hits

oktober 2015

Jeg sier bare Ma Vie !! <3 <3 <3

Innlegget inneholder reklame

Åh dere! Jeg har så mye jeg vil dele med dere, så mye jeg vil skrive om. Jeg vil skrive om mine meninger om debatten rundt halloween og julebukk. Som forøvrig kan dra åt helvete!!!Julebukk er koselig - halloween er spennende. Om jeg skulle vært hjemme i helgen, skulle jeg overøst alle de søte barna med godteri og entusiasme. Jeg hadde gått ute med Ingelin selv, og lusket lurt rundt med prinsessekroner og liksom sår i panna -  Jeg har lyst til å vise dere hvordan det går med  huset vårt og hvordan det går med kroppen min etter ca 4 måneder (!!!) uten styrketreningen jeg så strukturert satte av tid til før.

Og dere skal få innblikk i disse tingene - eller ikke bare innblikk - jeg SKAL vise dere alt :D

I mitt forrige innlegg skrev jeg om mitt nyetablerte samarbeid med den herlige klesbutikken Ma Vie i Drammen <3

Jeg anbefaler dere så innmari å følge de på facebook og på instagram : @ma vie as

Deres nyheter er så absolutt verdt en titt! Klærne deres er handlet inn med omtanke, sjel og kjærlighet - og følelsen man får av å bære disse plaggene er fantastisk. Det er så mye å velge mellom av duse farger og toner - myke overganger og nydelig estetikk - råe og harde detaljer på urbane og kule plagg blandet med fjær og nydelige smykker.

Takk til fotograf Anniken Oline G B ved A&B Photography. Du er bare suuuper! <3

Hatt fra Hipanema og fantastisk rå jakke fra Loika. Denne finnes selvfølgelig i skapet mitt nå

Sixty days, love this Poncho

Hvis du liker denne favoritt jakken fra Senze of Joy, så har Ma Vie akkurat fått inn nye i offwhite, sort og lys grå. Den lysegrå finnes såklart også i skapet mitt <3

Rå skinnjakke med lekre detaljer fra Frontrow <3

Tøff, søt og vanvittig deilig topp og skjørt fra Ruga:)) Denne skal straks i skapet! Nydelig å ha på seg! <3

Natta tålmodige dere <3

Mandagsklippet

Ingelin og verdens kuleste Omi (mormor) <3

Barna våre går gjennom mange faser i livet og det kan gå kort tid mellom hver kule trend. Jeg prøver så godt jeg kan å følge med, men boka om Bien Maja som var kjempemorsom i går kan fort bli for kjedelig i forhold til den nye Dora the explorer. Her i huset har vi vært gjennom prinsesser, kaniner,fantorangen og pippilangstrømpe - for å nevne noen.

Brannmann Sam har også vært en slager, skulle bare mangle egentlig - ingen er jo så kjekk og STRRRRAM som ham!

Fantorangen er en annen udødelig hit - bare å holde i snaber'n hans , så har du en venn for livet - trallala trallalei.

Spiderman er også litt kul, men det holder å måtte gå til innkjøp av spidermanpysj - for med én gang Elsa i Frozen dukker opp i CD spilleren er det ingenting annet som gjelder.

Kaptein Sabeltann har dog aldri slått helt an her i huset. Kanskje er det sminka, den linjebaserte barten eller de frekke krøllene. Ikke vet jeg, jeg husker bare at jeg som liten elsket både han og Ruben den røde! Gleden var derfor stor når sjefen i huset for første gang viste ekte kapteinsabeltann-ånd <3

[embed]http://https://www.youtube.com/watch?v=IpR9ivNRftM&feature=youtu.be[/embed]

Hiv og Hoi! Iselin <3

Dette blir så juah spennende!!

Jeg har sittet som en og annen grå kontorrotte i hele helgen, men glad er jeg for det. Det blir deilig å komme på jobb i morgen og vite at flere kilo med papirarbeid er løftet av mine skuldre :D

Jeg har derfor ikke hatt mulighet eller ork til å skrive om nyshava skrukk eller hårete legger. Men én ting har jeg tid til, og det er å komme med denne lille  kunngjøringen:

I en middels travel handlegate i min fantastiske by Drammen finnes en haug av fine butikker. Små butikker med sjel. Eiere med sjel og med hjertet for sin lille oase. Stikker du nesa innom en av disse butikkene, vil du få øynene opp for produkter du ikke finner andre steder. Produkter du kanskje ellers aldri ville sett. Produkter du blir forelsket i.

En av disse butikkene heter Ma Vie. En fantastisk butikk med fantastiske ansatte, en fantastisk eier og en fantastisk sjel! Gåsehuden melder sin ankomst idet du entrer inngangsdøren. Duftene, synet, atmosfæren, ja alt i denne butikken trigger sansene mine. Jeg får lyst på ALT, både interiør og klær, sko og tilbehør!

Dette er i mine øyne Drammens flotteste skattekammer og jeg er rett og slett forelsket i hele stedet!

Denne fantastiske butikken, med disse fantastiske menneskene og varene er jeg så heldig å ha inngått et samarbeid med!!! Det kiler så sykt greit i tissen!

Jeg skal sammen med Ma Vie sørge for at dere får med dere butikkens fineste nyheter, tips og inspirasjon. Det vil bli konkurranser og fantastiske premier! Jeg anbefaler dere derfor å følge dette skattekammeret på facebook her. Dere vil ikke angre et sekund!!!

Jeg kan bare si: følg med  - for her vil det dukke opp klær dere ikke har sett maken til!! Elegant og flott, urbant og kult! Gled dere!!

Bildene er hentet fra Ma Vie sin facebookside

Bildene er hentet fra Ma Vie sin facebookside

xoxo Iselin :D <3

Feminist og rødstrømpe - kjønnslepper og minikuk.

Jada jada, feminist meg her og feminist meg der! Rødstrømpe hit og rødstrømpe dit. Hva fader er galt med mannfolk som alltid må slenge feministkortet på bordet når en kvinne hever stemmen og sier sin mening. Jeg får stadig dette forbanna kortet gnidd i trynet. Hvor mannfolk oppgitt kan uttrykke sin frustrasjon over utsagnene mine.

Oppgitt over hva da? At jeg er feminist? At jeg er dame, at jeg har mine egne meninger, at jeg utrykker mine egne meninger? At jeg er ærlig? At jeg stiller spørsmål? At jeg snakker fra levra? Passer deg seg kanskje ikke? At jeg som et objekt for nytelse snakker om rennaræv og kjønnshår? Det er jo ikke særlig sexy og "jentete", er det vel?

Vel...Ikke er jeg opptatt av å være sexy for noen andre enn meg selv ( og Tom da)  og forventningene om at jenter skal være jentete er like idiotisk som forventningene til at gutter skal være "guttete"

Feminisme handler så vanvittig mye mer om den klassiske likestillingspolitikken hva omhandler arbeid og lønn. Jeg har så lyst til å skrive et laaangt innlegg om nettopp dette, men det får bli en annen gang.

I denne omgang vil jeg bare si:  jada, gutter! Dere er sterkere enn oss, dere er høyere og tyngre oss, skulle mann og kvinne konkurrert i samme idrett, så hadde dere slått oss. Men la oss ikke glemme..- det faktum at vi som små embryoer alle hadde samme utgangspunkt. Vi er alle skapt med samme kjønn. At det kun ( nesten)  er små tilfeldigheter som gjør at jeg har lepper og du har pung. At du som et macho og mandig embryo lå sammenkrøllet som en liten reke med kjønnslepper mellom bena! Det visste du kanskje ikke det!

Så neste gang, min kjære mann,  du himler med øynene og rynker på nesa av mitt jævla feministpreik, så glem ikke at stakan-kjakan som du så stolt bærer på - tett etterfulgt av rognpåsan  - en gang i tiden var en liten klitoris omfavnet i kjønnslepper.

Og jeg - jeg skal aldri glemme - neste gang noen prøver å tilintetgjøre mine meninger - at jeg ER sterk og at mine meninger er likeverdige en manns, at jeg kan si hva jeg mener uten at jeg må bli stempla som en seig "rødstrømpe" , at jeg faen meg har en minikuk i trusa!

reke med kjønnslepper :D

God natt <3 Iselin

analbleking, fittefis og tidsklemme.

Fuck me! Jeg ser over mine siste innlegg. KRISE! Jeg er iferd med å bli en sånn døll blogger! En sånn kjedelig blogger som skriver om tingene jeg har gjort i dag. Hvem bryr seg egentlig om hva jeg har gjort i dag? Svært få vil jeg tro, med mindre jeg har tatt en saftig analbleking, da skal dere få høre det da, lese det, ja til og med se det!

Men faktum er at tidsklemme strammer seg rundt halsen min. Den holder et passe stramt tak rundt strupen min, men ikke så hardt at jeg ikke får puste, ikke enda. Jeg skal fortsette å skrive, men jeg kan ikke bruke flere timer på å tegne på meg kroppshår og late som jeg er en mann med tennissokker pakket inn i  trusa. Bare sånn innimellom ;D

Men jeg kan jo skrive om mye annet, om fitteprump og fleskemage, om kroppspress og ungdommens stadige søken på det feilfrie liv. Om menneskets søken på det feilfrie liv!! Om stolte øyeblikk og flauser, om lykke og tragedie. Om småbarnsliv, mammaliv og kjærlighetsliv.Om arbeidslivet, musikklivet og leve livet. Om følelser og meninger.

Jeg har mange små overraskelser til dere, videre planer, konkurranser og små hint i forhold til musikken, men jeg må ta ett skritt av gangen, små skritt, musefiseskritt. <3

Jean Paul-sko fra Skogholt, lysegrå cardigan fra Ma vie, lue fra torgkjerringene i Drammen og en gammel herlighet av en veske fra Lindex.

Hej bloggen!

Da er det videotid mine kjære!

Noen av dere har kanskje fått med seg min forkjærlighet til Sverige. Jeg vet ikke hvorfor, det bare er sånn.

Jeg elsker Astrid Lindgren og jeg elsker svensk komedie. Jeg elsker svensk krim og jeg elsker språket! Heldigvis og gudskjelov er jeg i besittelse av verdens skjønneste svenske svigerinne!

Når trangen blir for stor og med hjelp av sosiale medier, kan jeg derfor prate svensk med henne akkurat når det måtte passe meg!

Jag önsker er en fantastisk dag! Hej! <3

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=RHXlZQnpenY[/embed]

Vinnerne er trukket ut! :D

994564_670694942958103_1368110864_n

Ikke noe annet krims krams i dag enn at vinnerne av Zen Hairlounge sin konkurranse er trukket ut! <3

Og det er ikke bare bare!!! De av dere som ikke ble trukket ut; fortvil ikke. Det kommer flere konkurranser fra Zen, belive me!! ;)

Vinnerne er følgende:

1 plass. Valgfri behandling: Klipp eller farge - GRATIS : Henriette Ravn Hovind

2 plass. Valgfri behandling: Klipp eller farge - 50% : Idun Jahren

3 plass. Valgfri behandling: Klipp eller farge - 30% : Carina saksvik

Gratulerer så mye! Dere kan selv bestille time på tlf: 32 82 33 33. Spør etter daglig leder Romina, hun har fått beskjed om de heldige vinnerne og vil sette opp en time til dere når dere ringer. Kos dere masse! <3

Jeg vet dere kommer til å bli fornøyd! <3

Klem fra Granny Guttormsen :D <3

Kjenner du deg igjen i denne videoen bør du søke hjelp!

Foto: Alessandra Langum

Slik lyder Politiets nye kampanje mot vold i nære relasjoner.

Jeg har tidligere skrevet om mitt destruktive forhold jeg befant meg i for noen år tilbake.

Det kan du forøvrig lese om her

Jeg tror ikke vi skjønner omfanget av vold i hjemmet eller i nære relasjoner. Man må nemlig ikke bli banket gul og blå hver eneste dag for å falle under kategorien mishandlet.

Mishandling er både fysisk og psykisk!

I dag vil jeg at dere skal se på denne videoen, reflektere og dele innlegget. Det er så ufattelig mange som trenger å se denne - som trenger å få opp øynene - som trenger hjelp.

SE VIDEOEN HER

Ha en nydelig helg <3 Iselin <3

Fra stiletter til vernesko!

Jada, det kommer noen saftige skriverier snart. Om ting dere rynker på nesa av, ler av eller blir flau av. Men jeg må først få lov til å si at jeg er i en tilvenningsfase om dagen. Jeg må tilvenne meg min nye arbeidsplass! hehe.

Dagene går i ett, og dagene går altfor fort. Når klokken er slagen 1600, så vil jeg egentlig sitte der litt til. Men jeg kan jo ikke alltid det - køen på vei hjem må gjennomføres, barn må hentes, mat må handles og familietiden skal nytes.

Men poenget er uansett at jeg koser meg på jobb! Mulig tiden flyr fordi jeg er såpass ny at ting tar litt tid å få gjennomført. Kanskje går dagene altfor tregt når jeg endelig kan ting utenat - med bind for øynene, opp/ned eller bak/frem!  Men jeg tviler :)

Det er så mye som skjer og jeg har så mye å lære. Gutta er så snille og tålmodige - både på kontoret og i bransjen generelt. Dette er en jo helt ny verden for meg!

Jeg er jo vandt med garderobehumoren til gutta, jeg tåler en del og er ikke så "nøye på det", men dagen i dag overrasket til og med meg. Jeg var blitt invitert bort for å se på en mobil steinknuser og en siktemaskin. Jeg visste jo hvordan noe av det skulle se ut, men det var noe helt annet å se det i virkeligheten! Å klatre opp på maskinene, blir forklart og vist de forskjellige funksjonene og delene. Å befinne seg på en steinknuser når motoren brøler var faktisk helt rått - og det UTEN stein som ble knust!! Jeg ble så gira! Jeg fikk liksom en enorm respekt for maskinene. Jeg mener det! Jeg dæver av meg selv, men adrenalinet begynte å pumpe og jeg ble skjelven!

Haha, herregud jeg tror jeg dåner! Hvem skulle tro det?: At jeg skulle føle meg som et lite barn på tivoli av å gå rundt på et tåkete pukkverk. At jeg i det hele tatt skulle vite noenting som helst om sikteduker, mantler og knuseplater. At jeg noen gang skulle eie et par vernesko og en selvlysende varseljakke. At jeg skulle bli gira av å se store maskiner i aksjon. At det skulle kile i tissen av steinknusere!!

Takk, Scandiamaskin - for at dere gir meg denne muligheten - denne nytelsen! :D <3

Oppi her var jeg da. Passer meg perfekt - med min lidenskap for høyder!

20151016_095448 20151016_095433 20151016_104353

God helg!

Hilsen yrkesskada etter 14 dager!

Luremus - gråmus? Ja takk begge deler!

Norge - Italia.

Landskamp.

Jeg elsker å se gode fotballkamper. Og selvom det Norske landslaget ikke er av øverste klasse, så er det en selvfølge å se de i aksjon når man kan. Og i kveld, gjør de det faktisk ganske så bra mot en av de største - Italia.

Dette bringer frem gamle minner.

Minner fra tiden jeg traff Tom, hvor jeg lurte ham trill rundt!

Han kunne jo ikke unngå å bli forelsket. Herregud han hadde ikke en sjanse!

Ei liten blond frøken, med kjempepupper og gyllen sommerhud. Som elsket VM - koste seg i sommersola, med pils i den ene hånda og nystekte hamburgere i den andre, klassefotball på skjermen og en innlevelse uten sidestykke.

I tillegg kunne jeg skryte på meg at jeg ikke så nødvendigheten i å gifte seg og at Valentines Day var reinspikka sprøyt.

Bilde fra aller første kvelden jeg møtte Tom <3

Vel...det endte med at jeg la på meg ytterligere, farget håret mørkt igjen og fjernet 1 kg med pupp! Jeg drikker ikke øl, det går kun i hvitvin, jeg blir skuffet hvis jeg ikke får noen blomster på valentine og jeg drømmer om vårte store fine bryllup vi en dag skal ha! <3

wooops! <3

Men én ting er fortsatt det samme ; Jeg elsker en god fotballkamp!

Jeg lurte han kanskje litt, men i etterkant har vi fått ei nydelig datter og jeg er tilbake i MIN vanlige størrelse.

Jeg har dog fått flatere pupper og flere strekkmerker.

Jeg er bleikere i huden og gråere i håret.

Grå i håret - ut året <3

Ja jeg var kanskje en liten luremus, men jeg er langt ifra en grå ei !

Love - Iselin <3

Monday morning blues!

Monday - funday!

Finnes ingen rolig start på uka for barn!

OK, bare sånn til info: Dette innlegget skrev jeg i går. Rutinert som jeg er. Skulle liksom ha alt klart. Men i dag har det gått i 100 på jobben, ihvertfall for meg som er ny og må ta til meg så mye ny informasjon. Jeg feis deretter rett fra jobb til studio - hvor jeg nå har sunget inn min nye låt!! <3 <3 <3

Så- vel hjemme kl 2030 får dere dagens videosnutt <3

[embed]http://https://www.youtube.com/watch?v=29m_V_2rLWA&feature=youtu.be[/embed]

Ha en strålende dag ! :) eh, kveld!

Iselin <3

IMG-20141103-WA0003

Konkurransetid!! Weee! Zen hairlounge slår på stortromma! <3

Konkurransen er sponset av Zen hairlounge i Drammen!

Da er det tid for konkurranse igjen dere! Og denne er fiiiiin - for ikke blir det bare trukket ut én vinner, men både to og tre! :D

Zen Hairlounge slår på stortromma og dette er verdt å få med seg!

994564_670694942958103_1368110864_n1.plass: valgfri behandling - Klipp eller farge - helt gratis!

2.plass : valgfri behandling - klipp eller farge - 50% !

3.plass: valgfri behandling - klipp eller farge - 30 %!

Hvordan delta:

1. Kommenter dette innlegget på facebook med ZEN

2. Del dette innlegget på din facebookside

3. Lik Zen Hairlounge sin facebookside her

Sjekk også ut Zen Hairlounge sin hjemmeside for mer informasjon om salongen .

De heldige vinnerne blir trukket ut søndag 18 oktober!

Gjør som Ingelin og meg og velg en frisør du blir glad av! <3 :)

17f377_e5abb0b536214a1fa29483a14e8976ac

"Jeg reiser alene"

God helg kjære lesere!

Jeg beklager! Jeg beklager at det er stund siden sist. Men jeg har vært bortreist noen dager. På årskonferanse i Sverige med jobben. En utrolig givende og spennende opplevelse med en bransje jeg faktisk gleder meg stort til å lære mer om. Hvem skulle tro det? Jeg, ivrig på grus og pukk! Ivrig på steinknuserbransjen! :D

Jeg nærmer meg med stormskritt 29 år. Begynner jo å bli litt voksen da. Å reise alene bør da være en enkel sak. Ihvertfall til SVERIGE! :D

Alene på flytoget

Men på denne ensomme reisen, innså jeg hvor vandt jeg er med å reise med andre. Jeg har alltid hatt en å lene meg på. Alltid en som finner ut hvilke perrong vi skal på, når flytoget går, som finner ut hvilken gate flyet går fra og som skriver ut boardingkort. Jeg har alltid vært hun som har passet på bagasje og barn - nå skulle jeg være min egen reiseleder.

Og det gikk jo smertefritt. Herregud det er begrensa hvor galt det kan gå. Med det er helt seriøst unødvendig ekkelt å reise alene. Allerede på flytoget begynte hodet og snurre: Tenk om jeg sitter på feil tog?!

Vel fremme på flyplassen gikk det jo greit, jeg fikk skrevet ut boardingkort og bagasjelapp, bagasjen ble sjekket inn, jeg ble sjekket inn, gaten var lokalisert og jeg kunne bare sette meg ned og slappe av. Men hodet mitt snurrer fremdeles: sitter jeg ved riktig gate? hvor er billetten, har jeg med alt? og jeg dobbelsjekker alt minst 6 ganger. jeg legger billetten lett tilgjengelig i den ene lommen i vesken, så det skal bli lettere å finne den etterpå, og to minutter senere sjekker jeg at den fremdeles ligger der, Hvor skulle den liksom ha tatt veien?!

Jeg skulle helt seriøst hatt et reiser alene skilt!!

Men jeg kom jo trygt frem, helt uten problemer, ble plukket opp av min svenske kollega og hadde noen fine dager i Sverige før hjemreise. Og for de av dere som har fått med seg min forkjærlighet for dette landet og dette språket, så kan dere tro jeg koste meg! Jeg har pratet svensk i tre dager og føler meg nå halvt tyks-halvt svensk! :D

20151008_140949 20151008_135420 20151008_141005

DSC03529

Hjemreisen slappet jeg mye mer av, da skulle jeg jo ikke rekke noe. Og timene på flyplassen var en sann gledde. Spise, handle og lese i total fred  - var rett og slett nydelig :)

Å komme hjem til min herlige familie var enda bedre, det er deilig med litt tid fra hverandre, kjenne på savnet og omfavne hverandre igjen. <3 I morgentimene i dag har Ingelin ligget klint opptil meg i sengen, holdt tundt meg og fortalt hvor glad hun er for at jeg er hjemme. Jeg brukte så lang tid på å komme meg hjem fra jobb, hehe. <3

Helgen skal nytes med mine fine - og følg med!!! Snart kommer en deilig overraskelse fra Zen Hairlounge!!!! JIPPI!!!!!!

Nyt dagen - hilsen den bereiste :D

Har du hår på fittan?

Den svenske toppbloggeren Alexandra Nilsson (24) har fått ekstra mye oppmerksomhet i det siste etter at hun la ut et instagrambilde av seg selv med en ubarbert armhule.

Du kan se - og lese om dette bildet her

Hun har fått mange reaksjoner på dette bildet og mange har blant annet uttrykt hvor ekkelt det er og hvor dobbeltmoralsk det er da hun også har tatt plastiske operasjoner.

Hva er det med enkelte menn? Hva er det de tror? At vi damer mister håret på kroppen før vi har fått det?

Jeg skylder igjen på motebildet, pornografien og medienes bilde av kvinnen. Når unge gutter vokser opp med feilaktig bilde av hvordan en "normal" og ekte kvinnekropp ser ut, så er det jo ikke så rart de blir forvirra når ei med skjegg på tissen plutselig danser foran dem .

Disse ungguttene kan man jo forstå er blitt feilinformert, jeg kan tilgi dem liksom, men voksne mannfolk!!!

Nei fy farao! At voksne mannfolk med hår tredd nedover på ryggen kan si det er ekkelt med en kvinnelig hårete armhule,  eller en hårete tissekone skjønner jeg ikke! De vil tydeligvis at kvinnen skal være en hårløs nytelse!

Jeg skjønner at smaken er som baken, misforstå meg rett. Jeg liker også helst at det litt orden i rosebusken og at ting ser stelt ut. Noen liker det, andre ikke - og noen bryr seg ikke i det hele tatt, men kom ikke her og si det er ekkelt. De burde kanskje ta en titt i mannefitta si før de uttaler seg.

Hårete ekkel dame! Pass deg! Hvis ikke kommer jeg og smitter deg med kroppshår!!!

Tom er stødig her, han kunne ikke brydd seg mindre. <3 Sier han ihvertfall. Heldige meg! Tom er fin. Men når jeg tenker meg om, så kan han jo egentlig ikke si så mye annet :D <3

Her fra våre glansdager i 2010 <3

Hvis en mann noen gang kommenterer hvor ekkelt håret på leggene, under armene, på tissen, på tærne, eller i rumpa mi er så, skal jeg klippe kjønnshårene mine og lime de med superlim på overleppa hans! Bare sånn til info.

Ha en hårreisende dag! <3

Xoxo Iselin

En typisk morgen!

Da var mandagen her folkens! MOVIETIME!!!

Ny dag, ny uke, nye muligheter, ny jobb og en ny hverdag !

Jeg er både spent og nervøs, men mest av alt glad og gira.

En ny hverdag står nå for tur, det blir grytidlig opp om morgenen, matpakker må lages kvelden før og klærne må legges frem. Morgentimene er nødt til å flyte fint! Ikke noe kjas og mas, bare ren og deilig flyt - Det er det jeg håper på og det er det jeg går for.

MEN én ting vil forbli det samme - helgene! Og selvom dette klippet er ca ett år gammelt, så er det fortsatt akkurat slik en typisk lørdag hos oss kan se ut.

[embed]http://https://www.youtube.com/watch?v=685aRSrF1PE&feature=youtu.be[/embed]

Jeg er den flinkeste mammaen jeg vet om!

God lørdag dere! For en nydelig dag! Her har vi vært oppe siden kl 0600. Jeg har trent - kura håret og laget en deilig smoothie. Ingelin hår fått en nydelig kakao uten sukker og med sukkerfri krem. Frukten ligger opphakket og klar, og sånn helt inndirekte så føler jeg meg som den flinkeste mammaen i verden i dag! Nyt dagen og ha en strålende helg, vakre vesner!

Nei, vent litt. Dette er selvfølgelig bare tull. For det første så er den kakaoen der full av sukker. Jeg har ikke kuret håret og jeg har ihvertfall ikke trent. Jeg har ikke hakket opp frukt, herregud vi har ikke spist frokost engang!

For det andre så ligger Ingelin og jeg i skrivende stund ( kl 08.52 ) og ser  på Pippi Langrstrømpe. Vi burde kanskje vært ute i høstværet allerede. Gått en lang tur, ihvertfall spist frokost. Men i dag gir vi en lang F begge to. <3

kvalitetstid på høyt nivå <3

Nyt lørdagen, enten den er aktiv eller lat :) <3

Klem fra verdens flinkeste mamma :D

Sammen for en kreftfri Janicke! <3

Helgen nærmer seg med stormskritt. Høsten er allerede her, en mild, men frisk og nydelig høst. Til tross for at naturen er i ferd med å "dø" , er den mer fargerik og levende enn noen gang.

Facebooken min er full av statusoppdateringer om hvor vakker himmelen er i kveld - og den er det! Som et praktfullt maleri!

Hvor heldige er ikke vi som får oppleve dette - nyte dette deilige synet - dette livet!

Autumn

Hadde jeg ikke hatt barn, skulle jeg sikkert dratt ut i helgen -  feste litt med venninner. Drikke deilige drinker, danse, le - leve!

Jeg hadde garantert dratt rett i butikker etter endt arbeidsdag på fredag og handlet inn nye klær for denne lørdagen. Jeg er sånn - de fleste damer er sånn ( tror jeg ), at selvom klesskapet er fult så må man ALLTID kjøpe noe nytt når man skal ut. Det behøver ikke være mye, men det bør definitivt være noe !!! 

Jeg hadde handlet ny neglelakk fordi den jeg har hjemme vet jeg ikke helt hvor er og det er kjedelig hvis jeg ikke finner den og angrer på at jeg ikke kjøpte en ny, når jeg hadde mulighet. 172 kroner.

Jeg hadde kjøpt nye strømpebukser i tilfelle jeg ville gå i skjørt. Jeg har jo noen hjemme, men er ikke helt sikker på om de er fine. Jeg kjøper to - i tilfelle den ene rakner. 198x2 = 396 kroner

Siden jeg fortsatt ikke har handlet et nytt antrekk - økonomisk som jeg er - så kan jeg koste på meg litt nytt glitter og fjas. Dette kjedet på lindex var fint - og så billig da gitt. 179 kr.

Dette armbåndet hos H&M var dødslekkert! 149 kr.

Øredobber fra Gina. Nei det paret der var også fint  - og jeg mister jo øredobbene mine hele tiden. Og det må jeg også ha! 594 kr .

Hårspray, selvbruningskrem til ansiktet, neglelakkfjerner, bomullsdotter, ny bodycreme, you name it.

Iløpet av kort tid har jeg brukt rundt 2.000 kr på drit! Drit jeg allerede har eller som jeg ikke behøver.

Men jeg føler meg veldig flott - og mens jeg ler, skåler med mine venninner, skravler og nyter - nyter livet, lever livet !!- så er det noen andre som kjemper for det.

Når en person du vet hvem er rammes av sykdom - blir det hele plutselig mer virkelig. Når en ung jente på 26 år får beskjed om at kreften hun har er så aggressiv at det ikke lenger er annet å tilby en livsforlengende medisiner - da blir ting iløpet av få sekunder satt i et voldsomt perspektiv.

Bildet er hentet fra nett

Janicke fikk i fjor sommer diagnosen livmorshalskreft. Etter cellegift og flere behandlinger fikk hun i juni i år den fatale beskjeden om at videre behandlinger kun vil være livsforlengende.

Bildet er hentet fra hjemmesiden: Sammen for en kreftfri Janicke <3

Janicke måtte derfor se døden rett i øynene. Sine egne øyne. En ung jente som burde ha hele livet foran seg blir lenket fast til en virkelighet om å ikke kunne leve lenger. I Tyskland er det dog håp - der finnes flere behandlinger som ikke gis i Norge og de gir henne gode prognoser.

Men hva er prisen for et liv? Slike behandlinger i utlandet er svært kostbare og familien vet ikke hvor mye det vil ende på, de kan dog med sikkerhet fortelle at det er snakk om ihvertfall én million kroner!!!

Hele familien har bidratt med det de kan og Janicke har selv bidratt med alle pengene hun har spart opp gjennom hele livet. Men det er dessverre ikke nok. Dette er prisen på livet til Janicke.

Det er derfor nå er blitt satt igang en innsamlingsaksjon for denne unge tapre jenta, og jeg håper så inderlig at vi alle kan bidra litt.

Bildet er hentet fra facebooksiden: Sammen for en kreftfri Janicke <3

En neglelakk der, et armbånd der.... Det behøver ikke være mye, men det bør definitivt være noe. <3

For å lese hele historien til Janicke, vise støtte og gi donasjoner - gå inn på http://sammenforenkreftfrijanicke.blogg.no/ eller klikk her!!

Man kan også gi direkte donasjoner på kontonummer: 1503 664 2979

Vi setter også umåtelig pris på om dere går inn på facebooksiden: sammen for en kreftfri Janicke, og sprer budskapet slik at alle som vil, kan bidra <3

For spørsmål, kontakt: hjelpjanicke@gmail.com

Jeg heier på deg Janicke!

I anledning oktober, høst, falne blader, Janicke og rosa sløyfe aksjon vil jeg igjen dele sangen jeg lagde til lille Ylva, som 06.11-2013 kun 7 år gammel måtte gi tapt for kreften. <3

[embed]http://https://www.youtube.com/watch?v=Pcwfba4I24I[/embed]

Ta vare på hverandre og nyt øyeblikket - for ingen vet hva morgendagen vil bringe! <3

Iselin.<3