Jeg sier bare Ma Vie !! <3 <3 <3

Innlegget inneholder reklame

Åh dere! Jeg har så mye jeg vil dele med dere, så mye jeg vil skrive om. Jeg vil skrive om mine meninger om debatten rundt halloween og julebukk. Som forøvrig kan dra åt helvete!!!Julebukk er koselig – halloween er spennende. Om jeg skulle vært hjemme i helgen, skulle jeg overøst alle de søte barna med godteri og entusiasme. Jeg hadde gått ute med Ingelin selv, og lusket lurt rundt med prinsessekroner og liksom sår i panna –  Jeg har lyst til å vise dere hvordan det går med  huset vårt og hvordan det går med kroppen min etter ca 4 måneder (!!!) uten styrketreningen jeg så strukturert satte av tid til før.

Og dere skal få innblikk i disse tingene – eller ikke bare innblikk – jeg SKAL vise dere alt 😀

I mitt forrige innlegg skrev jeg om mitt nyetablerte samarbeid med den herlige klesbutikken Ma Vie i Drammen <3

Jeg anbefaler dere så innmari å følge de på facebook og på instagram : @ma vie as

Deres nyheter er så absolutt verdt en titt! Klærne deres er handlet inn med omtanke, sjel og kjærlighet – og følelsen man får av å bære disse plaggene er fantastisk. Det er så mye å velge mellom av duse farger og toner – myke overganger og nydelig estetikk – råe og harde detaljer på urbane og kule plagg blandet med fjær og nydelige smykker.

Takk til fotograf Anniken Oline G B ved A&B Photography. Du er bare suuuper! <3

Hatt fra Hipanema og fantastisk rå jakke fra Loika. Denne finnes selvfølgelig i skapet mitt nå

Sixty days, love this Poncho

Hvis du liker denne favoritt jakken fra Senze of Joy, så har Ma Vie akkurat fått inn nye i offwhite, sort og lys grå. Den lysegrå finnes såklart også i skapet mitt <3

Rå skinnjakke med lekre detaljer fra Frontrow <3

Tøff, søt og vanvittig deilig topp og skjørt fra Ruga:)) Denne skal straks i skapet! Nydelig å ha på seg! <3

Natta tålmodige dere <3

Mandagsklippet

Ingelin og verdens kuleste Omi (mormor) <3

Barna våre går gjennom mange faser i livet og det kan gå kort tid mellom hver kule trend. Jeg prøver så godt jeg kan å følge med, men boka om Bien Maja som var kjempemorsom i går kan fort bli for kjedelig i forhold til den nye Dora the explorer. Her i huset har vi vært gjennom prinsesser, kaniner,fantorangen og pippilangstrømpe – for å nevne noen.

Brannmann Sam har også vært en slager, skulle bare mangle egentlig – ingen er jo så kjekk og STRRRRAM som ham!

Fantorangen er en annen udødelig hit – bare å holde i snaber’n hans , så har du en venn for livet – trallala trallalei.

Spiderman er også litt kul, men det holder å måtte gå til innkjøp av spidermanpysj – for med én gang Elsa i Frozen dukker opp i CD spilleren er det ingenting annet som gjelder.

Kaptein Sabeltann har dog aldri slått helt an her i huset. Kanskje er det sminka, den linjebaserte barten eller de frekke krøllene. Ikke vet jeg, jeg husker bare at jeg som liten elsket både han og Ruben den røde! Gleden var derfor stor når sjefen i huset for første gang viste ekte kapteinsabeltann-ånd <3

http://https://www.youtube.com/watch?v=IpR9ivNRftM&feature=youtu.be

Hiv og Hoi! Iselin <3

Dette blir så juah spennende!!

Jeg har sittet som en og annen grå kontorrotte i hele helgen, men glad er jeg for det. Det blir deilig å komme på jobb i morgen og vite at flere kilo med papirarbeid er løftet av mine skuldre 😀

Jeg har derfor ikke hatt mulighet eller ork til å skrive om nyshava skrukk eller hårete legger. Men én ting har jeg tid til, og det er å komme med denne lille  kunngjøringen:

I en middels travel handlegate i min fantastiske by Drammen finnes en haug av fine butikker. Små butikker med sjel. Eiere med sjel og med hjertet for sin lille oase. Stikker du nesa innom en av disse butikkene, vil du få øynene opp for produkter du ikke finner andre steder. Produkter du kanskje ellers aldri ville sett. Produkter du blir forelsket i.

En av disse butikkene heter Ma Vie. En fantastisk butikk med fantastiske ansatte, en fantastisk eier og en fantastisk sjel! Gåsehuden melder sin ankomst idet du entrer inngangsdøren. Duftene, synet, atmosfæren, ja alt i denne butikken trigger sansene mine. Jeg får lyst på ALT, både interiør og klær, sko og tilbehør!

Dette er i mine øyne Drammens flotteste skattekammer og jeg er rett og slett forelsket i hele stedet!

Denne fantastiske butikken, med disse fantastiske menneskene og varene er jeg så heldig å ha inngått et samarbeid med!!! Det kiler så sykt greit i tissen!

Jeg skal sammen med Ma Vie sørge for at dere får med dere butikkens fineste nyheter, tips og inspirasjon. Det vil bli konkurranser og fantastiske premier! Jeg anbefaler dere derfor å følge dette skattekammeret på facebook her. Dere vil ikke angre et sekund!!!

Jeg kan bare si: følg med  – for her vil det dukke opp klær dere ikke har sett maken til!! Elegant og flott, urbant og kult! Gled dere!!

Bildene er hentet fra Ma Vie sin facebookside

Bildene er hentet fra Ma Vie sin facebookside

xoxo Iselin 😀 <3

Feminist og rødstrømpe – kjønnslepper og minikuk.

Jada jada, feminist meg her og feminist meg der! Rødstrømpe hit og rødstrømpe dit. Hva fader er galt med mannfolk som alltid må slenge feministkortet på bordet når en kvinne hever stemmen og sier sin mening. Jeg får stadig dette forbanna kortet gnidd i trynet. Hvor mannfolk oppgitt kan uttrykke sin frustrasjon over utsagnene mine.

Oppgitt over hva da? At jeg er feminist? At jeg er dame, at jeg har mine egne meninger, at jeg utrykker mine egne meninger? At jeg er ærlig? At jeg stiller spørsmål? At jeg snakker fra levra? Passer deg seg kanskje ikke? At jeg som et objekt for nytelse snakker om rennaræv og kjønnshår? Det er jo ikke særlig sexy og “jentete”, er det vel?

Vel…Ikke er jeg opptatt av å være sexy for noen andre enn meg selv ( og Tom da)  og forventningene om at jenter skal være jentete er like idiotisk som forventningene til at gutter skal være “guttete”

Feminisme handler så vanvittig mye mer om den klassiske likestillingspolitikken hva omhandler arbeid og lønn. Jeg har så lyst til å skrive et laaangt innlegg om nettopp dette, men det får bli en annen gang.

I denne omgang vil jeg bare si:  jada, gutter! Dere er sterkere enn oss, dere er høyere og tyngre oss, skulle mann og kvinne konkurrert i samme idrett, så hadde dere slått oss. Men la oss ikke glemme..- det faktum at vi som små embryoer alle hadde samme utgangspunkt. Vi er alle skapt med samme kjønn. At det kun ( nesten)  er små tilfeldigheter som gjør at jeg har lepper og du har pung. At du som et macho og mandig embryo lå sammenkrøllet som en liten reke med kjønnslepper mellom bena! Det visste du kanskje ikke det!

Så neste gang, min kjære mann,  du himler med øynene og rynker på nesa av mitt jævla feministpreik, så glem ikke at stakan-kjakan som du så stolt bærer på – tett etterfulgt av rognpåsan  – en gang i tiden var en liten klitoris omfavnet i kjønnslepper.

Og jeg – jeg skal aldri glemme – neste gang noen prøver å tilintetgjøre mine meninger – at jeg ER sterk og at mine meninger er likeverdige en manns, at jeg kan si hva jeg mener uten at jeg må bli stempla som en seig “rødstrømpe” , at jeg faen meg har en minikuk i trusa!

God natt <3 Iselin

analbleking, fittefis og tidsklemme.

Fuck me! Jeg ser over mine siste innlegg. KRISE! Jeg er iferd med å bli en sånn døll blogger! En sånn kjedelig blogger som skriver om tingene jeg har gjort i dag. Hvem bryr seg egentlig om hva jeg har gjort i dag? Svært få vil jeg tro, med mindre jeg har tatt en saftig analbleking, da skal dere få høre det da, lese det, ja til og med se det!

Men faktum er at tidsklemme strammer seg rundt halsen min. Den holder et passe stramt tak rundt strupen min, men ikke så hardt at jeg ikke får puste, ikke enda. Jeg skal fortsette å skrive, men jeg kan ikke bruke flere timer på å tegne på meg kroppshår og late som jeg er en mann med tennissokker pakket inn i  trusa. Bare sånn innimellom ;D

Men jeg kan jo skrive om mye annet, om fitteprump og fleskemage, om kroppspress og ungdommens stadige søken på det feilfrie liv. Om menneskets søken på det feilfrie liv!! Om stolte øyeblikk og flauser, om lykke og tragedie. Om småbarnsliv, mammaliv og kjærlighetsliv.Om arbeidslivet, musikklivet og leve livet. Om følelser og meninger.

Jeg har mange små overraskelser til dere, videre planer, konkurranser og små hint i forhold til musikken, men jeg må ta ett skritt av gangen, små skritt, musefiseskritt. <3

Jean Paul-sko fra Skogholt, lysegrå cardigan fra Ma vie, lue fra torgkjerringene i Drammen og en gammel herlighet av en veske fra Lindex.

Hej bloggen!

Da er det videotid mine kjære!

Noen av dere har kanskje fått med seg min forkjærlighet til Sverige. Jeg vet ikke hvorfor, det bare er sånn.

Jeg elsker Astrid Lindgren og jeg elsker svensk komedie. Jeg elsker svensk krim og jeg elsker språket! Heldigvis og gudskjelov er jeg i besittelse av verdens skjønneste svenske svigerinne!

Når trangen blir for stor og med hjelp av sosiale medier, kan jeg derfor prate svensk med henne akkurat når det måtte passe meg!

Jag önsker er en fantastisk dag! Hej! <3

Vinnerne er trukket ut! :D

994564_670694942958103_1368110864_n

Ikke noe annet krims krams i dag enn at vinnerne av Zen Hairlounge sin konkurranse er trukket ut! <3

Og det er ikke bare bare!!! De av dere som ikke ble trukket ut; fortvil ikke. Det kommer flere konkurranser fra Zen, belive me!! 😉

Vinnerne er følgende:

1 plass. Valgfri behandling: Klipp eller farge – GRATIS : Henriette Ravn Hovind

2 plass. Valgfri behandling: Klipp eller farge – 50% : Idun Jahren

3 plass. Valgfri behandling: Klipp eller farge – 30% : Carina saksvik

Gratulerer så mye! Dere kan selv bestille time på tlf: 32 82 33 33. Spør etter daglig leder Romina, hun har fått beskjed om de heldige vinnerne og vil sette opp en time til dere når dere ringer. Kos dere masse! <3

Jeg vet dere kommer til å bli fornøyd! <3

Klem fra Granny Guttormsen 😀 <3

Kjenner du deg igjen i denne videoen bør du søke hjelp!

Foto: Alessandra Langum

Slik lyder Politiets nye kampanje mot vold i nære relasjoner.

Jeg har tidligere skrevet om mitt destruktive forhold jeg befant meg i for noen år tilbake.

Det kan du forøvrig lese om her

Jeg tror ikke vi skjønner omfanget av vold i hjemmet eller i nære relasjoner. Man må nemlig ikke bli banket gul og blå hver eneste dag for å falle under kategorien mishandlet.

Mishandling er både fysisk og psykisk!

I dag vil jeg at dere skal se på denne videoen, reflektere og dele innlegget. Det er så ufattelig mange som trenger å se denne – som trenger å få opp øynene – som trenger hjelp.

SE VIDEOEN HER

Ha en nydelig helg <3 Iselin <3

Fra stiletter til vernesko!

Jada, det kommer noen saftige skriverier snart. Om ting dere rynker på nesa av, ler av eller blir flau av. Men jeg må først få lov til å si at jeg er i en tilvenningsfase om dagen. Jeg må tilvenne meg min nye arbeidsplass! hehe.

Dagene går i ett, og dagene går altfor fort. Når klokken er slagen 1600, så vil jeg egentlig sitte der litt til. Men jeg kan jo ikke alltid det – køen på vei hjem må gjennomføres, barn må hentes, mat må handles og familietiden skal nytes.

Men poenget er uansett at jeg koser meg på jobb! Mulig tiden flyr fordi jeg er såpass ny at ting tar litt tid å få gjennomført. Kanskje går dagene altfor tregt når jeg endelig kan ting utenat – med bind for øynene, opp/ned eller bak/frem!  Men jeg tviler 🙂

Det er så mye som skjer og jeg har så mye å lære. Gutta er så snille og tålmodige – både på kontoret og i bransjen generelt. Dette er en jo helt ny verden for meg!

Jeg er jo vandt med garderobehumoren til gutta, jeg tåler en del og er ikke så “nøye på det”, men dagen i dag overrasket til og med meg. Jeg var blitt invitert bort for å se på en mobil steinknuser og en siktemaskin. Jeg visste jo hvordan noe av det skulle se ut, men det var noe helt annet å se det i virkeligheten! Å klatre opp på maskinene, blir forklart og vist de forskjellige funksjonene og delene. Å befinne seg på en steinknuser når motoren brøler var faktisk helt rått – og det UTEN stein som ble knust!! Jeg ble så gira! Jeg fikk liksom en enorm respekt for maskinene. Jeg mener det! Jeg dæver av meg selv, men adrenalinet begynte å pumpe og jeg ble skjelven!

Haha, herregud jeg tror jeg dåner! Hvem skulle tro det?: At jeg skulle føle meg som et lite barn på tivoli av å gå rundt på et tåkete pukkverk. At jeg i det hele tatt skulle vite noenting som helst om sikteduker, mantler og knuseplater. At jeg noen gang skulle eie et par vernesko og en selvlysende varseljakke. At jeg skulle bli gira av å se store maskiner i aksjon. At det skulle kile i tissen av steinknusere!!

Takk, Scandiamaskin – for at dere gir meg denne muligheten – denne nytelsen! 😀 <3

Oppi her var jeg da. Passer meg perfekt – med min lidenskap for høyder!

20151016_095448 20151016_095433 20151016_104353

God helg!

Hilsen yrkesskada etter 14 dager!

Luremus – gråmus? Ja takk begge deler!

Norge – Italia.

Landskamp.

Jeg elsker å se gode fotballkamper. Og selvom det Norske landslaget ikke er av øverste klasse, så er det en selvfølge å se de i aksjon når man kan. Og i kveld, gjør de det faktisk ganske så bra mot en av de største – Italia.

Dette bringer frem gamle minner.

Minner fra tiden jeg traff Tom, hvor jeg lurte ham trill rundt!

Han kunne jo ikke unngå å bli forelsket. Herregud han hadde ikke en sjanse!

Ei liten blond frøken, med kjempepupper og gyllen sommerhud. Som elsket VM – koste seg i sommersola, med pils i den ene hånda og nystekte hamburgere i den andre, klassefotball på skjermen og en innlevelse uten sidestykke.

I tillegg kunne jeg skryte på meg at jeg ikke så nødvendigheten i å gifte seg og at Valentines Day var reinspikka sprøyt.

Bilde fra aller første kvelden jeg møtte Tom <3

Vel…det endte med at jeg la på meg ytterligere, farget håret mørkt igjen og fjernet 1 kg med pupp! Jeg drikker ikke øl, det går kun i hvitvin, jeg blir skuffet hvis jeg ikke får noen blomster på valentine og jeg drømmer om vårte store fine bryllup vi en dag skal ha! <3

wooops! <3

Men én ting er fortsatt det samme ; Jeg elsker en god fotballkamp!

Jeg lurte han kanskje litt, men i etterkant har vi fått ei nydelig datter og jeg er tilbake i MIN vanlige størrelse.

Jeg har dog fått flatere pupper og flere strekkmerker.

Jeg er bleikere i huden og gråere i håret.

Grå i håret – ut året <3

Ja jeg var kanskje en liten luremus, men jeg er langt ifra en grå ei !

Love – Iselin <3