Snakk om panserpung!

Ingelin lurer på når hun skal få en lillebror eller lillesøster. Jeg gruer meg på ingen måte til å fortelle henne om blomster og bier eller tiss mot tiss – kall det hva dere vil. Men faktum er at hun foreløpig ikke har spurt om dette, hun lurer kun på hvor lillebror/søster ER . For hvor er denne lille skapningen akkurat nå?

Jeg kan jo ikke si at han eller hun ligger i magen eller i eggstokkene, det har nemlig ført til at Ingelin har fortalt hele barnehagen at mamma har en lillesøster i magen – hvilket har ført til en del morsomme situasjoner – for det har jeg jo da altså ikke. Det eneste i magen min, er masse deilig mat og flesk og duppe <3

Vi har prøvd å fortelle Ingelin at vi må LAGE en lillebror eller lillesøster til henne, men det er liksom ikke godt nok, hun lurer nemlig fortsatt på hvor han eller henne er NÅ!

I ren kreativ utfoldelse har jeg nå klart å formidle at lillebroren/lillesøsteren hennes ligger i balla på pappa – det er ihvertfall slik hun har tolket det og jeg skal ikke rette på henne. Jeg synes det er helt fantastisk hvis hun er fornøyd med dette svaret – dette påfunnet – denne halveis sanne faktaopplysningen.

Så hvem som er den store favoritten om dagen er jo ikke noe mysterium.

Mamma er kjedelig, hun har bare egg i magen – det er jo ikke noe særlig kult – egg lukter promp. Men fattern derimot – han er kul han! Han har tross alt en lillebror i pungen. Snakk om panserpung!

Jeg lar både Tom og Ingelin leve på denne statusen.

Har også i den anledning funnet den perfekte farsdagsgave til Tom:

pung_sekk

Xoxo iselin 😀

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg