Vi har pult!

Først og fremst vil jeg takke dere for den utrolige fine responsen dere ga mitt forrige innlegg : Når fader skal han forstå??? . 

Det er utrolig morsomt og godt å se at man slett ikke er alene.

Jeg vegrer meg dog litt for å skrive slike innlegg – for da kan jo mannfolka slå seg til ro med at: “Nei – meg er det ikke noe galt med! Bare se – nesten alle mannfolk er sånn!”

Men det skal dere menn ha klinkende klart: Det betyr aldeles ikke at oppførselen deres og deres tapre forsøk på å slippe unna visse ansvarsområder er greit. Langt derifra – det betyr dessverre bare at det finnes flere gjøkhuer enn man først trodde! Høhø

 

Når det er sagt, så har Tom og jeg endelig hoppet i høyet igjen.  Det har faktisk ikke hendt siden vi lagde Iben!!

 

Ja du leste riktig! Langt over 1 år uten sex!!!! 

Noen vil kanskje synes det er helt villt. Hvordan er det mulig?? Vel – det er selvfølgelig flere faktorer som spiller inn her. 

1) Jeg var sykt dårlig og kvalm de 3 første månedene av svangerskapet. Jeg skydde tissen til Tom som pesten!

2) Vi bodde i koffert hos svigers nesten hele svangerskapet + en 4 åring som har delt seng med oss hele denne perioden.

3) Tom jobber mange døgn borte. I løpet av de ni månedene jeg gikk gravid så var vel han i snitt hjemme i 4,5 av dem..Sånn ca 😉

4) Vi har hatt tidenes totalrenovering av en gammel skolestue – som vi nå bor i 🙂 Ergo: tiden Tom faktisk var hjemme – så var han på huset og jobbet.

5) Jeg hadde det ekstremt dårlig på jobb med en sjef som kjørte meg totalt til grunne. Dette gjorde meg både fysisk syk og deprimert.

6) Tom var en løkring .

7) Jeg var hormonell.

8) Jeg har rett og slett ikke hatt ork eller lyst!

Og på tala om lyst !- så er nok det – det avgjørende punktet!

Jeg har nemlig hatt en liten åpenbaring. 

Og har landet på en konklusjon:

Jeg skal aldri mer- noen gang – ha sex med min partner hvis jeg ikke har lyst. 

Og jada, jeg vet. Dere finnes – både kvinner og menn –  som vil rynke på nesa og mene jeg er en kjip “kjærring”. 

Dere som mener at man må gi og ta – selvom man ikke alltid har lyst.

Da spør jeg med store kritiske bokstaver : HVORFOR?

Hvorfor skal jeg gi eller ta imot hvis jeg ikke har lyst??

For å glede samboeren min? Ja ok, men hva med meg selv? 

Meg selv. I den råste skjorta og boyfriendbuksa fra Villa JC Design <3

Jeg vet at sex er viktig i et forhold – uten sex – kan forholdet fort dø ut. Men sex er ingen selvfølge. Sex er ikke noe en bare kan ta – fordi det er viktig – fordi en selv har lyst. For min del er sex et resultat av et forhold basert på god kommunikasjon, forståelse, empati og respekt. Gir ikke Tom meg dette – kan han heller ikke forvente at jeg vil kaste meg over han som en gudegitt gave! 

Forleden dag var vi i bryllup. Barnefri!!

Vi koste oss hele dagen, kvelden og natten.Det var en slik fantastisk stemning!  Bryllup gjør virkelig noe med en. All kjærligheten, romantikken, alle de fine ordene, talene. Man blir jo litt revet med. På natten sovnet vi begge idet hodet traff puta. Vi var utslitt. Det hadde vært en lang dag – en nydelig dag.

 

Men da vi våknet derimot!……..

Tom tok initiativet og jeg – jeg hadde for første gang på lenge lyst!!! 

Jeg ble så gira og glad av denne følelsen! Jeg har nemlig over en lengre periode tenkt:

“Er det slik det skal være resten av livet mitt?” 

“Har jeg mistet min indre glød for alltid?”

“Er det sånn her det skal være? Barn, slitne foreldre, irritasjon og null sex?”

For med så mye sinne jeg har hatt mot Tom – så har jeg rett og slett ikke hatt lyst. 

Makeupsex kan kysse meg langt oppi r”%&!!holet. Ikke fader om jeg har lyst til å gi meg hen til en kar som jeg aller helst vil fike til. 

Men denne morningen var alt annerledes. Vi hadde for første gang på evigheter hatt tid til oss to sammen. Som Tom og Iselin. Ikke som et par som holder på med et sinnsykt renoveringsprosjekt. Ikke som et par som bor i koffert. Ikke som pappatom og mammaiselin – men rett og slett kun som oss. Tom og Iselin.

Og da gikk det opp for meg. Fy fader så bra dette er – når begge to virkelig har lyst!!!

Jeg har ALTFOR mange ganger gitt meg hen når jeg egentlig ikke vil – bare for å være en kul kjæreste liksom. Slippe maset. Det har selvfølgelig blitt bra etterhvert – men utganspunktet er jo ikke det. Jeg tror derfor hodet og kroppen min automatisk forbinder sex med noe negativt. Noe jeg egentlig ikke har så lyst til – jeg forbinder det med mas og dårlig samvittighet hvis jeg ikke sier ja. Sex og kroppen min er noe jeg bare gir fra meg!!! 

Det fortjener fader ikke kroppen min! Kroppen min fortjener også å ha det bra!

Kroppen min skal ikke bare gi bort sex, den skal for faen få sex den også!!!

I dette bryllupet hadde vi det så fint som par – det var så deilig å slippe å bekymre seg for barna, slippe å stresse.

Det gjorde virkelig noe med meg – og jeg håper virkelig Tom så dette.

At han så det at når Iselin ikke hadde barn eller andre gjøremål hengende over seg – så slappet hun mer av. Hun er ikke bare en kjip “kjærring” omgitt av unger og gulpekluter. Jeg håper han klarer å kople sammen det faktum at hvis han bidrar mer hjemme og avlaster meg mer – så klarer jeg automatisk å slappe mer av – jeg får mer tid til å hente meg inn – mer overskudd og dermed mer ork og lyst til å ha det hyggelig med han .

Aldri mer skal jeg gi fra meg kroppen min for å glede andre ( les: Tom ) . Vi fortjener begge å kjenne på lysten – vi fortjener begge å ha det godt. 

Skulle gjerne avsluttet med en småfrekk kommentar om at det denne helgen blir full fres, på med turnsokka! Men Tom er borte på jobb hele helgen – så..han får vente te freddan! 😉

God helg – sug – men ikke svelg. Det er en myte at det er digg. 

 

15 kommentarer
  1. Takk for at du deler dette! Det er så mye fokus på at et forhold uten sex ikke fungerer i lengden, og ja, jeg veit av egen erfaring at det kan tære på. Men som du skriver, når man ikke har lyst, så har man ikke lyst. Jeg kjenner også at det er feil å ha sex kun for å glede partneren min. Helt enig i at det handler om “innholdet” i et forhold. Sex er ikke bare sex når man elsker hverandre og deler livet sammen. Det ligger så mye mer i det. Digger at du er så åpen og ærlig! Stå på og ha sex når begge har lyst 🙂

  2. Takk skal du ha for at du sier det som det er. Føler det akkurat likens selv her jeg sitter gravid i 7.måned med en 2åring i tillegg. Og en gründermann som jobber døgnet rundt og gjør svært lite hjemme på toppen av det hele…

  3. 😂😂😂 trodde først det var snakk om pult,altså sånn pult unga har på skolen eller på rommet når de Gjør lekser 😂😂😂 men skulle ikke mange linjer med lesing før jeg skjønte jeg hadde tatt feil 😛

  4. Helt hærlig og ærlig 👍. Å her blir det ikke mercy fuck. Nå etter 17år sammen og to unger som begynner å bli store så kommer energien og egen tid og kjæreste tid, vips så kom lysten..

  5. jeg må bare si WOW du er min favoritt blogger..du er bare sinnsykt rå og brutalt ærlig! digger det :))

  6. Må bare si at du er helt fantastisk! Skriver om et tema som er veldig viktig! Og kanskje ikke alltid typen forstår. Etter jeg fødte sønnen for to år siden så har sex virket helt fjernt! Noe som virkelig ikke frister. Godt og lese om andre som også har det på samme måte!

  7. Det skal komme de dager da kvinnen skal ligge i rennestenen å rape etter kuk, og der skal ikke gives en tomme.

  8. B: Hei ! Beklager at jeg ikke svart før nå! Det har gått meg hus forbi i ferien 🙁 Men jeg bruker i hvert fall Maybelline sine. Dream satin Liquid -serien. Jeg bruker alltid tonen: Light honey, blandet med en av de lyseste i serien. Så kan jeg blande sammen forskjellige nyanser alt etter hvordan huden min er den dagen. bleik eller tan 😉 eller midt i mellom 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg