Nå må Tesla-førere ta seg en bolle

… og stappe den langt oppi potta de ikke har. For makan til selvopptatte og selvhøytidelige bilister har jeg ikke vært borti på lenge!!

Jeg referer til saken som Drammens Tidene har skrevet om det siste døgnet – hvor en bilfører har parkert ulovlig på en handicap-parkering utenfor Kongsberg skisenter.

Familien med en 10 år gammel gutt i rullestol – la denne beskjeden på ruta til føreren som hadde okkupert parkeringsplassen.

 

Kort fortalt satte saken sinnene i kok hos flere Tesla-førere og det endte med trusler om bokikotting av Kongsberg skisenter. Skisenteret beklaget oppstyret og lagde derfor EGNE PARKERINGER kun for de som kjører TESLA!!  Man skjønner jo fort at dette er et humoristisk svar fra Kongsberg skisenter for å understreke hvor tåpelig det hele er. Men likevel!

 

Et utklipp av saken – hentet fra DT.no

Hele saken kan leses her.

 

Og jada, dere kan slappe helt av – jeg skal ikke gre alle under én og samme kam,  Jeg mener selvfølgelig ikke at ALLE som kjører Tesla er idioter – akkurat slik mange aldri mener ALLE kvinner – når de sier at kvinner ikke kan kjøre bil. 

 

women driving a car

“Kjerring” bak rattet   Licensed from: cookelma / yayimages.com

 

Kongsberg skisenter er politisk korrekte og sier poenget ikke er hva slags merke bilen har, men ærlig talt – det er ikke til å legge under en stol at førere med dyre, raske biler ofte oppfører seg som kongen på haugen – på lik linje som vi som kjører Mitsubishi Outlander leiker oss flotte med en “fattig”SUV.

 

Det er jo like irriterende for oss alle å komme til overfylte parkeringsplasser. eller lange trange køer. Hva er det som gjør at visse mennesker tror at de har mer rett til å bryte regler enn andre? Hvor legger disse menneskene empatien sin hen, når de tilsynelatende ikke bryr seg en døyt om hva som vil skje når en som faktisk trenger plassen kommer? 

Nei kjøss meg på manda’n!!!

Nå får folk flest få blikket opp fra egen navle og ikke tro de er universets sentrum.  Ja vi skal fucke janteloven – men tro ikke du er bedre eller har mer rettigheter fordi du har leasa deg hestekrefter på batteri.

 

Meg og fattig-SUV’N min <3 <3 <3

 

NB: Metaforer i teksten som ikke er korrekte i forhold til biler  – fraskriver jeg meg ansvaret for – da jeg rett og slett ikke vet bedre/ ikke har peiling på bil!

 

God påske! <3 

Derfor viser jeg bollemusa!

K R O P P !!

Fem enkle bokstaver – likevel så vanskelige.

K R O P P !!

Fem enkle bokstaver – likevel så vanvittig tunge.

KROPP!

 

I dag handler nesten alt om kroppen. 

Sommerkroppen, helårskroppen, sunn kropp, sterk kropp, mammakropp, pappakropp . KROPP!!

Jeg blir gaaaal! Og det siste den forskrudde verden vi lever i – det overfladiske samfunnet vi omfavner –  trenger –  er enda en teit blogger som skriver om kropp.

Likevel gjør jeg det. 

Og jeg synes det er utrolig vanskelig.

For nå – akkurat nå – bør vi la være å ha så mye fokus på kroppen. La den få hvile litt. Få en pause fra sosiale medier og medier forøvrig. Kan vi ikke finne noe annet ? Noe annet å strebe etter . Personlighet for eksempel? Kan vi ikke ha fokus på hvordan man som menneske bør behandle andre?

Det er garantert 10 ganger så vanskelig å skulle endre tankesettet sitt – kontra det å for eksempel gå ned i vekt – tror du ikke? 

I mange av mine innlegg skriver jeg om hvordan vi må slutte å sammenligne oss med andre. Være fornøyd med den man er – kroppslig. Se på kroppen din som en fantastisk maskin. Slutt å slanke deg – endre heller livsstilen din. Slutt å se på kroppen din som et objekt  – tenk isåfall heller helse. Kroppen vår fortjener en god helse. Vi skal bo i den resten av livet vårt. 

Jeg har delt bilder av hengemage og bolletiss, hengepupper og dobbelthaker. Kun i god tro. For å vise at det er OK. Det er normalt. Jeg vil vise at jeg som kvinne kan sminke og flotte meg som bare det. Kle meg fint og se ut som en stjerne , og under – så er jeg rett og slett en helt vanlig kropp. En kropp som i dag har båret frem, født og livnært to vidunderlige barn. 

Klassisk bolletiss/kanonkule etter svangerskap og fødsel <3

Jeg ønsker å vise at under sminken finnes det poser under øynene og kviser – at det under fine kjoler og sko, skjuler seg slitte BH’er og flassete neglelakk som igjen skjuler strekkmerker og cellulitter, åreknuter og ødelagte tånegler.

Jeg vil så gjerne at vi som samfunn skal slutte å ha så mye fokus på kropp. Men med dette så gjør jeg jo nettopp det motsatte. 

Jeg roper liksom høyt : SLUTT KROPPSPRESSET – også legger jeg ut et bilde av meg selv og fødemagen min.

Jeg burde egentlig ikke gjøre det. Jeg burde la være å skrive om kropp i det hele tatt. Kroppen vår burde ikke ta så mye plass i hverdagen.

Men sannheten er jo at kroppspresset aldri vil avta. Vi følger slavisk det media fremstiller som det perfekte. Slank og petit, trent og sterk, gap mellom lår, frodige former. Liten snerten rumpe, squats. Store bryster, små bryster. Store lepper og sorte øyevipper, naturlig skjønnhet. 

Presset vil for alltid eksistere – enten vi vil eller ei. Kanskje blir det værre, kanskje blir det bedre. Jeg vet ikke.

Disse bildene er tatt med to sekunders mellomrom. riktignok kun noen måneder etter fødsel men budskapet er likevel det samme: IKKE tro på alt du ser på sosiale medier og desto viktigere – ikke mål eller sammenlign deg selv med alt du ser. Være deg – KUN DEG <3

 

For meg handler det kun om selvfølelse. Sette meg et mål – jobbe mot det og oppnå resultater. Trening gjør meg glad ( i etterkant ). Jeg får mer energi og mer livsgnist. Det er utrolig deilig å se og kjenne progresjon. Føle at jeg blir sterkere. I tillegg nyter jeg helgene mer enn noen gang! Kosthold gjør meg enda bedre. Det gir meg bedre nattesøvn, mer energi, bedre hud og ikke minst et bedre tarmsystem! Livskvaliteten min blir bedre og som en bonus blir jeg seende godt ut.

Men jeg skal ikke lyve. For det er ikke  kun derfor jeg igjen velger å komme i gang med trening og endre kostholdet. Det er jo fordi jeg innerst ikke er fornøyd med det jeg ser i speilet.

Men jeg gjør det med måte. Jeg skal ikke bli noe bikinimodell – jeg vil alltid ha lår som gnisser – den ekstra lille magen og åreknutene!! – det er bare sånn jeg er. Det eneste jeg vil er å bli den beste utgaven av meg selv – for meg selv. Og når jeg har nådd målet mitt – når jeg med hånden på hjertet kan si at jeg liker den bleike kroppen jeg ser i speilet – at strekkmerker og pulserende blodårer ikke plager meg lenger – da er jeg i mål. Og hvis jeg kan lysne opp dagen til en eller annen der ute  – hvis jeg kun kan få en eneste person til å puste lettet ut og føle seg bra nok- da har jeg  bidratt mer enn jeg har gjort skade <3

 

Klem fra den største bollemus bruse <3