Det perfekte liv

Livet er ikke som alle bilder man ser på instagram, blogger, facebook og filmer.

Rene hvite linjer og rene pene klær. Nydelige rom i lekre farger. Vakre mennesker som spiser sunn mat eller får en dounut til å se ut som et kunstverk! Perfekte bilder med perfekte filtre. Det er en fryd for øyet og det estetiske i oss hyler av glede. Samtidig vrir det seg litt i magen – for slik har jo ikke vi det. Vi drømmer oss bort i dyr mote – kropsshysteri, perfekte barnerom og  vakkert interiør. Tenk om bare vi også kunne hatt det slik!

Ingelin sitt rom er ene og alene et resultat av instagram – ser det slik ut i virkeligheten? Langt derifra.

Vi vet at vi ikke skal la oss påvirke – at alt dette kun er et overfaldisk ytre.  Vi elsker det vi ser og hater at vi ikke har det likedan. Sosiale medier har en enorm makt over oss.

Men livet er ikke et oppstilt bilde med perfekt vinkel, lys og harmoni.  Livet er nå ! Det er stressende , kaotisk og frustrerende. Det er vakkert, herlig og menneskelig!

Foto: www.carpediemfoto.net

 

6 kommentarer
  1. OMG, rumpe!! 😀 Sant som du skriver. Klarer ikke engang stelle nok hjemme til å lage Instavennlige bilder jeg 😛 Livet er her og nå, kaotisk og fantastisk!

  2. Har bare et spørsmål. Håper det er ok å stille her. Så deg i et intervju tidligere i sommer, tror det var vg. Du hadde på det en utrolig fin, gul kjole, og gult hårbånd. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt kjolen? Mvh Pia.

  3. Haha elsker Humoren din! Hørte nettopp på episoden med lisa tønne i podkasten Ida med hjertet i hånden, som handler om å bli etter utroskap. Om du ikke har hørt den så anbefaler jeg den, veldig veldig fin episode <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg