Hud og Velvære


NB: sponset innlegg.

 

Så er jeg godt inn i min 28’ende uke av svangerskapet. 91 dager igjen! Herregud 91 dager på å rekke å bli ferdig med alt! Huset, pakke inn, flytting, innflytting, pakke ut – komme på plass. Ordne alt til Iben kommer og samtidig rekke å senke skuldrene nyte julen og resten av svangerskapet.

Men det det skal jeg klare – alt sammen. Magen vokser i takt med åreknutene og bevegelsene og sparkene i magen blir stadig kraftigere. Ingenting gjør meg mer lykkelig nå – enn å kjenne kraftige spark mens Ingelin stråler av begeistring <3

Vi skal i kommende uke og innen 3 november begynne å flytte inn i huset og ha vår første natt der. Slik det ser ut nå – kan jeg nesten ikke tro at det vil skje, men det skal det – håper jeg!

Ryggen min er gåen og jeg lengter sånn etter å kunne gå inn på et bad om natten når jeg er tissetreng – jeg lengter etter å kunne stå opp og bare tusle barbeint på varme gulv inn til badet  eller gå inn på et kjøkken etter et glass vann midt på natten. 

Jeg gleder meg til å endelig kunne senke skuldrene og slappe ordentlig av – før min nye rolle som tobarnsmamma virkelig begynner.

Det er mange tanker som svirrer om dagen og i takt med stresset –  tvinner det seg til en stor og deilig ball på skuldrene. 

Da er det godt med gode sjeler som minner meg på at jeg ikke må glemme å senke skuldrene underveis i denne prosessen heller. Gode varme sjeler, med gode varme hender. <3

For herregud det er lenge siden jeg har slappet så godt av som jeg gjorde denne dagen. 

Hud og velværeklinkken! You made my day! 

Med en samboer som jobber til alle døgnets tider – enten det er nattevakter , dagvakter eller døgnvakter og som fiser rett avgårde på huset og bygger, rydder og ordner – og som man praktisk talt ikke har delt seng med på et 1 år – så var det så utrolig beroligende og godt å bare bli tatt på! Hehe, helt sant! jeg kunne sovnet – men jeg gjorde det ikke – jeg er altfor glad i å skravle til å gjøre slikt.

Men der kom jeg – sliten, vondt bekken, vond rygg og nakke. Gravid og lykkelig – men litt lei. Traskende i duskende høstregn og inn i varme velduftende lokaler:

Det skal faktisk ikke mer til. Duften av velvære gir meg en fantastisk indre ro. Jeg kunne sovnet her mens jeg ventet – men jeg gjorde det ikke…….;)

 

 

I hverdagens stress og mas  – gravid eller ei – forelder eller ei – samboer eller singel – så er det viktig å ikke glemme seg selv. Spesielt nå som høsten er her. Huden blir påvirket – håret blir påvirket – kroppen, muskler og ledd. Jeg elsker høsten – misforstå meg rett! Det er i mine øyne den beste årstiden av dem alle! Da er det tid for kos. Krype inn under tepper – tenne lys – nyte en stor kopp varm kakao med én liter krem <3 

Det var liksom denne følelsen jeg fikk når jeg la meg på behandlingsbenken hos Stine. En god oppvarmet og myk behandlingsbenk –  i et rom med kun lykter og en atmosfære som hentet energi langt inne sjela. Det var tid for en deilig hudbehandling  – ren og klar!!

 

Aldri før har jeg følt meg så fresh og avslappet uten et milligram med sminke – og ryggen, bekken og nakken nøt den varme benken og massasjen.

Dette er en behandling man bør unne seg nå på høsten! Dropp heller treningen for en dag og ta vare på kroppen på en litt annerledes ,men likevel strengt nødvendig, måte 🙂

Jeg vet ihvertfall at jeg skal bli flinkere til det – flinkere til å ta vare på kroppen min – på alle mulige måter – ikke bare ved trening og kosthold – men unne den noe ekstra godt og en vel fortjent behandling. 

Og for de av dere som ikke vet hva dere skal gi i julegave, bursdagsgave eller feks babyshowergave : need I say more?

Et gavekort hos Hud og Velværeklinkken er virkelig en gave med omtanke og mening <3 Klikk deg inn her og se deres forskjellige behandlinger og følg de på facebook for å få med dere gode tilbud 🙂

 

God helg til alle! Nyt regnværet og grå dager  – herregud hvor høsten er deilig! <3 <3 <3

 

Viken Fiber – Et sleipere firma skal du lete lenge etter!

Kjære Viken Fiber. Dette innlegget er til dere.

Vi ble kontaktet av en av deres selgere i sommer. Hyggelig var det – og nødvendig – for vi ønsker jo gjerne å få internett og TV på plass når vi er flyttet inn i huset vi har totaltrenovert i over ett år nå. Altibox blir bra tenkte vi.

I kontrakten ( punkt 6.1, 6.2 og 6.3 ) står det at dere har 9 måneder å levere tjenesten på. 9 måneder!!!  

Enhver fornuftig person skjønner at man ikke kan vente i 9 måneder på et slik produkt. Da dette blir et nytt hus som ikke har hatt bredbåndtilknytning tidligere  og vi derfor må  risikierer å vente i 9 måneder før vi i det hele tatt får noe.VI har jo ingen annen leverandør som vi pr dags dato bruker.

Min samboer sier at dette ikke lønner seg for vår del – hvorpå deres selger kan garantere at graving vil skje etter sommeren. Vi vil altså ha alt på plass innen vi flytter inn. I god trod om at dette faktisk er sant – skriver min samboer under på kontrakten. Dette blir gjort i juni 2016.

Sommeren går og sommeren forsvinner – høsten kommer – vi har fortsatt ikke hørt noe fra dere – hvilket står i deres VIKTIG INFORMASJONSBREV at dere skal. Dere skal kontakte oss – jeg tolker det som – holde oss oppdatert. ( Ja jeg vet – hva jeg TOLKER er ikke relevant – men når dere har 9 mnd med leveringstid så forventer jeg faktisk at dere holder oss oppdatert! )

Vi blir hverken kontaktet eller oppdatert – det er da gått rundt 4 måneder. Jeg ringer for å sjekke status. Dere lover at dere skal sjekke opp i dette. Vi legger på. Senere får vi en melding på telefon hvor dere skriver at dere ikke kan si oss når graving og oppkobling vil skje. Det er ikke nok salg i området og det vil ikke være lønnsomt for dere å begynne å grave før dere får inn flere salg i nabolaget. 

Vi ringer igjen og spør hvordan vi skal forholde oss til dette. Vi kan jo ikke sitte å vente på at selgerne deres får inn salg.Vi ønsker at ting skal være på plass innen en måned slik deres selger lovte oss. Naive som vi var. 

Vi ringer så igjen for å forhøre oss om hevelse av kontrakten ( punkt 20.1, 20.2 og 20.3 ). Dere har ikke levert tjenesten eller varen vi har etterspurt og dere kan heller ikke gi oss noe tidspunkt på når det kommer til å skje eller om det i det hele tatt kommer til å skje!!!! Kvinnen i andre enden sier at vi kan benytte oss av angrerettskjemaet og sender oss et ferdig utfylt skjema som vi kun skal skrive under på. De har ikke holdt sin del av avtalen – så det skal gå i orden. VI sender inn angrerettskjemaet og noen dager senere får vi varsel fra dere!

Varsel om brudd på avtalen. Vi må betale et bruddgebyr på kr 4500,-!!!!!!

Er dere faens morsomme??!!!!

Vi ringer dere igjen og det blir sagt at dere skal kikke på saken vår. Hittil har vi enda ikke fått noe svar fra dere. 

En kontrakt er en kontrakt – jeg skjønner det og vi burde ALDRI har skrevet under en kontrakt med et firma som driver en, hva skal jeg kalle det? mafiavirksomhet!! For en elendig kundservice ! Jeg har ikke vært borti makan!!!

Vi ønsket å bruke dere! Men vi kan ikke vente i 9 måneder – uten garanti for at det i det hele tatt kommer til å skje noe!!! Og så må vi betale et bruddgebyr på kr 4500 ,- for en vare og en tjeneste vi aldri har mottatt??? En vare og en tjeneste dere ikke kan garantere at vi hele tatt vil få??

Dette er jo helt på styr!!!

Men dere har selvfølgelig kontrakten og loven i deres hule hånd. En kontrakt som det lukter råtten pung av!!!Og selgere som gjør alt for å få provisjonen sin. Og visst kan dere drive på slik – for dere har jo så mange kunder – hva gjør vel et par misfornøyde her og der. Misfornøyde kunder som dere fader ikke bør få kalle kunder engang – for vi har ikke fått noen ting av dere!!!!

Denne bør dere vaske kontrakten deres med!! Bildet er hentet fra nett

Nei VIKEN FIBER – Dere skuffer på høyt nivå – og hadde dere vært lure – så hadde dere latt oss oppheve avtalen – slik at vi trygt kunne valgt en annen leverenadør – som Telenor feks – som kan gi oss dato på når ting vil skje. SÅ – når dere endelig var klare kunne vi byttet over til dere. Men jeg kan love dere at vi aldri kommer til å bruke dere noen gang – slik situasjonen er nå. Og jeg vil advare andre til å skrive under på sinnsyke kontrakter fra dere og stole på sleipe selgere!

MVH

Misfornøyd et eller annet – men langt ifra kunde!

 

gravid, selvtillit og ÅREKNUTER!!!!

klokka lyser i skrivende stund 03:44. Jeg har allerede vært våken én time. Ligget og vridd meg i alle himmelens retninger for å å finne en posisjon som ikke gjør meg så tissetrengt. Jeg tapte. Jeg har nå tisset ute i bekmørket, i 2 herlige varmegrader, bak annekset #gledersegtilegethjem! Tenkte å krype stille tilbake til sengs og sove resten av natten i fred og ro – men så ble jeg tørst. Så faens tørst!!!

Så her ligger jeg.. klinvåken og klintørr i munnen.

Jeg må ha vann! 

Det finnes ikke en dråpe i annekset her, flaska er tom og jeg kan ikke snike meg inn i hovedhuset. Der ligger Svein (bikkja)  og han kommer til å lage et leven hvis jeg nærmer meg døra- Vil jo ikke vekke folka. Jeg kan liste meg forbi inngangsdøra og ned i kjelleren – men da blir Ingelin liggende alene her ( Tom er på nattevakt ) , tenk hvis hun våkner mens jeg er nede i kjelleren. Jeg har ikke hjerte til å utsette henne for panikken i å våkne i en mørk liten hytte alene. 

Jeg må slutte å skrive om hvor tørst jeg er – det blir bare værre..

Jeg kan heller skrive om noe som nesten er værre! ! !

Og DET er å ligge våken sånn som nå – midt på natten – med sosiale medier så farlig tilgjengelig!

Det er ikke første gang jeg ligger våken slik – magen er blitt større og komforten mindre – jeg tyr ofte til mobilen. Scroller nedover instagram. Ser vakre bilder av høsten, babyklær , interiør og spreke folk som enten går turer eller trener. Sykt mye spreke folk faktisk. Så inni hælvete med mange spreke og trente folk!!

Altså, jeg har et mye mer avslappet forhold til kroppen min nå enn det jeg noen gang har hatt før. Etter jeg gikk ned nesten 20 kg og endret kostholdet har jeg fått en helt annen respekt for den. Så kom husprosjektet, depresjonen og nå graviditeten som har satt en stopper for treningen. Det har gått fint altså, jeg vet at etter fødsel og bekkenplager – så er jeg fit for fight – jeg har gjort det før og skal klare det igjen. Jeg veier pr dags dato rundt 73 kg. jeg har gått opp nesten 9 kg hittil i svangerskapet. Mye er grunnet baby og mye grunnet kosthold. Jeg er mye mer sulten nå – spiser mer og spiser mer brød enn jeg har gjort på 2 år. 

Men 73 kg er ingen vekt for meg å få panikk over. Da jeg ble gravid med Ingelin veide jeg nesten 80 kg! 80 kg FØR svangerskapskiloene la seg. 80 kg er heller ikke mye for andre damer, men for meg og min kropp – så er det det. 

Jeg er altså en særdeles mye sunnere utgave av meg selv dette svangerskapet her. Sprekere og lettere. Jeg føler meg egentlig relativt ok.

klær fra Drammens fineste mor og barn butikk – Lilleskatt <3
klær fra Drammens fineste mor og barn butikk – Lilleskatt <3
klær fra Drammens fineste mor og barn butikk – Lilleskatt <3


 

Jakke og deilig strikkekjole fra nydeligste Ma Vie <3

Men så ligger jeg her da, uten sminke og bleik, tørst i en sliten pysj – klinvåken kl 04:15 på natta, Scroller meg nedover instagram og ser ikke bare spreke og trente folk, men superspreke og supertrente gravide damer!! 

Altså jeg hadde dødd for å se ut som de når jeg IKKE er gravid! 

Magen er ikke noe problem, den vokser jo – slik er det bare – dobbelthaka også forøvrig – men bena mine…Bena mine har liksom alltid vært min “redning”, min gode side! Uavhengig graviditet  – selv når jeg var på mitt tyngste ( uten å være gravid altså ) så har jeg liksom alltid hatt fine ben. Jeg kunne lett skjule magen og litt store armer og gå i lårkorte kjoler og høye heler. Vel …Den tid er forbi!

Jeg har fått åreknuter!!!!!

Disse kom IKKE under forrige svangerskap og DA var jeg mye tyngre og mye større! Dette er ren og skjær uflaks og klase med herlige gener! Jeg skal ikke klage på strekkmerkene jeg har fått , de er beskjedne og et tegn på hva kroppen min har gjennomgått og gjennomgår nå igjen – men åreknutene! Nei fytti!!! 

De starter bak, under rumpeballa – og gudene må vite  – de starter sikkert helt ved hårfestet ved rumpehullet – men jeg har ikke somla meg til å kjenne så godt etter. De kryper nedover på baksiden av låret og mot baksiden av kneet. Noen har dristet seg så vidt ned på leggen, men de synes bare ekstra godt på en god dag. 

Altså beina mine, lår og legger er så hovne og disse forbanna åreknutene har fest!! Det er jo ikke stort jeg får gjort nå, men merk dere mine ord. Disse skal vekk!!!!! 

Fra nå av skal jeg holde meg unna instagram når  jeg ligger våken midt på natten, stusselig og sårbar. Jeg venter heller til maskaren og strømpeuksene er på – DA, da tåler jeg en støyt 😉

Ros, klapp og klem til alle flotte mammaer og gravide der ute – vi er fader meg råe! <3

Over og ute – åreknute!!!!

Åpningsfest!!!!!

Ja det kommer nok tittelen på innlegget være den dagen jeg skal føde også, men dét er heldigvis en liten stund til enda!

I morgen derimot, da blir det åpning da!

 

Innlegget er sponset

 

Dere er sikkert som meg – eller JEG er som alle andre. Høsten er tid for forandring. Ingenting er mer tilfredstillende enn noen nye ting til høstgarderoben. En ny genser, sko, hansker og skjerf og ikke minst ny hårfrisøre! 

Hår har liksom vært noe jeg ikke har tatt så seriøst opp gjennom årene. Det er jo bare hår liksom. Helt til jeg gikk gjennom en personlig livskrise vil jeg si. Med stress, lite søvn, tårer og fortvilelse. Jeg mistet mye hår og med en deilig kombo av mye bleking og gråfarging sa håret mitt klart ifra: “jeg er ødelagt”. Gode behandlinger og kurer og klipp har gjort håret mitt mye bedre. Det begynner å bli sunt igjen og jeg kan endelig våge meg på noen myke striper og overganger.

Håret mitt er ikke lenger noe jeg bare ser på som “bare hår”. Jeg har kjent på kroppen hva det gjør med selvtilliten hvis håret forfaller – eller rett og slett faller AV!! Jeg legger kun hodet mitt i hendene på profesjoenelle. Det har jeg også gjort de siste årene,- men som sagt – høsten er tid for forandringer , og fremover vil jeg kun legge hodet mitt i bløt hos Karoline Halleby ved Park Lane Frisør på Gulskogen! 

Karoline har jeg vært hos før, hun er magisk! En engel rett og slett! Men jeg har ikke sittet i stolen hennes hos Park Lane – og det er i grunn ikke så rart, for de har ikke åpnet her i Drammen…….. før nå!!! Og denne åpningen – den finner sted i morgen – nærmere: 07.10.17 fra kl 10.00 – 21.00 på Gulskogen senteret!!!

Denne herlige gjengen er klare til å ta deg imot på den store åpningen i morgen med goodiebags og noe godt å drikke

Det er også veldig verdt å nenvne at de hele første åpningsuke kommer til å ha gode tilbud både på behandlinger og produkter – Hele uka!! De første 400 kundene vil få vip-kort som gir 10% rabatt på alt (også produkter) ved hvert eneste besøk!! Salongen vil du finne i 2 etg på senteret. Like ved Home & Cottage.

Altså, hvis man ikke blir klar for å komme igang med høstfrisyren nå, så vet ikke jeg!! Det kribler i hårrøttene og kiler i tissen! Jeg gleder meg så vanvittig til å se salongen og ikke minst booke time hos Karoline!

Dette er forøvrig Karoline. Hun er min – men jeg er villig til å dele henne. Enhver med respekt for seg selv fortjener å bli dullet med av denne <3

Enkle fakta:  “Karoline har jobbet i faget siden 2009 og tok svennebrevet sitt i 2011. Etter det har hun i tillegg til å jobbe som frisør utdannet seg makeup artist ved Imageakademiet. Hun har bred erfaring i bransjen med bla. TV2, Den norske opera og ballett, musikkvideoer, TV – serier og forskjellige oppdrag innen frisering og makeup også innen undervisning av faget.”

Jeg vil også legge til at hun ivaretar kundenes ønsker etter ypperste kvalitet og at hennes nøysomhet og gode øye for detaljer etterlater et perfekt resultat. En liten guru faktisk. Ikke for å skryte altså… #snikreklame 😉 hehe

Uansett: Lykke til med åpningen til gjengen på Gulskogen – jeg gleder meg på deres vegne og jeg gleder meg til å sette meg i stolen hos dere <3

For å se noe av Karoline sitt arbeid kan du ta en titt her. <3

For Park Lane Frisør hjemmeside – klikk her <3

Over og ute –  hårknute <3
 

Mannegruppa Ottar. Herregud for en suppe av patetiske små menn! Ekle, kvalme og usympatiske. Skikkelige godgutter!

Bildet er hentet fra blogger Rannveig Heitmann. Dette bildet er noen måneder gammelt og jeg har lest at en av vitsemakerne har bedt om unnskyldning og angrer. Men likevel. Dette mine damer og herrer – er MANNEgruppa OTTAR. Jævlig fin gjeng!

 

Mannegruppa Ottar på facebook! Herregud for en patetisk gjeng! Jeg har tidligere fått innpass i denne hemmelige, lukkede og kvalme gruppa. Tok meg noen dager, tittet gjennom, så hvem av mine venner på facebook som faktisk var medlem og analyserte de tragiske skjebnene som eksisterte inne på denne groteske siden. 

Jeg vet ikke hva som er værst, den kvinnefiendtlige holdningen, truslene, de ekle vitsene om barneovergrep, voldtekt og incest, mennen som trykker “liker”, ler eller forsvarer denne siden med nebb og klør. La meg si dere en ting: Ingenting – absolutt ingenting ved denne siden kan uskyldiggjøres eller bortforklares. At det i det hele tatt finnes menn og gutter som som frivillig forsvarer denne siden gjør meg så flau!! 

Og menn er det flust av – nærmere 40.000 menn og gutter er medlemmer av denne siden! 40.000 ! Fedre, brødre, ektemenn, ungdom og drittunger. 

Individer som kaller seg menn og gjemmer seg bak denne superhemmelige, ekle og lukkede gruppa. At noen med barn i det hele tatt kan støtte en slik side – kan jeg rett og slett ikke forstå – at noen med en kone, mor, søster eller datter er medlem av en slik gruppe er helt vanvittig! 

Er det rart vi stagnerer i utviklingen som mennesker?

Jeg synes synd på de av dere som finner disse vitsene morsomme, som finner denne siden morsom. Jeg synes synd på de av dere som bidrar til en voldtekstkultur som en bitter dag kan ramme den du er aller mest glad i.

Jeg blir provosert, men jeg blir ikke sint. Gudene skal heller vite at jeg ler av hvor jævlig stusselig det som MANN går an å bli. Hvor vanvittig uintelligent det går an å være eller hvor lavt man kan synke når man sjikanerer, gjør narr av og er delaktig i grove vitser som omhandler samfunnets aller svakeste individer- de uten stemme – BARN!!! 

Jeg forstår at mange er blitt lagt til gruppa uten å mene noe med det, men jeg blir direkte flau når jeg ser hvem av mine venner på facebook som faktisk er medlem av gruppa. Hvis DU er det – gå inn og ta en titt, eller bare ta en grundig titt på bildet øverst her – vil du virkelig assosieres med dette? 

Jeg skal ikke skrive mer om dette,noen gang, tror jeg.For den oppmerksomheten fortjener den patetiske suppa av mannfolk virkelig ikke! Og til de av dere som skal komme med kommentarer som forsvarer denne gruppa kan spare dere. Jeg kommer ikke til å svare. Jeg kommer heller printe ut hvert jævla dumme motargument på en dassrull og tørke meg i den hemoroidefylte ræva mi.