2 kommentarer

detkanfortgaagreit

09.09.2016 kl.14:17

jeg har hvert på let etter blogger å lese, og var så heldig å komme over din :) jippi meg !

kunne faktisk ikke hvert mer enig med meningen din rundt blogging.. har selv hatt en del blogger, som fortsatt liigger på nett, som liksom er mine slags dagbøker, hvor jeg kan gå tilbake å se.. den gang brydde jeg meg ikke om seer tall, eller kommentarer , men koste meg med min egen hverdag i en blogg ! jeg fikk faste lesere og vi ble "nett venner" jeg savner den tiden der !

nå er det mer sånn, "hei, så fin blogg du har, ta gjerne en titt innom min" bla bla bla om en først får en kommentar.. men selvfølgeig også noen koslige også med mening.. nå startet jeg min nye opp bare får noen få uker siden.. så vi får se hvordan det går :)

ønsker deg og dine og den lille søte i magen en fin dag og en fin helg =)

klem linda marie

Iselin Guttormsen

11.09.2016 kl.18:05

detkanfortgaagreit: Åh, så koselig kommentar Linda Marie :) Tusen hjertelig takk! <3 Ja blogging går litt i bølgedager når det ikke er ens levebrød. I noen perioder er man flink og skriver mye - følger opp og svarer kommentarer. Andre ganger er bloggen siste prioritering - det handler om å finne en balanse man er fornøyd med :) Lykke til med ny blogg - skal jommen meg ta en titt ;) Klem Iselin :)

Skriv en ny kommentar

hits