Hvem har sex hver dag???

Jeg har gått litt i dvale om dagen. Jeg har latt neglelakken flasse av. Latt håret på tåballene gro. Leggene og rumpehullet har sett lysere dager og brunfargen som klamrer seg fast i det hvite fjeset er kun en billig selvbruningskrem. 

Tom maser om “sexytime”.

Jeg finnes ikke der i det hele tatt!

Dagene går i ett!! Misforstå meg rett.  Det er helt fantastisk å være tilbake i jobb. Være meg selv igjen og ikke kun rugemaskinen, ammestasjonen og bekymringsfulle Iselin.

Men tiden går så fort – og før jeg vet ordet av det ligger jeg blytung i senga. Bagen jeg skulle pakke, blogginnlegget jeg skulle skrive, regningene jeg skulle betale – de får bare vente til i morgen. Jeg er så sliten og trøtt at jeg ikke makter holde meg våken.

Jeg prioriterer to treningsøkter i uka. Den ene gangen er før jobb, den andre etter. Jeg prøver så godt jeg kan å være flink med kostholdet, men det er fader ikke lett i disse juletider. Jeg har ikke tid til solarium, shopping, stelle hår eller negler. Jeg vil hjem til barna mine. Spise middag med dem, se barnTV og kysse de god natt. 

Jeg aksepterer kroppen min for det den er akkurat nå. En 11 måneder gammel fødekropp med fødetiss. Jeg aksepterer at den er blitt herja med. At jeg har fått åreknuter, ende flere cellulitter, løsere hud på magen, for å ikke snakke om to stykk varme ballesteiner som henger på brystkassa!

Jeg liker ikke det jeg ser i speilet, men jeg aksepterer det. Slik er bare kroppen min akkurat nå og jeg får værsegod å gi den den tiden den trenger for å komme til hektene igjen. 

Tom derimot – han elsker seg selv- Han elsker seg selv så sykt hardt og kan ikke skjønne hvordan jeg kan motstå dette kjøttsykket av en “gresk Gud” som han er. 

Og joda, Tom er kjekk, han er flott, han er deilig. Men min sexlyst avhenger av så vanvittig mye mer enn kun min kjærlighet til ham – den handler om min kjærlighet til meg selv!!! Sykt klisjé å si – men sykt sant!

For når jeg føler meg råtten – da er jeg definitivt ikke klar for “sexytime”. 

Når huden er tørr og bleik og ammehårene på hodet ramler av i takt med hårene som gror på leggene – da føler jeg meg ikke sykt fin.  Når den forbanna hormonspiralen lager kvisefest i ansiktet og etterveksten skriker i en fett hodebunn – da føler jeg meg ikke fin. Når puppene praktisk talt forsvinner  INN I kroppen når jeg ligger på ryggen og tissen har fått det for seg at den skal produsere litt ekstra utflod – da føler jeg meg for faen ikke fin!

Klassisk ammehår
nyplukkede kviser på en eng av blek hud
Trenger ingen forklaring

 

Og kom ikke her og si at jeg er kjedelig og en kjip kjæreste fordi jeg ikke har sex med kjæresten min annenhver dag. Det er for fader ikke normalen ! Hvem har fått det for seg at det normale gjennomsnittet på sex er 2-3 ganger i uka? Hvem faen knuller så mye?? Vi har ikke sex 2-3 ganger i måneden engang!!

Og joda – det er mange som har sex hver eneste dag, flere ganger om dagen til og med – og det er flott – det er fint!! Men dere blir ikke sett på som unormale – dere er liksom slik det skal -og bør være. Vi andre ( les: IKKE TOM ) vi er kjedelige, vi er gråe, unormale og bør jobbe med oss selv.  Vel – prøv ut oppskriften på hvordan ikke føle deg fin ovenfor her og kombiner det med romatikk fra ypperste klasse – så kanskje du klarer å forstå hvordan jeg har det til tider..

Romantikk fra Tom…

Samliv, småbarnsliv , tørke, kall det hva du vil – men dette urealistiske bildet på hvor ofte par bør ha sex skaper et usunt press og DEN valsen der vil jeg absolutt ikke være med på.

Men! Jeg skal faktisk “jobbe” litt med meg selv. Skru AV noen brytere og PÅ noen andre. Jeg skal løfte blikket fra egen navle og forstå Tom så godt jeg kan. Jeg skal kjøpe Tom en sexy julegave !! For man skal jo både gi og ta – er det ikke det man sier?

Og jeg skal gi, gjett om jeg skal gi…

Bildet er hentet fra www.bonkshop.no . Sånn – nå skal vi kose oss !

 

Ha en strålende , sexy uke. 

Hilsen den greske guden og pungbrystet <3