Hvordan gå ned 10 kg på 3 måneder!

Ja hvordan går man ned 10 kg på 3 måneder?

Svaret er enkelt, men gjennomførelsen er tøff.

Den er tøff i form av selvkontroll. 

Selvkontroll over hva du putter i munn.

Jeg har nå den siste tiden ( les : 3 månedene ) ikke trent en eneste dag! Jeg har spist sukker hver eneste dag og jeg har kastet meg over alt av sjokolade og smågodt. Jeg har holdt meg unna brød og brus og den slags, men det forbannede godiset er min værste fiende! 

Jeg har også tenkt at etter påsken, da begynner jeg med sunne linjer igjen. Om jeg ikke får trent så mye så skal jeg ihvertfall være sunn. Vel – det har enda ikke skjedd. Jeg har seriøst spist sjokolade eller is hver eneste dag!!! Helt til jeg i dag våknet av en fantastisk mail fra en leser.

Ikke at det er fantastisk at denne leseren er misfornøyd med seg selv og graver i sjelen etter motivasjon, men det du ikke vet – min kjære leser – er at DU ga meg motivasjon til å ta det forbanna steget over dørstokken – den berømte dørstokkmila! For det er jeg deg evig takknemlig!!

Med nytt treningstøy og høy musikk på ørene løp jeg livshiten ut av meg i dag! Og det var så deilig! Ikke mer enn en halvtime og jeg droppet styrke – jeg ville bare komme igang uten å pushe meg for hardt. 


400 kalorier svettet bort på en kjapp halvtime – jeg kjenner formen ikke er på topp, men det er absolutt en start !<3
 

Jeg innser at trenings faktisk gjør meg lykkelig, jeg holder meg unna snop og jeg spiser sunt – jeg vil jo ikke at den seige halvtimen skal være forgjeves. Jeg føler meg ren og jeg føler meg flott. Dette til tross for at kroppen min ser helt lik ut i dag som i går. I går spiste jeg dog mye søtsaker og følte meg deretter. 

Hjernen altså! Mindfuck! 

Men jeg har bestemt meg for å ikke utsette hodet mitt for den slags tull lenger. Jeg skal la hodet og kroppen min være lykkelig. 

Jeg kopierer derfor inn mitt tidligere innlegg om hvordan jeg gikk ned 10 kg på 3 måneder. Uten å trene – eller sulte meg ihjel: 

 

Ned i vekt prosjekt – Oppskrift!

Da er dagen kommet hvor jeg skal dele min superenkle oppskrift på hvordan gå ned i vekt uten å trene eller sulte seg ihjel!

Det er dog viktig å poengtere at vi alle er unike individer og at vi da også vil få unike resultater. Noen vil kanskje gå mer ned i vekt, andre mindre.

1: Det aller første du må gjøre er å ta bilde av deg selv i truse og bh. Slik du ser ut i dag, helt ærlig og helt ekte.

Når du er igang med din nye livsstil tar du jevnt og trutt bilder av deg selv i samme posisjon, forfra og fra siden.

Dette har vært min STORE motivasjon, for når vekta ikke rikker seg, eller man har dager hvor man føler seg dårlig, kan man sammenligne bildene og SE hvilke forandring man faktisk har gjort.

Jeg er i dag mye mer opptatt av hva bildene mine viser kontra tallet på vekta. Vi er forskjellige! Vi kan veie det samme men allikevel ha totalt forskjellige kropper.

Jeg råder dere derfor til å lese mitt tidligere innlegg om å ikke sammenligne seg selv med andre : http://www.iselinguttormsen.net/#!Jeg-blottlegger-meg-selv/cyh4/557555a20cf2312d7974ae7c

2: Sett deg et mål! Skal du ned i vekt, opp i vekt eller bare stramme opp? Jeg har alltid vært en aktiv jente. Spilt fotball tre ganger i uka og derfor løpt mye, men det skjedde aldri noen ting.

Jeg trengte å bli kickstartet av en PT, som jeg fortsatt bruker i dag.

Andre kan klare det helt på egenhånd, men det gjorde ikke jeg.

Mitt mål: Bli sterk! Det gjør ikke noe om jeg har litt mage, og store lår. Jeg ville gå ned 10 kg og jeg ville bli sterk! Mine økter har derfor i seks måneder kun vært styrketrening!! Rå styrketrening!

Og det beste av alt: jeg har kun trent 2 timer i uka! 2 timer! 1 time på mandager og 1 time på torsdager!

3: Kostholdet! Vektnedgangen min har vært 80% kosthold.

På dette bildet her, har jeg ikke startet treningen min enda. Kun endret kostholdet. Fra bilde 1 til 2 er det kun 9 dager forskjell. Uten trening, kun riktig mat. Bilde 3 er etter 30 dager!

For å se hele forandringen kan du klikke inn på gårsdagen innlegg:  http://www.iselinguttormsen.net/#!Hvordan-gå-ned-10-kg-på-3-måneder/cyh4/55646cec0cf21fee13b6a18c

Kostholdsplanen jeg fikk var såre enkel: kutt ut dritmaten!

Altså ingen fancye smoothier, ingen posesupper, ingen telling av kalorier og veiing av mat. Hadde det vært tilfellet, hadde jeg ramlet av lasset for lengst!

Så slik ble det:

– Ikke noe matinntak før kl 11.30. Dette blir kalt periodisk faste og passer for meg perfekt da jeg aldri spiser frokost uansett. De første tre månedene holdt jeg meg fult og helt til dette, nå spiser jeg frokost med familien min i helgene, men med måte.

– Ikke noe inntak av flytende kalorier! Det vil si: ikke melk, ikke saft, ikke juice, ikke brus ikke alkohol. Kun vann!! Jeg drikker selvfølgelig alkohol i helgene hvis det skjer noe spesielt. Men utenom det, kun vann!

Fryser dog bær og frukt og har det oppi som isbiter hvis jeg vil ha litt smak! Forfriskende og godt!

– Kun brød og kornprodukter én gang om dagen. Jeg velger å ikke innta noe brød eller kornprodukter i løpet av hele dagen, da kan jeg nemlig kose meg på kvelden med en feit lasagne, spagetti, hvitløksbaguetter og annet snadder. Blir middagen en helt annen, ja da har jeg klart meg en hel dag uten brød og kornprodukter! 🙂

– Ingen måltid etter kl 22.00!

-Kun sukker mellom kl 1800 og kl 2200 på lørdager. Dette holdt jeg faktisk! De første tre månede hadde jeg stålkontroll på dette. Det skal sies at jeg heller ikke spiste godteri. Jeg hakket opp masse frukt og bær, nøtter og kokesjokolade og toppet det hele med krem, masse krem!!! Jeg spiste meg så sykt mett og oppblåst, men på hva? FRUKT! 🙂 

– Er jeg småsulten på dagen tar jeg frukt og nøtter ( ikke mer enn en neve nøtter om dagen ).

– Ellers har det vært rødt kjøtt, hvitt kjøtt, fisk, poteter, grønssaker, sauser, supper, spagetti, frukt, bær og egg,masse egg! 

Jeg har med andre ord spist masse og blitt god og mett, men jeg har kuttet ut dritten! Det har ikke vært sulten som har vært verst, men søtsuget. Det er tøft i starten, men etterhvert tenker man ikke over det i det hele tatt. Minner om at jeg var av typen: shit jeg har lyst på noe godt. Romsterte i alle kjøkkenskap og endte med en teskje  ( les: spiseskje! ) oppi nuttela/nugattiboksen, oboyen eller rester av isen i frysern.

Denne kostholdsplanen og kun 2 timer med beinhard styrketrening som har vært tilrettelagt meg og dagsformen har resultert i  -13 kg fett og  +6 kg i muskler. Jeg har gått fra å veie 78 kg til 65 kg.

De første ti kiloene var borte etter kun tre måneder.

Phu! sånn! Dette er min oppskrift som har fungert for meg!

For dere kan det hende det er noe helt annet som hjelper.

Går man derimot rundt og tenker på vektnedgang, trening og kosthold så gjør noe med det. Gjør det nå!  Ta kontakt med en PT nær deg.

For en billig penge ( ca 400-600 kr ) kan du få målt verdiene i kroppen din og få satt opp en kostholdsplan og treningsplan, så kan du selv bestemme om du ønsker en personlig trener for å oppnå målet ditt, eller om du vil klare deg selv.

Og for å gi dere et spark bak : Her er kontaktskjema til min personlige trener og treningssenter, kanskje sees vi ? 😉

http://www.olympusperformance.no/no/kontaktoss/

Jeg har nå funnet min nye livsstil! Jeg er ikke like knallhard på kostholdet nå som i starten, men kroppen min takler det og holder seg der den skal være. Igjen: det handler om balanse, leve og å nyte, både en sunn livsstil og livet! <3

<3 Iselin <3

 

Dette lange lyse fine håret har jeg selvfølgelig ikke lenger, jeg er kort og svart, men likevel like begeistret over hva trening og mat gjør med kropp og sjel.

I morgen skal jeg komme med et forslag jeg har til dere leserne mine som ønsker å komme i gang med trening men trenger et ekstra spark bak- kanskje kan vi komme igang sammen? 😉

Stay tuned 🙂

Iselin <3


 OBS OBS: ikke prøv disse poseringene hjemme – de er langt fra naturlige ( rumpeballene mine ser ikke så runde og fine ut i virkeligheten ) og gir mulig krampe i ryggen og lilletåa.
 

 

 

Mannen på si

Det er ikke lett å være kar her i familien, jeg skjønner det. Det er kanskje spesielt vanskelig med ei dame som egentlig allerede har et eget liv, med barn, barnebarn – ja til og med en gubbe. Det er nok ikke lett for deg å bare være mannen på si.

Jeg er ikke sint på deg, jeg er ikke det. Misforstå meg rett. Du fikk muligheten – og du tok den – jeg skjønner deg egentlig godt. Jeg klager ikke når du sniker deg rundt på kjøkkenet her,  i troen på at ingen ser deg. Men vi gjør det. Ser deg. For alt du er!

Du er som karer flest,

Hårete med fiser som lukter verre enn en utedass. Fy fader som du stinker!  Du ser bedrøvet på meg når jeg befaler deg ut av soverommet. Hva er det du egentlig tror?  Det er greit at alle andre vil kose med deg, men du skal for fader ikke opp i senga mi – aldri! 

Men så er du jo så god, du er det. Selvom jeg blir sint på deg når du ikke klarer å være stille. Du er veldig snill, verdens søteste faktisk og jeg er så lei meg for at jeg gjør narr av tissen din som i tide og utide kryper ut sneglehuset sitt . Jeg har uttrykt at jeg synes det er ekkelt.  Jeg burde kanskje ikke det  – Ingelin har til og med plukket det opp – at jeg synes den er ekkel. Tissen din.

“Det er ikke pent sagt, mamma,” sier hun. Han kan bli lei seg. Og hun har så rett. Det er ikke pent sagt, han blir nok mest sannsynligvis lei seg. Hun sier til og med at hun synes den er fin. Den er jo rød – og rød er tross alt en av yndlingsfargene hennes.  Jeg lærer hver dag , og mest av alt – av min lille datter. Jeg må velge alle mine ord med omhu.

Nei, Svein – det er ikke enkelt, jeg forstår det, men gi oss litt tid. 

Det tar litt tid for oss og tilvenne oss deg også. Mannen som bare valset inn i livene våre med hevet hode og høy røst. 

Vi både ser og hører deg – for alt du er – og vi skal gjøre alt vi kan for at du skal trives.

 


Svein <3 Lille – store mannen vår .

 

Iselin
 

Publisering i VG!

Altså, hvordan skal jeg reagere. Hva skal jeg egentlig føle? 

Når man først skal bli avbildet i landets største avis, så vil man jo ta seg godt ut, ikke sant? Man vil vise seg fra sin beste side, stråle, være ven og vakker – passe inn blandt alle de andre kjente fjesene og motetipsene. 

Vel…..


Det gjaldt ikke denne dama her for å si det sånn… 

 

Jeg bæsjer litt på meg, men bildene er jo faktisk ikke poenget i denne artikkelen. 

Bryster ! Ja disse brystene!  Det vi fleste forbinder med å være kvinne. Bryster er kvinnelige og bryster er vakre.

Men forskjellige bransjer har skapt et seksualiserende bilde av disse fantastiske fordelene. Og oppfyller man ikke dette seksualiserende bilde, så har man ikke lenger fine pupper. Da er de ikke sexy lenger? Det gjør meg både frustrert og forbannet. For hvem er denne bransjen, hvem er vi i samfunnet til å si at alt utenfor denne standarden ikke er fint? 

For hva er egentlig pupp? Hva er de egentlig laget av og har man glemt hva disse fantastiske vaflene opprinnelig er til for?

Jeg hyller alle former for bryster – og råder alle til å gjøre det samme, kvinner og menn, gutter og jenter!

Jeg anbefaler dere også å lese selve artikkelen her! <3

 

Takk til VG og takk til dere fantastiske lesere som gjør at jeg faktisk havner blant topp 50 på blogglisten.no!!

Dere gjør at alt er verdt det – uflaterende bilder i media eller ei ! <3

 

God natt skatt! <3

Iselin <3

 

Englebarna <3

Hver kveld når jeg legger Ingelin hvisker jeg stille i øret hennes : “Jeg elsker deg jenta mi” – hver eneste gang er jeg så heldig å få høre de magiske ordene tilbake : “Jeg elsker deg også mamma”.

Hva skal man tro på når man mister det kjæreste man har? Hvem skal man vende seg til – hvor skal man finne håp?

Jeg vil aldri kunne forstå smerten til foreldre som mister sine barn. Jeg kan forestille meg – men aldri forstå. 

Sorgen – den hjelpesløse følelsen.

Enten man venter på en sykdom som en dag skal “seire” eller om døden brått innhenter en. Jeg vil aldri forstå. Ikke helt.

 

Mother and Child Holding Hands
Bildet er hentet fra nett
 

Min sang til Ylva er min måte å vise respekt og medfølelse til alle som går – og som har gått gjennom denne sorgen.

Ylva sin pappa, Magne Helander, har gjennom sin sorg delt sine tanker og følelser rundt tapet av sin datter. En sterk og vakker reise som gir håp. 

Men den har også satt ting i perspektiv – hva med alle andre som også går igjennom en slik prosess – alle de vi ikke vet om. Hva med alle de barna som i dette øyeblikk ligger på et syehus og kjemper for livet.

Hva kan vi gjøre for de? For våre dyrebare skatter? 

På barnehageporten står det med oppskrapet skrift: Alles barn – alles ansvar . Dette er så riktig! Vi har et ansvar.

Jeg har et håp – en drøm – og jeg skyter virkelig fra hofta – det er mulig det ikke går som planlagt – det er mulig det blir en fiasko, men jeg prøver.

Jeg ønsker å samle inn penger til stiftelsen sykehusbarn.

Jeg ønsker å donere alle pengene jeg evenuelt “tjener” på sangen min “Ylva” – i 2016 –  til SYKEHUSBARN.

Det eneste du trenger å gjøre er å streame låten på spotify eller andre musikktjenester eller kjøpe sangen på for eksempel iTunes.

Du finner låten her:

http://bit.ly/YlvaSpotify
http://bit.ly/YlvaTIDAL
http://bit.ly/YlvaWiMP
http://bit.ly/YlvaiTunes

Det koster kun tolv kroner ( kr 12,- ) å kjøpe sangen – så for at dette skal bli vellyket trenger jeg virkelig deres hjelp til å dele budskapet med så mange som mulig. 

 

………Hver kveld når jeg legger Ingelin hvisker jeg stille i øret hennes : “Jeg elsker deg jenta mi” – hver eneste gang er jeg så heldig å få høre de magiske ordene tilbake : “Jeg elsker deg også mamma”……

La oss aldri glemme hvor heldige vi er  – vi som har små engeler her hos oss – som vi kan kysse godnatt hver eneste kveld <3

 

 

God natt – alle mine kjære <3

Iselin
 

Påske i G.Sørensen stil <3

Påsken er som julen for mange vil jeg tro. 

Ikke alle har noen å tilbringe den med, ikke alle har flotte hytter på fjellet eller ved sjøen – ikke alle har skiutstyr eller påskeegg store som fjell.

På sosiale medier florerer det med bilder. Solfylte bilder – turer på vidda, dager i bakken, appelsin og kvikkklunsj i hytteveggen – glade barn – glade voksne. Treningsturer og afterski – lammelår,rødvinsglass og peiskos. 

Påsken er fantastisk på dette viset, men det er like deilig med bypåske. Eller bare hjemmepåske. 

Og man trenger absolutt ikke dyrt skiutstyr eller flotte hytter. Et par gule servietter, tente lys, litt kvikklunsj og kanskje en god bok holder i massevis – for å ikke nevne sol. Er det sol – så trenger man i grunn ikke mer. 

Men slik som været er i dag og slik det er meldt i morgen, så må vi se lenge etter sola. Det er meldt overskyet i hele dag og morgendagen byr på regn og atter regn. 

For oss som har hendene fulle er vi egentlig litt likegyldige til været eller hvordan påsken tilbringes. Det å bare kunne slappe av litt og nyte fridager sammen med Ingelin er mer enn bra nok – sol eller ei – hytte eller hjemme. 

Vi bor jo også i kofferter – og har gjort det i snart ett helt år – så å kunne slippe dét ytterligere er bare deilig. 

Vi har derfor inntatt og inntar påsken med knakende ro – lave skuldre – samvær – snop og varm kakao. Og Herregud så mye snop jeg har spist ! Og boller, boller med vaniljekrem og melis! Jeg har gått på en skikkelig godtesmell. I påsken som i julen! Etter påsken er det dog tilbake til sunne linjer – så jeg nyter det så lenge jeg kan 🙂

Denne påsken har vi holdt på litt i huset. Slappet av hjemme og vært med venner. Resten av dagene skal tilbringes i ro og mak, med påskeegg – fine filmer, tegning, maling og litt rydding rundt huset. Vi stresser ikke og gjør ting akkurat i vårt tempo – og herregud så deilig det er. Er vi ikke ute av døra før etter kl 1200 – så er vi ikke det. Og akkurat nå – så er det akkurat det vi trenger, både barn og voksne <3 

Nyt resten av påsken!

Påskekos fra familien G-sørensen 😀


Kjører hard stil i Åros om dagen!


Påskeharen har vært på besøk og gjemt egg i hagen !


Nattkjole, ullundertøy og gummistøvler – full kontroll!


Svein er med på påskejakta <3


Pappa og Ingelin <3


Påskeharen satt fast på fjellet, men sendte nissen istedet. Ingelin i sjokk – dog det egentlig var logisk – nissen og påskeharen er jo naboer.

 


Pust  i bakken <3


 


Ingelin har tegnet påskeharen <3 stolt mamma!! 😀

 

 

sprettrumpe og magepose til tørk!

Ok, Jeg har kommet over et par bukser – eller bukser er å ta i – det er vel heller tights. De er laget for å fremheve rumpas “beste” sider og får rumpeballene til til å se spretne og lekne ut.  Jeg var inne og tittet på disse buksene – rettelse: tightsene – en gang for lenge-lenge siden – og siden har de dukket opp på facebooken min som en plagende ånd – plageånd.

Bildet er hentet fra side2.no

Buksene blir reklamert med tekster som “få rumpa alle menn drømmer om!” Jeg skal ikke henge meg opp i dette akkurat nå – men dette er igjen et bevis på hvorfor jeg ser på reklamebransjen med særdeles kritiske øyne. For

1) Jeg driter i om jeg ikke har rumpa alle menn drømmer om

2) Jeg vil ikke ha rumpa alle menn drømmer om

Jeg vil ha klær som JEG føler meg fin i og som er behagelige å ha på seg.

 

Det var derfor med stor ironi og humor jeg smilende pakket opp en gave min kjære Tom hadde bestilt til meg: rumpebukse!!!

Det er tydeligvis en bukse alle menn drømmer om å se rumpeballer i. 

Jeg valgte å ikke føle meg truffet – mener han at jeg ikke har fin rumpe? Er det et hint? 

Nei jeg valgte og smile og takke og har denne gaven godt i bakhodet når jeg skal bestille en ballepushup til han og en boxershorts med et snitt som fremhever utstyret hans 😉

Likevel: buksa fremhevet rumpa – og den er sykt deilig i stoffet. Men om du ikke allerede er supertrent eller slank rundt midjen  – så er denne buksa alt annet enn behagelig. Hjelper liksom ikke med sprettrumpe bak, når massepåsan henger over foran.


Så enkelt kan man fremstille sin “trente” og spretne kropp
 


Denne buksa hadde vært superdeilig….
 

Dersom den hadde vært høyere i livet! For hvilken dame/jente uten superslank eller supertrent kropp ser fin ut i en bukse som såvidt går over kjønnshåra?


Denne buksa gir meg mye fint bak, men ingenting ellers!! Snakk om å ødelgge en jentes selvtillit på rekortid!


Altså, magen blir hengende som en pose til tørk!

Misforstå meg rett, jeg er som regel veldig fornøyd med kroppen min. Men som pungbrystene –  har også magen fått gjennomgå etter 9 måneder svangerskap. Selvom det snart er 4 år siden og selvom jeg har tatt coolsculpting og gått ned 18 kilo, så er hud- hud. Den bruker lengre tid på trekke seg sammen.

Jeg prøver ikke på noen måte å trykke meg selv ned eller disse min egen kropp ( det gjør den helt fint av seg selv, høhø )

Men jeg vil bare at andre skal se at man ikke er alene når man står foran speilet og ikke føler seg bra nok. Vi har alle gode og dårlige dager, det er bare så lett å dyrke de dårlige – når man støtt og stadig blir påmindt , gjennom forskjellige medier, hvor bra alle andres tilsynelatende er.

Ha en strålende dag alle mine kjære. Kle dere i hva DU føler deg flott i ! <3


Foto: Alessandra Langum for X-life.no

 

 

 

 

SE! Bollemagen over bollemusa er borte!

Innlegget er sponset

Ja nå dere. Nå skal dere få se!!

Går det virkelig an å fryse bort fettet på magen? Er det virkelig mulig å fjerne fett fra kroppen uten å måtte legge seg på operasjonsbodet, uten narkose – uten å legge seg under kniven?

Javisst kan man trene, og dét, DET vet jeg alt om. Både trening og riktig kosthold har gjort at jeg har gått ned rundt 18 kilo det siste året. 

Likevel finnes det områder på kroppen, som av gentiske årsaker bare er som det er. Jeg kan trene alt jeg vil ( eller så mye som jeg kan i en travel hverdag ) og jeg kan spise så sunt jeg vil. Men med mindre jeg vil leve som en toppidrettsutøver så blir jeg ikke kvitt den koselige lille bollemagen over bolletissen. Den er selvfølgelig blitt mindre, men den er der.

Da Hege på Wennesklinikken kontaktet meg og introduserte meg for Cool-sculpting , rynket jeg litt på nesen. Går det virkelig an? Å la magen ( eller andre deler på kroppen ) bli sugd inn i en frysemaskin og fryse bort fettet ? Dette måtte jeg jo teste ut!! 

Du kan lese om -og se bilder fra behandlingen min her

Det er nå iunderkant av tre måneder siden jeg gjorde min første behandling og jeg har holdt meg unna treningssenter og spist slik jeg har gjort det siste året. Jeg har dog vært svakere for søstsaker, så har jeg hatt lyst på litt sjokolade til vannglasset mitt på kvelden, så har jeg spist det.

Grunnen til dette er at jeg ønsket å se om denne cool-sculptingen virkelig funket. At det ikke var treningen som gjorde at jeg ble kvitt det lille ekstra. Du vet sånne typiske slankepiller du får kjøpt overalt – som sier at du må spise sunt og trene 2-3 ganger i uken ved siden av. Eh – er det rart man da går ned i vekt, hehe. 

Uansett  – her kommer resultatet. På bildene står jeg med armene i kryss over brystet og blir knipset akkurat på utpust. Dermed får jeg en nærmest oppblåst mage og nøyaktige og ærlige resultater på både før -og etterbildene. Ingen mage som er holdt inn hverken på det ene eller det andre. 

Jeg vil anbefale dere å ikke bli distrahert av den småfrekke papirtrusa – jeg vet den er farlig fin. Ellers lar jeg bildene tale for seg selv. Hva synes dere? 

Altså, dere kan si hva dere vil, men kosemagen er borte! Jeg er i sjokk og begeistring! 

Dagen etter “inngrepet” var jeg faktisk å trente vekter ( ja jeg trente 1 dag ) – jeg  kjente ingenting i 2-3 dager, så kom murringene. Magen var øm og sår og det kjentes litt ut som kraftige mensensmerter i 2 ukerstid før det gikk tilbake til normalt. I denne tiden unngikk jeg de altfor stramme buksene og beltene, rett og slett fordi det var ubehgalig. Magen var øm i en litt lengre periode. Men i den store sammenheng en helt fantastisk opplevelse. Tenk at det går an!

Jeg vil minne på at vi alle er forskjellige – og vi reagerer forskjellige. Noen vil kanskje ha mer smerter enn meg, andre minddre. Jeg er uansett veldig overrasket og fornøyd over at dette i det hele tatt er mulig! 

Ønsker du en prat med Hege eller en konsultasjon : Ta kontakt med henne her

Eller se kontaktinfo nedenfor:

Wennesklinikken 
Grev Wedelsplass 2 
3015 Drammen

32 82 30 73

97 54 96 55

[email protected]

 

Har dere øvrige spørmsål kan dere også kommentere her på bloggen eller kontakte meg direkte på [email protected], så skal jeg besvare eventuelle spørsmål etter beste evne <3


Foto: Alessandra Langum
 

Ha en strålende kveld! 

Klem bollemusa <3

Denne duppeditten gjør livet litt enklere!

Dette innlegget er sponset

 

Det finnes mange irriterende småmomenter i hverdagen. 

Sokker som forsvinner i tørketrommelen

Bilnøkler som aldri ligger der du la dem sist.

Omslaget/kortholderen til mobilen som alltid blir borte,

eller hårnåler som tydeligvis blir spist av et eller annet spøkelse.

Irritasjonene er mange, men det som irriterer meg mest er når man har dårlig tid ogmobilen ringer i veska og man leter bilnøklene som etter retten skulle ha ligget der. Jeg leter og rører, ringingen av telefonen stresser meg mer enn hva som er normalt. Akkurat som om jeg MÅ rekke å ta den. Som om det ikke går an å ringe denne personen opp igjen. Jeg MÅ på død og liv rekke å ta den og det at jeg ikke finner den, stresser meg mer enn nødvendig. 

Jeg graver og graver i veska, men blant en ensom sokk, noen tamponger, et par mynter, løse tyggegummier og tre forskjelige lipgloss og hundrevis av hårnåler finner jeg ingenting. Jeg rister veska som en spedalsk og hører den. Jeg hører den forbanna nøkkelen og jeg hører den masete telefonen, men jeg finner dem ikke. Telefonen fortsetter å ringe. Jeg begynner å banne til meg selv. Jeg stresser. Blir forbanna. Jeg får til slutt tak i en ledning. Når jeg nøkker i ledningen hører jeg nøkkelknippet klirre. Jeg aner håp og drar ledningen opp av veska.

Den største syndebukken av dem alle! Ledningene til øretelefonene! Fy fader som jeg hater dem. Eller jeg hater hvordan de klarer å vikle seg inn i alt jeg eier i veska. Det blir en stor klase med dritt, en drittklase som ihvertfall krever 5 minuttter av tiden min til å løsne. Dette har jeg ikke tid til!! Jeg kunne skapt krig av mindre! 


Bildene er hentet fra Turtleneck sin facebookside – kjenner du deg igjen?

 

Herregud jeg må gå på sinnemestringskurs….

 

Hva om det fantes en løsning på dette sykt uviktige – men likevel sykt irriterende problemet. Hva om det fantes noe som kunne varsle om hvor tingene mine lå, eller noe som ihvertfall kunne hindre denne drittklasen i veska. Vel det finnes.

De eller DET heter Turtleneck og er ( ved siden av å være et sykt fresht tilbehør ) fantastisk deilig og nyttig – for å unngå kluss i veska, lomma – ja livet! 😀

De er i korte trekk et “plagg” du kan tre over ledningen som både gir den farge og anti-krøllegaranti, med mindre du knyter den vel og merke 😀

 


 

Nå kan du være så heldig å vinne en egen småfrekke turtleneck, i den fargen du selv ønsker, til både deg selv og dine venner! 😀 

Du kan sjekke ut mer om denne geniale dingsen og de forskjellige fargen på deres facebook side her eller dere hjemmeside her

For å se hvor enkelt du kan vinne, sjekk min instagram-konto @iselinguttormsen

( Følg @turtleneck.life på instagram, del et bilde av deg selv og dine krøllete ledninger på instagram og hashtag #turtlenecklife ) 

Du vet ikke hva du går glipp av før du har prøvd det 😀

Gå sommeren i møte med fargerike turtlenecks – jeg er avhengig! <3

Med vennlig hilsen

Fornøyd Turtleneck ambassadør 😀 <3

 

 

 

Husprosjekt og mensenbøtte!

Jeg kan jo ikke bare skrive om hengepupper og kvinnekamp. Det er jo så mye annet som skjer om dagen også. Huset for eksempel.

Ja herregud – huset! Det er det lenge siden jeg har oppdatert dere på.

Mye av grunnen til dét er at det blir gjort ting hver eneste dag, men at man ikke ser så mye forandringer fra gang til gang.  Tom jobber på spreng, dag ut og dag inn, men når man står midt oppi alt kaoset blir man litt blind på alt man faktisk har gjort. Og Tom – han har gjort mye! 

Det er ikke før jeg ser tilbake på gamle bilder fra i fjor – at jeg ser hvor mye som faktisk har skjedd. Hvor falleferdig og forfallende denne gamle skolestua egentlig var og hvor utrolig fin den er på vei til å bli. Vårt lille hjem <3

Jeg gleder meg til å sette meg ned og samle sammen alle bildene jeg noen gang har tatt under denne oppussingen og se på prosessen bit for bit. 

Jeg gleder meg så vanvittig til å ha mitt eget hjem igjen. Tente lys og fyr i peisen i min egen stue, matlaging på mitt eget kjøkken. Sove i min egen seng og ikke minst sammen med Tom. Herregud som jeg gleder meg til å kunne sove sammen med Tom igjen – for det blir det ikke så mye av i disse dager. 

Jeg gleder meg til å ha et bad med plass til mine egne ting – et bad hvor jeg kan drite på min egen do og hvor jeg har min egen søppelbøtte!

Ja du hørte rett – jeg gleder meg så sykt til å ha en egen søppelbøtte. Alle mine kvinnelige lesere vil jeg tro forstår dette. Noen vil kanskje rynke på nesa og si jeg er ekkel og at de absolutt ikke kjenner seg igjen. Vel – jeg tror dere lyver – hehe. For det kan vel ikke bare være meg som har det slik? Jeg unner nemlig ingen å blande seg oppi den søppelbøtta der når tante er på besøk.  

Jeg mener: Jeg har gått til innkjøp av driteposer til bikkjer  – for å pakke pakke bort og knyte igjen alt av bevis – jeg forsegler! Om jeg allikvel ikke tømmer søpla etter et dobesøk – så er jeg kjørt. En søppelbøtte kan faktisk ikke stå en hel dag på varme fliser med brukte tamponger i – ikke uten at folk skal klare å lukte hva vi egentlig er lagd av. 😀 

Tom sier han absolitt ikke vil vite om dette – ikke overhodet – ” Du har sett meg føde, din nisse, dette tåler du” smiler jeg tilbake. Mensen er like naturlig og faktisk mer renslig enn all lukta dere mannfolk stolt skyter ut mellom rumpeballene deres, så litt mensenpreik – ja det får dere pent tåle! 😉

Likevel har jeg en sperre for at andre skal tømme denne søppelbøtta når jeg har mensen. Tom kan faktisk holde seg helt unna.  Men så har det seg jo slik at jeg har en svigermor som tømmer søpla før jeg i det hele tatt har rukket å tørke meg. Det er jo et luksusproblem vil jeg si, men jeg gleder likevel til å ha min egen søppelbøtte.  Min helt egne private mensenbøtte – som ingen skal stikke nesa si i. 

 

Jeg gleder meg så vanvittig til ALT et EGET hjem måtte innebære. Og det VET jeg at svigermor og svigerfar gleder seg til også – for vi er jo ikke akkurat noen sjenerte sjeler som lusker stille rundt. Vi ønsker jo ikke å være til bry, men vi vet at vi i aller høyeste grad er det. 😀  

Men det vil bli rart også. For jeg kommer til å savne å kontinuerlig ha mennesker rundt meg. Å komme hjem etter en lang arbeidsdag til et varmt og godt hjem med ferdigdekket bord. Hvor tøyet vårt er blitt vasket og brettet, hvor maten er handlet inn og hvor Ingelin ALLTID har noen å underholde. Et hjem hvor vi alltid har barnepass – dersom det er krise og et hjem hvor man aldri føler seg alene. 

Jeg kommer til å savne varmen og kjærligheten, humoren og galskapen. Jeg tror fader meg jeg kommer til å savne å få mensenbøtta tømt. 

Ha en nydelig dag. 

Xoxo Iselin 


Dere kan jo bare tenke dere alt rivningsarbeidet vi har gjort innvending! Hva tenkte vi egentlig på?! 😀


Råttent og brent treverkr rundt pipa


Nytt tak kom på plass i høst


Bare å få vinduer på plass skaper følelsen av et hjem 😀 <3


Friskt og sunt panel er nå på plass rundt hele huset <3


Frydenlundhaven i mitt hjerte – herregud som vi skal kose oss her <3
 

Unnskyld!

Jeg legger meg flat, jeg er ydmyk og jeg er stolt! 

Stolt over lesere som jeg ikke aner hvem er – som setter spørsmålstegn rundt det jeg skriver og som er kritiske.  Stolt over at det finnes mennesker som ønsker å “hjelpe” meg på veien når jeg skal forsøke å formidle temaer jeg brenner for. 

For jeg liker at jeg også har kritiske lesere! 

Jeg glemmer noen ganger at jeg har flere lesere enn hva jeg selv kanskje innbiller meg. Jeg glemmer at jeg ikke lenger skriver innlegg for 200 venner på facebook – jeg skriver til så mange mange fler! Jeg skriver nå også til folk som ikke kjenner meg eller kjenner til min humor og min ironi.

Jeg lærer jeg også – og meninger jeg og vi ofte snakker høylydt om innenfor fire vegger, må med omhu plasseres på den hvite skjermen framfor meg.

Når det gjelder mitt forrige innlegg ( som du kan lese her ) er det én ting jeg ønsker å forklare: for hvem er jeg til å “slut-shame” damer i pornobransjen? Jeg tror de fleste av dere vet at det ikke er dette jeg ønsker – eller bevisst prøver å gjøre. Jeg ønsker å være kritisk til kriteriene mange menn setter til kvinner – gutter til jenter- som jenter setter til gutter – og som også jenter setter til seg selv, samt media – Media – den største syndebukken av dem alle. 

Vi blir ofte fortalt at det naturlig ofte er det beste – men selv ønsker ofte menn å se på kvinner som har justert på utseende sitt – med alt det måtte innebære.  Denne “justerte” kvinnen er den jeg er i forrige innlegg kommenterte som en “utpult silikonbabe”. Hardt og brutalt – og jeg ser i etterkant at dette er nedlatende. 

Når det gjelder Petter Pilgaard, står jeg fortsatt fast som stein i sement. Hans holdinger og utsagn er helt “gjøk” og slike holdninger vil jeg alltid synes er tullete. 

Jeg takker for kritiske øyne – dere hjelper meg faktisk til være mer kritisk til mine egne innlegg. 

 

Love you all

Med vennlig hilsen utpult mamma <3