Hva er det jeg driver med???

Ja det kan du spørre om! 

Iselin Guttormsen, 31 år , sliten tobarnsmamma i konstant tidsklemme. Arbeidstager, blogger og fotballspiller.  Samboer , venninne, datter, søster og svigerdatter.  Altfor mange roller – altfor liten tid.

Krysspresset jager meg til og med i søvne og den dårlige samvittigheten over alle mennesker og planer jeg ikke klarer å tilfredsstille har et solid kvelertak rundt meg.

Dagene er fylt opp til randen. Så når timeplanen er stappa – hvorfor ikke bare melde seg på Idol?  For det har jeg vel tid til?

 

NEI! Jeg har ikke tid, jeg har ikke tid i det hele tatt – men jeg har så lyst – så inderlig lyst! Ikke fordi jeg har en så praktfull stemme at Norge ikke går rundt om jeg ikke melder meg på. Jeg er ikke et musikalsk geni. Men jeg elsker å plukke på gitaren og skrive tekster. GItarspill er definitivt ikke et talent jeg har, men de få akkordene jeg kan – holder i massevis.  Å kunne skape magiske øyeblikk med musikk, få frem følelser og tanker er noe jeg har drømt om lenge. 

Jeg er 31 år- det er nå eller aldri. Jeg kan ikke lenger sitte i sofaen på fredagskvelden og se andre modige sjeler på TV-skjermen og angre like bittert hver gang på at jeg ikke turte. 

Og jeg tør egentlig ikke fortsatt – jeg synes det er ekstremt ubehagelig. Det er langt utenfor min komfortsone. Jeg kan snakke høyt om fødetiss og være åpen om utroskap. Jeg kan by på meg selv og dele av livet mitt. Men ingenting – ingenting kan måle seg med følelsen av å blottlegge seg på Tv-skjermen på denne måten. Aldri før har jeg følt meg så naken – så liten.

 Men med klamme hender, skjelvende knær og bristende stemme hopper jeg ut i det. Sees på TV 2 kl 1930 i morgen kveld! 

Idol 2018 - audition i Oslo - deltaker nr. 14960, Iselin Guttormsen.
Foto: Alvin Santos / TV 2

 

 

12 kommentarer

Siste innlegg