11 kommentarer

Maria

15.02.2016 kl.00:35

Hei,

Morsom blogg og viktige tema, men litt merkelig at du tilfeldigvis "trekker" venner som vinnere av konkurransen. Blir liksom feil når bloggen skal være ærlig.

Iselin Guttormsen

15.02.2016 kl.05:50

Hei Maria. Hyggelig du likte innlegget. Men hvor har du det ifra at dette er mine venner? Riktig nok er alle som leser min blogg en form for venn for meg. Men jeg aner ikke hvem vinnerne er: før jeg går inn på mailen og leser kontaktinformasjonen jeg har bedt de sende meg ETTER jeg har trukket dem ut. Et fornavn sier meg jo ingenting. Synes også det er veldig uheldig at du insinuerer at trekningen ikke har gått redelig for seg. For det vet jo du faktisk ingenting om! Kjenner jeg blir både irritert og skuffet over sånne anklagninger. Men hvis du vil kan jeg jo sende deg bilde av alle lappene med navn på som jeg har trukket ut av en bolle

Iselin Guttormsen

15.02.2016 kl.05:45

Hei Maria. Hyggelig du likte innlegget. Men hvor har du det ifra at dette er mine venner? Riktig nok er alle som leser min blogg en form for venn for meg. Men jeg aner ikke hvem vinnerne er: før jeg går inn på mailen og leser kontaktinformasjonen jeg har bedt de sende meg ETTER jeg har trukket dem ut. Et fornavn sier meg jo ingenting. Synes også det er veldig uheldig at du insinuerer at trekningen ikke har gått redelig for seg. For det vet jo du faktisk ingenting om! Kjenner jeg blir både irritert og skuffet over sånne anklagninger. Men hvis du vil kan jeg jo sende deg bilde av alle lappene med navn på som jeg har trukket ut av en bolle.

Herskern

15.02.2016 kl.11:17

Fantastisk blogg kjære Iselin! Men du stakkars Marie livet er urettferdig man kan ikke vinne alt er i verden men du må bare fortsette å være med på konkurranser så kommer nok din dag engang!!!! Jeg ber for deg Marie O:-)

Iselin Guttormsen

15.02.2016 kl.15:53

Tusen takk :) Hyggelig at du liker bloggen :) Da blir jeg så glad!! <3 Ja det kommer en dag for alle, ikke alle kan vinne hver gang ;)

LIFESTYLE by Sessan

15.02.2016 kl.14:12

Wihoooo, vad snygg nya bloggen är & nu slipper du plocka bort dina bilder ur inläggen. KANON

Jag sparade genast nya bloggen i min top sites :))

Rock on & ha en FAB dag

//Sessan

Iselin Guttormsen

15.02.2016 kl.15:54

LIFESTYLE by Sessan: DU er så god Sessan! <3 <3 <3 Du er offisielt min mentor i bloggverdenen!! Jeg skal selvfølgelig legge til din blogg her hos meg også, jeg må bare finne ut hvordan jeg gjør det! hehehe :D Ha en aldeles nydelig dag!! <3 <3 <3

Klem Iselin

Maria

15.02.2016 kl.17:04

Hei,

Jeg hadde ikke meldt meg på konkurransen og er derfor ikke en dårlig taper som noen her mener. Jeg så derimot at noen hadde skrevet det på sin fb side og er fra før av fed up med uærlig reklame osv fra enkelte bloggere, men hvis dette altså ikke stemmer så har jeg ikke noe problem med å si at jeg tok feil og beklage det. Hope you can accept my apology! Ønsker deg lykke til med bloggen og håper du fortsetter å være en av de ærlige.

Iselin Guttormsen

15.02.2016 kl.17:29

Maria: apology accepted ?? jeg så også det du nevner. At en hadde postet det på facebook . Og det er bare så utrolig hyggelig at folk blir glade. Denne personen kjenner jeg dog ikke fra før av -og som veldig mange andre, har hun blitt venn med meg på facebook for å følge innleggene mine. Jeg har alltid vært, et og skal fortsette å være en av de ærlige. Om det gjelder innhold i blogg eller konkurranse

frøken grønn

15.02.2016 kl.17:40

Ha ha. Herlig innlegg ☺

Iselin Guttormsen

22.02.2016 kl.23:50

frøken grønn: Hyggelig du likte det :D <3

Skriv en ny kommentar

hits