Flat mage og appelsinhud!

Konkurransen i innlegget er sponset av Hud & Velværeklinikken i Drammen.

 

Jeg tenkte egentlig, at etter phungbryst-innlegene, så skulle jeg roe meg ned noen dager. Ikke skrive FOR mye rett fra levra. Det kan jo fort bli litt for mye mener jeg. 

Men så tikker det stadig inn kommentarer og meldinger Fra mannfolk og gutter som takker for at jeg setter det på dagsordenen, fordi deres egne kjære skjemmes slik over brystene sine – og fra damer og jenter som alle sier de trodde de var de eneste med pungbryst. Noen har store komplekser, andre ikke. Jeg tenker at jeg derfor skal bjuda på meg selv lite. For en ting er sikkert: Jenter, damer og kvinner over det ganske land ( ja hele verden ) er som regel aldri fornøyd med eget utseende. Jeg tror det er særs få som ser seg selv i speilet og tenker: Fy faen så digg jeg er! 

Mannfolk derimot; ja de er noe for seg selv. Jeg forstår selvsagt at det finnes menn over hele verden som også har komplekser for eget utseende, men veldig mange av de mennene jeg kjenner har en evne jeg misunner de. De mestrer å tro at de er en gudegave til kvinnen uansett.

Min kjære Tom for eksempel – kan etter han har trøkka en hel del med junkfood og lørdagsgodt dra opp genseren, stryke seg over magen, flekse muskler og videreformidle at jeg er GREIT heldig som har en så sprek mann, til tross for at han ikke trener like mye lenger. Altså – hvor i hælvete kommer denne selvtilliten fra?? Jeg vil ikke engang ha sex etter tacofredag!

Da føler jeg meg så mett og stappa med masse luft i magen at det siste jeg vil er å bli humpa på som en og annen Yogaball – og det er akkurat slik jeg føler meg etter en kveld med masse mat og snop – som en Yogaball. 

Tom blåser jo i om jeg skulle blåst ut en svak bris med tacodunst under en akt – og han ser ihvertfall ikke den oppblåste magen jeg føler jeg har. Men så lenge JEG ikke føler meg vel – så er det faktisk ikke noe vits. Frustrerende for dere menn? Ja det kan jeg skjønne, men er det kosekveld med snop og mat så er det det. 

Jeg har også fått med meg denne nye trenden hvor unge – såvel som voksne damer er ikledd en korsett for å stramme inn/forme midjen. Den er på under trening og under hverdags. Eksperter fraråder denne trenden da den over lengre tid vil skape blant annet ryggproblemer i tillegg til at man kan klemme ribbena inn i vitale organer. Er ikke så rått å ha en smal midje hvis du har pukkelen til Ringeren fra Notre Dame på ryggen og en punktert lunge. 

Det råder ingen tvil. Kroppspresset er enormt. Motebransjen, pornobransjen, samfunnet og alle oss – kvinner som menn er med på å skape et urealistisk bilde av den normale kroppen. Spesielt kvinnekroppen. Man poserer på bilder og fremstiller kroppen plettfri og perfekt i riktige posisjoner, riktig lys og redigering. Meg selv inkludert – det er derfor viktig for meg å vise at selvom jeg har gått ned mange kilo så er fortsatt kroppen min langt fra plettfri – men i aller høyeste grad helt naturlig og vanlig!

Jeg kan for eksempel legge ut bilder som dette for å vise hvor annerledes magen min er blitt : Ja dette er fra i går. Jeg har feber, derav plaster i panna fra Ingelin <3

Ingen kan på dette bildet se at jeg står i en posisjon hvor jeg presser hoftene fremover for å få en flatere mage. 


Og hvis jeg vil så kan jeg legge ut en bilde hvor jeg skryter av rumpeøkta jeg hadde på Olympus trening.

Faktum er at jeg hverken har hatt noen rumpeøkt eller trent denne uka overhodet. Rumpa mi har også mistet spretten og for å få magen til å se flatere ut på første bilde må jeg stå i denne posituren.


Jeg presser frem hoftene Jeg strammer rumpa til den blir borte. Appelsinhud i fri utfoldelse på vinterblekhud! 

Selvfølgelig er ikke dette heller en naturlig posisjon å stå i. Appelsinhuden synes ikke så godt når jeg står rett opp og ned –  og rumpa er da heller ikke så flat. Poenget mitt er at det finnes så vanvittig mye mer mellom bildene som blir tatt og bildene som blir vist på sosiale medier.

 

I dag er det morsdag  og alle kropper som har gått gjennom litt ekstra balast fortjener å bli ekstra skjemt bort. Vinnerne av Hud & Velværeklinikken sin konkurranse er trukket ut. Gratulerer så mye med “Ren og klar” behandling med massasje!!  Rens, peeling, damp, klemming, forming av bryn, maske og krem i tillegg til ryggmassasje, nakke, skuldre og håndmassasje!! Herregud som jeg misunner dere 😀 <3

1) Anniken 

2) Anne

3) Linn Therese

Dere har alle vunnet denne behandlingen!! jeg vil kommentere på kommentarene deres på forrige innlegg, slik at dere kan sende meg fult navn på mail 🙂 <3

 

Ha en vidunderlig søndag. <3

Klem fra sjuklingen som har satt ballene fast i halsen.

 

11 kommentarer
  1. Hei,
   Morsom blogg og viktige tema, men litt merkelig at du tilfeldigvis “trekker” venner som vinnere av konkurransen. Blir liksom feil når bloggen skal være ærlig.

  2. Hei Maria. Hyggelig du likte innlegget. Men hvor har du det ifra at dette er mine venner? Riktig nok er alle som leser min blogg en form for venn for meg. Men jeg aner ikke hvem vinnerne er: før jeg går inn på mailen og leser kontaktinformasjonen jeg har bedt de sende meg ETTER jeg har trukket dem ut. Et fornavn sier meg jo ingenting. Synes også det er veldig uheldig at du insinuerer at trekningen ikke har gått redelig for seg. For det vet jo du faktisk ingenting om! Kjenner jeg blir både irritert og skuffet over sånne anklagninger. Men hvis du vil kan jeg jo sende deg bilde av alle lappene med navn på som jeg har trukket ut av en bolle.

  3. Hei Maria. Hyggelig du likte innlegget. Men hvor har du det ifra at dette er mine venner? Riktig nok er alle som leser min blogg en form for venn for meg. Men jeg aner ikke hvem vinnerne er: før jeg går inn på mailen og leser kontaktinformasjonen jeg har bedt de sende meg ETTER jeg har trukket dem ut. Et fornavn sier meg jo ingenting. Synes også det er veldig uheldig at du insinuerer at trekningen ikke har gått redelig for seg. For det vet jo du faktisk ingenting om! Kjenner jeg blir både irritert og skuffet over sånne anklagninger. Men hvis du vil kan jeg jo sende deg bilde av alle lappene med navn på som jeg har trukket ut av en bolle

  4. Fantastisk blogg kjære Iselin! Men du stakkars Marie livet er urettferdig man kan ikke vinne alt er i verden men du må bare fortsette å være med på konkurranser så kommer nok din dag engang!!!! Jeg ber for deg Marie O:-)

  5. LIFESTYLE by Sessan: DU er så god Sessan! <3 <3 <3 Du er offisielt min mentor i bloggverdenen!! Jeg skal selvfølgelig legge til din blogg her hos meg også, jeg må bare finne ut hvordan jeg gjør det! hehehe 😀 Ha en aldeles nydelig dag!! <3 <3 <3

   Klem Iselin

  6. Hei,
   Jeg hadde ikke meldt meg på konkurransen og er derfor ikke en dårlig taper som noen her mener. Jeg så derimot at noen hadde skrevet det på sin fb side og er fra før av fed up med uærlig reklame osv fra enkelte bloggere, men hvis dette altså ikke stemmer så har jeg ikke noe problem med å si at jeg tok feil og beklage det. Hope you can accept my apology! Ønsker deg lykke til med bloggen og håper du fortsetter å være en av de ærlige.

  7. Maria: apology accepted ?? jeg så også det du nevner. At en hadde postet det på facebook . Og det er bare så utrolig hyggelig at folk blir glade. Denne personen kjenner jeg dog ikke fra før av -og som veldig mange andre, har hun blitt venn med meg på facebook for å følge innleggene mine. Jeg har alltid vært, et og skal fortsette å være en av de ærlige. Om det gjelder innhold i blogg eller konkurranse

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg