Ser du noe annerledes her?

Se nøye på dette bildet her, ser du noe annerledes?

Og nei jeg har ikke tatt silikon i puppene . Jeg holder armen over så dere ikke skulle se dem ( som om niplene i det hele tatt hadde kommet på bildet! Vel – er lov å drømme ). Jeg kunne klippet bort nederste del av bildet, men jeg presset armen sånn svakt inn og opp slik at puppene fikk et så naturlig løft at det ville være trist å ikke ta de med. Men hvis dere tar fokuset vekk fra mine naturlig løftede vafler – ser dere noe annet da? En bitte liten ting?

20151229_121146

Ikke? Vel se litt nærmere:

Jeg har tatt ring i øret! Sånn der oppe i flippen liksom! Jeg er så stolt! Jeg skulle bare til byen for å trene, da jeg kom på at dette har jeg jo hatt lyst til på en stund. Så jeg gjorde det!

20151228_131400

Jeg hadde egentlig tenkt å fise innom en frisørsalong og se om noen av de gjorde det. Var jo slik jeg fikk mine første hull i ørene. Men jeg kom ikke på noen som kanskje gjorde det, så jeg smatt bare innom Leading Light i Drammen når jeg først var i området. Skiltet som møtte meg fikk meg til å forstå at jeg hadde gjort rett valg:

20151228_131451

Vil ikke støte noen frisører altså, for det er sikkert mange som kan det, men jeg valgte å gå til en som gjør dette hver eneste dag.

20151228_13133120151228_131349

Jeg angrer ikke et sekund. Jeg droppet innom og på 1-2-3 hadde jeg mitt nye smykke. Gleder meg til det er grodd fint og jeg kan putte inn min egen øredobb. Jeg har egentlig lyst på en til – like under, men jeg ser hvordan jeg trives med denne ene først. Eller, aller helst ville jeg tatt en ring i nesa. Ikke en sånn stor oksering, men en sånn fin elegant en. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg synes bare det er fantastisk fint!! <3

Illustrasjonsfoto hentet fra nett

Illustrasjonsfoto hentet fra nett

Illustrasjonsfoto hentet fra nett

Det er sååå rått!! Og det fine er jo at man bare kan la være å gå med den om man ikke ønsker å være så “edgy”. Jeg synes det er dødskult men Tom nekter å la meg gjøre det 😀 Han lurer på om jeg er i en fjortiskrise, hehe..

Jeg forstår jo at det virker skummelt. Og jeg forstår hvordan han ser for seg at det blir seende ut. Men det blir ikke sånn harry – typ: tilbake på Galterud ungdomsskole ring i nesa. Det blir litt mer bohemsk kanskje? Jeg vet ikke jeg. Jeg synes bare det er utrolig fint og jeg håper Tom endrer mening. 😀 <3

Hva synes dere om ring i nesa og bør jeg la Tom bestemme ? 🙂

 

Kyss. klapp og klem Iselin <3

 

 

Hvem har vært og stjålet hos oss??

Da var det på tide dere!

Å skrive litt, oppdatere dere litt.

Julen har vært fantastisk! Lat og behagelig uten de store planene eller reisene, akkurat slik jeg trengte det nå. Det er nok som skjer ellers og etter   7 måneder i koffert er det greit å ikke pakke mer enn nødvendig.

Før julen har jobben min krevet krefter jeg ikke visste jeg hadde, men det har gått fint – tror jeg – håper jeg, hehe. Jeg ble svindlet – noen hacket seg inn på facebooken min og fikk tak i bank-kort informasjonen og handlet deretter på det. Kjedelig å bli trukket fra penger og kjedelig å ha sperret kort i førjulstiden, men det gikk fint 🙂 Vi er også blitt frastjålet ALT verktøyet på huset. Vi snakker mye !! Er liksom ikke bare hammer og spiker som har ligget der. Noen har skjært hull i veggen og forsynt seg. Vanvittig irriterende og man føler seg veldig hjelpesløs. Frekke jævler!

På toppen av det hele ble jeg så sykt dårlig 1 juledag. Magesmerter og oppkast, trodde jeg var igang med omgangssyke eller influensa – så viste det seg at det bare var mensen!  Jeg har ALDRI før opplevd å bli så dårlig før menstruasjon før. Kan det virkelig være? Jeg er sikker på at det henger sammen med denne treningen som ikke har funnet sted på lenge og store doser med sjokolade gjennom hele julen!! Vi snakker teskje i Nutellaboksen på mitt svakeste – 3 teskjeer for å være ærlig – ok 5!! Jeg har til og med tydd til den jævlige melkesjokoladen med nøtter OG rosiner!! Ja jeg har vært svak, men julen har fader meg vært så fantastisk deilig og lat.

Grøt lagt ut til nissen. Ingelin kunne ikke tro det da den var spist opp julaften <3

Ingelin og julens andre store helt: Kusine Embla <3

Årets julebilde 😀 Modern Family! LILLEbror Njård, storebror Nevjard og hans lille Embla 

Ingelin leker med pappa 

2015-12-23 18.03.32

Ingelin dristet seg til en dans med selveste JULENISSEN

Bakermester Harepus og Dronning Elsa i ett

 

Julen har med andre ord bydd på masse kjærlighet! Og masse mat. Eller: jeg har ikke spist så sykt mye mat, men jeg har trøkka sykt mye sjokolade!

Så i dag var nok nok! Da min far tok med Ingelin på innebadet, dro jeg og trente!

sjukt digg å trene vekter igjen, men gleder meg til å få en som pusher meg snart! <3

Ellers kjære godtfolk, så har sengen til master bedroom i det nye huset kommet. Den må selvfølgelig stå lagret, da det ikke er klart enda. Kjøkkenet er bestilt og kommer i slutten av januar/begynnelsen av februar, men jeg vil ikke røpe hvor vi har kjøpt, før det står helt klart.

Vi har vært utrolig heldig med den milde vinteren så langt,  og vi er nå snart ferdig med å isolere hele huset. Tom holder på i de sene timer og det hadde virkelig ikke gått uten hans arbeidsinnsats og moral – FOR EN MANN!!!

spisestue

Frydenlundhaven vår <3

TV stue nede 

 

Her blir det kjøkken med åpen løsning , øy og  matbod med egen kjøkkeninngang.

Det går med andre ord fremover og jeg kan nesten ikke vente!!! 
Ikke det mest innholdsrike innlegget jeg har skrevet, ganske meningsløst for å være helt ærlig. Men da vet dere at jeg lever og dere er litt oppdatert på hva som skjer her om dagen – takk for tålmodigheten deres <3 <3 <3
Xo xo – ho ho ho Iselin <3

 

 

 

Hud & velvære – slik ser jeg ut uten sminke!

Innlegget er sponset av Hud & Velværeklinikken.

Lange dager, null trening, sjokoladefråtsing i smug hver eneste dag, stress, sykdom, forstoppelse og fetere hud, svindlet både i huset vi pusser opp og på bankkortet. Slik er situasjonen nå. Det er ingen krise. Jeg merker bare at jeg går med skuldrene langt opp under ørene og er sliten i kropp og sinn. Jeg er ikke helt i form og kroppen reagerer med å slutte å gå på do liksom! Sånn helt seriøst! Forstoppelse herfra til månen! Jeg har ikke hatt det siden jeg gikk høygravid med Ingelin! Men nå er den altså her igjen.

Jeg skylder delvis på null trening, dårligere kosthold, stress og det faktum at jeg prøver å unngå å gå på do på jobben. Ja du hørte riktig. Jeg unngår å gå på dass på jobben, tisse går greit, men det skal mye til før jeg setter meg ned å gjør skikkelig kontorarbeid vegg i vegg med kollegaene mine med kun en dør som skiller oss!

Altså, det er et eget toalett altså, men døra går rett ut i entréen som er omringet av kontorer. Jeg klarer det bare ikke. Jeg føler alle hører meg – og en trang fødsel uten en lyd er vanvittig vanskelig.  Æsj så ekkel jeg er som deler slikt tenker kanskje noen av dere, men jeg tror fader meg ikke jeg er alene om å ha det slik!

Jeg tror faktisk det finnes veldig mange jenter og kvinner som kniper igjen bæsjeapparatet under arbeidsdagen. Det er trist! Det er tragisk faktisk. Vi driter liker mye som menn og det er like naturlig at jenter gjør det som menn – det er faktisk like naturlig OG like NØDVENDIG som å puste.

En av mine samarbeidspartnere – Stine ved Hud & Velværeklinikken – fisket opp stressnivået mitt og spurte om vi ikke skulle starte samarbeidet med en god og rolig behandling. Jeg var absolutt ikke vond å be og etter litt planlegging med Tom, fikk jeg en etterlengtet fridag etter arbeidstid.

DSC04147

Jeg buste inn døra med den lille snø/haglestormen som var på onsdag hakk i hæl, våt i håret og våt på skoene. Stine tok meg godt imot og det tok ikke lange tiden før skuldrene mine fant veien fra ørene og ned på normalt nivå.

Jeg ble geleidet inn på et varmt og harmonisk rom hvor jeg kunne kle av meg og legge meg ned på en oppvarmet massasjebenk med varme håndkleder. Bare DET fikk meg til å føle meg roligere og døsig.

DSC04152

Behandlingen jeg fikk het IBEAUTY og er en behandling som ved hjelp av ultralyd, høyfrekvens og radiobølger virket ned i de dypere lag i huden.  Behandlingen er derfor dyptrensende og har god effekt på sorte prikker/hudormer og urenheter. Collagenproduksjonen i huden boostes og gir en naturlig glød og glans.

Halvannen time lå jeg og ble dullet med. Jeg skravlet litt, lo litt og duppet av litt, jeg tror til og med jeg siklet litt!  Men godt var det og det var så utrolig deilig å få av seg all sminken og virkelig føle seg helt ren og frisk i huden!!! Behandlingen ble avsluttet med en deilig nakkemassasje og jeg kjente at jeg virkelig trengte denne form for kjærlighet!

DSC04154

Denne behandlingen skal jeg ta oftere og selvom jeg virkelig ikke liker å gå uten sminke, så gjorde denne behandlingen at jeg følte meg vel, selv uten.

DSC04179

DSC04166

fra min høyre side ser jeg helt annerledes ut enn fra min venstre. Jeg kjenner meg ikke selv igjen 😀

Og ja, jeg sa jeg følte meg vel – ikke fin! Jeg har en stygg uvane med å klemme på alt, så jeg blir ofte sår og rød i ansiktet. Men det er ubeskrivelig deilig å bare la disse røde spottene puste i fri omfavnelse 😀

Hud og velvære er noe jeg blir og mer bevisst på og jeg er så utrolig takknemlig for at jeg får muligheten til å samarbeide med flotte klinikker som dette. Og det beste av alt: Dere får muligheten til å vinne masse herligheter. Konkurranser vil dukke opp om ikke lenge, så følge med og i mellomtiden kan dere gå inn her og se hvilke andre deilige behandlinger Jentene på Hud & Velværeklinikken tilbyr.

Nyt fredagskvelden, førjulstiden og håndballkampen på TV 2 i kveld 🙂

Om ikke lenge ligger dere kanskje på en varm og god benk med deilig massasje, beroligende musikk og duftene oljer på kroppen <3

xoxo Iselin 😀

DSC04172

 

julekorta som åkte åt helvete!

Julestrien har innhentet oss alle, det skal kjøpes, det skal ordnes, bakes, vaskes, pakkes og stresses.

Heldige meg tenker jeg noen ganger, jeg bor tross alt hos svigers –  og tro meg, her blir det vasket og bakt, ryddet og brettet – men ikke av meg.  Så ja jeg ER heldig! Jeg er heldig som slipper å tenke så mye på den delen av julestria, men det er nok av andre ting.

For det første skal jobben på jobb gjøres og det er ikke alltid like lett. Gaver skal kjøpes og pakkes, musikk skal lages,  møter skal gjennomføres, blogg skal skrives, folk skal tilfredstilles , tiden skal nytes og ja…jeg holdt på å glemme:  Vi har et sabla hus som skal bygges!

Mødre ( spesielt ) deler om seg på sosiale medier om julekalendere og gaver, juleverksted og kakebaking, pepperkakehus og pynt. De som liksom har vært så fornuftige å laget en “opplevelseskalender” får meg til å føle meg som verdens dårligste mamma. Jeg har ikke sjans i havet til å gi Ingelin fantastiske opplevelser hver dag. Jeg skjønner at det skal få fokuset vekk fra det økonomiske presset rundt dagens julekalendere og jeg hyller dere som lager og gjennomfører en slik kalender – det ER virkelig fantastisk – Men jeg blir faktisk svett i sprekken og samvittigheten smyger seg innpå her jeg henslengt i halvsøvne ser på Julekongen med Ingelin. Jeg burde jo vært på skøytebanen, akt på snøen som ikke eksisterer eller hatt tidenes juleverksted.

Ingelin får gave og en liten sjokolade hver dag altså, og jeg har igjen mestret det å svi av over to tusen kroner på “smågaver” til kalenderen for at det ikke skulle bli for dyrt!! I tillegg har jeg tegnet en kalender som Ingelin får lov til å krysse av hver dag – samtidig som vi teller høyt ned til dagen julenissen skal komme. Utrolig nok er det denne kalenderen hun er mest i ekstase over .

Det enkle er ofte det beste 😀

Julekortet har vi også blåst i , i år.  Jeg har rett og slett glemt å bestille de i tide og det er jo ikke noe vits i å bestille nå, da får jo ikke folk det før neste år uansett. Så i år blir vi den kaotiske familien hvor ting er litt sånn på halv tolv, kurver og esker her og der , ingenting  er på en fast plass og julekortene som jeg jeg så gjerne ville sende , ble aldri lagd. De åkte rett og slett rett til helvete!

Jeg har dog lyst til å nyte julen etter beste evne, for jeg er så vanvittig glad i denne høytiden. Jeg skal nyte hvert eneste sekund i ferien. Nyte det at jeg faktisk ikke har et eget hjem og blir vartet opp hos svigers. Jeg skal ikke stresse med de siste gavene og jeg skal nyte bildene fra fjorårets julekort og ringe julen stille og fredelig inn <3

 

God jul kjære venner, lesere og lyttere <3

5 fine frøkner – i Edinburgh

“Åh hosianna, Hevenu shalom

Fem fine frøkner ska aldri dra hjem

Lyden av noe som slipper oss fri

Vi har’sje penger men vi eier allting”

Eller – Penger hadde vi jo – og vi eide faktisk ikke allting – men gøy hadde vi det! Edinburgh er fantastisk!!! Jeg vet ikke om det var julepynten eller julestemningen som gjorde at jeg falt pladask. Med det gjorde jeg altså.

Menneskene var hjelpsomme, tålmodige, høflige og BLIDE! Og er det en ting jeg elsker, så er det blide mennesker – hvem gjør vel ikke det.

Edinburgh byr på fantastiske bygninger, historie , sjarm, sjel og shopping! For å ikke snakke om nydelig mat! Og som hør og bør klarte vi å snike til oss et bord på Jamie Oliver’s restaurant! Greit fornøyd med det kan du su! 😀

Dit skal jeg definitivt igjen. Til Edingburgh altså – óg Jamie Oliver 😀

Takk for en herlig tur jenter.

 

2015-12-11 00.52.09

Derfor gjør jeg dette!

Herregud jeg blir på kanten til gladkristen av all responsen jeg har fått i etterkant av gårsdagens innlegg! Dere er så søte alle sammen. <3

Sannheten er at jeg i går var stuptrøtt og sovnet mens jeg skrev, jeg postet innlegget halvveis i søvne og så i etterkant at det både var fult av skrivefeil og dårlige formuleringer. Men hva gjør vel det, når så mange likevel likte det.

Jeg kan skrive om så mangt, men en ting er sikkert. Når det kommer til kropp og sex så våkner dere 😀

Innlegget jeg la ut i går har hatt over 2500 visninger og det er ganske kult for en blogger som hverken får skrevet hver dag eller lever av/tjener noe som helst på bloggingen.

Men jeg forstår dere så innmari godt. Kropp og sex ER fascinerende. Men det er også veldig skummelt – for i dagens samfunn oser det av “skumle” forbilder – feilaktig informasjon og “normer” om hva som er rett og galt hva gjelder utseende, oppførsel og sexstillinger.

Dette gjelder selvfølgelig begge kjønn, men det er heller ikke til å legge under en stol at det i første omgang gjelder oss jenter.

Jeg er så utrolig opptatt av å få unge mennesker ( og voksne – og spesielt jenter/damer) til å forstå at de rosemalte bildene av kropp og sex vi får tredd over hodet daglig – ikke stemmer med den virkelige verden.

Jeg ønsker å få frem hvor lett det er å se ut som et glansbilde av seg selv på bilder selv om man har en helt vanlig kropp som bulker litt her og der, som har strekkmerker og slapp hud, kviser og nupper, hår og tørre områder. Vi er mennesker som lever liv. Ikke dukker som poserer riktig for omverdenen.

Jeg liker dog å legge ut slike bilder av meg selv, disse poserende, dukkeaktige bildene  – for jeg føler meg jo flott! Jeg vil jo kunne skryte litt av meg selv, jeg som så vanvittig mange andre –  men jeg føler også et ansvar. Et ansvar med å vise dere hvordan jeg ser ut på baksiden av denne jålete dukkeposeringen.

Når jeg startet å blogge for ca 6 måneder siden – drømte jeg om å kunne leve av dette. Lære meg å ta perfekte bilder, skrive strukturert og dandere omgivelsene med pynteputer og duftlys. Jeg hørte om andre bloggere som følte at de vokste – de hadde fått avtaler, kontrakter med store plattformer innen bloggverdenen. De hadde 200 faste lesere om dagen og det ville bare vokse.

Jeg ville så gjerne være der jeg også – 200 lesere om dagen er jo ingenting – jeg hadde over 1000 om dagen få uker etter jeg startet!

Jeg har i etterkant skjønt at de store plattformene tydeligvis ikke ønsker en ujålete blogg. De ønsker ærlighet, ja – men de ønsker den kanskje pent pakket inn bak fine bilder og flott layout.

Vel – det klarer ikke jeg levere – ikke som mamma med full jobb og husprosjekt og musikk på si.

Så skal jeg slutte å bruke fritiden min på å dele smulete bilder og ærlige meninger? Nei langt derifra! Jeg elsker å dele og jeg håper at dere ikke synes det gjør noe å bardust få litt fittepreik  og kukost slengt i trynet på rolige kvelder i sofaen.

Jeg har inngått flotte samarbeid med fantastiske mennesker og jeg er de evig takknemlig. At de ønsker et samarbeid med en blogger som ikke leverer etter standarden gjør meg glad langt inni hjerterota og jeg gleder meg vilt mye til å vise dere mer fra nettopp disse samarbeidene på nyåret.

Det gjør meg så utrolig glad at så mange følger med på alt det rare men óg viktige jeg skriver selvom det nå fort kan gå én uke mellom hver gang.

Takk for at dere holder ut, takk for at dere er tålmodige, takk for at dere liker, kommenterer deler og tar dere tid til å sende meg meldinger. Dere er faktisk den ENESTE grunnen til at jeg gjør dette <3 <3 <3

 

 

 

 

julebord og spraytan

Ja jeg får jo oppdatere dere på julebordfronten fra helgen. Et fantastisk julebord med fantastiske kolleger.

Jeg har så og si mistet stemmen, jeg er støl i låra og tåneglene er blå etter mange timers dansing på høye heler.  Jeg har skravlet og ledd, drukket og danset – Jeg har kost meg herfra til månen og takker jobben for en vanvittig bra kveld !

Mange av dere fikk kanskje med dere skrytebildet jeg la ut på instagram og facebook på lørdagen. Et bilde hvor jeg viser frem kjolen jeg hadde på meg på julebordet.  En kjole jeg aldri før hadde tredd over flesket og som jeg aldri trodde skulle finne veien til mitt klesskap – så feil kan man ta.

Jeg følte meg overraskende flott i dette pølseskinnet – Mye er selvfølgelig takket være innsatsen jeg har nedlagt det siste året, mye grunnet det faktum at jeg faktisk har vært veldig lat i det siste hva gjelder kosthold og trening, så jeg ble utrolig lettet over at jeg ikke så helt stappet ut – den siste grunnen er brunfargen jeg småfrekt fikk sprayet på meg  ved Anettes Negledsign og vippe Extensions i Drammen.

Som en travel mamma og altmuligkvinne om dagen – får jeg jo ikke tid til solarium og den slags tull – spraytan var derfor helt suverent for mitt vedkommende! Det holder i massevis for den ekstra gløden man trenger under kjolen som viser litt hud og jeg kunne helt fint gå uten strømpebukser. Jeg tok spraytan to dager før jeg skulle ut i ilden, hehe – og det var perfekt. Da får fargen litt tid på å “roe” seg ned. Der hvor fargen ble litt ujevn – noe den selvfølgelig kan bli på noen områder – smurte jeg kun inn med krem og L’OREAL sin selvbruningsgel.

20151206_113308

Ja, jeg kunne ha klipt til bildene og gjort de mer blogg-vennlige, men det er jo dette som er realiteten. Masse surr og styr 😀 <3

Jeg synes det var ekstra stas med så mange fine tilbakemeldinger på dette bildet da jeg denne dagen egentlig følte meg jævlig og oppblåst. Det er også viktig for meg å vise dere at selvom man kan se flott og striglet ut på et bilde- fortsatt er den samme gamle. Jeg skal være ærlig. Til og med jeg selv synes jeg ser ut som en trent liten tærte på dette bildet. Faktum er at jeg ikke har trent ordentlig på 6 måneder og at jeg om dagen spiser det jeg vil.

Da jeg derfor fikk melding av min kjære Tom dagen derpå ( jeg sov hos mine fantastiske søstre i Oslo ) om å sende et sexy bilde- måtte han jo få ærligheten

Med slurva på tur ut og vaflene på snei: Tom er du glad du har meg? <3 😀

Dagen derpå ble tilbragt med iskalde glass saft, pysj og godtepose med gooood samvittighet <3

IMG-20151205-WA0012

Ikke glem å kose dere i julen dere også <3

Nå er det natta på en übertrøtt mamma!

Iselin <3

“Kjære pappa”

Dette innlegget er dedikert til ALLE fedre, blivende fedre, gutter og menn! 

Kjære pappa – jeg vet du vil godt – jeg vet du vil beskytte meg , med nebb og klør – passe på meg – gå gjennom ild og vann for meg – sørge for at ingenting vondt skal skje meg.  Problemet er bare at jeg er født jente.

Vi lever i 2015 – trer straks inn i et nytt år – 2016!

Vi ser på oss selv som liberale – moderne. Vi kunne ikke tatt mer feil.

Vi peker fingre mot muslimske land, trekker paralleller med europeiske land på 1560 tallet – heksejakt – videre: kvinnesyn. “De” henger så langt etter lirer vi av oss. Vi er tross alt i 2015 og Norge har et moderne kvinnesyn.

Det er FEIL! Kvinnesynet er langt fra moderne – i forhold til hvilken tid vi lever i – og likestillingen er langt fra der den bør være.

Når en jente, dame, kvinne i dagens såkalte moderne samfunn hever stemmen og taler sin sak- vår sak, tar det ikke lang tid før heksejakten starter. Rødstrømpe !- jævla feminist! – Ottarmedlem!

Menn ( og ofte andre jenter også ) lirer av seg spydigheter. Å være en kvinnesakskvinne er negativt ladet. Hvorfor?!!!

Jeg er så fantastisk lei av uvitende voksne mennesker!!

Det er kanskje ikke vondt ment, men det skjer og det er ikke greit. Jeg har lenge lurt på hvordan jeg skal få satt ord på mine følelser vedrørende dette temaet.

Som kvinne og mor til ei jente har jeg pådratt meg mer bekymringer i livet enn nødvendig. Jeg er så redd for at det skal skje henne noe – ikke bare nå som hun er liten, men også når hun blir en ung og selvstendig kvinne. Redd for at hun skal havne i de samme fellene jeg gikk i.

Vi lærer jentene våre alt de skal passe seg for – alt de IKKE skal si – alt de ikke kan ha på seg og hvordan de skal oppføre seg og hvordan de ikke skal oppføre seg. Vi lærer de om farer -og hvordan de skal unngå dem. Vi lærer og beskytter ,beskytter og lærer – jentene.

Nå er det på tide at vi tar tak i guttene , i mannfolka!! Dere mener kanskje ikke vondt, men kjære pappa – gjør din datter,din sønn og deg selv en tjeneste : Se og del denne videoen:

#kjærepappa

 

 

Min koselige bollemage skal bort – vil det fungere?

NB! Sponset innlegg!

Kulden river så smått i nakken, stjernene glitrer på den mørke nattehimmelen. Vinterlukten lister seg i luften i takt med julestemningen.

I tomme dunkle gater ved grev wedels plass kan man så vidt skimte varme lys fra asfalten. Er det fakler?

Jovisst er det det! Fine varme lysende fakkelbokser , plassert på rekke og rad langs det tomme fortauet. Fra Wennesklinikken, langs Ole steens gate, inn Sundgata og utenfor direktørboligen til AASS BRYGGERI.

Forbi et skilt som ønsker velkommen og inn i den sjarmerende boligen blir jeg møtt historiske lokaler, blide mennesker, varme og tente lys. Prosjektoren lyser på veggen, gløggen koker på kjøkkenet og sjokoladen pakkes ut på bordet, sammen med lodd, brosjyrer og goodiebags. Herregud så heldige de oppmøtte er.

IMGP4861IMGP4866IMGP4872

Sammen med Maria Molén – Account Manager i Nordic Countries – holdt Hege Wennes et innholdsrikt og informativt foredrag om hva coolsculpting er og hva det gjør.

Kort oppsummert fjerner behandlingen fett på problemområder uten kirurgisk inngrep. Fett på ønsket område blir fryst, krystallisert og massert i stykker før det over en lengre periode blir skilt ut av kroppen med blant annet tiss. Forskjellig fra fettsuging – gir det et jevnere resultat og en mer naturlig forandring da prosessen tar lengre tid. Selve behandlingen tar kun en time ( én behandling) men helt ferdig resultat sees kanskje ikke før flere uker etter da det tar lengre tid for kroppen å skille det ut. Man ser dog ofte forandring raskt etter behandling.

Hege Wennes – Wennes klinikken

Hege Wennes og Maria Molén

IMGP4858

Til og med en ensom blogger fikk lov til å presentere seg og spre litt hverdagsglede blant fagfolk og kunder .

Med mange sykepleiere blant de oppmøtte var spørsmålene faglig korrekte og kritiske og dette gjorde at jeg som vanlig forbruker ble enda mer positivt innstilt. Behandlingen er effektiv, påfører ikke indre skader – er trygg og mer kostnadseffektivt.

Det er dog viktig å påpeke at dette ikke er en slankemetode! Men et hjelpemiddel med problemområder man ikke blir kvitt.

Bildet er hentet fra internett

Bildet er hentet fra internett

 

Så er det kanskje dobbeltmoralsk av meg at jeg i ett innlegg skriver at man skal elske kroppen slik den er og i et annet skrive at jeg skal ta en slik behandling. Men jeg ER glad i kroppen min slik den er nå – eller, nå har jeg ikke trent på ca 6 måneder og jeg har seriøst spist litt godt hver dag de siste ukene, men bortsett fra det så er jeg fornøyd.

Men etter vektreduksjonen min har jeg fortsatt en del løs hud på magen og det ekstra fettet som ikke går bort. Også er det nå slik at vi er genetisk forskjellige. Noen kan slanke seg og bli stram og fin, andre ikke. Noen får raskt resultat andre må jobbe lenge. Hvis det finnes et hjelpemiddel på veien, så hvorfor ikke. Dette er tross alt ikke en snarvei jeg tar fordi jeg er lat – jeg har jobbet beinhardt og vært dedikert til kostholdet og trening med Olympus Trening. Jeg er så vanvittig spent på å se om denne behandlingen – som i prinsippet er for god til å være sann – kan funke på mitt problemområde gjennom alle år. Og dere skal få se hele prosessen!

Min mage i Heges myke hender 😀 JA, jeg kan se stram og flat ut på bilder, men virkeligheten er at det er nok å ta av. Min graviditet har satt sine spor, jeg har gjort en stor jobb med å gå ned 17 kg, nå trenger jeg hjelp med siste rest.

Jeg gleder meg så vanvittig til å behandles av Hege, jeg føler meg trygg og ivaretatt og jeg er så spent på om det faktisk fungerer.

Dere kan lese mer om Coolsculpting her

Jeg vil lage en egen kategori her på bloggen som heter Wennesklinikken. Her vil dere kunne følge mine behandlinger av den koselige bollemagen min og resultatene <3

Er dere nysgjerrige og ønsker en konsultasjon eller samtale med Hege er det bare å sende meg en melding/mail eller kontakte Hege direkte her

Ha en strålende kveld, vakre dere!

Kyss klapp og klem – Iselin <3