Til “hælvete” med dere alle.

RAPPORT! Ja, så var det tid for litt skriblerier igjen da.

I dag tidlig når jeg stod på badet og ikke gjorde noe annet enn å se naturlig pen ut ….

….kikket jeg ned på telefonen min.  Noen få notificatioooons på facebook lyste mot meg. Jeg pusset tennene og klikket inn for å se. Synet som møtte meg satte meg rett og slett litt ut – før jeg begynte å le for meg selv.

RAPPORT RAPPORT RAPPORT!!!

Noen har altså dristet seg til å rapportere bildet jeg la ut på instagram og facebook i går med teksten ” Det blir ingen nye innlegg i dag dessverre. Jeg sitter fortsatt på kontoret i Drammen og stuker….”

Jeg skal ikke bli stygg i munnen – for alt jeg vet kan det være en 13 år gammel jente som finner dette tullebildet støtende – og jeg er jo ingen mobber – jeg vil jo ikke at noen skal føle seg dumme fordi de anonymt og inndirekte ytrer sin mening.

På den andre siden kan det jo være en kar – en kar som synes dette bildet er ekkelt  – eller som skal sette feministen Iselin Guttormsen på plass.

Det er egentlig samme hvem som rapporterte det, for når jeg begynner å tenke slik så er det gjort – da går det en lang forbanna faen i meg. Visst skal folk få lov til å mene sitt – men at et tullebilde med nakne damerumpeballer som fiser nok luft til å blåse bobler skal være støtende –  det skjønner jeg bare ikke.

Hvor er dette støtende? De nakne rumpeballene? At bildet insinuerer ei dame som fjerter? For det er kanskje ekkelt det? At det ut av to kvinnelige rumpeballer skytes en fis! For rumpeballer skal jo egentlig være noe sexy skal det ikke det ?- og en fisende rumpe er ikke sexy.

Facebook godtok selvfølgelig ikke dette stusselige forsøket på R A P P O R T! Men hodet og hjertet mitt er fremdeles i kok.

Dette bildet er tydeligvis rapportgrunnlag. Det er støtende, det er nakenhet og det er ekkelt.

Bildet er hentet fra instagram

Mens dette derimot er helt greit:

bildet er hentet fra instagram

 

Dette viser bare at samfunnet vi lever i er alvorlig forstyrret!! Kvinnekroppen skal være noe tiltrekkende og sexy. Den skal ikke være frastøtende eller ekkel ( eller bare normal som jeg liker å kalle det ) – den skal være et objekt for nytelse – et usannsynlig – og ofte uoppnåelig objekt for tilfredsstillelse!!

For en liten stund siden foregikk det en voldsom debatt om et bilde som var havnet på instagram. En menstruerende kvinne som ligger på siden. Jeg tror det var dette bildet her:

Bildet er hentet fra nett

 

Mange syntes dette var avstøtende og krevde bildet fjernet. Et bilde som illustrerer en helt vanvittig vanlig situasjon. En kvinne som sover – helt vanlig!!! Og en kvinne som har blødd igjennom – helt vanlig!!

Å menstruere er en helt vanlig -og ikke minst – helt nødvendig prosess for kroppen. Det er like vanlig å menstruere som det er å tisse.

Jeg forstår at man ikke ønsker å få dette tredd over huet til enhver tid, men hva sier dette egentlig om samfunnet vi lever i? Hva sier dette egentlig om oss? Jo – det sier at man ikke vil se kvinnekroppen slik den er – man vil kun se glansbildet. Den versjonen av kroppen som er glattbarbert og glinsende. Stram og feilfri – seksualisert!

Det samme gjelder debatten rundt offentlig amming. Det er ekkelt og ammende bryster er ikke noe vi vil ha plantet oppi trynet hvorhen vi går, men bilder av modeller med struttende bryster, porno og annen sexy nakenhet, ja det kan vi bade i! Jeg spyr!!!

Bildet er lånt fra nettet

Det forteller at vi alle befinner oss i en pulserende dobbeltmoral  – som vi liksom , på en eller annen måte bare finner oss i.

Vel – jeg finner meg faen ikke i det!

Jeg har ei liten datter, ei datter jeg vil skal vokse opp som en selvsikker og stolt jente – ei jente som ikke er flau over kroppens naturlige prosesser – ei jente som omfavner den hun er.

Om jeg en gang får en sønn, skal jeg lære han de gode verdiene – hva som virkelig betyr noe – og når han blir eldre håper jeg han se på jenter og damer med respektfulle øyne og respektere det faktum at de er kvinner.

Til hælvete med de som rapporterer og sutrer over bilder av kvinnekroppen som ikke setter standaren i deres øyne.

Til hælvete med dobbeltmoralen.

Til hælvete med både menn og kvinner som er dårlige forbilder for neste generasjon.

bildet er hentet fra nett

 

Halleluja for denne t-skjorta! Julegave til Tom 😀 <3

Over og ut! <3 <3 <3

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg