Ved veis ende

Reklame | Parweb.no

Det høres jo veldig dramatisk ut. Og for meg, så er det faktisk litt trist.  For samarbeidet med Parweb har gitt meg så ekstremt mye!

Det hele blir nesten som et lite brudd . Kommer jeg til å klare meg videre? Kommer VI til å klare oss som par, nå som vi er ferdig ?

Svaret er ja.  Vi kommer til å klare oss så fantastisk bra! Det betyr ikke at vi aldri kommer til å krangle igjen eller at såret etter utroskapen til tider vil blø , men vi vil klare å prate om det på en helt annen måte fremover.  Jeg har lært meg å lytte, trekke pusten rolig og ikke bli så sint. Tom har lært seg at det slett ikke er farlig å snakke om følelser, at det ikke er en svakhet å gråte og at kommunikasjon faktisk har ført oss nærmere sammen enn noen gang!

 

 

Den røde stien – konkret rettet mot utroskap, har vært utrolig fin.  Videoene av Psykolog og parterapaut Andreas L. Narum har vært til enorm hjelp. Å sitte sammen i egen stue og høre han prate har fjernet tunge byrder fra skuldrene våre. Det er så vanvittig godt å se et annet menneske med faglig dyktig kompetanse si alt en selv tenker.  Jeg har slukt hvert eneste ord og samtidig tittet på Tom for å registrere og få en bekreftelse på at han også får med seg det som blir sagt.

Det har vært så utrolig bra.

 

Det er dog den gule stien som har gjort mest inntrykk! På denne stien ble jeg kjent med Tom på en helt annen måte, på et helt annet plan! Hvem skulle tro at en prat om barndommen vår skulle påvirke oss så vanvittig mye.  Og utelukkende positivt!

 

Én ting er å bruke et verktøy som Parweb på å komme gjennom en pågående krise. En annen ting er hvordan mitt syn på Tom har forandret seg gjennom denne prosessen. Jeg klarer faktisk å beundre ham, være stolt av den han er, ikke på tross av hans feil, men med.

Jeg har fått en dypere kjærlighet for ham når jeg ser hvor hardt han jobber for å få dette til å fungere. Hvordan han100% fokuserer på familien sin. Hva han gjør for meg og for jentene våres.

For å ikke snakke om respekten og lidenskapen som på ny har funnet veien inn i forholdet vårt.   I takt med at Tom sin respekt og forståelse for meg har økt – har sexlysten hos meg fått et nytt liv. Det er helt utrolig hva god kommunikasjon gjør med kropp og sinn!! <3

 

Jeg kan med hånden på hjertet si at parweb har vært med på å gjøre reisen gjennom dette utroskapet så utrolig mye lettere!

Og jeg håper så inderlig at alle de som er skeptiske og redde for å søke hjelp i parforholdet sitt, innser at det faktisk hjelper. Det er ingen som skal ta deg, eller rotte seg sammen mot deg. Du trenger ikke være redd.

Jeg er så  lettet . Så vanvittig lettet over at Tom endelig ble med på parterapi. Ikke at han hadde så mye valg etter alt som er skjedd, men han kunne jo faktisk ha nektet. Da hadde vi dog ikke vært et par i dag, men jeg er bare så lettet over at knuten i magen endelig begynner å løsne.

 

Parforhold er krevende. Det er jobb 24/7 og er man først havnet i en vond spiral. Er det ekstremt vanskelig å komme seg ut av det.

Er det noe vi er enige om , Tom og jeg. Så er det at vi skulle ønske at vi søkte hjelp tidligere. Da hadde det kanskje holdt med en gul sti .

Slik er det nå en gang ikke, men vi gjør alt vi kan for å redde oss som par, som foreldre og som familie.

Tusen takk til Parweb som har støttet oss og hjulpet oss gjennom denne krevende tiden !

Uten dere hadde denne veien, denne stien, vært så utrolig mye brattere og virket så utrolig mye mer uoppnåelig . Takk for at dere har gitt oss troen og motivasjoen!

 

 

Har dere noen spørsmål, noen dere trenger å prate med eller ønsker å teste ut en av stiene, klikk dere inn på https://parweb.no/

Det er et av mine beste valg jeg har gjort i voksen alder.

Varme tanker og gode klemmer til alle par som trenger en oppmuntring <3

 

Iselin & Tom