Sagaen om menstruasjonen del 2. STALLTIPS

Høsten herjer for fult! Både utenfor vinduet mitt og inni kroppen min! Det er så utrolig koselig! Å sitte inne med tente lys, fyr i peisen, en god genser og en deilig kopp med varm te. Det som derimot ikke er fult så koselig er sykdommene høsten tar med seg.

Tom er borte på jobb hele uka. Det vil si; han dro mandag morgen og kommer ikke hjem før fredag ettermiddag.! Deretter drar han fredag kveld og jobber natt til lørdag , natt til søndag og natt til mandag!! 

Og her sitter jeg , dævsyk og mutters alene med to barn. Og JA,  jeg synes fryktelig synd på meg selv! Og det må værra lov!

Influensasymptomene spiser meg opp innvendig. Feber, hodepine, hoven hals, tett nese, vondt å svelge, vondt å hoste, vondt i alle muskler, ledd og hårsekker på hele kroppen!

Begge barna har også vært forkjølet. Tette neser, grønt snørr, hoste og våkennetter. Jeg er totalt utslitt! Og som om ikke det er nok, så har jeg fått mensen på toppen av det hele! Bare sånn for å sikre seg at hodepinen og muskelsmertene virkelig får jobba denne uka!  Og denne skrotten her, den leiker ikke akkurat butikk! 

Her kommer gårsdagens “episoder” fra Sagaen om menstruasjonen!

Del 1: status MENS

 

Del 2 : Stalltips

p9HnVTAMRnA

Suss og kluss –  Iselin <3

 

 

 

Jeg legger ned…

Permisjonstiden min er snart over.  Jeg kan ikke tro det!! Dagene har sust forbi som en fjert i medvind og jeg skjønner virkelig ikke hvor tiden ble av. Hverdagen skal om ikke lenge hente meg inn igjen. Det betyr fastere rammer, mer rutiner og et tidsskjema jeg må holde etter beste evne. Jeg skal tilbake i jobb, tilbake til et liv hvor jeg ikke kun er mamma Iselin,men også bare  ISELIN rett og slett.  Jeg gruer meg litt, men det skal bli utrolig godt å få komme seg ut av denne permisjonsbobla. Få litt albuerom – pusterom.

Nå som jeg plutselig må strukturere dagene mine enda mer, ønsker jeg å rydde opp litt.  Ved siden av jobb og mammarollen vil jeg fortsette å sette av faste tider til å trene, men i tillegg vil jeg sette opp faste tider til å skrive blogg og faste tider til å skrive musikk.  Bloggen er noe jeg virkelig vil satse på! Jeg vil gjerne holde den ved live – og få den opp og frem. 

Nå som jeg er blitt en blogger for Nettavisen Livsstil har jeg derfor endret på facebooksiden min som etter retten kun omhandlet musikken – til å bli en side hvor jeg deler alt fra bloggen. Alt jeg skriver, innlegg, bilder og videoer. Musikken vil selvfølgelig også få skinne igjennom, men i første omgang vil det være mest blogg. 

Jeg vil slutte å dele alt  på min private facebook-side og etter hvert ha en lukket profil. For noe vil jeg kun ha privat, med mine nærmeste.

I over ett år har jeg  tenkt på å gjøre dette, men vegret meg. Jeg har vært litt redd for at folk ikke skal orke å styre med å følge meg på min nye side, samtidig som jeg ikke vil være voldsom og kjøre over siden som i utgangspunktet ble opprettet grunnet sangen Ylva, som jeg skrev i 2012. Jeg følte at det kanskje ville være respektløst. Men nå ligger jo denne siden der på facebook, uten noe aktivitet, som et ensomt spøkelse, så hvorfor ikke få liv i den igjen – med både musikk og blogging, bilder og videoer? 

Jeg har derfor valgt å bare kaste meg ut i det.  Stupe uti – uten å sjekke hvor dypt det er først – så jeg håper virkelig dere vil hjelpe meg og dele siden min “Iselin Guttormsen – Ærlig talt” med alle dere kjenner, like den og selvfølgelig følge . <3  Dere kan klikke dere inn på den HER  🙂

 

Så jeg legger absolutt ikke ned bloggen, jeg bare flytter delingen av den til en annen side. Så hvis dere fortsatt vil følge mine tanker og meninger rundt kropp, kjønn, sex og holdninger, krysser jeg fingrene for at dere liker det nye formatet mitt og følger meg på min nye side. <3

 

Peace and love – Iselin <3

Troll!!!

Troll!

De finnes i alle slags størrelser og uendelige fasonger.

Noen spiser stein , Noen blåser ballonger

Det finnes store, Det finnes små

Det finnes de med skrukker på.

Noen er skumle , Noen er søte.

Noen er harde , Noen er bløte.

Det er finnes skogstroll, hagetroll, småtroll og lykketroll. Det finnes rumpetroll og skrukketroll, nettroll og de som rett og slett bare er TROLL. Jeg har både hørt historier om dem, sett dem, og blitt utsatt for dem. Jeg har stort sett vært borti ganske mye -og mange troll !!

Og så har du de som bare daler ned fra himmelen. Som fløyelsmyke snøfnugg på en på vakker vinterdag. Små søte troll ,  Tiny Trolls!  – Tiny Trolls of Norway.

 

Hold nå derfor godt på hatten, men bli ikke lei – sponset innlegg nr 2 er på vei!

 

Som mange vet, har jeg et samarbeid med den herlige butikken Lille Skatt i Drammen. Der får du tak i mammatøy, ammetøy og ikke minst spedbarn -og barnetøy samt nydelige småting og naturlige produkter til våre minste. Våre søte små – småtroll. 

Man kan ikke alltid kjøpe de dyreste merkene til barna sine, jeg kan i hvert fall ikke det. Det er dyrt – svindyrt!  Man kan jo bruke opp en hel månedslønn på klær og utstyr til podene. Men er det noe jeg virkelig mener er riktig og viktig, så er det kvalitet til barna. Spesielt nå som vi går kaldere tider i møte. Da er det kjekt med samarbeidspartnere som tipser om merker som virkelig leverer. 

Da Heliya på Lille Skatt introduserte meg for Tiny Trolls of Norway , hadde jeg aldri hørt navnet før! Jeg visste ikke hva , hvem eller hvor. Jeg måtte umiddelbart google de opp og jeg ble umiddelbart forelsket!  Hadde de bare hatt klær til voksne også!

Ikke før jeg hadde rukket å kjenne på denne forelskelsen , så lå det en pakke i posten. 

En fantastisk herlig gave, med det nydeligste og mykeste joggesettet Ingelin noen gang har eid.

Ikke bare er det god kvalitet, men det er óg et fantastisk design! Det er både nydelig og kult på samme tid. Det er utrolig solid og mykt , varmt og godt, uten sømmer som irriterer eller klør og uten lapper som stikker. Klærne er romslige og normale i størrelsen da dette er et norsk design – og passer derfor perfekt til mine små som slekter på et langt og høyt pappatroll. 

Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har kjøpt det dyreste og beste i god tro, men som Ingelin aldri vil bruke fordi det er ubehagelig. Hos Tiny Trolls of Norway får du virkelig tøy barna dine kommer til å elske!!! Joggesettet har allerede vært i vask to ganger og det er fortsatt like fint, like mykt og like godt å ha på seg. At klærne er designet for aktive barn er lett å merke. Under en hel dag med leking var det ingen kald mage eller rørlegger-sprekk på tur. klærne sitter med andre ord utrolig godt på aktive kropper.

I tillegg er Tiny Trolls of Norway de eneste jeg vet om som leverer egne barnehagepakker til barna! Her får du alt du trenger til småtrollene som går i barnehagen uten å måtte lete deg i hjel i jungelen av tøy. Skal du kjøpe barnehagetøy eller bare klær nå som høsten er i anmarsj er det salg på disse akkurat nå – og jeg anbefaler dere på det sterkeste å klikke dere inn og se på barnehagepakken fra 1-3 år her eller 2-8 år her.  

Og ikke nok med det! Nå får dere, mine kjære , fine lesere,  20% rabatt på HELE nettbutikken ved bruk av rabattkoden : vipiselin ( kan ikke kombineres med andre kampanjer ) .

Dette vil jeg definitivt kalle for en av mine varmeste anbefalinger i høstregnet! Dere vil ikke angre og småtrollene vil ikke klage <3

Og om det skulle råde noen tvil: Så har selvfølgelig Lille skatt i Drammen dette fantastiske merke i butikk – så kan dere selv se, kjenne, føle og lukte <3

 Ønsker dere alle en god uke! 

Iselin <3