Påske i G.Sørensen stil <3

Påsken er som julen for mange vil jeg tro. 

Ikke alle har noen å tilbringe den med, ikke alle har flotte hytter på fjellet eller ved sjøen – ikke alle har skiutstyr eller påskeegg store som fjell.

På sosiale medier florerer det med bilder. Solfylte bilder – turer på vidda, dager i bakken, appelsin og kvikkklunsj i hytteveggen – glade barn – glade voksne. Treningsturer og afterski – lammelår,rødvinsglass og peiskos. 

Påsken er fantastisk på dette viset, men det er like deilig med bypåske. Eller bare hjemmepåske. 

Og man trenger absolutt ikke dyrt skiutstyr eller flotte hytter. Et par gule servietter, tente lys, litt kvikklunsj og kanskje en god bok holder i massevis – for å ikke nevne sol. Er det sol – så trenger man i grunn ikke mer. 

Men slik som været er i dag og slik det er meldt i morgen, så må vi se lenge etter sola. Det er meldt overskyet i hele dag og morgendagen byr på regn og atter regn. 

For oss som har hendene fulle er vi egentlig litt likegyldige til været eller hvordan påsken tilbringes. Det å bare kunne slappe av litt og nyte fridager sammen med Ingelin er mer enn bra nok – sol eller ei – hytte eller hjemme. 

Vi bor jo også i kofferter – og har gjort det i snart ett helt år – så å kunne slippe dét ytterligere er bare deilig. 

Vi har derfor inntatt og inntar påsken med knakende ro – lave skuldre – samvær – snop og varm kakao. Og Herregud så mye snop jeg har spist ! Og boller, boller med vaniljekrem og melis! Jeg har gått på en skikkelig godtesmell. I påsken som i julen! Etter påsken er det dog tilbake til sunne linjer – så jeg nyter det så lenge jeg kan 🙂

Denne påsken har vi holdt på litt i huset. Slappet av hjemme og vært med venner. Resten av dagene skal tilbringes i ro og mak, med påskeegg – fine filmer, tegning, maling og litt rydding rundt huset. Vi stresser ikke og gjør ting akkurat i vårt tempo – og herregud så deilig det er. Er vi ikke ute av døra før etter kl 1200 – så er vi ikke det. Og akkurat nå – så er det akkurat det vi trenger, både barn og voksne <3 

Nyt resten av påsken!

Påskekos fra familien G-sørensen 😀


Kjører hard stil i Åros om dagen!


Påskeharen har vært på besøk og gjemt egg i hagen !


Nattkjole, ullundertøy og gummistøvler – full kontroll!


Svein er med på påskejakta <3


Pappa og Ingelin <3


Påskeharen satt fast på fjellet, men sendte nissen istedet. Ingelin i sjokk – dog det egentlig var logisk – nissen og påskeharen er jo naboer.

 


Pust  i bakken <3


 


Ingelin har tegnet påskeharen <3 stolt mamma!! 😀

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg