Snipp,snapp,snute så var eventyret ute,eller?

Reklame | Novasol

Så har vi endelig landet litt etter årets fineste eventyr!  Temperaturen er lavere, koffertene pakka  ut og hverdagen er igjen i gang. Jeg kan ikke tro at det vi har gledet oss så lenge til plutselig er over.

Kroatia og Novasol leverte til de grader!

Vi har aldri leid hus i noen som helst land før, så at vi fikk bo i et nydelig feriehus med basseng og sjøutsikt like ved Dubrovnik har rett og slett vært en drøm ! Jeg lengter tilbake når jeg ser på bildene! Ta oss tilbake !!!

 

Hvordan var det egentlig å leie en bolig?

Å leie et feriehus via Novasol gikk knirkefritt. Vi fant ønsket destinasjon , hus og ledig dato.

Samtidig som vi kikket på hus kikket vi også på flybilletter. Så når huset var booket bestilte vi flybillettene vi hadde sett på . Det fine med dette er at man selv kan velge flyselskap og når på døgnet  man ønsker å reise.

To spente rumpetroll på sin første utenlandsferie sammen.

Vi valgte å fly tidligst mulig, selv om vi ikke fikk overta huset før kl 1500. Det gjorde ingenting. Vi leide nemlig også bil. Når vi landet, skiftet vi derfor bare skotøy, lempet inn bagasjen og kjørte til Gamlebyen i Dubrovnik. Her tuslet vi rundt i romantiske gater og spiste deilig lunjs og is.  Slik fikk vi ekstra mye ut av reisedagen og det angrer vi ikke et sekund på.

Leie av bil

Å leie bil gikk også veldig greit. Novasol tipset oss om noen steder og flyselskapene har mange tilknyttet sidene sine, så vi fant et via dem. Det er dog viktig å bemerke seg at når man henter bilen må man betale ytterligere forsikringer i tillegg til det man gjør i forkant. Du får beskjed om at du ikke trenger dette, men at de da charger deg hvis de finner så mye som en liten ripe i lakken. Du kan jo banne på at de vil finne minst 10 riper hvis du ikke tar forsikringsløsningen de tilbyr deg. Litt lureri fra bilutlånerne der altså, men slik er det vel nesten overalt?  Ellers var bilen i tipp topp stand og det gikk fint å både hente og levere bilen.

 

Novasol

Novasol i sin helhet er vi storfornøyd med ! Vi kunne ikke fått en bedre ferie eller kundeservice og det var trygt å vite at dersom det skulle være noe, så kunne vi ta kontakt med de og få den hjelpen vi eventuelt trengte .

Fra å være ei som aller helst vil tilbringe ferien på vår hjemmesnekra platting , har jeg nå fått totalt reisefeber. Jeg elsker å se hvilke glede det gir barna mine, det å skulle dra på en reise sammen – på eventyr, bare vi fire!

 

Det er ekstremt deilig å bare være oss som familie på tur og ikke være oppi andre mennesker hele tiden.

 

Å leie hus i Kroatia er absolutt å anbefale. Det er garantert godt vær, hyggelige mennesker , god service og  nydelige strender!

Ja det mener jeg! Det er få sandstrender i Kroatia, men steinstrendene var helt fantastiske! Kall meg rar, men det var altså så utrolig deilig å ligge på håndkleder oppå store varme steiner, for å ikke nevne lettelsen over å slippe alt styret med badedrakter og hus fult av sand etter en dag på stranda.

Null sand!

 

Langs kysten av Kroatia kryr det av nydelige øyer og paradis. Denne gangen ble det Dubrovnik, men vi har allerede kikket på feriehus i Split og feriehus på Hvar. Jeg har vært på begge steder med seilbåt før og det er aldeles nydelig.

Vi er også blitt tipset om feriehus i Kvarnerbukten,. Dette er for meg helt nytt, men ut ifra boligene som finnes på Novasol ser det absolutt innbydende ut. Nå kribler det i reiselysten til oss alle og vi er ivrige etter å oppleve nyte steder. At vi kommer til å leie hus via Novasol er 100% sikkert, men om det blir akkurat Kroatia neste gang også, vet vi ikke.

Novasol har jo faktisk over 50.000 (!!) ferieboliger i hele Europa i alle slags forskjellige prisklasser. Så hvor ferden går neste gang er foreløpig litt uvisst , men at det blir en tur – det kan jeg banne på at det blir !

Godtebutikk i gamlebyen i Dubrovnik
Sisters

Girlpower

ozedf
Bare godteri formet som tennisballer

Om dere ønsker å se flere bilder og filmer fra uken vår i Kroatia , sjekk ut høydepunktene på min Instagram : iselinguttormsen

 

God sommer kjære , vakre, nydelige sjeler.

Peace and love – Iselin