4 kommentarer

Nina Laukvik

15.06.2016 kl.14:56

Hei; Iselin.

I dag vil du sikkert få masse positive reaksjoner på det du har skrevet, og med rette. Du vil også sikkert høre at mange kjenner seg igjen i din situasjon; nemlig at man ser frisk ut, men ikke er det.

At man klarer enkelte ting, men ikke andre.

Og at man kjemper for helsa si med de midlene man kan.

Jeg skal ikke utdype noe om min egen helse her, fordi helse er i utgangspunktet en privatsak, og verken jeg eller du skal trenge å fortelle mer enn vi har lyst til, og før vi har lyst til det.

Imidlertid er jeg permanent uføretrygdet, og trener til mitt første triathlon. Ser kjempefrisk ut.

Kjemper daglig med skyldfølelsen over å få til enkelte ting, men ikke andre.

Min og din rett til å kjempe for et liv med så god helse og livskvalitet som mulig bør være selvfølgelig, og vi skal ikke trenge å be om unnskyldning.

Trening reduserer stress, medikamentbruk, bedrer søvn og reduserer risiko for en lang rekke helseproblemer på kort og lang sikt.

Det gir mestringsfølelse, glede og virker positivt inn på en rekke psykiske og fysiske tilstander.

Å leve så normalt som mulig er en naturlig del av en helbredelsesprosess.

NAV er nødt til å spørre deg, men alle andre skal du bare blåse i.

Lykke til og god bedring!!

Iselin Guttormsen

15.06.2016 kl.18:49

Nina Laukvik: Tusen tusen takk for varme ord! <3 Det er jo ikke godt å høre at andre også har det tøft, men det er så vanvittig godt å vite at man liksom ikke er alene. Det er mer trøstende enn du aner å få høre at NAV er nødt til å spørre, for jeg vet jo at de må. Men man føler seg liksom ikke trodd. Men alle på NAV er veldig forståelsesfulle nå og jeg har fått utrolig god hjelp <3 Godt er det også å høre at du tar vare på helsa og trener til ditt første triathlon. Respekt!!! VI får heie hverandre frem og tenke at det blir bedre! <3 Igjen: Tusen takk for trøstende ord. Lykke til , til deg også og masse god bedring <3 Klem Iselin

Camilla pedersen

16.06.2016 kl.01:40

Kjære vakre Iselin <3

Tenker om alle bare hadde vært mer som deg, tørre å stå frem med at livet ikke bare er en dans på roser!

Jeg vet jeg ikke kjenner deg super godt, men de få dagene jeg fikk med deg på model Day og alt jeg har lest og sett av deg senere, sier meg bare nok engang at du er et sterkt menneske!

Du har et så vannvittig pågangsmot og styrke til å klare de mål du setter deg.<3

Dessverre møter vi alle på noe dritt som rett å slett er et helvete å komme seg videre fra, men som de sier: det som ikke dreper, gjør deg sterkere!

Og se, her sitter du. På vei "ut" igjen mot det du ønsker.

Er ikke alle som hadde vært så tøffe å stått frem med så personlige ting. Bare det sier litt! Mange har så mye å lære av deg.

Dette fikser du <3

Gleder meg til å lese og høre hva du kommer med av både musikk og innlegg av opplevelser fremover <3

STÅ PÅ!

LOVE <3

Iselin Guttormsen

16.06.2016 kl.16:55

Camilla pedersen: Tusen takk for varme ord ! <3 Jeg kan vel bare si: ditto!! <3 hehe..Takk for motivasjon og gode ord. Det hjelper mer enn du tror! :) <3 Love right back at ya ;) <3

Skriv en ny kommentar

hits