kan ALLE dere som leser dette innlegget kommentere JA under innlegget eller på linken på facebook. Da kan nemlig DU få velge en tights helt gratis <3 Hallelujah for det! <3

Gå inn på hjemmesiden www.123friluft.no og sjekk ut det de så langt har og følg de på facebook her!! Da får dere med dere ekstra gode tilbud på allerede fornuftige priser.

Opp og hopp, føl deg flott!

kyss og klem fra stolt "ambassadør"  123Sport&Friluft

Restylane og botox!

Naturlig pen! Er det noe som lenger eksisterer?

Ja, jeg ser mange jenter som er naturlige pene. De har ikke trynet klint i sminke som meg, de lar fregnene hvile fritt på nesa og deres vakre øyne komme nydelig frem bak usminkede øyevipper.

Disse naturlige jentene er vakre! Likevel har de en tendens til å blekne litt når man sammenligner de med de  NYE naturlig pene jentene.

Disse NYE naturlige pene jentene bruker heller ikke mye sminke, ihvertfall ikke foundation og sånt søl.

De er naturlig pene, bortsett fra at de enten har fake brunfarge, kunstig hår, kunstige negler, kunstige øyevipper, restylane eller botox.  Jeg mener; Da er det jo ikke så veldig rart at man ser "naturlig" pen ut.

Jeg har ikke noe imot slike "hjelpemidler" og jeg forstår de som bruker det - uansett grunn. Jeg bruker selv sminke og legger selv på negler i ny og ne - det gir meg en tilfredsstillende følelse. Jeg føler meg elegant og fresh. Bortsett fra at jeg ikke klarer å kneppe knapper like lett, åpne opp det lille jæveldekselet på mobilen til laderen eller tørke meg i ræva uten å være redd for å lage hull i papiret, men ellers føler jeg meg supersexy med lange delikate negler.

Jeg har til og med selv lurt på om jeg skal ta restylane i overleppa. Bare for å markere litt liksom. Er jo ikke noe kult å ha naturlige store lepper, når andre jenter dukker opp med hovne kjønnslepper i ansiktet hvorenn jeg går.

Jeg har tenkt frem og tilbake og rådført meg, og har nå , etter mye om og men - kommet frem til en avgjørelse :

Jeg skal IKKE ta noen form for restylane , kunstige greier i trynet eller botox. Alderen får ta meg slik jeg er og jeg skal la huden min eldes med stil ( arrester meg når jeg om to år propper panna full av botox :D ) - Jeg nekter nemlig å bli "avhengig" av midler for å føle meg fin.

For når jeg kun med lipliner og lipgloss ser ut som rumpehull med glidekrem i ansiktet uansett, så skal man ikke klage.

Nei, jeg har ikke fått meg en på trynet, dette er naturlig pene meg, med naturlig lipliner, leppestift ,lipgloss og helt naturlig positur.

Når det er sagt; så er det én ting jeg er helt sikker på at jeg skal fikse på etterhvert.

Når jeg har fått de barna vi skal ha og ammet de barna jeg skal amme, så skal tante tepose og tante vaffel få en real oppussing.

Meg, tante te -og vaffelpose .

Ha en fantastisk kveld mine kjære lesere. I morgen skal jeg teste treningsthigts! Det blir spennende det!!!!

20150915_130305

xoxo Iselin <3

pølse i skinn. Sannheten under genseren!

I dag har jeg vært blogger i hele 4 måneder! Det feires med å skrive et innlegg fra mobilen for første gang! ��

Det er ikke bare bare å blogge.  Før lo jeg av de som sa de drev med blogging på fulltid! Narr meg ikke til å le, tenkte jeg. tjene til livets opphold ved å drive en jævla rosablogg!

Men nå respekterer jeg de! Jeg respekterer de som bruker dagen lang, på å skrive, ta bilder, sette sammen,  redigere, korrigere. Det tar faktisk sykt lang tid! Jeg vet det, for jeg gjør det jo selv. Bortsett fra at jeg ikke tjener noe på det. Ingen verdens ting. Jeg bruker fritid,  sene kvelder og ofte noen nattetimer for å gjøre ting klart, slik at dere kan lese det dagen etter.

Og jeg gjør det frivillig, jeg vet det. Jeg gjør det fordi jeg elsker å by på meg selv. Jeg vil at mine meninger skal se dagens lys, jeg vil skape reaksjoner, jeg vil gi damer, jenter og kvinner bedre selvtillit ved å vise alle baksidene av medaljene som finnes livet. Jeg vil vise at det perfekte er å ikke være perfekt!

I dag la jeg ut dette bildet på instagram;

En casual og meget behagelig  look. Jeg har stolt fått på meg størrelse xs I bukse og føler meg som en lykkelig stappa pølse!

For meg er det vikig å få frem at de fleste kan føle seg bra og se bra ut, bare ved å kle seg riktig. For under genser og trange jeans skjuler en annen verden seg. En fredelig verden I harmoni meg seg selv, men dog en annen enn den på utsiden ;D

En svart singlet under gir følelsen av å holde ting litt på plass

Men uten singlet og med hud og fett I fritt fall blir det bokstavelig talt andre boller!

Så i denne anledning: hvor jeg nå ligger I total mørke og skriver dette innlegget på en håpløs mobil med en snorkende mann ved min side, tenkte jeg å informere dere om at jeg hadde satt umåtelig pris på om dere tok dere tid til å stemme på meg til "årets nykommer" I wixen blog awords her ��

Det skal så utrolig mye til for at jeg skal klare det, men jeg må jo prøve meg mot de store drevne �� så om du synes jeg fortjener det, gå inn og stem og jeg vil være deg evig takknemlig ❤

NattaNuss Iselin ��

Husets første interiør er kjøpt inn!!!! <3

Husets første interiør er kjøpt! Herregud jeg kan ikke tro det! Tenk det!

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å kjøpe noe som helst med det første. Hverken stort eller smått. Hvor skal man gjøre av det? Hvor skal man lagre det liksom, men i dag skjedde det altså!

Mine kjære svigerforeldre ( les: Hilde ) foreslo at vi skulle dra på Boligmessen og kikke litt.  Tja, hvorfor ikke? Tenkte jeg. Vi skal jo tross alt bygge et helt hus, jeg har behov for litt inspirasjon og titte litt.

Så der dro vi alle fire; mor, far, Ingelin og jeg.

Boligmessen var fantastisk! Det var stort og flott. Men neste gang, når huset faktisk nærmer seg ferdig skal jeg dra uten Ingelin. Det ble litt kaotisk med en oppmerksomhetssyk og trass treåring. Men hun var fantastisk flink! Jeg kikket på kjøkken og på bad, på tak og på senger - Herregud for en jobb vi har foran oss..

Ting jeg har sett for meg som en sjarmøretappe har plutselig blitt en kjempejobb! Så vanvittig mye forskjellig å velge mellom! Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal starte. Merker, priser, design, mål, matriale - et hav av detaljer som skal planlegges og plukkes ut, og jeg , jeg både gruer og gleder meg!

Men så kom dagen her, dagen hvor vi ( les: jeg ) kjøpt husets aller aller første interiør: Senga til Ingelin!

Jeg ønsker alle en god søndagskveld og en herlig kommende arbeidsuke <3

Selv skal jeg ligge med beina høyt litt til etter en fantastisk helg med min lille prinsesse som begynner å bli så stor:

Ingelin har starta ny mote - armbånd rundt benet :D Alle klærne og skoene er selvfølgelig handlet på RORTUNET <3 <3 <3

Klisjéblogg, mote og min nye jobb.

Å blogge betyr at man byr på meg selv, ihvertfall jeg! Jeg er jo en typisk klisjéblogger, som skriver om sminke, mote og klær og sånn..og livet som mamma :D hehe.. Men for at folk skal gidde å lese et produkt som allerede finnes i fleng så må man by litt mer på seg selv.

Heldigvis ( og uheldigvis, hehe ) for dere, så har jeg ikke de altfor store sperrene.  Jeg deler livet mitt og alt det måtte by på med dere. Både de negative sidene og de positive, de stolte øyeblikkene og de flaue.  Noen innlegg jeg skriver kan være utfyllende og morsomme og andre mer en slags oppdatering.

Disse oppdateringene er ikke alltid de morsomste, men jeg føler de er nødvendige for at dere som leser skal bli bedre kjent med meg.  Dette er dagen for en slik oppdatering - jeg kan jo ikke snakke om guttetiss og jentetiss hele tiden! :D

Ja, så har jeg fått ny jobb - igjen!

Det er ikke det at jeg er en såkalt jobbhore!!! - som hopper fra den ene jobben til den andre.

Jeg ønsket jo først og fremst å finne en jobb i nærheten av Åros da vi flyttet hit.

Og det å få jobbe i butikk, med mote og alt som hører til, har vært utrolig morsomt, lærerikt og berikende! Jeg er så glad jeg har fått muligheten til å jobbe på et fantastisk sted, med fantastiske merker, fantastiske klær og fantastiske mennesker!

Men noen ganger tar ting i livet en annen vending og når man får tilbud om en 100% stilling med fantastiske arbeidsoppgaver, ja da må man si ja.

Men selvom om jeg nå bytter totalt beite, så vil jeg fortsette å holde dere oppdatert på nyheter og klær jeg kjøper både på Mezzo, Mathea og nabobutikken Akeleie! Rortunet er et nydelig skattekammer og jeg elsker å shoppe der! Og for de av dere som ikke følger de på facebook burde faktisk det.  <3

Denne herligheten av en jakke fra SØS JENSEN har jeg feks kjøpt på Mathea ! Kan nesten ikke vente til det blir kaldere i lufta, så jeg kan bruke denne !

Første oktober starter jeg i min nye jobb og jeg gleder meg stort!! Jeg blir da å finne i intime lokaler nede ved vannet hos Scandia Maskin AS i Drammen!

Dette blir en helt ny bransje for meg. Seriøst, jeg har så vanvittig mye å sette meg inn i hva gjelder produktene deres, nei VÅRES, men jeg lover min nye sjef, mine nye kolleger, samarbeidspartnere og kunder å gjøre mitt ytterste og beste.

Si hei til Deres nye administrasjonssekretær :

No blir det liv laga i steinknuserbransjen :D

<3 Iselin

Min mann! Kom ikke her og si han er uheldig som har meg!

Etter innlegget jeg skrev om den danske sexologen Paprika Noel som som mente vi kvinner burde suge mannen sin hver dag, fikk jeg noen kommentarer fra en mann som tydelig var svært irritert.

Det jeg skrev var i hans øyne trist lesing og damer som meg kunne han ikke fordra. Han syntes synd på Tom, for jeg måtte jo være utrolig kjip i senga og en utrolig trist dame. I tillegg unte han heller Tom en dame som elsket han og alt ved ham.

Denne mannen har tydeligvis ikke fått meg seg poengene i mine tekster, og jeg synes det er utrolig at en totalt fremmed skal fortelle meg hvordan JEG er! Men nok om det. Det jeg vil frem til i dette innlegget er at jeg førr FAEN elsker mannen min, samboeren min, pappen til min datter, min beste venn!

Tom er alt! Han er alt jeg trenger for å bli i bedre humør og han er alt som trengs for å få meg i dårlig, haha.

Tom er mannen i mitt liv. Og dere som kjenner meg godt, vet også så altfor godt om våres nedturer og oppturer. Vi diskuterer, krangler, smiler, ler. Vi kan krangle om hvem som gjør mest og hvem som gjør minst, samtidig som vi skryter av hverandre når vi gjør mye og unner hverandre en pause når vi er slitne.  Vi er glade i hverandre og sinte på hverandre, vi beundrer hverandre og vi er oppgitt over hverandre. Vi støtter hverandre og vi er uenige, men viktigst av alt så respekterer vi hverandre og elsker HINANDEN! :D

Vi har ikke alltid hatt det lett, Tom og jeg. Under graviditet og de første månedene da Ingelin var liten baby var vi på helt forskjellige planeter. Det var tøft, og noen ganger lurte vi nok begge to på hva det var vi drev på med. Folk som kommer seg gjennom graviditet og barseltid uten noen uenigheter med sin bedre halvdel er utrolig heldig! De tror jeg det kun finnes et fåtall av. Vi andre "dødelige" kan trøste oss med at det mest sannsynlig er helt normalt og at det mest sannsynlig løsner opp en periode - slik det gjorde med oss.

For nå har vi det helt fantastisk! Vi har det utrolig fint sammen, og til tross for at vi har bodd -bor -og skal fortsette å bo i koffert en stund - så har vi klart -og klarer, å leve sammen i harmoni.

Vi ( les: TOM ) tøyser  mye og vi ler både med og -av hverandre. De av dere som kjenner oss vet at vi ikke er høytidelige mennesker i det hele tatt. Vi snakker begge rett fra levra, jeg kanskje noe mer, hehe, og vi er to kruttønner som elsker mennesker og leven.

Min mann, fantastiske pappa Tom. Porno-Günther <3

Bilde fra vår alle første tur for 5 år siden. Turen som endte i total forelskelse.

Santorini 2010 <3

Klart Tom er heldig som har denne dama her!

I dag skal Ingelin og jeg til Drammen for en skikkelig jentedag. Tom er på jakt.  Frisør, lunsj og litt shopping står på menyen og hun gleder seg veldig! Hun har planlagt at vi begge skal ha på kjole og sløyfe i håret, vi får se ;)

God helg alle fine dere<3 I morgen skal jeg røpe en hemmelighet. Jeg har nemlig fått meg ny jobb. Ja, jeg vet - igjen. Men dette er en 100% stilling jeg rett og slett bare måtte takke ja til, som jeg gleder meg vanvittig til å starte i og som passer hønemor Iselin midt i blinken <3

Derfor bør du suge mannen din hver eneste dag!

Dette er overskriften på en artikkel Buzzit.no har om den danske sexologen Paprika Noel.

Hun mener nemlig at vi kvinner burde suge mannen vår hver eneste dag for å holde gnisten i forholdet ved like.

Du kan lese hele artikkelen her!

Om dette er en fiktiv artikkel eller ei vet jeg ikke, det gjør forsåvidt ikke så mye. For vi vet at slike "holdninger" fortsatt lever i beste velgående. Jeg husker selv da Anna Anka kom med lignende utspill for noen år tilbake. Hun høstet mye ris og ros for sine kontroversielle meninger om kvinnens oppgave i et forhold. Ironisk nok viste det seg at hun synes Anka var en patetisk mann som hun ikke likte suge i det hele tatt, han fikk den ikke opp en gang!!! ( ca sitat fra svenske Hollywoodfruer).

Jeg har flere grunner til å le av slike artikler, slike utsagn og slike kvinner ( og menn for den saks skyld ). Hvorfor i alle dager må noen damer på død og liv fremstå som levende sexleketøy for gutta?  Er det for å virke kul, sexy? Er det for å score poeng hos gutta? For alle vet at hvis du som kvinne skriver en artikkel, en status, et innlegg eller ytrer meninger om at de gjerne suger mannen sin hver eneste dag hanker poeng hos gutta. Hvilken mann kunne vel ikke tenke seg ei rå, dirty dame, som gir ham mus bare han sier pus og som suger han til hun kaster opp.

Ærlig talt damer, skjerp dere!!

Og de mannfolka ( les: guttungene ) som kommenterer artikkelen med fraser som : " Endelig ei som har skjønt det " kan ta seg en kanelbolle og dytte langt oppi kaviarstjerna si! Skulle likt å se akkurat han tungep*le dama si hver eneste dag året rundt, med og uten mens! La de små geléklumpene som kommer i starten av menstruasjonen få danse fritt på tunga hans mens han kjører på..mmmmm!

Nei det høres ikke så jævlig digg ut eller hva? Vel -  det er ikke penisen deres heller,for å ikke snakke om sæden deres.

Bildet er hentet fra nett og er fra serien True Blood.

Javisst er det viktig å vise lidenskap i et forhold og kjærlighet for en mann er ofte annerledes enn for en kvinne, mens kvinnen føler seg elsket ved å bli behandlet som en prinsesse kan mannen føle seg elsket ved sexuelle handlinger. Vi er forskjellige slik og godt er det, men kom ikke her å vinkle det til at det er helt normalt å suge eller ha sex med mannen sin hver eneste dag.  For det er det IKKE. Og for de av dere som har det, vel good for you!!

Jeg synes også vi har et ansvar for vår neste generasjon og opplyse om at slike holdninger ikke er etter normal standard. Og jeg er sjokkert over at en sexolog ( hvis det er ekte ) kommer med slike påstander. Hvilke forventninger skaper dette blant unge mennesker?

Og til dere som synes at vi som ikke gir gubben sex hver eneste dag er noen jævla grå mus - Hvordan reagerer du den dagen din 17 år gamle datter kommer hjem lutrygget og nedfor fordi kjæresten hennes synes hun er en dårlig kjæreste fordi hun ikke ville suge han?

Den dagen Ingelin kommer trist hjem fordi en kjæreste blir sur eller mener hun er kjedelig fordi hun ikke vil gjøre det han vil sexuelt, kan jeg banne på at det er en pappa her i huset som vil strekke en stakkar unggutt oppetter veggen. Til denne unge guttens forsvar kan jeg jo bare si at han trolig ikke vet bedre - han er jo bare et offer for en trend og et sexpress samfunnet har skapt. Er det virkelig slike holdninger vi vil at barna våre en dag skal forholde seg til?

Har vi damer lyst til å gi dere gutter en blowjob, så gjør vi det ( hvis dere har lyst da)! Og hvis dere menn mot formodning har lyst til å dykke ned i mensenhelvete, så gjør dere det ( hvis det er greit for den andre parten ).

Slutt å skap tåpelige normer rundt et sexliv, spesielt medsøstre! Hva skjer med det? Skal ikke vi liksom støtte hverandre? - La oss kvinner få bestemme over vår egen kropp - la oss selv bestemme hva som skal inn i munnen og når!

Med vennlig hilsen hu tørre kjedelige grå musa

Foto: Alessandra Langum

Flying start og den perfekte rumpa!

Du vet hvordan det er, når du har en god dag. Alt bare klaffer!

Ungen er smørblid fra sekundet hun våkner, spiser godt til frokost og klesrutinene sklir som kniv i mykt smør.

Ingen diskusjoner, ingen klaging på feil plagg eller at sokken sitter eeeeeeekkelt på.

Ingelin er helt apekatt når det gjelder sokkene sine, hvis sømmene sitter feil over tærne klikker det for henne, sånn seriøst, hun kaster seg ned på bakken i ren frustasjon - som om den den irriterende sømmen ALDRI noen gang i hele verden kan rettes på - det er KRISE liksom!

Men noen ganger går til og med sokkesømmen hus forbi - LYKKE!!!!

Avleveringen i barnehagen går feilfritt - hun er blid, jeg er blid. Føler meg som verdens beste forelder.

På toppen av dette er håret perfekt, ikke for flatt og ikke for krusete, det ser tjukt og sunt ut ( tror ihvertfall jeg da), huden spiller på lag, å legge sminken går som en lek og leggene jeg shavet i går - ser overraskende fine ut med Nivea kremen på - selv med åreknutene som sleipt lusker rundt hjørnet.

På dager som denne, når optimismen er til å ta og føle på, det er da jeg gjør kleskjøpene jeg kanskje kunne vært foruten. Jeg føler meg så fin og flott og tror at jeg kunne passet inn i alt og i alle størrelser, som den XS buksa jeg skrev om tidligere. Det var en slik dag.

Denne dagen var det dog treningstøy som var i fokus. Nå som jeg følte meg så flott, så var det jo bare å kjøpe en thigts som strammet litt ekstra og som løftet rumpeballene til nye høyder.

Den sorte i midten der bestilte jeg da. Se så sjukt fin !!! Håpet om at jeg skulle se like flott ut i den var faktisk en realitet ! Bildet er fra Getinpired.

Dette var slik rumpa mi ble seende ut i eksakt samme thigts:

ikke heeeeelt det jeg forestilte meg kan du si! Viktig å presisere at dette ikke er thigtsen sin feil. Rumpa mi er rett og slett for liten.

Ellers en fin og grei thigts, men som har en tendens til å skli litt ned. Om noen dager får jeg en spennende pakke i posten. Jeg har nemlig inngått et samarbeid med en "lillebror" i treningstøybransjen - gleder meg vanvittig til å teste ut klærne!

Og som dere vet - jeg vil være dønn ærlig!

Ha en nydelig dag!

Klem fra "sprettrumpa" <3

Strekk ut den jævla hånda!

Utrolig mange finner på unnskyldninger for hvorfor vi ikke skal ta imot flyktninger.

Det blir hevdet at mange utnytter situasjonen.  Noen er ikke flyktninger, men slenger seg på båtene for å få billig skyss over til andre land. I noen av båtene sitter IS soldater. Noen av flyktningene fortjener deres skjebne, de skulle bare krysse havet for å fikse tennene sine! Ærlig talt! Tror man virkelig at en far ville risikert livet til sine barn grunnet noen tenner? Tror dere virkelig ikke at det ligger mer bak? Et større ønske, et større håp om bedre fremtid for sine kjære?  Situasjonen er ikke så alvorlig som media skal ha det til sier noen. Mange av de som klarer å krysse havet er aggressive og krever mer enn hva som er mulig å gi. Men hva så?

Her sitter vi på vår høye hest ! Vi som fader meg klager når vi ikke kommer inn på et jævla utested, krangler med vakta og folk som sniker i kø. Og så skal vi se ned på de som klager når de ikke kommer trygt i land? Ser dere kontrasten?!!

Listen er lang med unnskyldninger og jeg kunne så inderlig ønske at mange av påstandene var sanne, men slik tror jeg det dessverre ikke er. Jeg velger derfor å ignorere denne listen. Jeg velger å fokuserer på de som faktisk trenger hjelp!

Bildet er hentet fra nett

Solen skinner ute. Det er endelig fint vær. Ingelin, Hilde og jeg har funnet frem gammelt tøy vi ikke bruker lenger.  vintersko til barn, ullundertøy - ikke det fineste, men det holder en varm når vinteren setter inn for fult.

Ingelin har stolt plukket frem leker og noen kjoler hun ikke lenger bruker. En bamse, en dukke, en ballettkjole, en sommerkjole, et puslespill, et nytt koseteppe, en leketelefon, en bamse til.  Jeg blir så stolt av den lille jenta mi. 3 år - og hun finner frem ting hun frivillig vil gi bort.

Vi stopper på veien - kjøper ferske boller, skolebrød og kanelsnurrer. Kjøper også fargestifter og tegneblokk som blir pakket inn i papir og pyntet med en ballong - den er til den lille jenta i huset vi skal besøke, hun blir snart 4.

Huset er gult med falmende plater.og i det vi svinger inn på gårdsplassen dukker det tre unge mannskikkelser ut.

De er brødre og snakker litt engelsk. Vi kommuniserer så godt vi kan. "Welcome" sier jeg og tar de i hånden. De bukker og takker og tar imot posene med tøy i stor begeistring. Vi blir invitert inn, Ingelin og jeg.  Det lukter gammel røyk, og den gamle tapeten skriker til oss. Men de har fått det koselig.  De smilte, tok hånden til hjertet og takket.  Jeg gjorde det samme i retur. De ba oss om å være snille å sette oss ned i stua, så de kunne by oss på te. "Ja takk" sa jeg smilende.

På sofaen i stua sover en liten skikkelse. Nihal. Hun er liten nydelig jente som snart blir fire år. Hun sover tungt under hele besøket - hun er sliten. Sliten etter mange dagers reise, etter mange tårer.  Nå kan hun endelig sove helt trygt.

Etter en deilig kopp te takker vi for oss. Vi har pratet og vi har ledd. Jeg sier jeg kommer tilbake med mer klær snart, og at vi gjerne kommer for å leke med Nihal. De smiler og får frem at det vil de gjerne.

Vi setter oss i bilen og vinker til en familie som ivrig  -og med smil om munnen vinker tilbake.

I alt kostet dette meg 1,5 time.

1,5 timer av livet mitt - til å glede andre! Vise at vi bryr oss. Vise omsorg - gi håp.

<3 Iselin

Bildet er hentet fra nett

Blodige tårer. NB Sterke bilder!

Hjertet mitt banker hardt, tårene triller,mammahjertet gjør så ufattelig vondt og magen vrenger seg!

Hjertet mitt gråter, jeg gråter, vi gråter - lenge. Blodige tårer.

De siste dagers nyheter og bilder har brent seg fast på netthinna og jeg er så forbanna!

Så forbanna på denne syke verdenen vil lever i, så forbanna over hvor feil religion blir tolket og hvordan den blir brukt som et maktmiddel. Jeg er forbanna over at uskyldige mennesker må lide.

Jeg gråter med alle de som lever i frykt, som flykter, som mister sine kjære. Jeg gråter med de hjelpesløse foreldrene som desperat prøver å beskytte barna sine, men som feiler. De feiler fordi det finnes onde mennesker - det finnes en ond verden!

Jeg gråter for barna som lever i  redsel, som ikke kan legge seg trygt i senga si om kvelden, som ikke lenger har en varm favn å krype opp i, som ikke lenger føler trygghet og kjærlighet.

Barn som er funnet langs strandlinjen ved Zuwara. Bildet er hentet fra migranteport.org

Jeg er forbanna og flau over Europa som sutrer!

Hvor er medmennesket i oss? Hvor er kjærligheten?

Jeg er lei av å høre på folk som sier :"Vi kan ikke ta imot flere flyktninger nå, vi må hjelpe våre egne som er  i nød i vårt eget land først!"  Vel - DU som sier akkurat disse ordene. ja DU ja! Har du noen gang gjort noe for dine egne? Har du noen gang hjulpet eller strukket ut en hånd til de mange barn som i Norge lever i fattigdom, i alkoholiserte og voldelige hjem? Jeg tviler sterkt på det. Du slenger med leppa, men selv skal du hverken hjelpe dine "egne" eller flyktninger som kommer hit? Akkurat DU, du burde skamme deg!

Også burde du ser her:

https://www.facebook.com/video.php?v=1031002436950280&fref=nf

Nabolandene tar sin del av kaka, mens Europa sutrer over hvem som skal ta "smulene"

Jeg hyller alle de som gjør en innsats for flyktningene- både stort og smått! Det er alt med stort hjerte.

No one puts their children in a boat unless the water is safer ... Bildet er hentet fra dawn.com

Jeg kunne ønske jeg eide en stor stor øy. Der skulle jeg bygd mange som hus med varme senger og gode peiser. det skulle vært grønt gress og lekeområder til barn. Her skulle alle flyktninger som kom få lov til å bo og jeg skulle tatt meg av alle de ensomme barna og gitt de trygghet og kjærlighet.

Men jeg kan jo ikke det. Jeg ønsker. Jeg vil - men jeg kan ikke.

Men jeg kan gjøre noe!!

I dag er det planleggingsdag, da skal Ingelin og jeg rydde i alt av gammelt tøy og gamle sko, barneleker og bøker. Vi skal samle det i esker og personlig levere det til en familie på flukt som har vært så heldige å få et sted å bo i nærheten. Vi skal ønske de velkommen og ta vare på de. vi skal kjøpe ferske boller hos bakern og vise de kjærlighet.

Jeg kan ikke hjelpe alle - men jeg kan hjelpe noen.

I kveld holder jeg ekstra godt rundt min lille engel når hun sovner og drømmer seg langt bort i drømmeland av rosa ballettkjoler, hvite fjær, frihet og kjærlighet.  I kveld og for alltid!

Ta vare på de du har kjær - vi er så heldige som har noen <3

Iselin <3

Internettet og ordenes makt!

Ok, jeg skal være ærlig! Kveldens innlegg handler kun om én ting! Hanke inn flest mulig stemmer!

Jeg kom tilfeldigvis over Casting Cremé Gloss sin konkurranse på facebook og tenkte: "warum nicht?"

Ja, hvorfor ikke!?

Internettet har en enorm innvirkningkraft på oss, men hva større er, er jo ordene som daglig skrives her!

Makten som finnes i ord er mektig! Makten ved internettet er mektig!

Internett, sosiale medier og ord er både fantastisk og skummelt på samme tid.

Det kan utnyttes og det kan misbrukes.

Jeg finner dette veldig interessant, og sammen med det faktum at det hadde vært sykt gøy være en av finalistene i denne konkurransen vil jeg nå utøve et lite eksperiment med hjelp av dere.

Konkurransen går ut på å bli det neste ansiktet til Casting Créme Gloss!

Som tidligere nevnt har jeg ingen fremtid innen modellbransjen med føttene mine. De er jo et tragisk kapittel i seg selv!

Og kroppen min? Vel, det er en helt annen bok!!

Så når det gjelder å være modell for noe så fint som hår! Ja da tenker jeg at jeg kan slenge meg på, selvom jeg nok burde ha stilt som FØR-bilde modell! :D

Pr nå, mangler jeg ( hold dere fast ) 338 frekke stemmer for å nå første plass! Herregud hvordan skal jeg klare det?

Klarer jeg dette ved hjelp av dere fantastiske lesere? Vil dere stemme med alt dere har av pcer og mobiler? Vil dere dele innlegget? Vil jeg klare 338 stemmer? og hvor lang tid vil det eventuelt ta?

Jeg HATER sånne ting her, når folk prakker på meg ting som jeg må bruke tid på. Men dette tar seriøst 5 sekunder.

Du klikker inn på linken under og scroller ned til dere ser bildet mitt. Under kan dere bare trykke på stem-knappen. FERDIG! :D

http://www.missglossy.no/entry/837/iselin-guttormsen

Det hadde vært vanvittig morsomt for meg å få denne muligheten, også er det selvfølgelig særdeles spennende og se hvor stor internettet og ordenes makt er! Pluss at det er jævlig kleint dersom jeg ikke får en eneste stemme :D

Jeg krysser fingrene <3

Peace and love - let the hair grow!

Iselin <3

Foto: Alessandra Langum

JIPPI! ENDELIG! Styrketreningen er igang igjen!

Herregud endelig!

Endelig fikk jeg rotet meg til å komme meg på trening igjen!

Dagen i dag har jeg både gledet og gruet meg til  så sykt lenge!!!

Det var "harda bud", rett på vekta og måle kroppen.

Jeg tok av meg de våte sokkene, har liksom regnet litt i dag. (Løpe/trippeturen over parkeringsplassen var nok til å bli rimelig våt.) Jeg tittet ned på de triste fotballtærne mine, den røde neglelakken har begynt å flasse av. Neglen på høyre stortå kjemper fortsatt en tapper kamp - fader så lang tid den har brukt på å komme seg! Den ser trist ut, tåa altså, som en potet med neglelakk-søl.  Noe modell for fotkrem blir jeg neppe. Jeg trasker betutta opp på vekta, tar disse måledingsene i hendene. Jeg trekker pusten dypt - fader jeg burde ikke spist de tre stykkene med eplekake og is i går - FADER!

Maskinen piper og jobber, jobber hardt! - før den endelig er ferdig.

Jeg lukker øynene, jeg vil ikke se!

Bjørn lurer på hvorfor jeg er så streng mot meg selv.

Jeg veier nå 64,5 kg. Har riktig nok gått ned 1 kg i muskler, men også 300 helt fantastiske gram i fett!  At jeg i det hele tatt har gått ned noe som helst i fett under denne ferien og perioden på 8 uker uten trening er utrolig!

Og det er akkurat dette som er så deilig med en PT! Man kan nemlig se seg i speilet og føle seg jævlig fordi man selv vet at man ikke har trent eller spist riktig nok, man føler man har lagt på seg. Så kommer du til PTen din og blir målt og vips, så føler man seg bra igjen! :)

Jeg kunne stolt fortelle Bjørn at mitt neste mål er å få flat mage!

Bjørn tittet på meg undrende : "MÅ du ha det som mål?"

Jeg ler høyt, det er ikke det at det er et umulig mål, men det er et jævlig seigt et. Ønsker jeg dette må jeg legge om på mye og trene mer jevnt og ofte. Det vil ta laaaang tid før man ser resultater.

Denne informasjonen gå meg en indre ro! Det er altså supertøft å få en flat og stram mage, man må trene mer og bli hardere på kostholdet, og da kan jeg ( ihvertfall for en periode ) ikke leve med den livsstilen jeg har i dag. Vi ble enige om at vi skulle fortsette med styrken for å si det sånn! ( den har tross alt fjernet 14 kg med fett fra kroppen min!) Nytt mål: Jeg skal bli like sterk og STERKERE enn det jeg var FØR sommerferien meldte sin ankomst.

Takk Bjørn for at du er du. At du er ærlig! Og at du gir meg motivasjon!

Jovial type!

Etter dagen treningsøkt var jeg så gira og så fornøyd at jeg ville unne meg et par stramme bukser. INGEN av de gamle buksene sitter fint lenger, logisk nok.

Jeg fant en bukse som løftet det narsissistiske egoet mitt til et nytt nivå!

XS! Hallo!!? Jeg inn i en bukse i størrelse XS!!

Det kilte greit i tissen! Litt fordi det var veldig gøy og litt fordi buksa var så stram.

XS motherfuckers!!! :D Men i all ærlighet mot meg selv: Den sier xs, men er nok heller en medium.

Og i all ærlighet og rettferdighet til meg selv : - Iselin, du er ikke heeeelt en xs! :D

#når du tror du passer inn i xs! #pølse i skinn

Spis logisk og tren klokt! Kropp er kropp og kropp er flott :D

Iselin <3

Når sjalusien dreper!

I dag kom jeg over et gripende og fint blogginnlegg av Ørjan Burøe.  Mannen innrømmer en av sine svakeste sider. En side av seg selv han har klart å rømme fra, en side han var flau over, som kontrollerte ham, som han ærlig og åpent i dette innlegget forteller detaljert om: Sjalusien!

Sjalusien har jeg så altfor godt kjennskap til. Den har i mange år holdt meg fanget. Jeg har både dyrket den og vært dens offer. Den sykelige sjalusien har så altfor ofte tatt livet av den personen jeg egentlig er.

Jeg har vært den sjalue og jeg har vært den som aldri har blitt trodd.

Begge deler er like jævlig. Det er utrolig vanskelig å være den som ikke stoler på -og det er utrolig vanskelig å være den som ikke blir stolt på.

Det som dog tappet meg mest for krefter var å være den som aldri ble trodd.

Det er mange år siden nå, men jeg var i denne mannens øyne alltid utro. Når jeg var på byen med venninner lusket han på meg. Han sjekket alltid telefonen og dataen min, sjekket logg og mailer og vridde om på ting han "fant". Jeg flørtet alltid med alle og jeg var et horete ludder på byen. Jeg fikk ikke lov til å danse med andre, helst ikke prate. Han ble forbannet når jeg låste døra når jeg dusjet - jeg kunne jo finne på å tilfredsstille meg selv i dusjen - hore som jeg var! Jeg ble aldri trodd når jeg hadde trent og tatt sol etter jobb, da hadde jeg vel vært hos noen. Og hvis jeg hadde utflod i trusa, så var det en annen manns sæd ( som om det ikke flaut nok som det er hvis noen først ser det, så måtte han liksom lage et helvete rundt det. Om utfloden i trusa mi!! ).  Når jeg hadde jentekveld hjemme gjemte han seg i kottet og overhørte hele kvelden og han mente bestemt at jeg hadde meg med venninnene mine. Han knuste ting, knakk dørhåndtak , lagde hull i veggen truet ,med å tenne på veskene mine, you name it.

Da jeg kom til en punkt hvor jeg tok igjen når han begynte, når jeg ikke lenger bare gråt av utmattelse og fortvilelse,  når jeg snakket tilbake, når jeg ropte tilbake hvor stusselig disse påstandene hans var og hvilket jævlig manipulerende menneske han var, det var da det fysiske kom inn i bildet.

Avlugget hår ( han rev faktisk av en hel hårdott ut av hodebunnen min. På størrelse med en 10 kroning ) Smerten dette ga er ikke til å beskrive. Han rev meg etter håret og over sofabordet, lysestaker knuste, slag ble utdelt og jeg sparket og slo tilbake! Jeg tisset på meg i redsel og det verste av alt var at han sa at HAN kom til å ringe politiet. Da skulle han fortelle hvor GAL jeg var.  De ville ikke tro en liten drittunge som meg uansett.

Det jeg vil frem til er at det var sjalusien hans som førte til dette. Den psykiske mishandlingen han drev med var ti ganger verre enn den fysiske. Den tok totalt pusten fra meg. Den ga meg lysten til å gi opp, lysten til å ikke leve mer. Den tok livet av meg og den personen jeg egentlig var.

I dag er jeg sammen med verdens beste pappa Tom <3  Han tar godt vare på meg, på oss jentene sine.

Sjalusi har vi selvfølgelig - men i en helt annen liga, en helt annen planet!  Det er den type sjalusi som nesten bare er søtt. Hvor man bare smiler og har lyst til å klemme den andre og fortelle at man ikke har grunn til å tenke slik man eventuelt tenker.

Jeg stoler 100% på Tom, men kan likevel bli sjalu dersom han skulle vie en rålekker rype på byen uendelig med oppmerksomhet ( Ikke at det pleier å skje altså!! hehe ) Vi er jo bare mennesker.

Men det er viktig å skille mellom den sunne sjalusien og den sykelige.

Jeg har enormt respekt for sjalusien. Den er som Ørjan Burøe sier, en sykdom. En farlig sykdom. Den dreper selvom hjertet fortsetter å slå.

<3 Iselin