Nå må Tesla-førere ta seg en bolle

… og stappe den langt oppi potta de ikke har. For makan til selvopptatte og selvhøytidelige bilister har jeg ikke vært borti på lenge!!

Jeg referer til saken som Drammens Tidene har skrevet om det siste døgnet – hvor en bilfører har parkert ulovlig på en handicap-parkering utenfor Kongsberg skisenter.

Familien med en 10 år gammel gutt i rullestol – la denne beskjeden på ruta til føreren som hadde okkupert parkeringsplassen.

 

Kort fortalt satte saken sinnene i kok hos flere Tesla-førere og det endte med trusler om bokikotting av Kongsberg skisenter. Skisenteret beklaget oppstyret og lagde derfor EGNE PARKERINGER kun for de som kjører TESLA!!  Man skjønner jo fort at dette er et humoristisk svar fra Kongsberg skisenter for å understreke hvor tåpelig det hele er. Men likevel!

 

Et utklipp av saken – hentet fra DT.no

Hele saken kan leses her.

 

Og jada, dere kan slappe helt av – jeg skal ikke gre alle under én og samme kam,  Jeg mener selvfølgelig ikke at ALLE som kjører Tesla er idioter – akkurat slik mange aldri mener ALLE kvinner – når de sier at kvinner ikke kan kjøre bil. 

 

women driving a car

“Kjerring” bak rattet   Licensed from: cookelma / yayimages.com

 

Kongsberg skisenter er politisk korrekte og sier poenget ikke er hva slags merke bilen har, men ærlig talt – det er ikke til å legge under en stol at førere med dyre, raske biler ofte oppfører seg som kongen på haugen – på lik linje som vi som kjører Mitsubishi Outlander leiker oss flotte med en “fattig”SUV.

 

Det er jo like irriterende for oss alle å komme til overfylte parkeringsplasser. eller lange trange køer. Hva er det som gjør at visse mennesker tror at de har mer rett til å bryte regler enn andre? Hvor legger disse menneskene empatien sin hen, når de tilsynelatende ikke bryr seg en døyt om hva som vil skje når en som faktisk trenger plassen kommer? 

Nei kjøss meg på manda’n!!!

Nå får folk flest få blikket opp fra egen navle og ikke tro de er universets sentrum.  Ja vi skal fucke janteloven – men tro ikke du er bedre eller har mer rettigheter fordi du har leasa deg hestekrefter på batteri.

 

Meg og fattig-SUV’N min <3 <3 <3

 

NB: Metaforer i teksten som ikke er korrekte i forhold til biler  – fraskriver jeg meg ansvaret for – da jeg rett og slett ikke vet bedre/ ikke har peiling på bil!

 

God påske! <3 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg