Skrukkete rumpehull..

Det er så deilig å våkne med skinnende sol utenfor rutene. Det gir så mye mer energi!
Riktig nok legger jeg meg kl 20/2100 om dagen fordi jeg av en eller annen grunn er så sykt sliten. Men når Ingelin glimter til med sitt nærvær i sengen kl 0615 om morningene er jeg utrolig nok mer kvikk enn vanlig. Solen stråler og det gjør lille prinsessa også. Det er umulig å ikke bli blid av sånt.

Jeg liker også å kle meg i treningstøy selvom jeg ikke skal trene overhodet. Det har jeg ikke gjort på en veldig god stund nå heller, men å få på seg treningstøy med freshe farger gjør noe med en.
I dag gikk jeg derfor all in!! 

 

Med fresht treningstøy blir man ikke bare lykkelige – man øker motivasjonen for å komme seg på trening – man føler seg sprek og det er mye lettere å dra og handle sjokolade i butikken 😀 Er liksom mer lov i treningstøy – herregud jeg har akkurat trent – jeg fortjener det !!  hehe

 

 Når jeg står foran speilet slik og ser på meg selv i allverdens treningstøy så kan jeg forstå hvor lett det er å miste motet når man som jente, dame, kvinne ser trente damer posere på instagram eller facebook.  Det er forskrekkende lett å se trent og spretten ut – bare se her: 


Nei, jeg gadd ikke klippe bort alt surret rundt på bildet her. Vi har jo produkter til et helt fotball-lag her inne. Men som dere vet; bor vi for tiden hos svigers mens vi pusser opp. De er nordlendinger og jeg er meg. Ergo – folk som er svære i kjeften trenger mye såpe ;D høhøhø

 


Ut med trutmunnen- inn med magen, dra opp genseren og dra litt i flesket..

 

Faktum er at disse bildene lyver mer enn jeg liker å innrømme. Men fy fader for en deilig løgn!! 😀 I levende og bevegelig tilstand er det ikke slik magen min ser ut! Den er vel mer som en myk og god vannseng. En myk og god vannseng med et skrukkete rumpehull i midt i!


Jeg har med andre ord tre skrukkete rumpehull! Et bak med hår, et i ansiktet med dun og et midt på magen med lyse fjon. 

 

På dager eller i uker hvor jeg ikke har vært tro mot min sunne livsstil, hater jeg å se på slike bilder av meg selv. Jeg hater at jeg spiste den sjokoladen, drakk den Oboy’en eller trøkka i meg hele den kjekspakken til filmen.

Men på dager – og i uker hvor jeg vet at jeg har vært flink – spist meg god og mett på riktig mat – da bryr jeg meg ikke det døyt! Da synes jeg magen min er riktig så fin. Faktisk så deilig at jeg får lyst til å spise den opp! ;P 

Ha en flott dag mine kjære.

 

Love 

Skrukketrollet <3

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg