Derfor forsvant sexlysten

Som mange kanskje vet – så har jeg sammen med et knippe andre damer opprettet en snapkonto som heter “Jovialemammaer” 

Hver gang jeg snapper  – snakker jeg åpent om alle mine tanker rundt det å være kvinne, mamma, kjæreste og samboer. Om krysspress, forventninger og kropp. Om forvrengt skjønnhetsideal, pornografi, sjalusi og sex. Om selvfølelse og om selvtillit. For å nevne noe.

Jeg er utrolig takknemlig for alle fantastiske tilbakemeldinger jeg får. Både av andre mødre, andre damer og fagfolk.

Jeg blir nå ofte spurt om jeg kan gjenta alt jeg har snakket om – sende snappene eller skrive om det. Mange finner trøst og motivasjon og jeg kan faktisk ikke tro hvor mange som kjenner seg igjen i mange av temaene jeg snakker om. 

Jeg har derfor valgt å lagre de snappene som er relevante og dele de her på bloggen. 

Dagens tema: sex 

 

 

 

12 kommentarer
  1. Du eier ikke skam!
   Hvem er du til å blottlegge din mann slik?
   Tenk på ungene dine som vil finne dette på nett?
   Tenker du kun på deg selv her og nå for å få mest mulige likes og click?
   Likte deg før men nå er du uetisk!!!!

  2. Skam: begynner å bli litt sliten av å svare på slike kommenterer , men jeg gjør det igjen. Den som tydeligvis ikke har eid skam , er han ! som har risikert hele familielivet sitt . Og jo jeg tenker i aller høyeste grad på jentene mine og familien og ja faktisk meg selv også – noe han IKKE har gjort. Hvis du hadde lest innlegget jeg har skrevet – så hadde du sett hvordan jeg faktisk løfter Tom opp fremfor å bryte han ned – til tross for det han har gjort. Hysj meg her og hysj meg der – den type holdninger tilhører heldigvis en utdøende generasjon. Når det er sagt – så likte også jeg meg selv bedre før jeg fant ut av utroskapen;) jeg likte også deg og respekterte kommentaren din helt til du sa du ikke likte meg. Men tenk så kjedelig hvis alle skulle like hverandre 😉 fortsett med å fortelle folk du ikke liker at du ikke liker dem – ærlighet varer lengst <3

  3. Enig med over! Du har din rett til å føle det slik. Men å blottlegge mann og sexliv opptil flere ganger. Uansett hvor mange ganger du selv mener ting annerledes så er det faktisk mange menn som føler seg mindre mann av at dama blogger om ikke-eksisterende sexliv. Hold det hjemme mellom dere! Hvor kult er det når hele befolkningen ,kompiseri osv vet om det og ler av dette. Når kanskje foreldre på skolen snakker om dette,barn overhører og igjen serverer dette for ungen din på skolen? Unnskylder ikke utroskap og det å sette familie på spill,men det er en forklaring! Nå snakker vi kun om blottleggelse og dele hele privatlivet sånn,nå og tidligere. Da søker man som mann opplevelsen av å ha litt mandig verdighet hos noen andre. Ikke fordi det nødvendigvis var et ikke-eksisterende sexliv,men fordi “alle” vet om deres “problemer” på den fronten. Han kan ikke ha følt seg respektert av det og derfor kanskje ikke respekterte deg? Og hvis han ikke respekterte deg da pga det,hvorfor skal han det i dag? Du har jo ikke akkurat dysset ned ting. “Han er mere forelsket enn før”-Sånn oppfører “alle” menn seg når de blir tatt for noe sånt

  4. Hei Anonym: Hele svaret ditt over her, er en av de største årsakene til at jeg nettopp deler så mye av mitt liv som jeg gjør. Føle seg mindre mann pga et ikke-eksisterende sexliv? Sex er vel ikke en “manneting”?!! Og Flaut? Det er jo nettopp det som er problemet i dagens samfunn!! Vi går alle rundt og skammer oss over ting vi tror er flaut og unormalt – når realiteten er helt motsatt. Det er ikke flaut å ha et sexliv som har dabbet av. Det er heeeelt naturlig etter mange år sammen. Årsakene er mange og jo flere som snakker høyt om det, jo mindre tabu. Men takk for at du minner meg på at jeg aldri må slutte med det jeg gjør 😉 <3

  5. Har ikke barn men kjenner meg SÅ igjen av det du sier. Kunne hørt på deg i timesvis! Kan du skrive litt om hva det viktigste du/dere har lært i parterapi?

  6. Hei Iselin!
   Her måtte jeg bare legge igjen en kommentar. For som jeg har nevnt til deg før på face, så er du en ENORMT tøff dame som deler dette!
   Dette er akkurat det mange damer trenger å høre. Et forbilde som kan stå fram og fortelle sin historie. JA det er tabu, JA det er kjipt for alle involverte, MEN det er fakta!
   I gamledager skulle ikke ting snakkes om. Huff hva vil naboen si?! Heldigvis er det noen sterke sjeler som står frem og snakker om det som er vanskelig!
   Jeg heier på deg Iselin!!

  7. Å herregud, jeg eeeeelsker deg tror jeg🙏🏻😂 Dette er sannheten slik den ser ut med alle sine stygge og fine sider. Takk for at du deler og IKKE holder dette innenfor husets fire vegger.
   Jeg har ikke lest/sett noe av deg før, men nå har skal jeg følge deg i godt og vondt. Rå dame🙏🏻💛💛
   Dette traff meg midt i hjertet….eller underlivet……

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg