Promp, bæsj og utflod og sånn

Innlegget inneholder reklame 

 

Kvinnekroppen er et unikum!

 

At dette kommer fra en dame er vel ikke så rart. Hadde jeg vært gutt, hadde jeg nok stolt skrevet om guttekropp, min fascinasjon over ballenes egenskap til å skrumpe seg sammen og hvor finurlig overgangen fra ballesten til skrukk egentlig er. 

Faktum er jo at vi egentlig ikke er så altfor forskjellige. Som små frø i magen har vi alle nøyaktig samme utgangspunkt. Vi har alle en klitoris med små kjønnslepper. Både gutter og jenter. Etterhvert som fosteret vokser, blir klitorisen enten “pakket” inn av kjønnsleppene og danner et kvinnelig kjønnsorgan eller så vokser den seg lang og tjukk som en liten ostepopp-tiss, kjønnsleppene blir baller og man har det mannlige kjønnsorganet. 

Hvis ikke dette er fascinerende så vet jeg ikke hva! Visste dere forresten at når en jentebaby er ferdig er utviklet i mors liv, så er også alle eggene hennes for et helt liv ferdig utvilket i eggstokkene hennes! Det er helt fantastisk sprøtt!!

Kvinnekroppen er derfor for meg meget mektig! Den er skapt for å bære frem et barn, føde et barn, gi næring og til og med medisin! Brystmelk er nemlig supert som feks nesedråper til spedbarn om de er litt tette. 

Alt som skjer i kroppene våre har en funksjon!  Til og med de “ekle” tingene. Promp, bæsj, tiss, utflod. Og det er nettopp her vi er så like – i tillegg til at vi alle har skrukk da, eller mellomkjøtt om du vil –  til tross for at vi ellers er ganske forskjellige ( men dog like ) der nede. 

Dere mannfolk har en irriterende god egenskap til å hylle alt som har med deres kropper å gjøre. Har dere lagt på dere, er det stødig, promper dere, er det helt naturlig, dere gjør det ofte uten å rynke på nesa. Dere prutter i vilden sky. Dere annonserer høyt at dere må “jobbe” litt på ramma eller le av at man ikke har fått dusja på tre dager. Mange tror tydeligvis at sæd er som melis og jenter som ikke slafser i seg dette må jo være utrolig kjipe i senga.

Vi damer derimot – nei vi må liksom skjule det. For å drite skikkelig, det gjør vi selvfølgelig ikke. Vi bruker like lang tid på do uansett hva vi gjør, så ingen skal kunne vite hva vi egentlig gjør. Prompe gjør vi heller ikke, vi bør ihvertfall ikke det. Hvis gutta hører det – er det jo totalt turn-off. Utflod kan vi holde for oss selv, og mensen vil de ikke vite av. 


Bildet er funnet på KK.no sine sider

 

Gutter, menn og folk, ja – de kan si hva de vil. Men jeg kan love dere én ting og det er at ingenting, INGENTING er bedre enn når man kan ligge i fred på sofaen en lørdagskveld med mensenmage, godteri i skåla, utflod i trusa og prompe eller gå på do akkurat når en vil! For ja, vi gjør det. Hun flotte du ser i en heit actionfilm gjør det eller damene på pornhub . Ja de gjør det alle sammen – og det er fader meg helt naturlig!

Tenk dere bare hva som hadde skjedd hvis vi ikke hadde gjort det – prompet feks. Man hadde jo hatt vondt i magen herfra til månen. Sannheten er at mange ofte har det, vondt i magen, både gutter og jenter.  

Ofte holder man det inni seg – bokstavelig talt. Jeg hadde en periode ofte vondt i magen, etter at jeg spiste enten mektig eller sterkt krydret mat. Jeg godtok det bare, prøvde å holde meg unna visse matvarer jeg trodde jeg kunne reagere på uten egentlig helt å vite hva det gjaldt. Jeg gruet meg til hytteturer og det kunne gå utover selvfølelsen. Hadde jeg den gang visst at det fantes noe så som fantastisk som Lab 1, hadde jeg prompet på et glass og sendt det til dem umiddelbart! 

Vel, det er jo ikke slik det gjøres, det er selvfølgelig blodprøver, men dere skjønner poenget. 

Lab 1 sitt fokusområde er nemlig at ernæring og kosthold kan stå bak en del kjente og ukjente lidelser. Deres hovedområder er ernærings-, kostholds- og livsstilssykdommer, samt mage- og tarmproblematikk. Mange pasienter med disse utfordringene, strever med å finne ut av sine problemer.

Er du en av disse? Er du en av de som plutselig får masse luft i magen? som skjemmes over det? Som plutselig får sterke magekramper og som må springe på do gjennom natten/dagen? Er du en av de som lar være å gå ut med venner fordi du føler deg oppblåst og sliten? Har du lite energi? Er du mye trøtt eller sliter med å gå på do? Er du gutt? Er du jente?   Da bør du se her, for en ting er sikkert! Uansett hvor like eller forskjellige vi er, så har nedsatt livskvalitet en dårlig påvirkning på oss alle. Spesielt hvis det hele egentlig skyldes en vond fjert grunnet kostholdet ditt 😉

 

video:lab1promofinal2

 

Lab  1 utfører flere undersøkelser og tilbyr flere tester og oppfølging. Jeg vil skrive mer om dette senere, i mellomtiden kan dere jo sjekke ut deres hjemmeside her og deres facebookside her

 

Tusen takk til Lab 1 i Sandvika for en lærerik time med superhyggelige ansatte, fantastisk mottakelse og ikke minst behandling <3

Fjert og bert! 

Iselin <3

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg