Han har vært utro!

Dette innlegget er dedikert til Lisa Tønne i duoen ” Tusvik og Tønne”

Jeg hører med kilende sildring gjennom kroppen jevnlig på podcastene deres. Herregud for noen damer! De er brutale, ærlige, morsomme og direkte!

De sier absolutt det alle tenker men ikke tør si høyt. De byr på humor og latter, dagsaktuelle temaer og selvirioni!

Damer som disse – skulle samfunnet hatt flere av! Og en dag: når jeg blir stor – da skal jeg søren meg sitte sammen med dem og snakke om kuktroll og bollemus. 

 

Og på tala om kuktroll: I går fikk kjønnshåra mine bakoversveis!

En “ekstrasending” av podcasten ble publisert.  Denne kan dere høre her! Lisa hadde havnet på sykehus etter et illebefinnende da hun var på jobb torsdag kveld. I sykehussengen får hun en melding av mannen sin – som hun skjønner er blitt sendt feil. Den skulle vært sendt til en annen. Til en annen kvinne! 

Med et blødende hjerte, et åpent sår – forteller Lisa om denne vonde kvelden. Hun har havnet på sykehus og akkurat funnet ut at mannen er utro og få dager etter sitter hun og deler all elendigheten med humor (ja faktisk) , frustrasjon og ren ærlighet!

Så hva synes man om denne offentlige delingen? Hva synes man om at personer deler alle aspekter av privatlivet sitt med det ganske land?

Min mening: Helt innafor!

Når hun først må stå med dritt til anklene kan hun like gjerne tjene noe på det. 

Og ja jeg vet : det trengs to. Det er alltid to sider av en sak osv. Men det finnes faktisk ingen unnskyldning for dette. Hvis man som gift partner innleder et forhold til en annen – så har du driti deg loddrett ut!!! Hvorfor skal man da skånes? 

Jeg er så lei av at folk kan oppføre seg som rasshøl uten å få kjenne på konsekvensene. Og har man tatt imot mye drit eller blitt bedratt så skal man ihvertfall ikke rope høyt om det. Da skal du sørge i det stille – man skal ta hensyn – tenke på eventuelle barn som er inne i bildet. 

Vel – det bildet tenkte tydeligvis ikke det kuktrollet på.

 

Så Lisa Tønne – all kjærlighet og ære til deg. Og om barna dine skulle få med seg dette -er det så farlig?  De lærer jo kun at man aldri skal ties til taushet. At man aldri skal hate – men ei heller tillate å bil behandlet dårlig. 

Fortsett å være sterk! <3 <3 <3

Lots of love!!!

Iselin <3

 

5 kommentarer
  1. Hører også på podcasten deres. De har ihvertfall ben i nesa, og ikke redd for å si noe. Jeg digger de! Ser heller ikke noe problem med at hun deler det. Slik som du skrev, når hun først står i så masse dritt, så kan hun like godt tjene på det!
   Ha en fin dag!

  2. Tror det som dro Lisa over kanten var det faktum at han valgte elskerinna når mor til barna kanskje ventet på døden. Hadde gjort det samme selv. Finnes ikke unnskyldning for det der. Fy f…
   Heia Lisa!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg