Camping er for harryfolk!

Hobby 650, Ventura fortelt,  platting, solcellebelysning på platting, grillmat, is, lyden av barn som leker, dusj og do på felles anlegg.  Dusje i sandaler, slitne sandaler. Fottøy ellers er croks. Alltid croks!

Det kan ikke skjules lengre. Vi har gått hardt inn i denne nye tilværelsen som campere med fast plass.

For jada ? vi har ordna oss fast plass. Bygd platting og rekkverk på få dager. Planta planter og hengt opp lyspærer på batteri i buskene. Vi har handlet inn sofa og kjøleskap til forteltet . Vi har satt opp lamper og pyntet med levende lys.

Det er brutalt. Det begynner å bli som en liten hytte, bortsett fra at vi for all del IKKE er hytteeiere.  En slik tittel kan vi ikke skryte på oss.

Nei hytteeiere ? de er i en helt annen liga. De troner på toppen av hiarkiet!

Vi campingvogneiere , vi er nederst på rangstigen vi.

Vi er for kravstore til å kun campe i telt, men for “fattige” til å investere i hytte.

Likevel er folk som ferierer i telt – over oss på rangstigen ? for de later ikke som de er noe de ikke er. Å sove i telt er en opplevelse ? campingvogn er bare harry.

Hiarkiet innad en campingplass er dog like klar som en skyfrihimmel!

Kongen av campingplassen har en moderne og fresh campingvogn av nyere modell. Fortelt er for «nybegynnere» ? her er det spikertelt som gjelder. Plattingen ruver og er som regel finere enn plattingen man selv har hjemme og bogner av friske blomster, lykter, pent utemøblement, steiner og til og med fontener!! De har det så sykt koselig!

Men alt kommer også an på hvilke campingplass du har bopel på. Det finnes de store dyre plassene hvor den ene kongen ruver over den andre ? hvor alt er på stell og årsleia for en plass er skyhøy. Hit kommer de tyske pensjonistene i bobiler i millionklassen og de som har plass til en liten minicooper inni campingvogna!

 Også har du en sånn plass som vi bor på ? som er billigere i året, ting er litt slitent og folka deretter. Såpass selvinnsikt må man ha ? Det er ikke på denne plassen piqueskjortene flagrer og Larph Lauren genserne er knytt rundt skuldrene. Men herremin for en jovial og hyggelig stemning det er her.

Nå er jo vi relativt nyinnflytta ? så vi får nok høre ett og annet om ett og annet menneske før eller siden ? for såpass skal det være. Det er ikke en ordentlig campingplass uten de orginale karakterene. Både de som lager hygge og de som lager kvalme. De skal være med, det er jo de som lager liv i ferien. De finnes overalt! På campingplassen, i nabolaget, hyttegrenda eller i havna.

I mellomtiden nyter vi hvert eneste sekund i ferien, med unger som leker fritt, hvor presset om den «perfekte» ferie er pakket langt under senga og hvor skuldrene er sunket i takt med beina som er plantet godt på jorda.

Dronninga av campingplassen koser seg på ny platting

 

Også er vi så harry som bare campingvogneiere med fast bopel på en middelmådig plass kan være ? og vi elsker det!!!!     

                         

 

 

 

7 kommentarer
  1. Camping livet er fantastisk . Er vokst opp med å ha campingvogn på fast plass og binder om sommeren . Jeg elsket livet og har en drøm om en campingvogn med fast plass når jeg blir eldre . God sommer 🙂 kos dere videre i ferien 😉

  2. Ble nesten nysgjerrig på hvilken campingplass. 🙂 Er vokst opp med camping og mamma og pappa har campingvogn på fast plass, som vi får lov til å låne innimellom 🙂

  3. Jeg elsker campinglivet! Er vokst opp med campingferie på svenske campingplasser og det slår to uker i syden lett. Nå som jeg er voksen og vi har råd til å reise hvor vi måtte ønske velger jeg med to små barn campingferie foran alt annet. Kanskje er jeg harry men friheten på en campingplass er ubetalelig. Barna kan leke fritt, det er strender, badeanlegg, shopping, lekeland og alt man måtte ønske i nærheten. Man kan ha med seg mye mer enn 20 kg i en koffert og man sover i sine egne senger. Man slipper overfylte sydenbyer med gangfelt som ikke er beregnet til barnevogn og man slipper å svette rundt for å finne en restaurant eller spise den forutsigbare all-inclusive buffetmaten i to uker. Tommel opp for camping:)

  4. Det er fantastisk! Det er viktig å være med på bryte ned “feriepresset”. Det er viktig at folk gjør det de vil i ferien, om det så er camping, hytte, telt eller hotell 😀 ALT er det du gjør det til selv! Jeg har såå lyst til å dra på en skikkelig campingferie en gang! Du får det til å høres så koselig ut! Og jeg syns helt definitivt ikke at camping hører med til bunnen av hierakiet, den tid er forbi 😀

  5. Det er så deilig!
   Vi vurderer også fastplass etterhvert. Kjøpte oss en hobby 650 i våres, dagen etter jeg fant den på Finn. Jeg hadde aldri sovet i en campingvogn før det, knapt vært i en! Nå kjører vi rundt på campingplasser i Norge og Sverige og nyter campinglivet:- D Det er så avslappet, Harry og deilig! (Litt for mye alkohol er eneste minuset, ikke et bord uten øl eller vin å se)

  6. Syns du har gjort noen morsomme observasjoner 🙂 Vi mennesker er fæle til å sette hverandre i boks, og å “se ned på” andres aktiviteter. Noen liker det ene, noen liker det andre – og det er da helt greit at vi ønsker å gjøre litt ulike ting? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg