Du inviteres herved til releasefest!! <3

Ja nå er det lenge siden jeg har skrevet noe. Men jeg kan love jeg har mye på hjertet. Om sex og forhold, om kropp og sjel, om kvinner og menn, om feminisme og mannsjovenisme. 

Det har gått i ett i det siste, både med sykdom og planlegging. Ingelin har vært syk, jeg har vært syk og kroppen har brukt sykt lang tid på å bli helt frisk og når jeg endelig har blitt frisk, så blir jeg faen meg syk igjen. Men sånn er det. Bedre å bli ferdig med all dritten når man først er i gang.

Midt oppi denne herlige snørrvalsen har jeg planlagt så godt jeg kan. Jeg har så lyst til å feire utgivelsen av låten min Mirror – og jeg har så lyst til å feire den med dere!!

Dere forstår ikke hvor fantastisk morsomt det er å jobbe med musikk og dere aner ikke hvor vanvittig tidkrevende det er. Det gir meg så utrolig mye og jeg elsker det! Denne gleden, denne kjærligheten – den må deles og den må feires – og den må feires med dere!!

 

Lørdag 5 mars kl 2300 braker det løs på Lille Asia i Oslo og jeg håper så inderlig å se så mange som mulig av dere!!!

 

Utgivelsen av min nye singel var ikke så skummel som jeg hadde fryktet. Eller. kremt kremt – nå er det jo ikke akkurat som om kritikerne kaster seg over og analyserer låta mi fra topp til tå. Det er ikke som om musikkverdenen har ventet i spenningen på at musikkgeniet og verdensstjerna Iselin Guttormsen skulle gi ut noe nytt .  Denne utgivelsen har vært en fjert i flau vind. Såpass ærlig kan man være. Det er jo ingen andre enn de rundt meg som vet om det – og greit er det 🙂 Men jeg håper at flere vil høre den og jeg håper at de vil like den. Jeg håper folk lytter til teksten, tenker og tolker <3

Men det er jo ikke hver dag man gir ut en låt og det er ikke hvert år man kan feire sitt siste år i 20-årene, så når jeg tenkte at jeg ville lage en liten fest rundt det hele, så måtte jeg jo det!!! Og fest blir det!

Lille Asia åpner dørene for fult og dere kan nå ta med dere vennegjengen og bli med å feire! 

Klikk dere inn HER for å melde dere på og for å eventuelt invitere flere <3

Jeg skulle selvfølgelig ha invitert dere alle personlig, men facebook har satt en øvre grense på maks 500 invitasjoner pr person. Det er derfor så utrolig mange av dere jeg ikke har kunnet invitere direkte, men dere skal vite at dere alle er hjertelig velkomne og jeg håper så vanvittig på å se så mange som mulig av dere! <3

 

Ha en sexy dag 😀 Så sees vi på lørdag! 😉 <3

 

Klem Iselin <3

 

 

Når lykkerusen forsvinner for en dag.

 

Ja det er faktisk slik jeg føler meg om dagen, som en liten rund muldvarp med en ruke på hodet.

Jeg er litt frustrert om dagen, bare litt altså. Jeg som alle andre blir påvirket av det perfekte bilde vi alle skaper av oss selv for omverdenen.  Ingenting er derfor er mer befriende enn ekte mennesker og ekte bloggere som virkelig deler dritten i livet. Sånn helt ærlig. For det må jo være lov å ha dårlige dager og det må være lov å skrive om det uten å bli oppfattet som en sutrete syter på en evig jakt etter sympati.

 

Ting som blant annet gjør at jeg føler at jeg føler meg enda mer som en bæsj i rumpa er bloggere som tilsynelatene skal skrive og dokumentere hvor rotete de EGENTLIG har det hjemme, hvor lite pene de EGENTLIG er uten sminke og hvor slitt håret deres EGENTLIG er. 

“Se på kjøkkenet mitt, så rotetet ser det EGENTLIG ut” kan noen skrive – og jeg tenker at det fortsatt ser sykt strøkent ut til å være et kjøkken som huser en travel småbarnsfamilie. Jeg kan også komme over bloggere som legger ut bilder av seg selv og skriver at de føler seg forferdelige om dagen, et bilde av det slitne og trøtte trynet blir lagt ut med et trist fjes omkranset med en trutmunn vi ser altfor ofte om dagen og jeg tenker: Faen den fitta ser jo døds deilig ut uten sminke, hva er det hun prater om? 

jeg skal ikke dømme, for jeg kan også føle meg totalt jævelig, mens andre fint påpeker at det har jeg ingen grunn til.

På den ene siden blir jeg altså bare enda mer deprimert av å se andre sine visstnok dårlige sider og hverdagsbilder – da disse i mine øyne fortsatt er et glansbilde og ikke i nærheten av min hverdag. 

På den andre side forstår jeg jo disse bloggerne – for hvis det er “dette” som gjør at de føler seg dårlig, så må de jo få lov til å ytre det. Akkurat slik jeg ytrer at jeg føler meg ræva om dagen. Jeg har ikke rukket å trene noenting. Jeg har vært syk – Ingelin har vært syk. Jeg har mensen og er godtesyk. Jeg blir fristet av søtsaker og faller for fristelsen. Jeg har lagt på meg noen kilo igjen – men jeg tør ikke gå på vekta. Jeg er sliten etter en festlig helg i Hemsedal og jeg er lite motivert om dagen.

Er jeg sytete? Ja så er jeg vel det. Så er jeg kanskje ikke så mye bedre enn disse andre bloggerne. Men en ting er jo sikkert: Det må da faen være lov til å føle seg litt skikkgelig dritt innimellom. 

Slik føler jeg meg og slik ER jeg nå: 

Menstruerende på en dass etter å ha trøkka smågodt og altfor mye mat på en helt vanlig mandag!!

Men når jeg ser tilbake på hvordan jeg er gang var, så hjelper det bittelitt. Jeg FØLER meg dog som på det siste bilde her ( som er over et år gammelt ), så takk gud for at jeg dokumenterer kroppen min hele tiden, så jeg ikke glemmer at jeg faktisk har gjort en innsats.

Nyt siste timene av mandagen. Jeg skal heller gå å legge meg og sove bort skyldfølelsen. 

Nattaklem fra gledessprederen <3

 

 

Flat mage og appelsinhud!

Konkurransen i innlegget er sponset av Hud & Velværeklinikken i Drammen.

 

Jeg tenkte egentlig, at etter phungbryst-innlegene, så skulle jeg roe meg ned noen dager. Ikke skrive FOR mye rett fra levra. Det kan jo fort bli litt for mye mener jeg. 

Men så tikker det stadig inn kommentarer og meldinger Fra mannfolk og gutter som takker for at jeg setter det på dagsordenen, fordi deres egne kjære skjemmes slik over brystene sine – og fra damer og jenter som alle sier de trodde de var de eneste med pungbryst. Noen har store komplekser, andre ikke. Jeg tenker at jeg derfor skal bjuda på meg selv lite. For en ting er sikkert: Jenter, damer og kvinner over det ganske land ( ja hele verden ) er som regel aldri fornøyd med eget utseende. Jeg tror det er særs få som ser seg selv i speilet og tenker: Fy faen så digg jeg er! 

Mannfolk derimot; ja de er noe for seg selv. Jeg forstår selvsagt at det finnes menn over hele verden som også har komplekser for eget utseende, men veldig mange av de mennene jeg kjenner har en evne jeg misunner de. De mestrer å tro at de er en gudegave til kvinnen uansett.

Min kjære Tom for eksempel – kan etter han har trøkka en hel del med junkfood og lørdagsgodt dra opp genseren, stryke seg over magen, flekse muskler og videreformidle at jeg er GREIT heldig som har en så sprek mann, til tross for at han ikke trener like mye lenger. Altså – hvor i hælvete kommer denne selvtilliten fra?? Jeg vil ikke engang ha sex etter tacofredag!

Da føler jeg meg så mett og stappa med masse luft i magen at det siste jeg vil er å bli humpa på som en og annen Yogaball – og det er akkurat slik jeg føler meg etter en kveld med masse mat og snop – som en Yogaball. 

Tom blåser jo i om jeg skulle blåst ut en svak bris med tacodunst under en akt – og han ser ihvertfall ikke den oppblåste magen jeg føler jeg har. Men så lenge JEG ikke føler meg vel – så er det faktisk ikke noe vits. Frustrerende for dere menn? Ja det kan jeg skjønne, men er det kosekveld med snop og mat så er det det. 

Jeg har også fått med meg denne nye trenden hvor unge – såvel som voksne damer er ikledd en korsett for å stramme inn/forme midjen. Den er på under trening og under hverdags. Eksperter fraråder denne trenden da den over lengre tid vil skape blant annet ryggproblemer i tillegg til at man kan klemme ribbena inn i vitale organer. Er ikke så rått å ha en smal midje hvis du har pukkelen til Ringeren fra Notre Dame på ryggen og en punktert lunge. 

Det råder ingen tvil. Kroppspresset er enormt. Motebransjen, pornobransjen, samfunnet og alle oss – kvinner som menn er med på å skape et urealistisk bilde av den normale kroppen. Spesielt kvinnekroppen. Man poserer på bilder og fremstiller kroppen plettfri og perfekt i riktige posisjoner, riktig lys og redigering. Meg selv inkludert – det er derfor viktig for meg å vise at selvom jeg har gått ned mange kilo så er fortsatt kroppen min langt fra plettfri – men i aller høyeste grad helt naturlig og vanlig!

Jeg kan for eksempel legge ut bilder som dette for å vise hvor annerledes magen min er blitt : Ja dette er fra i går. Jeg har feber, derav plaster i panna fra Ingelin <3

Ingen kan på dette bildet se at jeg står i en posisjon hvor jeg presser hoftene fremover for å få en flatere mage. 


Og hvis jeg vil så kan jeg legge ut en bilde hvor jeg skryter av rumpeøkta jeg hadde på Olympus trening.

Faktum er at jeg hverken har hatt noen rumpeøkt eller trent denne uka overhodet. Rumpa mi har også mistet spretten og for å få magen til å se flatere ut på første bilde må jeg stå i denne posituren.


Jeg presser frem hoftene Jeg strammer rumpa til den blir borte. Appelsinhud i fri utfoldelse på vinterblekhud! 

Selvfølgelig er ikke dette heller en naturlig posisjon å stå i. Appelsinhuden synes ikke så godt når jeg står rett opp og ned –  og rumpa er da heller ikke så flat. Poenget mitt er at det finnes så vanvittig mye mer mellom bildene som blir tatt og bildene som blir vist på sosiale medier.

 

I dag er det morsdag  og alle kropper som har gått gjennom litt ekstra balast fortjener å bli ekstra skjemt bort. Vinnerne av Hud & Velværeklinikken sin konkurranse er trukket ut. Gratulerer så mye med “Ren og klar” behandling med massasje!!  Rens, peeling, damp, klemming, forming av bryn, maske og krem i tillegg til ryggmassasje, nakke, skuldre og håndmassasje!! Herregud som jeg misunner dere 😀 <3

1) Anniken 

2) Anne

3) Linn Therese

Dere har alle vunnet denne behandlingen!! jeg vil kommentere på kommentarene deres på forrige innlegg, slik at dere kan sende meg fult navn på mail 🙂 <3

 

Ha en vidunderlig søndag. <3

Klem fra sjuklingen som har satt ballene fast i halsen.

 

Når ballesteinene setter seg fast i halsen

Ja, det er faktisk slik det kjennes ut nå. At ballesteinene til Tom har satt seg fast i halsen min. Halsbetennelsen river i og jeg klarer ikke å svelge mitt eget spytt uten at jeg får tårer i øynene. Jeg kjente det allerede i går, på jobb, at formen hangla. Måtte hive i meg noen ibux for å gjennomføre dagen, men at jeg skulle bli tatt så sykt på senga over natten – nei, det hadde jeg ikke forutsett. Feberen klamrer seg fast sammen med hodepinen og den verkende halsen, ørene og nakken jamrer i takt. Du vet hvordan det er ; når man er sånn febersyk. Når det gjør vondt i hårrøttene liksom. Jeg kan ikke klø meg på vulva uten at det værker i hårsekkene liksom! At jeg kan gå fra det ene til det andre på kun noen timer er et under! Extreme Makeover over natta altså!!!

 


Ja, så er dette bildet noen uker gammelt, men å gå fra typ dette til……….


…til dette, er jo ganske rått

 Jeg har derfor ligget rett ut i hele dag, vært en skikkelig inaktiv mamma, men Ingelin har vært suveren. Hun har stelt og plastret meg, hentet vann og tatt tempen. 

Jeg har dog fått brukt tiden flittig. Eller flittig og flittig fru blom, jeg har brukte hele jævla dagen på å forstå meg denne nye plattformen. Ikke at den så fryktelig avansert, men jeg er jo helt grønn på dette her. Jeg har omsider fått laget en side, mange av funksjonene fungere ikke – ikke enda, men jeg lover at jeg skal få det til etterhvert. Blogg.no har hjulpet meg med å overføre alle innleggene mine, jeg må bare få lagt inn bilder som er blitt borte og ordne øvrige linker og e-mail. 

Men nå er jeg altså her og jeg håper dere alle følger mitt vandrende sirkus videre her <3

Nå propper denne skrotten seg full av paracet, dusjer de værkende hårsekken og hopper i køys med vinduet oppe og varmeflaske under dyna <3

 

Phungbryst-eksplosjon!

Jeg er igjen målløs!! klokka er i skrivende stund 22.20. Jeg er rimelig sliten etter en hel dag hjemme med en spysyk 3-åring ,som har holdt det gående hele natten.  Men fy farao dere gir meg energi!!!

Herregud for noen tilbakemeldinger, kommentarer og delinger. Hittil i dag har jeg hatt 61.158 visninger på bloggen.

Over 61.000!!! Herregud er dere klar over hvor mye det varmer? Deres engasjement kiler som en myk fjær på klitten! Jeg blir så glad!!!

Ikke nok med at jeg endelig når ut til flere mennesker med mine budskap, men det viser seg jo at damer over hele det ganske land har trodd de har vært de eneste med phungbryst! For en befrielse å vite at vi er fler og at det faktisk ER helt naturlig og ihvertfall ingenting å skjemmes over!

Gutta ser jo på sine langstrekte ballesteiner som guds gave til kvinnen, kan ikke vi gjøre det samme med puppene våre – uansett form? 🙂 Jo det syns jeg!!!

Heia bryster

uansett form <3

Sov godt alle mine vakre sjeler!

Jeg venter fortsatt på invitasjon vedrørende releasefesten 5 mars. Jeg lover å dele den med dere alle, når jeg har den i hende.

I morgen fyller denne skrotten 29 år. Jeg våkner sikkert med grått hår på tissen, men det gjør ikke noe, jeg skal omfavne hver eneste forandring alderen gir meg <3

#detnyephungfolket

“Jeg runker til deg”

” Hei. Du er fin. Jeg runker til deg 🙂 Synd du har ødelagt de. Men du har et pent ansikt.”

Denne kommentaren tikket inn etter helgens innlegg om pungbryst.

Jeg er ikke så nøye på det, jeg tenker at ja,jo, javel, ærlig type han der 😀 Jeg gidder ikke skrike ut om hvilken pervers gris han er. Folk runker og noen har mer behov for å si det høyt enn andre. Jeg tar meg jo ikke akkurat så høytidelig, så hyggelig at jeg kan bidra tenker jeg 😀 hehehe.

Det jeg derimot reagere på er setningen : ” Synd du har ødelagt de” . Han referer til puppene mine, som har fått litt “juling” opp igjennom årene.  Denne setningen får meg til å innse at det er så vanvittig viktig at det finnes mennesker der ute som viser hvordan en helt vanlig og naturlig kvinnekropp ser ut. For DE er jo absolutt ikke ødelagte!

Bilde fra 2013 – etter brystreduksjon og fødsel.

Puppene mine funker som faen! Selvfølgelig er de ikke like fyldige lenger, men de har livnært mitt barn, gitt nytelse til min samboer, gitt meg selvtillit og skal i fremtiden livnære våre kommende barn. De sitter fint, niplene er litt skeive etter brystreduksjonen og de har noen arr, men de peker nesten oppover og ser kjempe fine ut i en god bh. De henger som varme baller i doggystyle og de flyter ut som pannekakerøre med strekkmerker når jeg ligger på rygg. AKKURAT slik helt naturlige og vanlige pupper gjør. Man behøver ikke engang ha ammet eller gått gravid for at puppene etterhvert tar denne formen. Det er slik kvinnekroppen er. Det er slik pupper ofte er.

Hvis det er slik at mannfolk ( ja jeg drar alle under en kam nå) tror at puppene er ødelagte bare fordi de ikke strutter ut når du står på alle fire, eller strutter når du ligger på rygg, ja da vitner det bare om at jeg MÅ fortsette å skrive bloggen slik jeg gjør. Det er nemlig helt uaktuelt å godta at alt annet en pornografiske silikonpupper er ødelagte med mindre de er fyldige og struttende. I tilfelle er pungen til dere gutta helt jævlig ødelagt.  Pung i fritt fall er ikke akkurat et gudesyn for oss damer, men vi kommentere vel ikke at de er ødelagte av den grunn. Tvert imot. De er helt naturlige.

Opp og frem !! Eller heng og sleng, skal jeg kanskje si 😀 <3

Pupp er pupp! #pungbryst <3

Klem Iselin <3

 

 

 

Morsdagsgave til dere! <3


Innlegget er sponset av Hud&Velværeklinikken i Drammen

 

Jeg må igjen bare bøye meg i støvet for alle dere fantastiske menneskene som leser og følger meg! på 3 dager har jeg hatt over 100.000 besøkende på bloggen. Det er helt utrolig!! <3 Ihvertfall for meg!! 🙂

Ingen bloggplattformer vil ha meg i stallen sin for jeg passer ikke inn i konseptene deres, det er derfor ekstremt gøy å se at man kan nå ut til så mange mennesker uten annen hjelp enn ordenes og facebook sin mektige kraft samt en dose ærlighet 😀

Dagens innlegg blir sent, for jeg har nemlig sittet i studio med en liten røver. Jeg vil ikke røpe mer enn at vi har jobbet med noe til releasefesten 😀

Og apropos festen : jeg var blitt lovet invitasjonene i dag, men jeg har fortsatt ikke fått noe, men jeg lover å legge det ut, så fort jeg har den i hende 😉 <3

Men fra det ene til det andre: Morsdag nærmer seg – valentinesday nærmer seg! De er fader meg på samme dag! I den anledning har jeg en fantastisk liten godbit til dere.

 

 

Bildet er hentet fra klinikken sin hjemmeside

De fantastiske damene på Hud & Velvære klinikken i Drammen ønsker å gi tre heldige lesere en skreddersydd hudpleiebehandling med rens, peeling, damp, utklemming, forming av bryn, maske og krem. Produktene velges etter hudtype og behandlingen innledes med den deilig ryggmassasje! En fantastisk behandling til en verdi av 950 kroner, som varer i 1,5 time!!!!!!

 

1 premie: Hele denne behandlingen gratis!!!!

2 premie: Hele denne behandlingen til 50%

3 premie: Hele denne behandlingen til 30%

 

Det eneste du trenger å gjøre er å like siden til Hud & velvære klinikken her, invitere 3 venner til å like siden og kommentere i kommentarfeltet hvem du vil gi en slik premie til. Det kan godt være deg selv – vi fortjener alle å skinne <3 🙂

Dere kan også klikke dere inn på hjemmesiden deres: www.hudogvelvære.no og se på andre behandlinger.

Vinneren trekkes søndag 14 februar! Lykke til <3 <3 <3

 

 

Herregud for en respons! Vi er herved #detnyephungfolket <3

Altså! Hva skal jeg si? Jeg har ikke ord, jeg er målløs! …..Eller det er løgn, jeg er ikke målløs: jeg skravler og babler hele tiden og det kommer mange ord, men jeg er sjokkert! DET er en sannhet!

Jeg er sjokkert over hvor stor respons jeg har fått og får vedrørende gårsdagens innlegg.  At er par livløse pungbryster skulle treffe så mange hjerter, varmer mitt eget. Det kiler så sykt i tissen!

Irrelevant bilde tatt for X-life i fjor – men akkurat slik føler jeg meg nå 😀 

Herregud så godt å se at så mange kjenner seg igjen. Jeg blir så glad i hjerterota mi av å se at alle dere fantastiske mennesker faktisk ser ironien og budskapet mitt. <3

I skrivende stund har jeg hatt 55.000 visninger på bloggen!!! 55.000!! Dra meg i skløtta. Jeg blir høy på pæra av mindre!

#phungfolket har nå i min verden fått en helt ny betydning!  Lenge leve pungbryst, eller skal jeg si phungbryst? Jeg skal fader meg få laget et eget smykke jeg også. Phungbryst smykke! 😀

Men fra spøk til revolver. Jeg er dypt takknemlig for alle “likes”, alle kommentarer og meldinger, at dere tar dere tid til å lese mine skriverier og i tillegg komme med tilbakemeldinger jeg aldri hadde drømt om er overveldende! Takk for alle delinger, alle følgere og nye “vennskap” på face. Jeg setter så utrolig stor pris på hver og en av dere. Jeg har til og med vært inne og tittet på noen av profilene deres for å se hvor dere kommer fra. Herregud det er jo folk fra langt i nord til langt i sør. At det finnes mennesker i dette ganske land som har likt dette innlegget er bare fantastisk gøy!!

Jeg ønsker dere en fabelaktig søndag!! <3 Og hold dere som sagt fast – i morgen blir den offisielle invitasjonen til releasefesten lagt ut 🙂 <3

Kyss og klem – ikke vær slem <3

Ulempen med å gå ned i vekt!

Å gå ned i vekt har vært utrolig bra for meg. En ting er hva man ser i speilet, det er veldig godt å SE forandringene, det er godt å få på seg de klærne man vil og faktisk føle seg fin, men mestringsfølelsen man får under en slik omstilling er det beste! Det å bli sterk både fysisk og psykisk har gjort meg veldig godt. Ikke har jeg bare et sunnere forhold til mat , men også til kroppen. Jeg vet at jeg ikke var stor som et fjell før. Jeg var stor, men med riktig klær, var det ingen som tenkte sånn veldig over det, tror jeg ihvertfall. Men jeg var jo ikke lykkelig.

Å investere i en PT er noe av det lureste jeg gjorde!!! Det har forandret livet mitt totalt. Jeg fikk øynene mine opp -og det sparket i ræva jeg så inderlig trengte!

Jeg brukte ca 6 måneder på å gå ned 16 kg! de første 10 kg ble borte etter 3 mnd!!! Jeg trente kun to timer i uka, men det var knallharde styrkeøkter og jeg var beinhard med kostholdet mitt. Etter disse 6 mnd og fram til i dag, har jeg kun “jobbet” med å holde vekten der den skal være. Jeg passer på hva jeg spiser, men sprekker innimellom, jeg koser meg som en gal på lørdager og jeg trener mellom 1-2 ganger i uka. Jeg ofret mye de første 6 mnd, men herregud så deilig det har vært. Det går faktisk an!!

Det har med andre ord vært så utrolig mange fordeler for meg når det gjelder denne vektnedgangen, ulempene på sin side er færre, men når jeg først oppdaget en av dem, holdt jeg på å tisse på meg av latter!

Igjen handler det om hvordan man kan fremstille seg på bilder kontra hvordan man ser ut i virkeligheten. Bildene som følger er ikke fordi jeg liker å vise meg naken , men fordi jeg synes det er viktig å vise både gutter og jenter hvordan virkeligheten faktisk er.

Når jeg står foran speilet og ser på hva jeg har fått til, nikker jeg fornøyd til meg selv -til tross. For ja,  huden er blitt mer slapp på magen og puppene mine trenger straks gjenoppliving.  Makan til tomme teposer!! Men så lenge jeg hever brystkassen opp – ser de faktisk unge og livlige ut igjen. For å ikke snakke om når jeg tar hendene over hodet! Da ser de riktig så fine og runde ut!!

Ja slik kan må få livløse vafler til å se riktig så levende ut igjen. Men det var ikke før jeg kom hjem fra trening i går og lente meg på baderomsbenken av ren utmattelse, at jeg så hvilke effekt den nye livsstilen har gjort med meg, eller puppene mine..

Altså, jeg dæver! Hva er dette for noe? I denne posisjonen har jeg plutselig fått to slappe ballesteiner!! pungbryst liksom! Jeg forstår jo nå hva disse stakkarne har vært gjennom, brystreduksjon, amming, Toms overivrige befølinger og vektdreduskjon. De skal ha for at de fortsatt orker å henge på.

Men slik er det bare, man kan ikke få i pose og sekk, dog det egentlig er akkurat det jeg har fått, en pose og en sekk.  Men ærlig, slik er det. Kroppen min er i forandring og jeg hadde jo ikke akkurat forventet å få større pupper av å trene. Jeg er tilfreds slik tingenes tilstand er. Kroppen blir eldre og kroppen forandrer seg, man må bare klare å akseptere  og RESPEKTERE dette fantastiske maskineriet. Den må stelles og behandles med omhu. Det fortjener den. Den flotte kroppen vår. Men en ting er sikkert: Doggystyle foran speilet skjer ikke uten BH!

 

Ha en vidunderlig helg! På mandag kommer den offentlige invitasjonen til releasefesten! <3

Klem fra “Treningsfrue” og vaffelpungen <3

DA538D4F-FEF6-4BD8-8AB84F46121125EC-A2BB48AB-3F9A-4D76-94535AD6CBD81D02