Hvor jævla vanskelig kan det være å forstå??

Bildet er hentet fra nett

 

Vi har alle fått med oss den store debatten rundt voldtektssaken i Hemsedal. 

Som mamma og som kvinne er jeg sjokkert over synet enkelte har -ikke bare rundt denne saken, men voldtektssaker og kvinnesyn generelt. 

Jeg skal ikke grave dypt – for det florerer med fantastiske innlegg og artikler på nett.

Men hva er det samfunnet vårt ikke forstår? 

Det er så enkelt som at når en person sier NEI, så betyr det NEI!

Hvis en person ikke evner å si NEI fordi han/hun er såpass beruset, så holder du deg unna!

DU behøver ikke å ha ruset personen, det kan man fint klare selv, enten det er på alkohol eller andre stoffer  – Deg betyr likevel ikke at vedkommende er fritt vilt!

Bildet er hentet fra nett

 

Det er totalt irrelevant hva personen hadde på seg, hvorfor han/hun befant seg på det aktuelle stedet eller hva slags fortid vedkommende har. Du SKAL ikke stikke noe inn i andre eller tvinge andre til å utføre handlinger på deg selv uten samtykke. 

Jeg forstår at det finnes historier og tall på kvinner som misbruker tilliten til rettssystemet ved å fare med løgnaktige påstander om voldtekt. Dette er selvfølgelig ufattelig trist for den andre part og ikke minst for kvinner i etterkant som ikke blir trodd. 

Ja slike løgnaktige historier eksisterer og kommer til å dukke opp for alltid – vi må lære våre døtre at slikt ikke er greit. Men sårene etter antall kvinner som ikke blir trodd er større og verre – for å ikke snakke om de som aldri forteller sin historie. Som er skamfulle og fulle av skyldfølelse. 

Mange og da spesielt menn går nå i det offentlig rom og føler seg uglesett, gjør seg selv til små ofre – tar kommentarfeltene med “storm” – stakkars oss!

Ta dere for faen sammen! Vi damer vet selvfølgelig at ikke alle menn er voldtekstmenn! Men det er ingen hemmelighet at det er flest menn som utfører voldtekter! Støtt oss kvinner, hjelp oss, støtt din mamma, din søster, din kjære, din datter – ikke gjør deg selv til et lite offer! Dette handler ikke om deg, men om alle de som ikke lenger kan føle seg trygge. 

Les – og se denne kronikken av Trine Lise olsen!

 

Jeg svimer nesten av når jeg ser hvordan enkelte menn kler på seg offerrollen eller forholder seg tause når det er snakk om etniske norske voldtektsmenn, men så fort det er snakk om menn av utenlandsk opprinnelse, da skal alle lunger tømmes. “Jævla pakk, svartinger, pell dere ut av landet vår”! 

De fleste voldtekter her til lands blir begått av nordmenn. Nordmenn som ofte har en relasjon til offeret. Voldtekt er ikke noe bare utenlandske menn med et snevert kvinnesyn utfører. Når skal vi klare å se det? 

Jeg forstår at vi jenter , kvinner og damer må være forsiktige, vi må lære våre døtre å være forsiktige, ikke stole på alle, ikke sette fra oss drinken, ikke gå alene hjem, ikke sitte på med fremmede, tenke konsekvenser–ja listen er lang. For det vil være naivt å tro at alle skal skjønne og forstå at vi ikke er fritt vilt for enhver som måtte ha lyst. Slik er det ikke. Samfunnet er ikke slik, verden er ikke slik, trygge Norge er ikke slik.  Vi må passe på – det er trist, det er sannheten.

Men viktigst av alt er å lære våre sønner et sunt og respektfullt kvinnesyn. Tenk om alle bare hadde gjort det! Da hadde vi vært utplukka for rasshøl om noen generasjoner! 

Bildet er hentet fra nett

Rasshøl kommer dog i mange former, både kvinner og menn, men nå handler det om menn. Om menn som voldtar og som slipper unna med det!!

Jeg legger ved en video som forklarer det hele rimelig greit!

 

Hvor jævla vanskelig kan det være å forstå ???

 

1 kommentar
  1. Det er et stort problem at kvinner kler av seg i media og bruker årsaker som “frihet” og “protest” for å gjøre det.
   Nei, ingen skal voldta, enig, men slutt med bilder av nakne kvinner for å “understreke” det, det er kvalmt.
   Blogger er et medie som er forstyrrende, ikke belysende.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg