Mine interiørfavoritter

Reklame | Ellos.no

I annonsesamarbeid med Ellos er jeg så heldig å få lov til å presentere våren.

 

Snøen smelter, solen skinner, fuglene kvitrer. Dagene blir lysere, nettene blir varmere. Vår!

Det sildrer i kroppen idet jeg går ut døra. Den friske, men nå varme brisen stryker lett over kinnet.

Jeg får et akutt behov for fornyelse. Jeg vil skrubbe terrassen, vaske vinduene, henge opp nye gardiner og re opp sengen med friskt nytt sengetøy.

Jeg blir som fuglene , jeg blir som kommende mødre som vil gjøre alt klart til den nye babyen melder sin ankomst. Redebygging.

 

Og gjett om dette redet skal gjøres klart til våren!! Jeg skammer meg litt, for jeg hadde jo helt glemt at Ellos.no i de hele tatt har en haug av nydelige godbiter til hjem og hage!   Jeg har nå drømt meg bort i sommerlige vibber, duse og friske farger og romatiske følelser.

Jeg har samlet mine favoritter og de kan du ser her:

 

Av en eller annen grunn trekkes jeg alltid mot det rosa på denne tiden av året. Lyse , lette og duse farger i forskjellige nyanser som gir meg smaken av sommer. Jeg har liksom en stil om sommeren og en stil om vinteren .

Alle produktene finner du på ellos.no 

 

Sengeteppet kan du ser her

Morgenkåpen finner du her 

Den nydelige sengehimmelen ser her

Forskjellige putetrekk finner du her

Og inspirasjon til bord-bedekning ser du her 

 

 

Lystette gardiner er et must nå som dagene blir lengre og lysere! Endelig har jeg funnet disse som ikke mørklegger rommet med dystre farger, men likevel holder lyset ute.  Perfekt til soverom og oppholdsrom !

Dette bildet gir meg smaken av barbente tær og sommer! For flere gardiner , se her.

 

 

Jeg rett og elsker å fornye huset innimellom. Det er ikke så mye som skal til. Ofte holder det med nye puter eller putetrekk.  Noen lyse servietter i stoff eller en ny krukke eller vase til blomstene.

 

Våren er i alle fall kraftig i anmarsj og jeg elsker det!

 

Noen av mine favoritter som du nå finner på Ellos.no
Noen av mine favoritter som du nå finner på Ellos.no

 

Jeg hadde helt glemt hvilket hav av nydelig interiør og tekstiler Ellos har på sin hjemmeside – klikk her for å se hele sortimentet <3

 

Nyt solen og den deilige tiden vi har i møte <3

 

 

Min nye livspartner!

Reklame | www.Suunto.com

Ja, jeg er enig, det er en billig tittel , men absolutt sant . Jeg har ikke bytta bort Tom, jeg har bare fått en til, i tillegg.

 

Foto: Alessandra Langum for X-life

 

Vi passer som hånd i hanske, han er yin og jeg er yang. Vi trener sammen, spiser sammen, sover sammen, dusjer sammen, går på do sammen.  Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skulle gjort uten ham.

 

Min nye partner er lett å ha med å gjøre.  Jeg kan liksom ta han med overalt og alle elsker han.  Det kan fort bli litt mye, for han er ikke i nærheten så avhengig av meg som det jeg er av han.  Bortsett fra når han trenger å lade batteriene, da er nok jeg god å ha.

 

Alle jeg presenterer han for , blir overrasket over hvor smart han er. Hvorfor kunne ikke deres bare vært like logisk ?

 

Jeg føler meg ganske heldig som har en slik trofast, ærlig og motiverende partner. Jeg har blitt flinkere til å yte mer på treningene, flinkere til å tenke riktig kosthold, flinkere til å få nok søvn og til å lytte til kroppen min.  Han gir meg daglig fornuftige tankevekkere og minner meg på å hvor flink jeg er. Kroppen min er liksom hans. Vi er ett!!

Tusen takk for alle de harde og tunge – men også nydelige og fine stundene vi har sammen. Du veileder meg –  og for det er jeg evig takknemlig  .

 

Min elskede Suunto sier klart ifra når han oppfatter meg som stressa.

 

Han er praktisk og elegant <3
Han er oppmerksom <3

 

Tusen takk til gjengen ved SUUNTO som introduserte meg for denne fantastiske pulsklokken og lar meg leve med han hver dag. Han gjør meg lykkelig ! 😀 <3

 

For flere nydelige livspartnere – klikke deg inn på www.suunto.com og finn din favoritt!

FOTO: Treningsfrue

Hvordan takle utroskapen ett år etter?

Reklame | Parweb

Innlegget er skrevet i et omsorgsfult og godt samarbeid med Parweb.

 

Strålende sol på nesten skyfri himmel, lysere dager og snø som smelter. Våren er i anmars!

Kroppen og hodet reagerer. Jeg blir glad. Jeg får lyst til å være flink med kosthold og trening. Motivasjonen kommer snikende. Jeg føler meg lettet og fri på en måte.

Likevel er det noe ved denne årstiden som rokker ved noe mørkt og smertefullt. Midt oppi positive tanker og smil, kan en låt fra spotify gi meg et knytteneveslag og kaste meg ett år tilbake i tid. Tilbake til den dagen verden min falt i grus.

 

Foto: Alessandra Langum

Det er nesten et helt år siden jeg fant ut om utroskapen. Jeg husker ikke nøyaktig dato, det vil jeg ikke huske . Men jeg husker årstiden, atmosfæren og ikke minst følelsene. Det knyter seg i magen.

Jeg får lyst til å gråte, men det kommer ingen tårer. Jeg tror tårene rundt denne hendelsen er brukt opp.

 

Jeg er stolt. Stolt av at vi har stått i det. At vi er kommet så langt. Jeg er stolt av at jeg delte historien den gang og stolt av alle som delte sine historier med meg. ( Innlegget kan du lese her ).

Utroskap rammer så ufattelig mange og det så utrolig mange som sørger i stillhet. Ingen må få vite, men alle vet.

 

Vi har lært mye under denne prosessen, Tom og jeg.  Vi har lært å se hverandre på en helt annen måte. Sette mer pris på hverandre og elske hverandre på et dypere plan.

Mennesket fascinerer. Vi er komplekse og skjøre individer.

Tom sin største anger foruten selve utroskapen er at han ikke hørte på meg for alle de årene siden, når jeg sårt ba om at vi skulle gå i parterapi for å få orden på kommunikasjonen.

Tenk om vi bare hadde gjort det DA, da hadde vi kanskje ikke sittet i den situasjonen vi sitter i NÅ.

For det er ingen hemmelighet at jeg har gruet meg til nettopp denne årstiden. Denne lyse fine tiden som minner om en mørk og dyster smerte som jeg har aldri noen gang tidligere har kjent på.

Foto: Carpediemfoto.net

 

For hva skjer egentlig etter så mange måneder ? Er Tom fortsatt redd for å miste meg ? Forventes det nå at jeg skal ha kommet meg videre? Er det ufint av meg å ta opp dette temaet når jeg kjenner det stikker i hjertet? Er det urimelig å fortsatt sette klare grenser?  Hvor lenge skal han tolerere min noen ganger uventede adferd? Hvor lenge skal jeg takle alle følelsene? Hvor lenge skal jeg slite med dårlig selvtillit. Hvor lenge skal jeg slite med tilliten til ham ?

Mange av svarene vil nok tiden vise. Hvert menneske er unikt, hvert utroskap er forskjellig og hvert parforhold likeså. Det som likevel hadde gitt en trygghet , er å vite at alt er fullstendig normalt. At det ikke finnes noen frist for når ting skal avta eller bli bedre, men at man kan fint kan komme seg gjennom det, så lenge begge to er klar over det.

For nå – nesten et år etter, så føler jeg nettopp dette,  at Tom nesten har glemt alt som er skjedd og bare vil gå videre. Og det forstår jeg jo. Man vil jo ikke gå rundt å pine seg selv.  ” Ja, jeg veit jeg har driti meg ut. Jeg har såret deg mer enn noe annet. Jeg har risikert hele livet vårt som familie og jeg skammer meg, men kan vi bare glemme det nå? “

Jeg forstår at han vil glemme , men det kommer jeg aldri til å gjøre. ALDRI!  Denne utroskapen har gitt meg sår som muligens aldri helt vil gro. I beste tilfelle bli tykke vonde arr som jeg lærer meg å leve med.

 

Men hvordan skal vi forholde oss til hverandre? Tom kan noen ganger føle jeg er urimelig. Jeg VET jeg er urimelig, men jeg vet også at jeg har en sabla god grunn til det.

I denne sårbare tiden jeg nå befinner meg i er det en ren tilfeldighet at jeg blir kontaktet av psykolog og parterapaut Andreas Løes Narum ved parweb.no

 

Han har kommet med konsept han mener kan hjelpe mange par. Og jeg- jeg er så hjertens enig!

For hadde  vi selv hatt en side som Parweb når vi for første gang fikk livet hardt kastet i trynet som nybakte foreldre, hadde vi mest sannsynlig hatt verktøy som hadde hjulpet oss ut av de værste krisene.

Foto: Alessandra Langum
Foto: Alessandra Langum

Vi nordmenn og jeg mener i hovedsak MENN, er livredde for parterapi.  Dette kan flere parterapauter bekrefte. Mannen er ofte redd for et scenario hvor han blir sittende med skjegget i postkassa mens partner og terapaut rotter seg sammen.  Dette er så feil! Og jeg håper menn i fremtiden ( eller den part som vegrer seg ) tar sin partner seriøst hvis de virkelig vil ha et liv med mindre krangling og konflikt.

Vi nordmenn er også flinke til å ta kontakt med terapauter når livskrisen virkelig har nådd sin topp. Når det virkelig er enten/eller. Hvorfor gjør vi det? Vi brannslukker fremfor å forebygge. Vi tror vi skal klare å ordne opp i det selv, men det gjør vi ikke. Hadde vi gjort det, hadde ikke samboer -og skilsmissestatistikken vært så høy som den er i dag.

Unnskyldningene er mange for å unngå dette forebyggende eller reddende arbeidet. Andre faktorer enn frykten for ” to mot én” er TID og kostnader. Parterapi kan være dyrt i lengden og det krever mye tid som stort sett går utover arbeidsdagen.

På https://parweb.no/ kan du få parterapi rett inn i stua di, når det passer dere, eller etter barna er lagt og begge to har tid. Det er trygge rammer og omgivelser. I sin egen stue kan man senke skuldrene og slappe mer av. I tillegg er det billigere. Mye billigere.

Går man gjennom en hard livskrise er det selvfølgelig å anbefale å fysisk oppsøke hjelp. Det er ingenting som kan overkomme å sitte å prate med noen face to face.  Men Parweb er en fantastisk start!!  Kanskje vil din partner se at dette faktisk ikke er så skummelt som han skulle ha det til. Kanskje vil det fjerne fordommene og frykten for å oppsøke hjelp og kanskje holder det kun med terapi på nett .

 

Inne på siden kan dere velge hvilken sti dere som par mener dere bør gå. Det kan være den gule stien for par som opplever hverdagsproblemer i forholdet – FOREBYGGENDE. Eller det kan være en av de røde stiene som er for par i krise – REPARERENDE.

Om man vil kan man gå alle stiene og man kan også prøve en versjon kun for deg selv, dersom partner ikke ønsker å bli med akkurat nå. For mer informasjon om de forskjellige stiene, klikk her .

 

Tom og jeg skal nå sette i gang på den røde stien som omhandler utroskap. Riktignok et år etter, men likevel så utrolig nødvendig da vi nå er i en ny fase av krisen.

 

Jeg gleder meg til å fortelle dere hvordan det går underveis og hvis du og din partner trenger hjelp, så oppsøk PARWEB – Det er så mye bedre å prøve enn å se på forholdet hviskes ut <3

 

Masse kjærlighet fra Iselin ……og Tom <3