Frydenlundfesten!

Reklame | Fotobaren, Festfabrikken, Ballongeventyret og Evas Catering

Én uke er rast avgårde siden parykkfesten vi hadde forrige helg.

Det er liksom så trist at den er over. Jeg jobbet så utrolig mange timer for å få alt på plass, gledet meg så vanvittig mange ganger og gikk i kjelleren hver gang værmeldingen viste regn på selve dagen.

 

Det er ekstremsport å planlegge slike fester! Både fysisk og psykisk! Én ting er all tiden man bruker på å reise rundt, sende mailer, ordne kontrakter, betalinger, sikre at alt i orden , telefonsamtaler, bestillinger, skuffelse og glede.

En annen ting er alle tankene rundt det hele. Kommer alt til å gå i orden, blir været bra, kommer alle som har sagt at de skal komme? Og det skal sies: Det er sykt mange som sier at de skal komme på fest, men som bare ikke dukker opp på selve dagen. Dere er kjipe. Dere blir ikke invitert neste gang, i beste fall havner dere på B-lista, hehe.

 

Men de som kom og vi som var her, vi hadde en dag, kveld og natt som i hvert fall JEG sent vil glemme!

 

Vi ordnet partytelt da det var meldt skikkelig uvær på starten av dagen og med hjelp av Festfabrikken fikk vi de siste detaljene på plass. De slang seg rundt i siste liten og hjalp oss med

popuptelt, duker, bord, stoler, barbord, gardiner og øvrig pynt til festen. Uten dem hadde det ikke blitt halvparten så bra!

Uten festfabrikken hadde vi hatt store vanskeligheter med å holde regnet unna fotbaren. Evig takknemlig all hjelp!

 

Vi hadde Bohemen tatto som rigga opp tattoosjappe i utestua vår. Det var altså rå rått!! Daglig leder Talla, hadde i forkant laget små skisser og alle gjestene kunne selv velge ut ifra disse. At det var så mange som skulle tattovere seg hadde jeg aldri trodd !!

 

Når man tatoverer navnet på festen og årstallet! Altså, jeg elsker det!!

 

For å skape litt stemning uten å bruke penger på planter som likevel ville dø ut, bestilte jeg to helt råe palmer laget av ballonger fra BALLONGEVENTYRET

De lager alt på bestilling! Det er bare å sende de bilder av hva du ønsker deg, så fikser de det! Så glad for at de kom og fikset disse palmene, de lagde en skikkelig kul atmosfære!

Fineste palmene som skapte tropical vibes i regnet !
God stemning

Til gjestene hadde vi ordnet vårruller og kyllingvinger i saus som litt fingermat og nydelige søtsaker fra flinkeste Eva som driver catering i Sætre.

Makroner fra Evas Kaker

velkomsdrinker

Hjemmebakte muffins  på 1-2-3

Som underholdning kom råeste Juli Bergan og lagde show med saksofonen sin og utover kvelden hadde vi både trubadur og DJ.

Råeste Juli <3

Gjestene fikk goodiebags fra Unime med hudproduktene jeg nå er blitt så forelsket i 

og vinnerne av beste parykk/utkledning fikk gaveposer med hårprodukter fra Kam Frisør og sexye overraskelser fra Orion <3

Gaver fra Kam Frisør, Unime og Orion <3

 

Men toppen av kransekaka var helt klart Fotobaren vi hadde!

Altså maken til opplegg! Én ting er stemningen denne baren satte på festen, en annen er kundeservicen disse menneskene yter! De ordnet fotobar, fotoprops, bakgrunn, fotopapir og printer som printet ut bilder med eget design, samt en egen fotobarista som var der hele kvelden og hjalp oss .

 

Alle som tok bilder, kunne velge å printe ut bildene og/eller sende bildene til egen mail.

 

Mandagen etter fikk jeg passord til arkivet så jeg kunne se ALLE bildene tatt denne kvelden – og herregud så sykt morsomt!! Jeg kommer aldri til å kunne arrangere en fest igjen uten denne fotbaren!

Den har foreviget minner jeg aldri vil glemme!!!

 

Den er perfekt til fest, lag, bryllup og julebord. Enten privat eller i andre tilstelninger. Dere må rett og slett sjekke de ut! Og bestiller dere en fotobar innen utgangen av september, får dere leie en valgfri bakgrunn helt gratis ved bruk av kodeordet: Sirkusiselin

 

Her kommer en rask oversikt over koder dere kan bruke på mine samarbeidspartnere ut september:

Fotobaren;  Kodeord: sirkusiselin

Unime: Kodeord: Iselin-10

Orion: Kodeord: ISELIN20

 

God fornøyelse og uke!! <3

Verdens beste brokkolisalat

Herregud, dette blir et sånt skikkelig bloggete blogginnlegg, men jeg lovte jo at jeg skulle dele oppskriften på den fantastiske brokkolisalaten jeg har fått helt dilla på, så her er den:

 

BROKKOLISALAT.

Du trenger :

1 til 2 brokkoli

1 granateple

1 rødløk

1 mozzarella(ost)

Så mye tomater du vil

1 pakke bacon eller kyllingfilé.

1 pk. Hvitløksbaguetter.

 

Hvor mye av hver ingrediens bestemmer du helt selv, det avhenger jo av hvor mange som skal ha og hvor mange som spiser mye/lite.  Jeg har begynt å bruke mer kylling, da det metter mer. Da krydrer jeg det kun med hvitkøkssalt.

 

FREMGANGSMÅTE:

Skjær opp kyllingen eller kutt opp bacon og legg det i panna.

Del opp brokkoli og kok opp i en kjele.

Mens kjøttet steker og brokkolien koker,

Skjærer du opp tomater og mozzarella i skiver.  Samt tynne tynne rødløkskiver. Dette slenger du så i en stor bolle.

Rens granateple og samle alle kjerner i en skål.

Når kjøtt og brokkoli er ferdig blander du det med tomatene, rødløken og osten.

Strø granateple på toppen.

 

Ved siden av liker vi å ha Hvitløksbaguetter . Da setter du bare på stekeovnen helt i starten, slik at du rekker å få alt varmt samtidig.

 

Voila! Du kommer til å bli overrasket over hvor digg det er!!