Lukten av suksess.

Reklame | Glade og Duck Cleaning

Innlegget er skrevet i et klokkerent og velduftende samarbeid med Glade og Duck Cleaning.

Påsken er i full gang og vi storkoser oss på ei liten leid stue i fjellet. Det er ikke de store luksuriøse forholdene, men helt perfekt for oss! Strålende sol på dagen, fyr i peisen på kvelden. Barna sover som stein i den friske lufta og jeg føler jeg sover på en stein. Jeg vet ikke om det er fordi jeg er støl i rumpeballene etter en dag i bakken eller om jeg faktisk får vondt av å ligge på en sliten skumgummimadrass fra 1999. Hytta er uansett total sjarm og vi kunne ikke hatt det bedre.

De 4 bukkene bruse som skulle feire påske til de ble fete <3

 

Det hadde selvfølgelig vært prikken over i’en med en utedass, men heldigvis er det et fint lite bad inne i hytta. Ja for såpass ordna forhold må det være.

Men på en liten sjarmende hytte som dette, blir selv det nyeste bad besudlet. Fire friske tarmer som koser seg med påskegodt og grillpølser setter sitt preg.

 

La deg sjarmere, men ikke lure, disse damene leverer så det smeller

 

Flaks for oss at jeg da har et samarbeid med Glade og Duck Cleaning! Toalettmappa ble fylt til randen med godlukt og dassrens. En leid do har neppe lukta freshere enn det denne gjør nå!

Glad(e) påsk! Hø hø

Denne påsken er dermed total toppen av lykke!

Sol, nydelig skiføre, fyr i peisen, yatzy, glade barn, duftende do og fornøyde foreldre.

Glade og Duck Cleaning har også kommet med nye dufter til våren. Sånt blir det konkurranse av. Følg med på Instagrammen min i morgen, da bjuder vi på..

NYT FRIDAGENE ❤️

ISELIN 💕