“Jeg runker til deg”

” Hei. Du er fin. Jeg runker til deg 🙂 Synd du har ødelagt de. Men du har et pent ansikt.”

Denne kommentaren tikket inn etter helgens innlegg om pungbryst.

Jeg er ikke så nøye på det, jeg tenker at ja,jo, javel, ærlig type han der 😀 Jeg gidder ikke skrike ut om hvilken pervers gris han er. Folk runker og noen har mer behov for å si det høyt enn andre. Jeg tar meg jo ikke akkurat så høytidelig, så hyggelig at jeg kan bidra tenker jeg 😀 hehehe.

Det jeg derimot reagere på er setningen : ” Synd du har ødelagt de” . Han referer til puppene mine, som har fått litt “juling” opp igjennom årene.  Denne setningen får meg til å innse at det er så vanvittig viktig at det finnes mennesker der ute som viser hvordan en helt vanlig og naturlig kvinnekropp ser ut. For DE er jo absolutt ikke ødelagte!

Bilde fra 2013 – etter brystreduksjon og fødsel.

Puppene mine funker som faen! Selvfølgelig er de ikke like fyldige lenger, men de har livnært mitt barn, gitt nytelse til min samboer, gitt meg selvtillit og skal i fremtiden livnære våre kommende barn. De sitter fint, niplene er litt skeive etter brystreduksjonen og de har noen arr, men de peker nesten oppover og ser kjempe fine ut i en god bh. De henger som varme baller i doggystyle og de flyter ut som pannekakerøre med strekkmerker når jeg ligger på rygg. AKKURAT slik helt naturlige og vanlige pupper gjør. Man behøver ikke engang ha ammet eller gått gravid for at puppene etterhvert tar denne formen. Det er slik kvinnekroppen er. Det er slik pupper ofte er.

Hvis det er slik at mannfolk ( ja jeg drar alle under en kam nå) tror at puppene er ødelagte bare fordi de ikke strutter ut når du står på alle fire, eller strutter når du ligger på rygg, ja da vitner det bare om at jeg MÅ fortsette å skrive bloggen slik jeg gjør. Det er nemlig helt uaktuelt å godta at alt annet en pornografiske silikonpupper er ødelagte med mindre de er fyldige og struttende. I tilfelle er pungen til dere gutta helt jævlig ødelagt.  Pung i fritt fall er ikke akkurat et gudesyn for oss damer, men vi kommentere vel ikke at de er ødelagte av den grunn. Tvert imot. De er helt naturlige.

Opp og frem !! Eller heng og sleng, skal jeg kanskje si 😀 <3

Pupp er pupp! #pungbryst <3

Klem Iselin <3

 

 

 

22 kommentarer
  1. Trenger ikke ta deg nær av slike kommentarer. Bryst er bryst. Rodney Carrington har en sang, “show them to me”…den forteller ALT…
   Stå på…å har du barn og ammet han/ho/dem, er det xtra vakkert

  2. Hahaha, “I tilfelle er pungen til dere gutta helt jævlig ødelagt..”. Det er så jekla rått skrivd! Måtte lese det høyt for gubben også for han lurte på hva jeg lo av 😀

  3. Hurra for en blogger med beina på jorda og “utflytende pupper”
   Dette var dagens høydepunkt og gjorde at jeg får trua på den kommende generasjonen.

   Hilsen ei som er født på tidlig 70tall med pupper som snart rekker låra 😉

  4. Hei Iselin. Må takke deg så inderlig mye for meget gode innlegg om pupper. Fikk linken av min kjæreste som lo godt og ble kjempeglad for det du skriver og bildene du la ut. Jeg har i laaaang tid prøvd forgjeves å fortelle henne at hun har noen flotte pupper både av utseende og funksjon men hun har ikke vært fornøyd. Hennes spontane kommentar var at mine ser jo akkurat ut som hennes….og jeg som trodde ingen andre hadde slike sa hun. Hun ble så fornøyd, blid og lo godt av dine innlegg at jeg må takke deg!! Det viktigste av alt er at jeg er så glad i hennes pupper fordi de henger på hun jeg elsker over alt! De har gjort, gjør og vil fortsatt gjøre en meget god jobb) Fortsett å skrive gode innlegg for jeg vet at du har skaffer deg en ny fast leser i min kjæreste ??????

   Hilsen en som elsker kjæresten sin (og puppene hun har) ??

  5. Herregud for en fantastisk tilbakemelding!! Og du er jo bare verdens søteste mann! Heldige samboeren din!! 🙂 Men vi damer er jo ofte slik, det nytter ikke hva de som står oss nærmest sier, hvis man ikke føler seg bra. Men utifra alle kommentarer og meldinger jeg får, så er hverken din kjære eller jeg alene om disse puppene. Hele landet har tydeligvis trodd de var de eneste med slike pupper 😀 Så jeg håper inderlig din kjære samboer klarer å se på puppene sine med verdighet og virkelig føle at de er flotte – og ikke minst helt forbanna naturlige 🙂 Tusen takk igjen for en fantastisk tilbakemelding og hils din søte samboer som kan slå seg til ro med at vi er flere med phungbryst 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg