Ved veis ende

Reklame | Parweb.no

Det høres jo veldig dramatisk ut. Og for meg, så er det faktisk litt trist.  For samarbeidet med Parweb har gitt meg så ekstremt mye!

Det hele blir nesten som et lite brudd . Kommer jeg til å klare meg videre? Kommer VI til å klare oss som par, nå som vi er ferdig ?

Svaret er ja.  Vi kommer til å klare oss så fantastisk bra! Det betyr ikke at vi aldri kommer til å krangle igjen eller at såret etter utroskapen til tider vil blø , men vi vil klare å prate om det på en helt annen måte fremover.  Jeg har lært meg å lytte, trekke pusten rolig og ikke bli så sint. Tom har lært seg at det slett ikke er farlig å snakke om følelser, at det ikke er en svakhet å gråte og at kommunikasjon faktisk har ført oss nærmere sammen enn noen gang!

 

 

Den røde stien – konkret rettet mot utroskap, har vært utrolig fin.  Videoene av Psykolog og parterapaut Andreas L. Narum har vært til enorm hjelp. Å sitte sammen i egen stue og høre han prate har fjernet tunge byrder fra skuldrene våre. Det er så vanvittig godt å se et annet menneske med faglig dyktig kompetanse si alt en selv tenker.  Jeg har slukt hvert eneste ord og samtidig tittet på Tom for å registrere og få en bekreftelse på at han også får med seg det som blir sagt.

Det har vært så utrolig bra.

 

Det er dog den gule stien som har gjort mest inntrykk! På denne stien ble jeg kjent med Tom på en helt annen måte, på et helt annet plan! Hvem skulle tro at en prat om barndommen vår skulle påvirke oss så vanvittig mye.  Og utelukkende positivt!

 

Én ting er å bruke et verktøy som Parweb på å komme gjennom en pågående krise. En annen ting er hvordan mitt syn på Tom har forandret seg gjennom denne prosessen. Jeg klarer faktisk å beundre ham, være stolt av den han er, ikke på tross av hans feil, men med.

Jeg har fått en dypere kjærlighet for ham når jeg ser hvor hardt han jobber for å få dette til å fungere. Hvordan han100% fokuserer på familien sin. Hva han gjør for meg og for jentene våres.

For å ikke snakke om respekten og lidenskapen som på ny har funnet veien inn i forholdet vårt.   I takt med at Tom sin respekt og forståelse for meg har økt – har sexlysten hos meg fått et nytt liv. Det er helt utrolig hva god kommunikasjon gjør med kropp og sinn!! <3

 

Jeg kan med hånden på hjertet si at parweb har vært med på å gjøre reisen gjennom dette utroskapet så utrolig mye lettere!

Og jeg håper så inderlig at alle de som er skeptiske og redde for å søke hjelp i parforholdet sitt, innser at det faktisk hjelper. Det er ingen som skal ta deg, eller rotte seg sammen mot deg. Du trenger ikke være redd.

Jeg er så  lettet . Så vanvittig lettet over at Tom endelig ble med på parterapi. Ikke at han hadde så mye valg etter alt som er skjedd, men han kunne jo faktisk ha nektet. Da hadde vi dog ikke vært et par i dag, men jeg er bare så lettet over at knuten i magen endelig begynner å løsne.

 

Parforhold er krevende. Det er jobb 24/7 og er man først havnet i en vond spiral. Er det ekstremt vanskelig å komme seg ut av det.

Er det noe vi er enige om , Tom og jeg. Så er det at vi skulle ønske at vi søkte hjelp tidligere. Da hadde det kanskje holdt med en gul sti .

Slik er det nå en gang ikke, men vi gjør alt vi kan for å redde oss som par, som foreldre og som familie.

Tusen takk til Parweb som har støttet oss og hjulpet oss gjennom denne krevende tiden !

Uten dere hadde denne veien, denne stien, vært så utrolig mye brattere og virket så utrolig mye mer uoppnåelig . Takk for at dere har gitt oss troen og motivasjoen!

 

 

Har dere noen spørsmål, noen dere trenger å prate med eller ønsker å teste ut en av stiene, klikk dere inn på https://parweb.no/

Det er et av mine beste valg jeg har gjort i voksen alder.

Varme tanker og gode klemmer til alle par som trenger en oppmuntring <3

 

Iselin & Tom

 

6 kommentarer
  1. Jeg har fulgt bloggen din siden tidenes morgen. Hørte deg også på podden med Martine. Hvordan begynne historien min?…
   min mann og jeg har vært sammen i mange år. Han jobber innen finans, og har en veldig viktig jobb. Selv er jeg psykolog med sexologi studiet. Min mann er superkjekk, og har bare veldig sunne interesser. Klatring, ski, skog og mark. Ofte en som uttaler seg i media. Vi ble gravide for mange år siden. Jeg ble veldig syk i uke 5. Det ble knallhardt. Minn mann vek ikke fra hjemmet, han holdt meg 24/7. Barnet ble født, jeg var blitt syk for livet. Sengeliggende. Orket ikke kontakt med barnet. Min mann fikk perm i jobben og tok seg av oss to. Spol frem til idag. Mange år senere. Jeg er fortsatt syk, til tross har vår datter hatt et godt liv. Min mann har stått ved meg i alle år. Tenk hva han har ofret Iselin?! Fortalte han igår om Tom og utroskapen gjennom flere år. Min mann bare: hva? Gikk ut når hun var gravid og dårlig??? Det er vel da en er sammen?? Ikke fortell mer sa han, jeg kjenner jeg blir sint. Jeg har mange spørsmål Iselin. Må korte ned. Hvordan i all verden kan du tilgi en med slikt mønster?? Går ut når du kaster opp?? Går ut når du har en nyfødt?? Har et annet forhold mens dere er en familie som lager barn?? Det lages barn, du går gravid, dere får barna, og du tilgir?? Hvor i herrens navn kan du gjøre det?? Jeg har selv jobbet med liknende issues. Jeg har hørt begge sider. Men bare, vi er sammen i å kaste opp, når babyen henger i puppen, vi er da sammen om alt uansett bakgrunn, oppvekst og forklaringer og unnskyldninger? Jeg bare forstår ikke! Hadde du vært hjemme med din mann om han ble langvarig syk, mindre sex etc?

   1. Hei og takk for deling av din historie 🙂 Så fantastisk å høre at du har en slik hengiven og respektfull mann <3 Alle har det dessverre ikke slik, min samboer er derimot slik nå. Det er trist at vi måtte gjennom et utroskap for at han skulle se hva det var han hadde hjemme, men slik er det. Jeg er ikke psykolog slik som du , men jeg velger å se mennesket bak disse dårlige valgene. Det har vært en enorm prosess for meg, og selv om jeg har dager som fortsatt er veldig grå og tankene flommer på, så er jeg kommet dithen at jeg er lykkelig med min samboer, mer enn noen gang faktisk <3 God sommer <3

  2. Hei Iselin!
   Håper alt går bra med deg, det er en stund siden du har oppdatert.

   Jeg har kjøpt meg et oppussingsobjekt og har funnet mye inspirasjon i din blogg. Huset deres har blitt aldeles nydelig! Men jeg savner gjerne litt informasjon om kostnader. Har du lyst til å skrive litt om hva dere ga for huset, hva dere brukte på oppussing? Om det ble som forventet, eller verre? Er Tom snekker eller håndtverker? Fikk dere mye hjelp av venner og kjente? Jeg er helt blank og redd for at jeg skal angre på hva jeg har begitt meg ut på. Hadde satt enormt stor pris på svar! 🙂

   1. Hei Isaballe <3 Her går alt fint <3 Vi fikk boligen og tomten for en hyggelig pris, da det som sagt var et total renoveringsprosjekt. Kunne man dog ha fått lov til å rive ned hele huset, hadde nok prisen vært mye høyere grunnet et stor og flott tomt. Det kostet oss i underkant av 3 millioner kroner tror jeg å pusse opp hele skiten, men da er også Tom Håndverker og gjort mesteparten av jobben selv. Vårt prosjekt var dog ikke kun et oppussingsprosjekt, det har vært TOTAL renovasjon. Nye rør i hele huset, helt ny elektronikk, skifting av hele taket, restaurering av pipe. 15 tonn støp for å rette ut gulv, nye vegger, isolering, drenering, nye vinduer, you name it.. Helt sinnsykt , hehe.. Men vi angrer ikke et sekund på at vi gjorde det. <3 <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg