For godt til å være sant?

WRÆÆÆL! WordPress vil ikke laste opp bildene mine! Så dette blir et innlegg uten bilder! For å se bildene til dette innlegget kan dere klikke dere inn på min facebookside
her og se bildene og flere fra min forvandling fra deigete til bløtere 😀

Ja nå er det straks tid for en ny begynnelse for meg og mitt ned i vekt prosjekt.

Eller det blir feil å kalle det ned i vekt prosjekt – for jeg har jo faktisk gått ned en hen hel del. Men nå kommer oppstrammingsfasen.

Og si at jeg har trent noe i det siste vil være å lyve – jeg har trent oppimot ingenting! Det er ikke bare bare og ha så mange baller i lufta – i tillegg har jeg altfor lett falt for søte fristelser! Fy skam på meg! Men jeg må få lov til å ha mine svake perioder jeg også. Kanskje er det nettopp derfor jeg er så svak om dagen? Fordi jeg vet at jeg snart skal til pers igjen.

Uansett. Samvittigheten kryper seg innunder huden på meg og mine svake øyeblikk er virkelig ikke verdt det. Jeg angrer hver eneste jævla gang!! Og allikevel gjør jeg det igjen neste kveld.

Men nå begynner jeg som sagt snart igjen. Jeg må bare avtale med mine samarbeidspartnere om når jeg skal sette igang. 😉

Mitt neste ledd i dette oppstrammingsprosjektet er noe jeg aldri hadde tenkt på før. Helt til en sprudlende og artig nordlending tok kontakt:

Hege Frantzen Wennes! Daglig leder av Wennesklinikken den første sykepleieren i Norge til å arbeide med Restylane. Hun har lært opp og vært støttespiller for mange sykepleiere og leger innen dette faget, og er i dag en kjent foredragsholder for Q-Med (Restylane).

Det er dog ikke restylane jeg skal få utført på meg selv, men noe helt annerledes som egentlig virker for godt til å være sant: COOLSCULPTING – Permanent fettreduksjon!!!

Ja du leste riktig! Permanent fettreduksjon. Ved coolsculpting blir minst 30-40 % av fettet fryst bort på kun en behandling gjør metoden til en effektiv fjerner av fett i problemområder som mage, innside lår og kne, bh-folder og såkalte “love-handles” – og det UTEN inngrep!! For mer informasjon klikk deg inn her!

Så hvorfor skal jeg gjøre dette hvis jeg uansett skal trene?

Jo, jeg har som mange andre problemområder jeg ikke får gjort så mye med. Et av mine områder er magen. Til og med etter min store vektnedgang har jeg en liten krans som fyldig klamrer seg rundt nedre del av magen. Den vil liksom aldri helt slippe taket og omfavner i samme slengen øvre del av bolletissen. Under denne lille pølsa på magen har jeg et lite søkk, det ser nesten ut som om jeg har tatt keisersnitt – noe jeg ikke har. Disse tingene har jeg egentlig godtatt som en del av meg – siden jeg ikke ønsker å leve som en toppidrettsutøver.

Coolsculpting er derfor ingen slankemetode men et hjelpemiddel for å klare siste rest og etter flere samtaler med Hege er jeg nå klar for å dele min reise med trening og coolsculpting!

Førstkommende torsdag ( 26.11 ) kl 1700 er det utrolig nok kundekveld hos Wennesklinikken med et lite foredrag om denne metoden og fantastiske tilbud på nettopp denne behandlingen!

Jeg skal selvfølgelig være der og få med meg hvilke fantastiske resultater jeg kan forvente meg. Dette er en gyllen mulighet for meg – og for dere – til å tre inn i verden man kanskje ikke visste eksisterte. Jeg gleder meg som en unge og det som enda bedre er: dere er invitert! <3 send meg en mld på facebook om dere ønsker å få med dere denne kundekvelden/foredreaget <3

xoxo zozoz Iselin <3

Jule-aften og “farmen”fitte

I helgen har jeg kun slappet av. Det har vært mange sene kvelder den siste tiden, mye arbeid og lite søvn. Jeg har derfor ikke prioritert å skrive så mye. Men det vet dere jo nå, det kan noen ganger kommer innlegg hver eneste dag, andre ganger kan det gå litt tid mellom hver gang. For de av dere som ikke vil gå glipp av noe burde derfor følge bloggen min, slik at dere får varsel hver gang et nytt innlegg blir lagt ut 🙂

På fredag var det en fantastisk kundekveld hos Ma Vie og jeg var så utrolig  heldig å få være med.

Det var en utrolig hyggelig kveld med nydelig julestemning, herlige klær og mange blide mennesker <3 Dette er hva sentrumsnæringen handler om, og det er utrolig synd hvis nettopp slike butikker og slike kvelder blir borte fordi markedet ikke lenger er modent for det.

Det er et ordtak som sier at dersom du ønsker at yndlingsbutikken din skal leve i morgen, må du handle i dag – og det er så skummelt sant!

Ma Vie er en butikk som virkelig fortjener å puste i byens gågate og det gledet meg og se butikkens yrende liv under selveste jule-aften på fredag 😀 <3

Tone Kilen – Daglig leder Ma Vie

Ha en fredfull søndagskveld – jeg ligger sjokkert i sofaen over hvordan Farmens deltagere på TV 2 holder på. Jeg forstår at dette er et spill – men når alle råtter seg sammen mot én deltager – så kaller jeg det mobbing. Hun Silje fremstår som håven uvasket fitte. En fitte er jo egentlig en veldig fin og god ting. Men når den er uvasket og slenger med leppa, da blir den stygg. Ikke at hengelepper er negativt heller altså, det er jo veldig vanlig, lengre hengelepper liksom – men dere skjønner hva jeg mener. Silje og samtlige i Farmen er frekke duster. Jeg heier på dagens storbonde Marte!!

<3 Iselin

Romantisk kundekveld – ser jeg deg?

I morgen braker det løs med kundekveld hos Ma Vie.

Julestemning som fyller hjertet- godt i glasset og godt til magen – godt for humøret og godt for egoet 🙂 <3

Kl 1700 åpner de dørene og hvor lenge de forblir åpne kommer an på hvor mange av dere som kommer:)

Jeg kommer til å være der hele kvelden, og med meg har jeg en bukett av supre tilbud fra Olympus Trening, Wennesklinikken, Zen Hairlounge og Hud & velværeklinikken.

Blandet med nydelig interiør og fantastiske klær og smykker blir dette en godtepose dere ikke vil gå glipp av <3

Jeg ønsker dere alle hjertelig velkommen og jeg håper på å se dere 🙂

2014-01-01 00.04.40

INFO INFO!!! Dette er fantastisk!!!

Nå skal jeg holde dere litt oppdatert! OG JA! Dette innlegget inneholder reklame, masse reklame – ihvertfall i form av framsnakk 🙂

Ukene har for få dager og døgnet for få timer – mandagsklippet må utgå, for jeg er nødt til å lage en liten oppslagstavle til dere.

Den siste tiden har jeg fått flere henvendelser fra bedrifter som ønsker å inngå en aller annen form for samarbeid med meg.

Jeg synes det er kjempestas!! Lille meg liksom, i denne store bloggverdenen. Helt alene – men nå må med fantastiske folk som vil samarbeide med meg <3

Tanken min bak det å inngå et samarbeid med noen er ikke at jeg skal få goder – jeg ønsker kun å kunne informere dere ( som inspirerer meg til å skrive)  om tjenester og produkter jeg har troen på og som jeg liker svært godt. Slik at dere selv kan se om dette er noe for dere.

Pr dags dato har jeg inngått et samarbeid med følgende:

  1. Zen Hairlounge i Drammen  –  Dette vet dere jo. Min trofaste frisør som gjør alt for meg. Virkelig! Om jeg jeg hadde ringt Romina kl 20.00 på en fredagskveld og spurt om hun kunne ha retta ut håret på tissen min for kvelden, så hadde hun gjort det ! <3  Romina har jo også slått på stortromma med konkurranser for dere leserne og det vil hun fortsette med 😉 Om dere ønsker å bestille time før jul bør dere ringe henne 😉 Sjekk ut hjemmesiden deres her.
  2. Olympus trening i Drammen – Dette vet dere ihvertfall! Bjørn har hjulpet meg til å se meg selv på en helt annen måte! Jeg har stor respekt for kroppen min og er mer fornøyd enn noen gang, selvom jeg ikke er like stram som jeg var før jeg ble gravid. Bjørn har hjulpet meg når jeg har følt meg som værst og virkelig gjort det mulig for meg å igjen føle meg flott – selv med bollemus og strekkmerker <3 Straks begynner min nye reise på Olympus med Susanne og jeg håper jeg kan inspirere og motivere dere som også vil – til å ta det første steget!
  3. Wam klinikken i Drammen – Oda wam inngikk jeg et samarbeid med for ikke så lenge siden. Hun skal hjelpe meg med den hormonelle huden min og jeg har begynt på kremer og rens fra Elixir. Oppdatering på hvordan dette går og Oda sin splitter nye klinikk kommer fortløpende! Sjekk henne ut her i mellomtiden.
  4. Ma Vie – i Drammen – Altså, jeg føler meg privilegert som får lov til å vise dere Ma Vie sine nyheter. Dette er en butikk full av skatter og jeg bare elsker klærne og uttrykket! På torsdag , altså 19 november er det kundekveld hos Ma Vie og dere burde virkelig ta turen innom. Jeg skal være der og blant annet dele ut eksklusive tilbud fra mine øvrige samarbeidspartnere. For å vite mer, gå inn her <3
  5. Wennesklinikken i Drammen – en av mine nyeste samarbeidspartnere! Dette burde dere virkelig glede dere til! Hege Wennes har en enorm erfaring og kunnskap innen sitt fag og med henne skal jeg vise dere hva man kan gjøre med “problemområder” på kroppen, som man ikke får gjort noe med ved trening. Alt uten å ty til kniven. For godt til å være sant? Det er det jeg skal finne ut for dere. <3 Mer info om Wennesklinikken kommer senere. I mellomtiden kan dere gå inn her og se. Jeg mener det! <3
  6. Hud og velværeklinikken i Drammen. Også en av mine nyeste samarbeidspartnere! <3 Og dere! Når dere trenger kvalitetstid alene, med partner eller venninner – så er dette stedet. Her kan du få den behandlingen du ønsker av dyktige fagfolk med lang erfaring! Jeg skal guide dere gjennom et forfriskende hav av behandlinger og komme med mine beste anbefalinger! Gå inn her for å lese mer om klinikken og deres behandlinger <3

Alle disse er nå involvert i mitt “ned i vekt prosjekt” DEL 2 – noe som gjør at DU som leser av min blogg eller kunde hos noen av de ovennevnte også får gode tilbud hos de andre. AKKURAT DET jubler vi for!! <3

Førstkommende torsdag – Torsdag 19.11 kl 1700 – åpner Ma vie dørene sine for årets jule- kundekveld. Det vil seriøst bogne over av deilig drikke, fingermat, julestemning og knallgode tilbud på klær og interiør! Jeg vil være der hele kvelden og dele ut herlige tilbud fra mine øvrige samarbeidspartnere – så dette vil du bare ikke gå glipp av!! <3

Her kan du altså gjøre årets julegavekupp til deg selv og til andre. Alt fra mote og interiør til trening og velvære! Jeg håper så sykt jeg ser noen av dere! Hadde jo også vært utrolig koselig å hilse på dere leserne mine som er så trofaste og gode <3

Ha en strålende kveld og kommentér gjerne her om dere ønsker å komme – så sees vi kanskje? <3

Iselin <3

Hvorfor?

Klokken er 00.34 i skrivende stund. Lørdagen har ikke vært helt den samme – den har vært tung, jeg har følt meg tom. Ingelin ligger i sengen med meg, hun er ikke helt i form. Hoster mye – ikke noe mer alvorlig enn en vanlig forkjølelse, men når hun da vil ligge i sengen med mamma, så skal hun selvfølgelig få det.

Jeg ser på henne der hun puster tungt i søvne. Passer på at ansiktet hennes ikke graver seg ned i puten, passer på at hun får puste, pakker dynen godt rundt henne. Stryker henne over håret , over de varme gode kinnene.

Jeg holder rundt henne. Gir henne trygghet og varme. Jeg begynner å gråte. Tenker på alle barn som ikke får sove slik i fred om natten.

Om det er berusete foreldre, overgrep, sult, kulde, redsel, flukt,sorg – Jeg kunne ønske det ikke fantes. Jeg tenker på Paris, Syria og Beirut. Jeg tenker på Malawi. Jeg tenker på hvor grusom denne verden er og jeg blir redd.

Redd for hvordan våre neste generasjoner blir – hvordan verden blir.

Tankene mine spinner og tårene presser seg på – for første gang på lenge er jeg faktisk tom for ord. Men selvom tankene mine hjelper lite, eller ingenting – så går de til alle der ute som er redde, til alle de som fryser og er sultne. Til de som trenger trygghet og varme – til de som trenger trøst.

Og i denne mørke vakre natten i denne vakre – men mørke verden kan jeg ikke annet enn å tenne et lys – et lys av håp, av tro og av kjærlighet.

http://https://www.youtube.com/watch?v=k_sdJ05bbMw&feature=youtu.be

<3

Til “hælvete” med dere alle.

RAPPORT! Ja, så var det tid for litt skriblerier igjen da.

I dag tidlig når jeg stod på badet og ikke gjorde noe annet enn å se naturlig pen ut ….

….kikket jeg ned på telefonen min.  Noen få notificatioooons på facebook lyste mot meg. Jeg pusset tennene og klikket inn for å se. Synet som møtte meg satte meg rett og slett litt ut – før jeg begynte å le for meg selv.

RAPPORT RAPPORT RAPPORT!!!

Noen har altså dristet seg til å rapportere bildet jeg la ut på instagram og facebook i går med teksten ” Det blir ingen nye innlegg i dag dessverre. Jeg sitter fortsatt på kontoret i Drammen og stuker….”

Jeg skal ikke bli stygg i munnen – for alt jeg vet kan det være en 13 år gammel jente som finner dette tullebildet støtende – og jeg er jo ingen mobber – jeg vil jo ikke at noen skal føle seg dumme fordi de anonymt og inndirekte ytrer sin mening.

På den andre siden kan det jo være en kar – en kar som synes dette bildet er ekkelt  – eller som skal sette feministen Iselin Guttormsen på plass.

Det er egentlig samme hvem som rapporterte det, for når jeg begynner å tenke slik så er det gjort – da går det en lang forbanna faen i meg. Visst skal folk få lov til å mene sitt – men at et tullebilde med nakne damerumpeballer som fiser nok luft til å blåse bobler skal være støtende –  det skjønner jeg bare ikke.

Hvor er dette støtende? De nakne rumpeballene? At bildet insinuerer ei dame som fjerter? For det er kanskje ekkelt det? At det ut av to kvinnelige rumpeballer skytes en fis! For rumpeballer skal jo egentlig være noe sexy skal det ikke det ?- og en fisende rumpe er ikke sexy.

Facebook godtok selvfølgelig ikke dette stusselige forsøket på R A P P O R T! Men hodet og hjertet mitt er fremdeles i kok.

Dette bildet er tydeligvis rapportgrunnlag. Det er støtende, det er nakenhet og det er ekkelt.

Bildet er hentet fra instagram

Mens dette derimot er helt greit:

bildet er hentet fra instagram

 

Dette viser bare at samfunnet vi lever i er alvorlig forstyrret!! Kvinnekroppen skal være noe tiltrekkende og sexy. Den skal ikke være frastøtende eller ekkel ( eller bare normal som jeg liker å kalle det ) – den skal være et objekt for nytelse – et usannsynlig – og ofte uoppnåelig objekt for tilfredsstillelse!!

For en liten stund siden foregikk det en voldsom debatt om et bilde som var havnet på instagram. En menstruerende kvinne som ligger på siden. Jeg tror det var dette bildet her:

Bildet er hentet fra nett

 

Mange syntes dette var avstøtende og krevde bildet fjernet. Et bilde som illustrerer en helt vanvittig vanlig situasjon. En kvinne som sover – helt vanlig!!! Og en kvinne som har blødd igjennom – helt vanlig!!

Å menstruere er en helt vanlig -og ikke minst – helt nødvendig prosess for kroppen. Det er like vanlig å menstruere som det er å tisse.

Jeg forstår at man ikke ønsker å få dette tredd over huet til enhver tid, men hva sier dette egentlig om samfunnet vi lever i? Hva sier dette egentlig om oss? Jo – det sier at man ikke vil se kvinnekroppen slik den er – man vil kun se glansbildet. Den versjonen av kroppen som er glattbarbert og glinsende. Stram og feilfri – seksualisert!

Det samme gjelder debatten rundt offentlig amming. Det er ekkelt og ammende bryster er ikke noe vi vil ha plantet oppi trynet hvorhen vi går, men bilder av modeller med struttende bryster, porno og annen sexy nakenhet, ja det kan vi bade i! Jeg spyr!!!

Bildet er lånt fra nettet

Det forteller at vi alle befinner oss i en pulserende dobbeltmoral  – som vi liksom , på en eller annen måte bare finner oss i.

Vel – jeg finner meg faen ikke i det!

Jeg har ei liten datter, ei datter jeg vil skal vokse opp som en selvsikker og stolt jente – ei jente som ikke er flau over kroppens naturlige prosesser – ei jente som omfavner den hun er.

Om jeg en gang får en sønn, skal jeg lære han de gode verdiene – hva som virkelig betyr noe – og når han blir eldre håper jeg han se på jenter og damer med respektfulle øyne og respektere det faktum at de er kvinner.

Til hælvete med de som rapporterer og sutrer over bilder av kvinnekroppen som ikke setter standaren i deres øyne.

Til hælvete med dobbeltmoralen.

Til hælvete med både menn og kvinner som er dårlige forbilder for neste generasjon.

bildet er hentet fra nett

 

Halleluja for denne t-skjorta! Julegave til Tom 😀 <3

Over og ut! <3 <3 <3

NU – jävlar!

Nå er endelig dags dere!

Fase to av mitt ned i vekt prosjekt er i ferd med å starte!!!!!

Jeg har som sagt ikke trent ordentlig hard styrke på en stund og jeg savner det så vanvittig.

Jeg har i tillegg spist litt mer variert for å si det sånn, hehe. Jeg snakker da om et skolebrød på kvelden når søtsuget har banket på døra en helt vanlig tirsdag – nonstop og kakedeig når jeg har bakt osv, men nå er det altså nok.

Jeg har gått ned ytterligere få kilo den siste tiden. Vekta mi varierer nå mellom 62,3 kg og 63,2 kg. Men dette er jo kun fordi jeg har mistet en del muskelmasse. Fettprosenten min har garantert gått opp, så nå er det på tide og legge på seg litt ekstra kilo med muskler 🙂

Nå blir det derfor en meget spennende tid i møte – for ikke bare har jeg et godt samarbeid med Olympus Trening ( tidligere Olympus Performance) men også flere aktører kommer på banen. Ikke innen trening , men innenfor kropp og velvære! Dette skal jeg røpe for dere om ikke lenge og dere burde glede dere!! #kiler i tissen!

FotoL: Alessandra Langum, for X-Life. Kari traa og craft <3

Bjørn på Olympus har jo kunder langt opp etter ryggen sin, og jeg får kun trent etter arbeidstid nå, så denne gangen er jeg så heldig å få lov til å trene med ingen ringere enn Susanne Marcussen fra Glassverket IF!!

Jeg skal selvfølgelig dokumentere absolutt alt og jeg håper dere vil bli med -og følge meg på veien.

Jeg vil nemlig så gjerne vise dere at det å gå ned i vekt og stramme opp kan gjøres samtidig som man kan leve et normalt liv med både rett kosthold og kos, gubbe og barn <3

Susanne er forøvrig et av de nyeste tilskuddene på Olympus og jeg gleder meg til å treffe henne om ikke lenge og presentere henne for dere!

Foto: Alessandra Langum for X-Life <3 Modell: Iselin i lett tåsprint XD

Klar ferdig GÅ! – let the game begin! 😀 <3

Mandagsvideo på en tirsdag

Herregud jeg får så mye respons om dagen, det er så vanvittig koselig! Jeg virkelig elsker dere ALLE for det!! <3

Mandagsklippet ble kokt bort i går, jeg måtte jo bare opplyse dere om Saleduck Blogger Awards 2015 som jeg er så heldig å ha blitt nominert til.

Ikke er jeg bare en utypisk moteblogger i denne nominasjonen, men også den eldste.

Gamla henger med, med andre ord! 😀 Og for de av dere som enda ikke har stemt, kan dere gjøre det her !

Som tidligere nevnt er jeg usannsynlig glad i svensker. Jeg mener det, jeg synes svensker er glade, blide sjeler som alltid er serviceinnstilte og hyggelige. Ikke har jeg bare fått ei svensk kollega i Scandia Maskin, jeg er også i besittelse av verdens herligste svenske svigerinne. Ja jag har tur !

I bilen har jeg mine svenske høydepunkter. Her kan mitt svenske alterego snakke ustanselig og uavbrutt.

Rar sier du? JA definitivt!

http://https://www.youtube.com/watch?v=ZkNvsYhgNSI&feature=youtu.be

Puss och kram ! <3

Blogger om mote – bolletiss og hårete tær!

Bilde fra fotoshoot med Alessandra Langum for X-life!

Herregud, jeg har helt glemt å fortelle dere! Jeg er blitt nominert til Saleduck Fashion Blogger Awards!

Jeg har jo ved flere andre anledninger bedt dere om å stemme på meg  – og for å si det slik – jeg har ikke akkurat kommet videre! Den sosiale medieverden er helt vanvittig og til tross for stemmer, så ble jeg GRRRRUUUUUSA av andre deltagere med minst 10 ganger så mye 😀

Ja det er brutalt, men denne gangen handler det liksom om så mye mer.

Fashion Awards tenker du kanskje? Iselin Guttormsen?! Hun som skriver om kjønnslepper og panserpung om hårete tær og mensen- hva har hun med mote å gjøre?

Og da har du for så vidt rett. Hvordan i alle dager har jeg havnet i denne kategorien? Jeg er jo ingen typisk moteblogger – ja jeg er opptatt av mote – men noen typisk fashion-blogger er jeg ikke.

Men mote handler så innmari mye mer om bare klær. Det handler om å føle seg bra, føle seg flott. Kropper er forskjellige og derfor er man også flott på forskjellige måter. Jeg kunne lagt ut estetiske vakre bilder i fleng, flotte klær , flotte farger og snitt, men jeg er også opptatt av å vise dere sannheten. Hvordan man som oftest ser ut UNDER alle dise klærne og I dem. Jeg ønsker å kunne bidra med en økt selvtillit hos oss damer – Jeg ønsker at vi skal føle oss flotte og selvsikre i det vakreste plagget av dem alle – nemlig kroppen vår <3

same same….

but different…

For å stemme på tidenes kanskje mest utradisjonelle moteblogger så klikk dere inn her.

Der finner dere min blogg og klikker bare på stem <3

På forhånd tusen takk!

Hjertelig hilsen bollemus og julebrus <3

Fotoshoot med Anniken Oline G B for Ma Vie AS <3

Fotoshoot med Anniken Oline G B for Ma Vie AS <3

Fotoshoot med Alessandra Langum for X-life <3

julebord og musebord

Melodi: “nå har vi vaska gølvet”

Nå har jeg vaska tissen

og jeg har handla klær

og jeg har shava legga

og jeg har shava tær

Og jeg har kjøpt inn strømper

De glitrer kan du tro

De skinner over grotta

der hvor musemora bor.

Nei det ikke jul enda, og ikke julebord heller – men det er ikke langt unna . For i morgen samles en julestjernebukett av de sjeldne! Herregud som jeg gleder meg.

Som mamma, samboer, arbeidstaker, blogger og musiker på lavt nivå , høhø, så blir det sjelden tid til noe annet. Dagene går i ett, natta er over før du har rukket å blunde og energinivået tappes raskt. DA er det deilig å vite at du en heeeel kveld skal le, danse, skravle og brøle med fantastiske sjeler. Fem mødre som endelig skal få lov til å legge den seriøse morsrollen til side for en kveld. Det skal bli godt!

Så i morgen er det bare å ta på seg hjelm og refleksvest dere. Drammen by er herved advart .