hits

Toalettmappa mi!

02.07.2015 - 17:21 Ingen kommentarer
Toalettmappa er den viktigste tingen jeg pakker når jeg skal avgårde.
Vet egentlig ikke helt hvorfor, alt som befinner seg i den kan i grunn erstattes. Er vel bare det at jeg har så utrolig mye ræl oppi der.
Jeg har ikke helt kontroll.Spesielt nå som jeg bor i koffert.
Jeg har liksom ikke noen fast plass til tingene mine.
Jeg har flere mapper når jeg drar.
En til sminka eller to, hvis jeg sorterer og vil ha litt mer orden.
En til hårpynt og diverse
Og en til hygiene.Eller nei, to til hygiene. Det er alltid så mye kremer og drit, spesielt på sommeren.

Bildet er hentet fra Caroline Berg Eriksen sin instagram konto.

Jeg kunne lagt ut et iøyenfallende bilde som Caroline Berg Eriksen gjør. Misforstå meg rett, hun har en flott blogg med nydelige bilder, en fryd for øyet rett og slett. Hun er dyktig! Saken er bare at jeg ikker er i nærheten! Jeg har ikke så flotte produkter som henne og hvor mye jeg enn vrir og vender på det, så klarer jeg (enda) ikke ta så flotte og delikate bilder.

Sånn ser det ut når jeg skal starte pakkingen av toalettmappene mine. SURR!

Jeg skal likevel vise dere mine helt ærlige forsøk på bloggbilder av MIN toalettmappe.
NR1:

Ingen kan si at det ikke ser lekkert dandert ut! Idoform! Samme F hvor jeg drar, den skal med, orker ikke magesjau i ferien. Multi-Gyn: et fantastisk produkt jeg ble presentert for av min søte venninne Camilla, på Boots apotek. Love my muff servietter, elsk! Mine blodfortynnende medisner, bind og elegante tamponger dandert på en seng av kurvlokk. Man vet aldri, og etter jeg sluttet på p-pillen så kommer det og går litt sånn her og der. Aldri dumt å ha med litt bomull til tissen i tilfelle.

Multi-Gyn! Se her da dere! Powerprodukt til tissekona herfra til månen! Med våte bikinitruser, sand, sjøvann og diverse så er det fort gjort at ting havner i ubalanse. Dette er mitt nye "must have" i toalettmappa mi,  og baderomskapet forøvrig.

NR 2:

Legg merke til kurvlokket jeg småfrekt har plassert i bagrunnen for å skjule rotet bak.

Dette er uansett noe av "must have" i toalettmappa mi. Soljolje med faktor 30. Selvbruningskrem. Jeg har dårlige pigmenter i ansiktet, så bruker denne innimellom for å matche resten av kroppen. Solkrem til Ingelin, faktor 50, og sist men ikke minst Nivea Bodylotion! Denne er så sykt bra og gir en fantastisk fuktighet og glød. Det må være den mørkeblå flasken ikke den lyseblå!!

Disse fantastiske produktene fra Boots apotek, har jeg aldri prøvd, før nå. Fotscrub/maske til fjeset om du vil det istede. Fotkrem og Rosevann ( som man kan spraye i ansiktet, utenpå sminke og alt, for å få litt ekstra glød og friskhet )

Legger så ved et bilde av mitt fullstendige ærlige forsøk på å gi fotballtærne mine en sommer-makeover.
Skjønner jo da at at fotproduktene over vil komme til nytte.

Legg merke til de nybarberte tærne. Tok de fem håra på stortåa i går. Fornøyd med det!

Ha en fantastisk dag i sola alle sammen!
Og les dagens DT ( Drammens tidene ). En fin artikkel om sangen min "Ylva" er i dag på trykk <3
Vil dere følge med ekstra på hva som skjer med musikken min fremover, kan dere like og følge meg på denne siden : https://www.facebook.com/iselin.songwriter?fref=ts
<3 Iselin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar