Unnskyld!

Jeg legger meg flat, jeg er ydmyk og jeg er stolt! 

Stolt over lesere som jeg ikke aner hvem er – som setter spørsmålstegn rundt det jeg skriver og som er kritiske.  Stolt over at det finnes mennesker som ønsker å “hjelpe” meg på veien når jeg skal forsøke å formidle temaer jeg brenner for. 

For jeg liker at jeg også har kritiske lesere! 

Jeg glemmer noen ganger at jeg har flere lesere enn hva jeg selv kanskje innbiller meg. Jeg glemmer at jeg ikke lenger skriver innlegg for 200 venner på facebook – jeg skriver til så mange mange fler! Jeg skriver nå også til folk som ikke kjenner meg eller kjenner til min humor og min ironi.

Jeg lærer jeg også – og meninger jeg og vi ofte snakker høylydt om innenfor fire vegger, må med omhu plasseres på den hvite skjermen framfor meg.

Når det gjelder mitt forrige innlegg ( som du kan lese her ) er det én ting jeg ønsker å forklare: for hvem er jeg til å “slut-shame” damer i pornobransjen? Jeg tror de fleste av dere vet at det ikke er dette jeg ønsker – eller bevisst prøver å gjøre. Jeg ønsker å være kritisk til kriteriene mange menn setter til kvinner – gutter til jenter- som jenter setter til gutter – og som også jenter setter til seg selv, samt media – Media – den største syndebukken av dem alle. 

Vi blir ofte fortalt at det naturlig ofte er det beste – men selv ønsker ofte menn å se på kvinner som har justert på utseende sitt – med alt det måtte innebære.  Denne “justerte” kvinnen er den jeg er i forrige innlegg kommenterte som en “utpult silikonbabe”. Hardt og brutalt – og jeg ser i etterkant at dette er nedlatende. 

Når det gjelder Petter Pilgaard, står jeg fortsatt fast som stein i sement. Hans holdinger og utsagn er helt “gjøk” og slike holdninger vil jeg alltid synes er tullete. 

Jeg takker for kritiske øyne – dere hjelper meg faktisk til være mer kritisk til mine egne innlegg. 

 

Love you all

Med vennlig hilsen utpult mamma <3


 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg